Ha így gondolja, ha így akarja, akkor azt el kell fogadni, és a vágya szerint kell a kedvére tenni.
(Ez egy válasz Ducinővel73 üzenetére (ma 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:35
Sajnos erre csak annyit mondott , hogy nem akar véletlenül ismerőssel találkozni
Pár éve a Tiktakban akadtunk össze a fiúnk volt osztálytársával, s a srác láthatóan zavarban volt, igyekezett láthatatlanná válni. A feleségem észre sem vette, én meg úgy tettem, mintha nem ismerném meg. Nem is volt ebből probléma.
Utólag tudtam meg azt, hogy felismert az egyik ügyfelem-házaspár, akik akkor nem mertek odajönni kiszönni, de aztán pironkodva elnézést kért a feleség, amiért nem köszöntek, de nem tudták azt, hogy mit is kéne tenniük. Meglepődött, amikor mondtam, hogy nem is láttam őket. Azóta is jóban vagyunk, megmaradt a szimpla munkakapcsolat.
Berényben is akadtunk össze volt osztálytársakkal meg ismerősökkel. Volt, aki
Szóval szerintem ezeket a dolgokat is túlgondolják az emberek.
Utólag tudtam meg azt, hogy felismert az egyik ügyfelem-házaspár, akik akkor nem mertek odajönni kiszönni, de aztán pironkodva elnézést kért a feleség, amiért nem köszöntek, de nem tudták azt, hogy mit is kéne tenniük. Meglepődött, amikor mondtam, hogy nem is láttam őket. Azóta is jóban vagyunk, megmaradt a szimpla munkakapcsolat.
Berényben is akadtunk össze volt osztálytársakkal meg ismerősökkel. Volt, aki
gy
volt. Jót beszélgettünk, aztán mindenki ment tovább, és jól érezte magát. Egy volt iskolatársammal lehetett volna alf
er alf
ek alf
estőles
, és talán még több is, de a feleségemnek nem volt kedve a plusz társasághoz. alf
ti alf
b alf
orozgatásSzóval szerintem ezeket a dolgokat is túlgondolják az emberek.
Semmi extra Szerdán bejelentkezel a paradicsomaba Szigetszentmiklósra Határozott és udvarias leszel Kész sikersztori
(Ez egy válasz carpediem2025 üzenetére (ma 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:12
Sziasztok ! Én szóló pasiként szeretnék elmenni egy ilyen nappali swinger buliba. Nem feltétlen a szex miatt ( persze nem vagyok semmi jónak az elrontója ) de izgat , hogy milyen lehet. A szóló fiúk mennyire jellemzőek egy ilyen rendezvényen ?
Sajnos erre csak annyit mondott , hogy nem akar véletlenül ismerőssel találkozni
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Én szóló pasiként szeretnék elmenni egy ilyen nappali swinger buliba. Nem feltétlen a szex miatt ( persze nem vagyok semmi jónak az elrontója ) de izgat , hogy milyen lehet. A szóló fiúk mennyire jellemzőek egy ilyen rendezvényen ?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2026. 07. 13. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 13. hétfő 12:46
A szerdai nappali partin átlagosan 42.5 fó szokott lenni. Egyik alkalommal jó buli jön össze, mert a vidámak vannak, a másik alkalommal nem annyira jó, mert a fapofák érkeztek meg. Ez mindig változó, mint ahogyan a társaság összetétele is.
Volt hogy odaült mellém egy srác és a nevemen szólított Kiderült valamilyen szinten a vezetője vagyok Ő is a feleségével én is Mind a négyen azért mentünk oda Szerintem nem probléma Olyan hogy maszkos buli.... Hát még nem hallottunk ilyet Valószínű nem vennénk részt rajta Fontos a valamilyen színű szimpátia Zorro nem jön be
Szóval nem szabad rástresszelni Am a szabály hogy ami a clubban történik ott is marad
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (ma 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:08
Szóval nem szabad rástresszelni Am a szabály hogy ami a clubban történik ott is marad
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (ma 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, fórumozók. Történt már olyan veletek, hogy elmentetek swingerezni és valaki olyanba botlottatok bele, aki miatt kellemetlennek éreztétek a jelenléteteket, vagy éppen az ő jelenlétét, esetleg olyannal találkoztatok, akivel nem kellett volna? Én külföldi fórumokon elég durva szitukat olvastam, például egy alkalmazott és a felesége találkozott az amúgy sem emberséges, totál idegbeteg főnökével. Nem is maradtak ott a helyszínen, mert teljesen elment a kedvük mindentől is. De vannak ettől durvább szituk. A nő az élettársával elindultak az éjszakai szórakozásra, örömszerzésre és meglepődtek mindketten, hogy konkrétan a nő élettársának a lánytestvére is megjelent a férjével. Nyilván ezek nem arc takart, "maszkos" swingerek voltak, de azért kellemetlenül (vagy éppen kellemesen) érhette volna a résztvevőket, ha olyannal létesítenek kölcsönös örömszerzést, akivel soha eszük ágába sem jutna intim viszonyt létesíteni. Szóval akadnak az életben elég furcsa meglepetések, én azt mondom. Mit gondoltok?
