Swinger klubok és tapasztalatok? (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7419   2026. 07. 30. csütörtök 18:22
twostrokeguy twostrokeguy
Pedig érdekelne egy beszámoló. Igaz, én nem biztos, hogy szívesen tartózkodnék azon a környéken éjfél körül smile Ha jól értem (ami egyáltalán nem biztos), 4 szoba van, abból egy glory hole, a másik három leírása meg kikötözésre utal, ez így összességében annyira nem vonz.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 17:02
Sziasztok. Az említett klubba (PB Népszi) internetes felületen lehet regisztrálni, kapsz egy qr kódot, de szinte semmilyen asdatot nem kell megadni a regisztráció során. A qr kóddal mehetsz be és persze busás baksis ellenében wink
Jó arc az ajtós srác, készséges kedves és mosolygós. Tőlem séta távolságra van, szivesen lemennék,de nincs kisérőm.
#7418   2026. 07. 30. csütörtök 18:08
Itt valamiről lemaradtam, az S4Y nem a Győri úton van, hogy jön ide Dunakeszi meg a Népszínház utca? Dunakeszin volt tavaly fél évig egy klub, ott kaptunk kedvezményt, de az csak egy "sajtpapír" volt, kézzel ráírva a keresztnevünk, kb. ennyi adatot kellett megadni. A Tik-Takban szintén kérdeznek keresztnevet, de azt adsz meg, amit akarsz, ott sem kérnek személyit. Talán ha valaki gyanúsan 18 alattinak nézne ki, akkor kérnének papírokat, de nem nézem ki ilyen fiatalokból, hogy swingerbe járjanak.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:46
A s4y bevezetett valami regisztrációt, olvastam ezt a Dunakeszi és a Népszinház utca esetében is. Azzal nincs bajom ha megnézik az igazolványaim, azzal igen ha az adatokat rögzítik.
#7417   2026. 07. 30. csütörtök 17:43
hegeda hegeda
Köszi!
(Ez egy válasz Gvendolin üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 16:58
A Foryou és a Labirintus vezetett be olyan klubtagságot ami úgy működik, hogy egy weboldalon kell regisztrálni email címmel és telefonszámmal, semmi más nem kell. Ez a weboldal egyben egy üzenőfal és társkereső is ami ezerszer jobb, mint ami pl itt van vagy bárhol máshol. Azért jobb mert kizárólag olyan emberek regisztrálhatnak akik fizikailag ott jártak a klubban tehát nem olyan nyomorék kamu profilok akik életükben nem jártak sehol.
#7416   2026. 07. 30. csütörtök 17:02
Fox Mulderék Fox Mulderék
Sziasztok. Az említett klubba (PB Népszi) internetes felületen lehet regisztrálni, kapsz egy qr kódot, de szinte semmilyen asdatot nem kell megadni a regisztráció során. A qr kóddal mehetsz be és persze busás baksis ellenében wink
Jó arc az ajtós srác, készséges kedves és mosolygós. Tőlem séta távolságra van, szivesen lemennék,de nincs kisérőm.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:56
Na, ezen nagyon csodálkozom.
A téma (swinger club) meglehetősen szenzitív jellege miatt az anonimitás kifejezetten és fokozottan előtérben van, emiatt szerintem annak a klubnak a napjai meg vannak számlálva, amelyik bármilyen igazolványt kér a bejutáshoz. (Mert hát ugyebár az adatkérésnek csak úgy van értelme ha azokat az adatokat hivatalos forrásból (igazolvány) kapják, nem pedig bemondásra...)

Ilyet még a rendbontás szempontjából lényegesen (sokszorosan!) nagyobb kockázati tényezővel bíró diszkók sem engedhetnek meg maguknak...

Ahol ezt kérik, oda nem kell elmenni, - anno már Eötvös bohóc is megmondta: "Van másik!!" nyes
#7415   2026. 07. 30. csütörtök 16:58
Gvendolin Gvendolin
A Foryou és a Labirintus vezetett be olyan klubtagságot ami úgy működik, hogy egy weboldalon kell regisztrálni email címmel és telefonszámmal, semmi más nem kell. Ez a weboldal egyben egy üzenőfal és társkereső is ami ezerszer jobb, mint ami pl itt van vagy bárhol máshol. Azért jobb mert kizárólag olyan emberek regisztrálhatnak akik fizikailag ott jártak a klubban tehát nem olyan nyomorék kamu profilok akik életükben nem jártak sehol.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:08
Milyen adatokat kérnek és rögzítenek a sw klubokban? Írtam ez egyiknek de a válasza finoman szólva is elégtelen volt
#7414   2026. 07. 29. szerda 15:56
Babettbitch Babettbitch
Na, ezen nagyon csodálkozom.
A téma (swinger club) meglehetősen szenzitív jellege miatt az anonimitás kifejezetten és fokozottan előtérben van, emiatt szerintem annak a klubnak a napjai meg vannak számlálva, amelyik bármilyen igazolványt kér a bejutáshoz. (Mert hát ugyebár az adatkérésnek csak úgy van értelme ha azokat az adatokat hivatalos forrásból (igazolvány) kapják, nem pedig bemondásra...)

Ilyet még a rendbontás szempontjából lényegesen (sokszorosan!) nagyobb kockázati tényezővel bíró diszkók sem engedhetnek meg maguknak...

