Pedig érdekelne egy beszámoló. Igaz, én nem biztos, hogy szívesen tartózkodnék azon a környéken éjfél körül
Ha jól értem (ami egyáltalán nem biztos), 4 szoba van, abból egy glory hole, a másik három leírása meg kikötözésre utal, ez így összességében annyira nem vonz.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 17:02
Ha jól értem (ami egyáltalán nem biztos), 4 szoba van, abból egy glory hole, a másik három leírása meg kikötözésre utal, ez így összességében annyira nem vonz.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Az említett klubba (PB Népszi) internetes felületen lehet regisztrálni, kapsz egy qr kódot, de szinte semmilyen asdatot nem kell megadni a regisztráció során. A qr kóddal mehetsz be és persze busás baksis ellenében
Jó arc az ajtós srác, készséges kedves és mosolygós. Tőlem séta távolságra van, szivesen lemennék,de nincs kisérőm.
Jó arc az ajtós srác, készséges kedves és mosolygós. Tőlem séta távolságra van, szivesen lemennék,de nincs kisérőm.
Itt valamiről lemaradtam, az S4Y nem a Győri úton van, hogy jön ide Dunakeszi meg a Népszínház utca? Dunakeszin volt tavaly fél évig egy klub, ott kaptunk kedvezményt, de az csak egy "sajtpapír" volt, kézzel ráírva a keresztnevünk, kb. ennyi adatot kellett megadni. A Tik-Takban szintén kérdeznek keresztnevet, de azt adsz meg, amit akarsz, ott sem kérnek személyit. Talán ha valaki gyanúsan 18 alattinak nézne ki, akkor kérnének papírokat, de nem nézem ki ilyen fiatalokból, hogy swingerbe járjanak.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:46
A s4y bevezetett valami regisztrációt, olvastam ezt a Dunakeszi és a Népszinház utca esetében is. Azzal nincs bajom ha megnézik az igazolványaim, azzal igen ha az adatokat rögzítik.
Köszi!
(Ez egy válasz Gvendolin üzenetére (2026. 07. 30. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 30. csütörtök 16:58
A Foryou és a Labirintus vezetett be olyan klubtagságot ami úgy működik, hogy egy weboldalon kell regisztrálni email címmel és telefonszámmal, semmi más nem kell. Ez a weboldal egyben egy üzenőfal és társkereső is ami ezerszer jobb, mint ami pl itt van vagy bárhol máshol. Azért jobb mert kizárólag olyan emberek regisztrálhatnak akik fizikailag ott jártak a klubban tehát nem olyan nyomorék kamu profilok akik életükben nem jártak sehol.
Sziasztok. Az említett klubba (PB Népszi) internetes felületen lehet regisztrálni, kapsz egy qr kódot, de szinte semmilyen asdatot nem kell megadni a regisztráció során. A qr kóddal mehetsz be és persze busás baksis ellenében
Jó arc az ajtós srác, készséges kedves és mosolygós. Tőlem séta távolságra van, szivesen lemennék,de nincs kisérőm. (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:56
Jó arc az ajtós srác, készséges kedves és mosolygós. Tőlem séta távolságra van, szivesen lemennék,de nincs kisérőm. (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ezen nagyon csodálkozom.
A téma (swinger club) meglehetősen szenzitív jellege miatt az anonimitás kifejezetten és fokozottan előtérben van, emiatt szerintem annak a klubnak a napjai meg vannak számlálva, amelyik bármilyen igazolványt kér a bejutáshoz. (Mert hát ugyebár az adatkérésnek csak úgy van értelme ha azokat az adatokat hivatalos forrásból (igazolvány) kapják, nem pedig bemondásra...)
Ilyet még a rendbontás szempontjából lényegesen (sokszorosan!) nagyobb kockázati tényezővel bíró diszkók sem engedhetnek meg maguknak...
Ahol ezt kérik, oda nem kell elmenni, - anno már Eötvös bohóc is megmondta: "Van másik!!"
A téma (swinger club) meglehetősen szenzitív jellege miatt az anonimitás kifejezetten és fokozottan előtérben van, emiatt szerintem annak a klubnak a napjai meg vannak számlálva, amelyik bármilyen igazolványt kér a bejutáshoz. (Mert hát ugyebár az adatkérésnek csak úgy van értelme ha azokat az adatokat hivatalos forrásból (igazolvány) kapják, nem pedig bemondásra...)
Ilyet még a rendbontás szempontjából lényegesen (sokszorosan!) nagyobb kockázati tényezővel bíró diszkók sem engedhetnek meg maguknak...
Ahol ezt kérik, oda nem kell elmenni, - anno már Eötvös bohóc is megmondta: "Van másik!!"
