Sok minden van e mögött a kapzsiságon kívül Sajnos ennek vége lett
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 09. 02. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 19:46
Tévedsz! Mi nagyon sajnáljuk, hogy a Dl-t tönkretette a kapzsiság, sok jó estét töltöttünk el. Várható volt, hogy elfogynak a vendégek.
Mi már próbáltuk Ha a Dl jött be (mint nekünk) hatalmas gödör lesz Szűk hely Nincs buli :(
(Ez egy válasz Dlpar üzenetére (tegnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:03
Mi holnap megprobaljuk uj helynek a 4you pentekre, meglatjuk milyen lesz.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Mi holnap megprobaljuk uj helynek a 4you pentekre, meglatjuk milyen lesz.
És bebből hogy következik a kérdés,hogy ott is 40 lesz a beugró?
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 09. 02. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 19:46
Tévedsz! Mi nagyon sajnáljuk, hogy a Dl-t tönkretette a kapzsiság, sok jó estét töltöttünk el. Várható volt, hogy elfogynak a vendégek.
(Ez egy válasz Swingeresek üzenetére (2026. 09. 02. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 14:41
Szia!Az azzonali támadás várható volt a részedről!Engedd el téged ez nem érint!
Szia!Az azzonali támadás várható volt a részedről!Engedd el téged ez nem érint!
(Ez egy válasz Curvy Wife üzenetére (2026. 09. 02. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is idén kezdtük persze nem pesti viszonylatban de elég jól haladunk! Sokan panaszkodtak az utóbbi időben, hogy hatalmas emelés történt a DL-ben is pasikból is az járt be aki ki tudta fizetni nem pedig az akinek ott volt a helye. Van olyan páros akik a nyitás óta oda jártak mégis amellett döntöttek, hogy idén már nem mennek. Gondolom okkal.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2026. 09. 01. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 15:33
A két újból az egyik meg is szünt már. Dunakeszi Dolce Vita.
Ott is 40 ezer lesz a beugró? Mert akkor....
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 09. 01. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 19:30
DL megszünt valóban!De a csapat folytatja tovább..Októberben egy másik helyszínen.Szervezés alatt!
Természetesen ez is meg lehet, én csak a baráti körünk alapján mondtam ezt akik közül sokan felhagytak a klubokal, mi is maradunk magán swinger buliknál.
(Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 12:23
Mi meg azt tapasztaljuk, hogy magán szervezésű bulik helyett sokan a klubokat választják.
Valószínű inkább, hogy megy a természetes átjárás, hogy végül mindenki megtalálja a helyét.
Valószínű inkább, hogy megy a természetes átjárás, hogy végül mindenki megtalálja a helyét.
Mi meg azt tapasztaljuk, hogy magán szervezésű bulik helyett sokan a klubokat választják.
Valószínű inkább, hogy megy a természetes átjárás, hogy végül mindenki megtalálja a helyét. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 09. 02. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 11:03
Valószínű inkább, hogy megy a természetes átjárás, hogy végül mindenki megtalálja a helyét. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 09. 02. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt tapasztaljuk, hogy sokaknál a kulbokról inkább a magán szervezésű bulikra terelődik a figyelem.
Azt tapasztaljuk, hogy sokaknál a kulbokról inkább a magán szervezésű bulikra terelődik a figyelem.
(Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 01. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 11:26
Sziasztok
Ez azert közérdekű hír, a Dreamland swingerklub hosszu fennállása után megszünt.
Egy hellyel kevesebb lett.
Ki hova jár ezek után, akik rendszeres látigatók voltak itt?
Ez azert közérdekű hír, a Dreamland swingerklub hosszu fennállása után megszünt.
Nagyon köszi a meghívást Ha tudunk élünk is vele Viszont egy buli nem pótolja azt hogy minden hétvégén tudod hova mész ha van kedved Ez sajnos megszűnt
(Ez egy válasz Swingeresek üzenetére (2026. 09. 01. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 21:04
Sziasztok!Ha minden jól sikerül hamarosan szervezünk egy bulit a volt DL tagoknak.Pussz!M
Sziasztok!Ha minden jól sikerül hamarosan szervezünk egy bulit a volt DL tagoknak.Pussz!M
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 09. 01. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 20:01
Megdöbbentő Egy legenda egy korszak véget ért
Hétvégén még a pénteket terveztük és hétfőn kaptuk a hírt hogy ennyi volt Hihetetlen Nem tudjuk hogyan tovább
Hétvégén még a pénteket terveztük és hétfőn kaptuk a hírt hogy ennyi volt Hihetetlen Nem tudjuk hogyan tovább
Megdöbbentő Egy legenda egy korszak véget ért
Hétvégén még a pénteket terveztük és hétfőn kaptuk a hírt hogy ennyi volt Hihetetlen Nem tudjuk hogyan tovább (Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 01. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén még a pénteket terveztük és hétfőn kaptuk a hírt hogy ennyi volt Hihetetlen Nem tudjuk hogyan tovább (Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 01. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
DL megszünt valóban!De a csapat folytatja tovább..Októberben egy másik helyszínen.Szervezés alatt!
Sajnáljuk a Dl-t, sok jó esténk volt ott.
Hűűűű, anno az exemmel én is a DL-ben kóstoltam bele a swingerezésbe.
Sok jó élményünk volt ott is, később meg a Tiktakban. Igaz, ez még az az időszak volt, amikor SZilviék üzemeltették a DL-t, és valamikor 2003-2006 közötti időszakban volt. Később már nem jártunk oda... hihetetlen hogy megszűnt... régi szép emlékek...
Sok jó élményünk volt ott is, később meg a Tiktakban. Igaz, ez még az az időszak volt, amikor SZilviék üzemeltették a DL-t, és valamikor 2003-2006 közötti időszakban volt. Később már nem jártunk oda... hihetetlen hogy megszűnt... régi szép emlékek...
A két újból az egyik meg is szünt már. Dunakeszi Dolce Vita.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 09. 01. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 15:27
Én sosem jártam ott, de ez akkor is szomorú :-( Ha jól számolom, tavaly indult két új klub, idén pedig megszűnt kettő. Telítettnek tűnik
a
... Illetve van ez a Pandora's Box is, remélhetőleg ők megtalálják a számításukat.
alf
pi alf
ac
Én sosem jártam ott, de ez akkor is szomorú :-( Ha jól számolom, tavaly indult két új klub, idén pedig megszűnt kettő. Telítettnek tűnik
a
... Illetve van ez a Pandora's Box is, remélhetőleg ők megtalálják a számításukat.
(Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 01. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
pi alf
ac
Sziasztok
szomorú de igaz a hír!
jómagam 2013 óta látogattam az intézményt, sok kellemes kalandban volt részem ott, és nagyon értékes emberekkel ismerkedtem meg onnan, akikkel sex-en túli barátság is alakult ki. a legszörnyűbb, hogy nincs helyette más hozzá hasonló klub, ahová lehet(ne) menni. Kár érte (Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 01. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
jómagam 2013 óta látogattam az intézményt, sok kellemes kalandban volt részem ott, és nagyon értékes emberekkel ismerkedtem meg onnan, akikkel sex-en túli barátság is alakult ki. a legszörnyűbb, hogy nincs helyette más hozzá hasonló klub, ahová lehet(ne) menni. Kár érte (Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 01. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

amlaa

Laryne Laroche