Ahol ezt kérik, oda nem kell elmenni, - anno már Eötvös bohóc is megmondta: "Van másik!!" nyes
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen adatokat kérnek és rögzítenek a sw klubokban? Írtam ez egyiknek de a válasza finoman szólva is elégtelen volt
#7413   2026. 07. 29. szerda 15:46
hegeda hegeda
A s4y bevezetett valami regisztrációt, olvastam ezt a Dunakeszi és a Népszinház utca esetében is. Azzal nincs bajom ha megnézik az igazolványaim, azzal igen ha az adatokat rögzítik.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:41
Ilyennel itthon nem találkoztunk. A covid idején a tik/takba csak oltási igazolvánnyal engedtek be, de egyéb helyen sem találkozzunk adattögzítéssel. Valalta melletti Anaconda klubról halottam hogy ott van ilyen.
#7412   2026. 07. 29. szerda 15:41
Felhőék Felhőék
Ilyennel itthon nem találkoztunk. A covid idején a tik/takba csak oltási igazolvánnyal engedtek be, de egyéb helyen sem találkozzunk adattögzítéssel. Valalta melletti Anaconda klubról halottam hogy ott van ilyen.
#7411   2026. 07. 29. szerda 15:08
hegeda hegeda
#7410   2026. 07. 29. szerda 09:48
miki966 miki966
Szentkirály.
(Ez egy válasz Idősebbet737 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 06:29
Sziasztok!
Vannak olyan helyek ahova többségében idősebb korosztály jár 50-70 körül ?
#7409   2026. 07. 29. szerda 09:13
upaupa upaupa
Paradise
(Ez egy válasz Idősebbet737 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 06:29
Sziasztok!
#7408   2026. 07. 29. szerda 08:43
Swingertitok Swingertitok
Sőt a házibulikban még szigorúbb a szűrés.........
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 07:52
Szóló pasikat mindenhol/mèg házibulikban is/megválogatják.
#7407   2026. 07. 29. szerda 07:52
páros004 páros004
Szóló pasikat mindenhol/mèg házibulikban is/megválogatják.
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 18:51
Kíváncsi vagyok, hogy szoló pasik nélkül hogy fog menni az üzlet
#7406   2026. 07. 29. szerda 06:41
foursomefan foursomefan VIP
Mi hosszú kihagyás után szombaton ellátogatunk "friss húsként" a Paradise -ba. Bízunk abban,hogy lesz 1-2 jó,szóló Pasi......
#7405   2026. 07. 29. szerda 06:29
Idősebbet737 Idősebbet737
Sziasztok!
#7404   2026. 07. 29. szerda 00:55
SzAndCs SzAndCs
Az oldalukról ollóztam:
"Diszkrét, kulturált és igényes környezetben várjuk a párokat, egyedülálló hölgyeket és válogatott egyedülálló urakat."
Szóval ez nem lesz akadálya az üzletnek.
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 18:51
#7403   2026. 07. 28. kedd 18:51
delayclose delayclose
(Ez egy válasz Gvendolin üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 10:00
Nemrég nyílt egy új swinger klub (Pandoras Box) ami a weboldalon látott képek alapján igényesnek tűnik, de sajnos egyetlen egy ismerősöm sem járt ott ill. bárkit kérdeztem senki nem hallott róla. Van itt bárki aki járt már ott és el tudja mondani mekkora a hely, voltak e emberek és mennyien? Férfiak és nők aránya milyen volt, milyen volt az aktivitás, kényelmesen el lehet férni, ha valaki játszani/kapcsolódni szeretne, igényes/tiszta e a hely?
#7402   2026. 07. 27. hétfő 10:00
Gvendolin Gvendolin
Nemrég nyílt egy új swinger klub (Pandoras Box) ami a weboldalon látott képek alapján igényesnek tűnik, de sajnos egyetlen egy ismerősöm sem járt ott ill. bárkit kérdeztem senki nem hallott róla. Van itt bárki aki járt már ott és el tudja mondani mekkora a hely, voltak e emberek és mennyien? Férfiak és nők aránya milyen volt, milyen volt az aktivitás, kényelmesen el lehet férni, ha valaki játszani/kapcsolódni szeretne, igényes/tiszta e a hely?
#7401   2026. 07. 27. hétfő 00:05
Velünk nem történt (még) ilyen. Ők is ugyanazért vannak ott, mint mi, szóval olyan nagy probléma nem hiszem, hogy lenne.
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2026. 07. 25. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 13:08
Sziasztok, fórumozók. Történt már olyan veletek, hogy elmentetek swingerezni és valaki olyanba botlottatok bele, aki miatt kellemetlennek éreztétek a jelenléteteket, vagy éppen az ő jelenlétét, esetleg olyannal találkoztatok, akivel nem kellett volna? Én külföldi fórumokon elég durva szitukat olvastam, például egy alkalmazott és a felesége találkozott az amúgy sem emberséges, totál idegbeteg főnökével. Nem is maradtak ott a helyszínen, mert teljesen elment a kedvük mindentől is. De vannak ettől durvább szituk. A nő az élettársával elindultak az éjszakai szórakozásra, örömszerzésre és meglepődtek mindketten, hogy konkrétan a nő élettársának a lánytestvére is megjelent a férjével. Nyilván ezek nem arc takart, "maszkos" swingerek voltak, de azért kellemetlenül (vagy éppen kellemesen) érhette volna a résztvevőket, ha olyannal létesítenek kölcsönös örömszerzést, akivel soha eszük ágába sem jutna intim viszonyt létesíteni. Szóval akadnak az életben elég furcsa meglepetések, én azt mondom. Mit gondoltok?
#7400   2026. 07. 26. vasárnap 15:16
hegeda hegeda
Vasárnap nyitva van valamelyik?

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 7439db
Utolsó üzenet: ma 07:14

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!