Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 98 99 100 101 102 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1981   2014. 09. 10. szerda 17:46
X Törölt felhasználó (919251)
tucsok26 hogy ilyen lehangoló véleményt írsz róla annak ellenére, hogy több órát eltöltöttetek a paradiseben,!!

Ja és ha túl hangosak vagytok akkor nem kell ilyen helyen szexelni.
#1982   2014. 09. 10. szerda 20:15
tucsok26 tucsok26
Talán te vagy a tulajasszony? Igen ott voltunk több orát mert ha már odamentünk lehetöségekhez mérten élveztük. Továbra is az a véleményem hogy koszos igénytelen hely. Pokhálo mindenhol. jakuzi koszos lehet a vizet cserélik de azért nem ártana letörölgetni néha. Továbra is érdekesnek tartom hogy a ott ucsörgött a középsö szinten nemtudom hogy gondolta hogy akkor azokat a szobákat hogy használjuk. Hogy ne legyünk hangossak a sex ezzel jár szerintem. mondjuk az infoban le lehetnebirni hogy a tulaj ott marad szem és fültanunak. Ja halahatjuk közben a telefonálgatását meg az ajtócsapkodását. Az tuti kerülni fogom ezt a helyet. Meg ajánlani sem fogom senkinek. Ja igen tudom ez egy klubb de ha nézöket akarok akkor megyek rendezvényre. Nemtudom ha nem biztositott az hogy egy pár ketesben is jol érezhetné magát akkor miért hirdeti hogy pároknak napközben kiado
#1983   2014. 09. 10. szerda 21:07
Élősszőr is kitalálták a kommunikációt, másodszor ha csak kettesben akarsz lenni abban a házban az nem olcsó, harmadszor a tulaj azt csinál a saját házában amit akar.
És végül én visszajáró vendég vagyok és amiket le írtál azok nem a valóságot takarják
#1984   2014. 09. 10. szerda 21:09
és még egy szerintem minden klubban jelen van a tulaj
#1985   2014. 09. 10. szerda 21:33
tucsok26 tucsok26
elöször is ne hirdessen ilyen lehetöséget ha nem igy van. kosz és igénytelenség jelemzi az egésszet.
#1986   2014. 09. 11. csütörtök 11:43
Zsulex1 Zsulex1
Véleményed szerintem sem tökéletes, többször voltunk ott,de nemvolt kosz sem pókháló - detudjátok,
mindenki sajátmaga döntse el, hogy neki mennyiretetszik. A tulaj, Annemari egy nagyonkedves hölgy és ha ott is volt azt még senki sem kifogásolta, pláne ha bevezet valakit az ottani klubb életbe.
Ha nem tetszik, nem kell többé oda mennetek
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 10. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 20:15
Talán te vagy a tulajasszony? Igen ott voltunk több orát mert ha már odamentünk lehetöségekhez mérten élveztük. Továbra is az a véleményem hogy koszos igénytelen hely. Pokhálo mindenhol. jakuzi koszos lehet a vizet cserélik de azért nem ártana letörölgetni néha. Továbra is érdekesnek tartom hogy a ott ucsörgött a középsö szinten nemtudom hogy gondolta hogy akkor azokat a szobákat hogy használjuk. Hogy ne legyünk hangossak a sex ezzel jár szerintem. mondjuk az infoban le lehetnebirni hogy a tulaj ott marad szem és fültanunak. Ja halahatjuk közben a telefonálgatását meg az ajtócsapkodását. Az tuti kerülni fogom ezt a helyet. Meg ajánlani sem fogom senkinek. Ja igen tudom ez egy klubb de ha nézöket akarok akkor megyek rendezvényre. Nemtudom ha nem biztositott az hogy egy pár ketesben is jol érezhetné magát akkor miért hirdeti hogy pároknak napközben kiado
#1987   2014. 09. 11. csütörtök 13:06
bali36 bali36
Azért érdekes amit írsz , mink akármelyik pesti vagy budaörsi klubba mentünk először akkor körbe vezettek és meg mutatták a helyet és ahogy láttuk másokkal is ugyan ezt tették. Vettük ki mi is napközben is órákra akkor is megmutatták hogy mi hogy néz ki.
Amennyiben "kosz és igénytelenség jelemzi az egésszet. " akkor azt már az elején észreveszed és nem maradsz ott, pláne órákig.
"Továbra is érdekesnek tartom hogy a ott ucsörgött a középsö szinten nemtudom hogy gondolta hogy akkor azokat a szobákat hogy használjuk.", ha már a pókhálókat észrevettétek akkor talán azt is látni kellet volna hogy a középső szinten a szobának van ajtaja és a felső szinten is van mindegyiknek meg zárható is, úgy még véletlenül sincs néző circling
Egyébként 1 jó tanács , ha legközelebb mentek ilyen helyre, az elején nézetek körül és ha nem felel meg akkor szóljatok hogy még se, így nem lesz vele gondotok .