Sziasztok, fórumozók. Történt már olyan veletek, hogy elmentetek swingerezni és valaki olyanba botlottatok bele, aki miatt kellemetlennek éreztétek a jelenléteteket, vagy éppen az ő jelenlétét, esetleg olyannal találkoztatok, akivel nem kellett volna? Én külföldi fórumokon elég durva szitukat olvastam, például egy alkalmazott és a felesége találkozott az amúgy sem emberséges, totál idegbeteg főnökével. Nem is maradtak ott a helyszínen, mert teljesen elment a kedvük mindentől is. De vannak ettől durvább szituk. A nő az élettársával elindultak az éjszakai szórakozásra, örömszerzésre és meglepődtek mindketten, hogy konkrétan a nő élettársának a lánytestvére is megjelent a férjével. Nyilván ezek nem arc takart, "maszkos" swingerek voltak, de azért kellemetlenül (vagy éppen kellemesen) érhette volna a résztvevőket, ha olyannal létesítenek kölcsönös örömszerzést, akivel soha eszük ágába sem jutna intim viszonyt létesíteni. Szóval akadnak az életben elég furcsa meglepetések, én azt mondom. Mit gondoltok?
Szia! Voltál? Melyik helyen, és milyen volt?
(Ez egy válasz Pervike02 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 21. kedd 00:23
(Ez egy válasz Pervike02 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,én szingliként megyek 24.en
Most fogok Ida elsőnek menni,esetleg csatlakozna hozzam vki
Heves megye Gyöngyös környéke
Sziasztok ma 25.07.2026 valaki mejen Swinge Kluba ? Parok , Hölgyek ??
Itthon miért nem?
(Ez egy válasz Ducinővel73 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:11
Sziasztok!
Külföldön tudtok swinger helyet ahol 50 év feletti párok vannak?
A párom nem szeretne itthon elmenni ilyen helyre !
Sziasztok!
Sziasztok,én szingliként megyek 24.en
S69 Gender free pénteki napjáról tapasztalata valakinek? Szívesen tájékozódnánk, privát levélben vagy fórumon írj(atok) választ kérlek!
Hiányoznak is nagyon! ... Már csak emlék!
(Ez egy válasz oldlady2 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oldlady2 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
De jók voltak azok a bulik.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, akár olyat is!
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint anno a Békési bulik!
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton környékén tud-e valaki swinger bulit/klubot?
Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy a TikTak a legmegfelelőbb, mert kétségeim vannak azt illetően, hogy a párok férfi tagjai mennyire vevők egy bukakke-ra. Ez nagyobb kérdés számomra, mint, hogy szabad e vagy sem.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 14:37
Azért a szabad-e is kérdés, mert megszerettük a helyet és nem szeretnénk, hogy kitiltsanak onnan. Így ha esetleg szabály ellen való, meg se próbáljuk. Ha szabad, akkor meg ki kell találjuk, hogy lehetne összehozni. Erre irányult a kérdés másik fele, hogy valyon q párok férfitagjai vevők lehetnek e erre
Azért a szabad-e is kérdés, mert megszerettük a helyet és nem szeretnénk, hogy kitiltsanak onnan. Így ha esetleg szabály ellen való, meg se próbáljuk. Ha szabad, akkor meg ki kell találjuk, hogy lehetne összehozni. Erre irányult a kérdés másik fele, hogy valyon q párok férfitagjai vevők lehetnek e erre
(Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 11:14
(Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a szabad e vagy sem a fő kérdés, hanem lesz e elég vállalkozó kedvű úr. Ebből a szempontból nem biztos, hogy a Tik-Tak a legjobb választás, de egy próbát megérhet.

amlaa

Nackt