Swinger klubok és tapasztalatok? (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7400   ma 21:13
bambuszliget bambuszliget
Ha így gondolja, ha így akarja, akkor azt el kell fogadni, és a vágya szerint kell a kedvére tenni.
(Ez egy válasz Ducinővel73 üzenetére (ma 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:35
Sajnos erre csak annyit mondott , hogy nem akar véletlenül ismerőssel találkozni
#7399   ma 21:10
bambuszliget bambuszliget
Pár éve a Tiktakban akadtunk össze a fiúnk volt osztálytársával, s a srác láthatóan zavarban volt, igyekezett láthatatlanná válni. A feleségem észre sem vette, én meg úgy tettem, mintha nem ismerném meg. Nem is volt ebből probléma.
Utólag tudtam meg azt, hogy felismert az egyik ügyfelem-házaspár, akik akkor nem mertek odajönni kiszönni, de aztán pironkodva elnézést kért a feleség, amiért nem köszöntek, de nem tudták azt, hogy mit is kéne tenniük. Meglepődött, amikor mondtam, hogy nem is láttam őket. Azóta is jóban vagyunk, megmaradt a szimpla munkakapcsolat.
Berényben is akadtunk össze volt osztálytársakkal meg ismerősökkel. Volt, aki
gy
alf
er
alf
ek
alf
estől
volt. Jót beszélgettünk, aztán mindenki ment tovább, és jól érezte magát. Egy volt iskolatársammal lehetett volna
es
alf
ti
alf
b
alf
orozgatás
, és talán még több is, de a feleségemnek nem volt kedve a plusz társasághoz.
Szóval szerintem ezeket a dolgokat is túlgondolják az emberek.
#7398   ma 21:04
jirzi jirzi
Semmi extra Szerdán bejelentkezel a paradicsomaba Szigetszentmiklósra Határozott és udvarias leszel Kész sikersztori
(Ez egy válasz carpediem2025 üzenetére (ma 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:12
Sziasztok ! Én szóló pasiként szeretnék elmenni egy ilyen nappali swinger buliba. Nem feltétlen a szex miatt ( persze nem vagyok semmi jónak az elrontója ) de izgat , hogy milyen lehet. A szóló fiúk mennyire jellemzőek egy ilyen rendezvényen ?
#7397   ma 20:35
Ducinővel73 Ducinővel73
Sajnos erre csak annyit mondott , hogy nem akar véletlenül ismerőssel találkozni
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:45
Itthon miért nem?
#7396   ma 17:12
carpediem2025 carpediem2025
Sziasztok ! Én szóló pasiként szeretnék elmenni egy ilyen nappali swinger buliba. Nem feltétlen a szex miatt ( persze nem vagyok semmi jónak az elrontója ) de izgat , hogy milyen lehet. A szóló fiúk mennyire jellemzőek egy ilyen rendezvényen ?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 13. hétfő 12:46
A szerdai nappali partin átlagosan 42.5 fó szokott lenni. Egyik alkalommal jó buli jön össze, mert a vidámak vannak, a másik alkalommal nem annyira jó, mert a fapofák érkeztek meg. Ez mindig változó, mint ahogyan a társaság összetétele is.
#7395   ma 14:24
jirzi jirzi
Volt hogy odaült mellém egy srác és a nevemen szólított Kiderült valamilyen szinten a vezetője vagyok Ő is a feleségével én is Mind a négyen azért mentünk oda Szerintem nem probléma Olyan hogy maszkos buli.... Hát még nem hallottunk ilyet Valószínű nem vennénk részt rajta Fontos a valamilyen színű szimpátia Zorro nem jön be nyes Szóval nem szabad rástresszelni Am a szabály hogy ami a clubban történik ott is marad
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (ma 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:08
Sziasztok, fórumozók. Történt már olyan veletek, hogy elmentetek swingerezni és valaki olyanba botlottatok bele, aki miatt kellemetlennek éreztétek a jelenléteteket, vagy éppen az ő jelenlétét, esetleg olyannal találkoztatok, akivel nem kellett volna? Én külföldi fórumokon elég durva szitukat olvastam, például egy alkalmazott és a felesége találkozott az amúgy sem emberséges, totál idegbeteg főnökével. Nem is maradtak ott a helyszínen, mert teljesen elment a kedvük mindentől is. De vannak ettől durvább szituk. A nő az élettársával elindultak az éjszakai szórakozásra, örömszerzésre és meglepődtek mindketten, hogy konkrétan a nő élettársának a lánytestvére is megjelent a férjével. Nyilván ezek nem arc takart, "maszkos" swingerek voltak, de azért kellemetlenül (vagy éppen kellemesen) érhette volna a résztvevőket, ha olyannal létesítenek kölcsönös örömszerzést, akivel soha eszük ágába sem jutna intim viszonyt létesíteni. Szóval akadnak az életben elég furcsa meglepetések, én azt mondom. Mit gondoltok?