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 10. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 21:33
elöször is ne hirdessen ilyen lehetöséget ha nem igy van. kosz és igénytelenség jelemzi az egésszet.
#1988   2014. 09. 11. csütörtök 14:16
Zsulex1 Zsulex1
Szerintünk is jó a nézeted és véleményed
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 13:06
Azért érdekes amit írsz , mink akármelyik pesti vagy budaörsi klubba mentünk először akkor körbe vezettek és meg mutatták a helyet és ahogy láttuk másokkal is ugyan ezt tették. Vettük ki mi is napközben is órákra akkor is megmutatták hogy mi hogy néz ki.
Amennyiben "kosz és igénytelenség jelemzi az egésszet. " akkor azt már az elején észreveszed és nem maradsz ott, pláne órákig.
"Továbra is érdekesnek tartom hogy a ott ucsörgött a középsö szinten nemtudom hogy gondolta hogy akkor azokat a szobákat hogy használjuk.", ha már a pókhálókat észrevettétek akkor talán azt is látni kellet volna hogy a középső szinten a szobának van ajtaja és a felső szinten is van mindegyiknek meg zárható is, úgy még véletlenül sincs néző circling
Egyébként 1 jó tanács , ha legközelebb mentek ilyen helyre, az elején nézetek körül és ha nem felel meg akkor szóljatok hogy még se, így nem lesz vele gondotok .
#1989   2014. 09. 11. csütörtök 15:38
X Törölt felhasználó (881165)
Sajnos egyet értek Tücsökkel a hely tisztasága hagy némi (sok) kívánnivalót. Nem beszélve a jéghideg medencéről.
#1990   2014. 09. 11. csütörtök 16:18
X Törölt felhasználó (915654)
utólag fikázni a legkönnyebb,te nem nézzed meg h mire adsz pénzt ki,és az ár és a szolgáltatás valóság,vajon párhuzamban van butus szerintem ö nekik sincs ilyen ember szükségük,maradj itt és verd a farkad
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 10. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 10. szerda 21:33
#1991   2014. 09. 12. péntek 08:39
batka.mano batka.mano
Na ennek nekifuthatnál újra. Szerintem még te magad sem érted mit is akartál írni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915654)
2014. 09. 11. csütörtök 16:18
utólag fikázni a legkönnyebb,te nem nézzed meg h mire adsz pénzt ki,és az ár és a szolgáltatás valóság,vajon párhuzamban van butus szerintem ö nekik sincs ilyen ember szükségük,maradj itt és verd a farkad
#1992   2014. 09. 12. péntek 18:19
tucsok26 tucsok26
Na Én ebböl a vitábol kiszálok! Véleményem nemváltozik ugysem! H nektek bejön használjátok egészséggel. Végülis minden csak gusztus és igény kérdése!
#1993   2014. 09. 22. hétfő 13:21
Sanya0x0 Sanya0x0 VIP
Sziasztok! Érdekelne olyan személy vagy személyek véleménye akik már jártak a Szegedi Három Majom swinger klubban. Előre is köszönöm.
#1994   2014. 09. 30. kedd 19:28
Onkyoo12 Onkyoo12
Aki volt már a bécsi Traumlandben, írna egy kis beszámolót?
#1995   2014. 10. 04. szombat 22:29
X Törölt felhasználó (929712)
Tapasztalatok érdekelnének! smile
#1996   2014. 10. 17. péntek 00:36
X Törölt felhasználó (756889)
A férjemnek volt szülinapja akkor smile
(Ez egy válasz Pirosköröm üzenetére (2014. 06. 11. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 11:36
Sziasztok!
A hétvégi szülinapi nonstop Paradise buliról: Fergeteges buli szerveződött a ház három éves szülinapjára! Mi, akik kb. 7-8 alkalommal voltunk a Paradise-ben tudtuk előre, hogy hatalmas buli lesz, ha az eddigi ott töltött szombatokat vesszük alapul. Az, hogy a ház egy igényes, exkluzív ház, makulátlan tisztasággal, elvitathatatlan. Az érkező vendégek is az igényességet tükrözik, szinte senki nem úgy érkezik, hogy elég rá egy törülköző körbetekerve. Igényes, elegáns, erotikus fehérnemű az összes hölgyön és a férfiak sem maradnak le az öltözködésben. (Annami nyilván így szoktatta a vendégeit!)
Mint amikor mi jöttünk első bálozóként a Paradise-be, most is volt idő arra, hogy az újonnan érkező vendégeket bemutatják a régieknek, nem hagynak senkit egyedül visszahúzódni egy sarokban. Törődnek az új érdeklődőkkel, hogy ők is kellemes élményekkel tudjanak távozni.
Az ital- és ételválaszték kiváló és soha nem kaptunk még olyan választ, hogy elfogyott! Most sem!
A ház szülinapján kívül még egy vendégnek volt szülinapja, őt is felköszöntötték egy isteni finom tortával.
