Sziasztok! Szigetszentmiklóson milyenek mostanában a nappali bulik?
Mi is lent leszünk.
(Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 12:33
Sziasztok
Egy uj klub Pesten, ahol a baratomék voltak a hetvegen Pandora’s box swingerklub.
Penteken meglatogatjuk, párom pasi többest szereti és az allitolag jo arànyban van.
Szoljatok ha valaki csatlakozik.
Egy uj klub Pesten, ahol a baratomék voltak a hetvegen Pandora’s box swingerklub.
Penteken meglatogatjuk, párom pasi többest szereti és az allitolag jo arànyban van.
Köszönjük a megkereséseket.
Nekem a honlapjukat böngészve az az érzésem támadt, hogy kicsit BDSM-fókuszú a hely (a négy szoba leírásából háromban szerepel kikötözés vagy lánc). Ez tényleg így van vagy csak én érzékelem rosszul?
Egy picit általánosabb kérdésem is lenne: ha jól számolom, kb. 2-3 férfi jutott egy nőre. Érdekes módon a Swinger Yours feketeöves bulijáról is mintha ezt hallottam volna. Hogyan zajlik egy ennyire ekkora férfitöbbségű buli? Azért kérdezem, mert főleg a Tik-Takban jártam, ahol többnyire sokkal kiegyenlítettebb a nemi arány (illetve egyszer voltunk a S4U-ban úgy, hogy ott 8:3 volt az arány, de - részben más okokból - nem volt swinger-élményünk).
Ilyen férfitöbbségnél attól tartanék, hogy "tolakodni" kell (mintha koncerten akarnék az első sorba jutni), hogy odaférjek egy nőhöz
Vagy ez teljesen indokolatlan félelem?
(Ez egy válasz Swingeresek üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 07. hétfő 10:45
Egy picit általánosabb kérdésem is lenne: ha jól számolom, kb. 2-3 férfi jutott egy nőre. Érdekes módon a Swinger Yours feketeöves bulijáról is mintha ezt hallottam volna. Hogyan zajlik egy ennyire ekkora férfitöbbségű buli? Azért kérdezem, mert főleg a Tik-Takban jártam, ahol többnyire sokkal kiegyenlítettebb a nemi arány (illetve egyszer voltunk a S4U-ban úgy, hogy ott 8:3 volt az arány, de - részben más okokból - nem volt swinger-élményünk).
Ilyen férfitöbbségnél attól tartanék, hogy "tolakodni" kell (mintha koncerten akarnék az első sorba jutni), hogy odaférjek egy nőhöz
Vagy ez teljesen indokolatlan félelem?
(Ez egy válasz Swingeresek üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken és Szombaton is voltunk.A személyzet kifejezetten kedves.Kb 35 lehetünk.Azt hiszem 6 pár volt,4 szóló hölgy a többi pasi.Az italok teljesen rendben vannak.A hely méretében nem túl nagy de szerethető.Dohányzó helyiségen javítani kell de ez részlet kérdés Kérdezetek bátran ha valamire még kiváncsiak vagytok!Ha olvasod Tifani Puszilunk!M&J
Köszi a beszámollót Lehet hamarosan megnézzük
Pénteken és Szombaton is voltunk.A személyzet kifejezetten kedves.Kb 35 lehetünk.Azt hiszem 6 pár volt,4 szóló hölgy a többi pasi.Az italok teljesen rendben vannak.A hely méretében nem túl nagy de szerethető.Dohányzó helyiségen javítani kell de ez részlet kérdés Kérdezetek bátran ha valamire még kiváncsiak vagytok!Ha olvasod Tifani Puszilunk!M&J
Most hétvégén szóló pasinak melyik swinger klubbot ajánlanátok?
Végre valaki járt ott és írt beszámolót. Ez a kb 30 ember orosztályban milyen volt? Én is tervezek menni már régóta, talán jövő hónapban sikerül eljutni.
Pénteken mi is szeretnénk megnézni.
(Ez egy válasz Dlpar üzenetére (2026. 09. 08. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 08. kedd 12:33
Sziasztok
Sziasztok
Felejtsd el, nincs. Mi innen barányába megy Bács-Kiskunba járunk
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nemrég egy másik felületen kaptam a weboldaluk címét, de nem úgy tűnik, mint amit mostanában frissítettek.
Írni még nem írtam nekik, mert mostanában nem tudnék eljutni,,,,
clubjoyzipwp(pont)com (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 07. hétfő 14:52
Nemrég egy másik felületen kaptam a weboldaluk címét, de nem úgy tűnik, mint amit mostanában frissítettek.
Írni még nem írtam nekik, mert mostanában nem tudnék eljutni,,,,
clubjoyzipwp(pont)com (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2026. 09. 07. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben tényleg van egy klub, ami Club Joy névre hallgat?
Tud róla valaki valamit?
Tud róla valaki valamit?
Veszprémben tényleg van egy klub, ami Club Joy névre hallgat?
Tud róla valaki valamit?
Tud róla valaki valamit?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha hallatok ilyenről , kérlek szóljatok nekem is. Köszi
Ne tartsd magadban
(Ez egy válasz Swingeresek üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltunk.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 09:25
Sziasztok Volt valaki a Pandorában? Milyen a hely a party? Mik a tapasztalatok?
Sziasztok. Szombathelyen tud valaki clubbot?
Kivancsiak vagyunk mi is
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 06. vasárnap 09:25
Az őrbottyáni bulikról szívesen olvasnánk véleményeket, beszámolókat, élményeket privát üzenetben.
(Tudjuk hogy jövő nyárig nem lesz buli)
Köszönjük
(Tudjuk hogy jövő nyárig nem lesz buli)
Köszönjük

amlaa

sexysteveboy
Natasha 2