#7394   ma 13:08
Leskelődő Leskelődő
Sziasztok, fórumozók. Történt már olyan veletek, hogy elmentetek swingerezni és valaki olyanba botlottatok bele, aki miatt kellemetlennek éreztétek a jelenléteteket, vagy éppen az ő jelenlétét, esetleg olyannal találkoztatok, akivel nem kellett volna? Én külföldi fórumokon elég durva szitukat olvastam, például egy alkalmazott és a felesége találkozott az amúgy sem emberséges, totál idegbeteg főnökével. Nem is maradtak ott a helyszínen, mert teljesen elment a kedvük mindentől is. De vannak ettől durvább szituk. A nő az élettársával elindultak az éjszakai szórakozásra, örömszerzésre és meglepődtek mindketten, hogy konkrétan a nő élettársának a lánytestvére is megjelent a férjével. Nyilván ezek nem arc takart, "maszkos" swingerek voltak, de azért kellemetlenül (vagy éppen kellemesen) érhette volna a résztvevőket, ha olyannal létesítenek kölcsönös örömszerzést, akivel soha eszük ágába sem jutna intim viszonyt létesíteni. Szóval akadnak az életben elég furcsa meglepetések, én azt mondom. Mit gondoltok?
#7393   ma 12:35
hegeda hegeda
Szia! Voltál? Melyik helyen, és milyen volt? smile
(Ez egy válasz Pervike02 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 21. kedd 00:23
Sziasztok,én szingliként megyek 24.en
Most fogok Ida elsőnek menni,esetleg csatlakozna hozzam vki
Heves megye Gyöngyös környéke
#7392   ma 11:48
albert77 albert77
Sziasztok ma 25.07.2026 valaki mejen Swinge Kluba ? Parok , Hölgyek ??
#7391   ma 07:45
Felhőék Felhőék
Itthon miért nem?
(Ez egy válasz Ducinővel73 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:11
Sziasztok!
Külföldön tudtok swinger helyet ahol 50 év feletti párok vannak?
A párom nem szeretne itthon elmenni ilyen helyre !
#7390   tegnap 21:11
Ducinővel73 Ducinővel73
Sziasztok!
Külföldön tudtok swinger helyet ahol 50 év feletti párok vannak?
A párom nem szeretne itthon elmenni ilyen helyre !
#7389   2026. 07. 21. kedd 00:23
Pervike02 Pervike02
Sziasztok,én szingliként megyek 24.en
Most fogok Ida elsőnek menni,esetleg csatlakozna hozzam vki
Heves megye Gyöngyös környéke
#7388   2026. 07. 20. hétfő 15:43
miegypar50 miegypar50
S69 Gender free pénteki napjáról tapasztalata valakinek? Szívesen tájékozódnánk, privát levélben vagy fórumon írj(atok) választ kérlek!
#7387   2026. 07. 19. vasárnap 09:41
karpat57 karpat57
Hiányoznak is nagyon! ... Már csak emlék! smile
(Ez egy válasz oldlady2 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 16:11
De jók voltak azok a bulik.
#7386   2026. 07. 17. péntek 16:11
oldlady2 oldlady2
De jók voltak azok a bulik.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 20:47
Mint anno a Békési bulik!
#7385   2026. 07. 17. péntek 11:43
karpat57 karpat57
Igen, akár olyat is!
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 20:47
#7384   2026. 07. 16. csütörtök 20:47
1sexmániás 1sexmániás
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 17:47
Balaton környékén tud-e valaki swinger bulit/klubot?
#7383   2026. 07. 16. csütörtök 17:47
karpat57 karpat57
Balaton környékén tud-e valaki swinger bulit/klubot?
#7382   2026. 07. 14. kedd 15:15
SwingerStars69 SwingerStars69
Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy a TikTak a legmegfelelőbb, mert kétségeim vannak azt illetően, hogy a párok férfi tagjai mennyire vevők egy bukakke-ra. Ez nagyobb kérdés számomra, mint, hogy szabad e vagy sem.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 14:37
Azért a szabad-e is kérdés, mert megszerettük a helyet és nem szeretnénk, hogy kitiltsanak onnan. Így ha esetleg szabály ellen való, meg se próbáljuk. Ha szabad, akkor meg ki kell találjuk, hogy lehetne összehozni. Erre irányult a kérdés másik fele, hogy valyon q párok férfitagjai vevők lehetnek e erre nyes
#7381   2026. 07. 14. kedd 14:37
Oleh111 Oleh111
Azért a szabad-e is kérdés, mert megszerettük a helyet és nem szeretnénk, hogy kitiltsanak onnan. Így ha esetleg szabály ellen való, meg se próbáljuk. Ha szabad, akkor meg ki kell találjuk, hogy lehetne összehozni. Erre irányult a kérdés másik fele, hogy valyon q párok férfitagjai vevők lehetnek e erre nyes
(Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 11:14
Nem a szabad e vagy sem a fő kérdés, hanem lesz e elég vállalkozó kedvű úr. Ebből a szempontból nem biztos, hogy a Tik-Tak a legjobb választás, de egy próbát megérhet.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 7400db
Utolsó üzenet: ma 21:13

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!