A Foryou és a Labirintus vezetett be olyan klubtagságot ami úgy működik, hogy egy weboldalon kell regisztrálni email címmel és telefonszámmal, semmi más nem kell. Ez a weboldal egyben egy üzenőfal és társkereső is ami ezerszer jobb, mint ami pl itt van vagy bárhol máshol. Azért jobb mert kizárólag olyan emberek regisztrálhatnak akik fizikailag ott jártak a klubban tehát nem olyan nyomorék kamu profilok akik életükben nem jártak sehol.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:08
Milyen adatokat kérnek és rögzítenek a sw klubokban? Írtam ez egyiknek de a válasza finoman szólva is elégtelen volt
Na, ezen nagyon csodálkozom.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen adatokat kérnek és rögzítenek a sw klubokban? Írtam ez egyiknek de a válasza finoman szólva is elégtelen volt
A s4y bevezetett valami regisztrációt, olvastam ezt a Dunakeszi és a Népszinház utca esetében is. Azzal nincs bajom ha megnézik az igazolványaim, azzal igen ha az adatokat rögzítik.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 07. 29. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 15:41
Ilyennel itthon nem találkoztunk. A covid idején a tik/takba csak oltási igazolvánnyal engedtek be, de egyéb helyen sem találkozzunk adattögzítéssel. Valalta melletti Anaconda klubról halottam hogy ott van ilyen.
Ilyennel itthon nem találkoztunk. A covid idején a tik/takba csak oltási igazolvánnyal engedtek be, de egyéb helyen sem találkozzunk adattögzítéssel. Valalta melletti Anaconda klubról halottam hogy ott van ilyen.
Szentkirály.
(Ez egy válasz Idősebbet737 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 06:29
Sziasztok!
Vannak olyan helyek ahova többségében idősebb korosztály jár 50-70 körül ?
Paradise
(Ez egy válasz Idősebbet737 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 06:29
Sziasztok!
Sőt a házibulikban még szigorúbb a szűrés.........
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóló pasikat mindenhol/mèg házibulikban is/megválogatják.
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 18:51
Kíváncsi vagyok, hogy szoló pasik nélkül hogy fog menni az üzlet
Mi hosszú kihagyás után szombaton ellátogatunk "friss húsként" a Paradise -ba. Bízunk abban,hogy lesz 1-2 jó,szóló Pasi......
Sziasztok!
Az oldalukról ollóztam:
"Diszkrét, kulturált és igényes környezetben várjuk a párokat, egyedülálló hölgyeket és válogatott egyedülálló urakat."
Szóval ez nem lesz akadálya az üzletnek. (Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 18:51
"Diszkrét, kulturált és igényes környezetben várjuk a párokat, egyedülálló hölgyeket és válogatott egyedülálló urakat."
Szóval ez nem lesz akadálya az üzletnek. (Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 07. 28. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Gvendolin üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 10:00
Nemrég nyílt egy új swinger klub (Pandoras Box) ami a weboldalon látott képek alapján igényesnek tűnik, de sajnos egyetlen egy ismerősöm sem járt ott ill. bárkit kérdeztem senki nem hallott róla. Van itt bárki aki járt már ott és el tudja mondani mekkora a hely, voltak e emberek és mennyien? Férfiak és nők aránya milyen volt, milyen volt az aktivitás, kényelmesen el lehet férni, ha valaki játszani/kapcsolódni szeretne, igényes/tiszta e a hely?
Nemrég nyílt egy új swinger klub (Pandoras Box) ami a weboldalon látott képek alapján igényesnek tűnik, de sajnos egyetlen egy ismerősöm sem járt ott ill. bárkit kérdeztem senki nem hallott róla. Van itt bárki aki járt már ott és el tudja mondani mekkora a hely, voltak e emberek és mennyien? Férfiak és nők aránya milyen volt, milyen volt az aktivitás, kényelmesen el lehet férni, ha valaki játszani/kapcsolódni szeretne, igényes/tiszta e a hely?
Velünk nem történt (még) ilyen. Ők is ugyanazért vannak ott, mint mi, szóval olyan nagy probléma nem hiszem, hogy lenne.
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2026. 07. 25. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 13:08
Sziasztok, fórumozók. Történt már olyan veletek, hogy elmentetek swingerezni és valaki olyanba botlottatok bele, aki miatt kellemetlennek éreztétek a jelenléteteket, vagy éppen az ő jelenlétét, esetleg olyannal találkoztatok, akivel nem kellett volna? Én külföldi fórumokon elég durva szitukat olvastam, például egy alkalmazott és a felesége találkozott az amúgy sem emberséges, totál idegbeteg főnökével. Nem is maradtak ott a helyszínen, mert teljesen elment a kedvük mindentől is. De vannak ettől durvább szituk. A nő az élettársával elindultak az éjszakai szórakozásra, örömszerzésre és meglepődtek mindketten, hogy konkrétan a nő élettársának a lánytestvére is megjelent a férjével. Nyilván ezek nem arc takart, "maszkos" swingerek voltak, de azért kellemetlenül (vagy éppen kellemesen) érhette volna a résztvevőket, ha olyannal létesítenek kölcsönös örömszerzést, akivel soha eszük ágába sem jutna intim viszonyt létesíteni. Szóval akadnak az életben elég furcsa meglepetések, én azt mondom. Mit gondoltok?
Vasárnap nyitva van valamelyik?

amlaa

kalinka68
Sarah