Nyilván szubjektív a véleményem (csakúgy, mint bárki másé), de szerintem nagyon jók, főleg az un. tematikus estek, - ma pont egy ilyen esemény lesz!
(Táncos előadás,+ erotic show, stb.)
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (ma 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:09
(Táncos előadás,+ erotic show, stb.)
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (ma 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Club Paradise szombat esti partyjairól vélemény? privátban szívesen fogadunk tanácsot!
Club Paradise szombat esti partyjairól vélemény? privátban szívesen fogadunk tanácsot!
A Gitárba ismét jó buli volt!Köszönjük
Szia! Swinger For You is nyitva lesz este 8-tól. Swinger és Gangbang...
(Ez egy válasz TamViv üzenetére (2026. 08. 11. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, mi!
(Ez egy válasz Adam09 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 16:21
Csütörtökön megyünk feleségemmel, életünkben először swinger klubba, swinger for you gangbang bulijára. Valószínűleg péntek délutáni programra is bejelentkezünk majd. Esetleg van itt valaki aki várhatóan ott lesz?
Club Paradise exkluzív nappali party!
(Ez egy válasz TamViv üzenetére (2026. 08. 11. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 20.-án tud valaki bulit valahol ?
Most szombaton lesz tematikus party. Tudom ajánlani!
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 08. 11. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük szépen! Októberben ellátogatunk oda.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 09:34
Akkor kár, hogy későn olvastátok, mert múlt szombaton volt...
De ahogy mondani szokták: ami késik, nem múlik, - a Club Paradise honlapján tájékozódhattok a következő hasonló eseményről. (Csak ajánlani tudom az un. "tematikus party-t is!)
De ahogy mondani szokták: ami késik, nem múlik, - a Club Paradise honlapján tájékozódhattok a következő hasonló eseményről. (Csak ajánlani tudom az un. "tematikus party-t is!)
Én leginkább Glorycafeba szoktam járni. Tudom az nem egy klasszikus értelembe vett swingerklub, de igazából nem látom értelmét, hogy rendes helyre menjek mivel, ha valakinek meg is tetszene az apróságom úgyis csak csalódást okoznék neki. Gloryban pedig egy-egy gangbang bulin belefér, hogy előveszem megfogja a hölgy és már spriccelek is, talán mégörül is, hogy nem húzom az idejét
Akkor kár, hogy későn olvastátok, mert múlt szombaton volt...
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 08:08
(Ez egy válasz cucswing üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez lehet nekünk való lenne! Mi tapasztalt pár vagyunk,de klubban még nem voltunk
"Életünkben először swinger klubba (...) gangbang buliba"....
Mit mondjak, kemény kezdés. Elsőre.... Bevállalós entrée.
Ráadásul, rögtön másnap jescso raz...
(Ez egy válasz Adam09 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 16:21
Mit mondjak, kemény kezdés. Elsőre.... Bevállalós entrée.
Ráadásul, rögtön másnap jescso raz...
Csütörtökön megyünk feleségemmel, életünkben először swinger klubba, swinger for you gangbang bulijára. Valószínűleg péntek délutáni programra is bejelentkezünk majd. Esetleg van itt valaki aki várhatóan ott lesz?
Ez lehet nekünk való lenne! Mi tapasztalt pár vagyunk,de klubban még nem voltunk
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 08. 05. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 20:23
Teljesen kezdőknek a Club Paradise szervez kifejezetten a clubot ismertető, és egyúttal társasági ismerkedő estét!
A soron következő ilyen rendezvény háziasszonya most egészen véletlenül pont én leszek
, úgyhogy jó szívvel ajánlom a club meglátogatását! (Infók a honlapon!!)
A soron következő ilyen rendezvény háziasszonya most egészen véletlenül pont én leszek
Kellemes hétvége volt a Gitárba.
Teljesen kezdőknek a Club Paradise szervez kifejezetten a clubot ismertető, és egyúttal társasági ismerkedő estét!
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 07:27
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
És ebben a “világban” egy teljesen kezdőnek melyik klubbot ajánlanál?
A negatív reklám is reklám.
(Ez egy válasz hegeda üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 08:48
Szűrt közönség, csak épp a szűrő nem üzemelt. Ha üzemelt volna lettünk volna 8-an.
Múlt csütörtökön voltunk a Fouryou-ban. Teltház és remek este volt jó társasággal.
Ugye nem gond hogy ez nem társkereső topic? Vannak akiknek ez magas és nem tudják felfogni!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 03. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 03. hétfő 10:52
Sziasztok. Bp-i nöt keresek akinek lenne kedve eljönni nappali swinger klub-ba. Ha kellemes igényes nöies idomú nó vagy és szereted a szexy ruhákat és eljönnél vagy már voltál és izgalmasnak találod akkor keress privátban és menjünk ha van kedved.
Sziasztok. Bp-i nöt keresek akinek lenne kedve eljönni nappali swinger klub-ba. Ha kellemes igényes nöies idomú nó vagy és szereted a szexy ruhákat és eljönnél vagy már voltál és izgalmasnak találod akkor keress privátban és menjünk ha van kedved.

amlaa

A-W-69
Jennifer