Annami műsorról is gondoskodott meglepetésként a vendégek számára volt chippendale és táncoslány is, ami jócskán emelte a már emelkedett hangulatot.
Ami meglepő volt számunkra, volt királyválasztás, mert 2 éve Pünkösdkor választottak mókából egy királyt, akit most korona alakú tortával újraválasztották. Lali király egy csupaszív, vidám, jóhumorú férfi, aki szintén szívén viseli a vendégek jó hangulatát!
Érdekesség, hogy a Paradise vendégei Annamit ANYA-nak szólítják, mert olyan szívvel-lélekkel vezeti ezt a klubot, gondoskodik a vendégeiről, hogy ezzel a megszólítással tisztelik meg odaadó munkáját.
Isten éltesse még nagyon sokáig a Paradise-t! Nagyon jó egészséget Anyának!
#1997   2014. 10. 17. péntek 08:05
Zsulex1 Zsulex1
Mi is így ismerjük a Paradis-t smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 17. péntek 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756889)
2014. 10. 17. péntek 00:36
A férjemnek volt szülinapja akkor smile
#1998   2014. 10. 18. szombat 16:37
csakharmas csakharmas
SOS, valaki infot a Miskolci sweetlifes swinger klubbról??? Járnak oda? Felhozatal?
#1999   2014. 10. 19. vasárnap 01:51
X Törölt felhasználó (913793)
Húzz a gecibe !
Először is szeretnék elnézést kérni a vulgáris címert, na ,de olvassatok tovább . Az összes Pesti és Pest környéki klubban jártunk már , volt jó és rosszabb élményünk is. A mai nap választása Bexter bixi chat társ ajánlásával a
SWINGER FOR YOU nevű helyre esett.
Megérkeztünk hat nyolc ember ücsörög a bárpultnál és fogyasztja a helyi specialitásokat ruhában. Picit zavartan ,de mindenkinek bemutatkozunk ,ahogy illik . Persze ismét találkoztunk egy magyar hírességgel aki szinten bemutatkozott nekünk.Mivel senki nem szolt hozzánk legalább 10 percig ,gondoltam megkérdezem ,hogy most mi is fog történni.Bátran a bárpult fele vettem az irányt és a felettébb kedves,ránézésre nagy vendéglátói tapasztalattal bíró hölgy közölte velünk ,hogy körbevezetnek. Egy kedves ,kopasz úriember mutatott két szobát és hozzátette ,hogy itt a lámpakapcsoló .Nagyon impozáns , gondoltuk. Mindegy ha itt vagyunk és kifizettük a 8500 FT-os belépőt akkor maradunk ,meg amúgy is meg kéne várni Bexter bixit és nejét . Félre ültünk egy a pulthoz közeli asztalhoz és vártunk ,hogy ebből mi lesz . Hallgattuk a pultnál zajló ki bír nagyobbat röhögni versenyt amit a kopasz úriember ,mint egy karmester vezényelt a pult túlsó feléről . Egyszer csak elhangzott a vezényszó ,hogy mindenki vetkőzzön le. Aminek majdnem mindenki eleget tett kivéve egy úr,aki jobban alkalomhoz illőnek találta az övére csatolt telefontokot és egy hölgy aki meg úgy gondolta ,hogy ez egy edző cipős buli lesz . Kb egy óra múlva érkezett a Bixi páros. Dumálgattunk,nevetgéltünk egy asztalnál ahova csatlakozott még egy barát innen a gg chatrol. Gondoltam rágyújtok es mivel nem volt nálam öngyújtó odasétáltam a ki bír nagyobbat röhögni verseny résztvevőihez és tűzet kertem az edzőcipős hölgytől ,aki előtte a már az említett celebunkkel csókolózott. Erre közölte velem ,hogy HÚZZAK A GECIBE !!!!!!!!
Eleget tettünk a kérésének a párommal ,de azért gondoltuk ezt szóvá tesszük a vezetőségnek. Nekik az volt a válaszuk ,hogy nem is értik miért akadunk mi ki ezen. Vajon miért ???
Kedves SWINGER FOR YOU VEZETŐSÉG ez felháborító,hogy ilyet megengedhettek egy általatok színvonalasnak tartott klubban. Köszönjük szépen a vendéglátást ,de legközelebb inkább kihagyjuk .
#2000   2014. 10. 19. vasárnap 08:35
X Törölt felhasználó (931152)
Köszönjük szépen az információt - így már oda sem fogunk menni - maradunk a kultiváltabb helyünknél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (913793)
2014. 10. 19. vasárnap 01:51
Húzz a gecibe !
Először is szeretnék elnézést kérni a vulgáris címert, na ,de olvassatok tovább . Az összes Pesti és Pest környéki klubban jártunk már , volt jó és rosszabb élményünk is. A mai nap választása Bexter bixi chat társ ajánlásával a
SWINGER FOR YOU nevű helyre esett.
Megérkeztünk hat nyolc ember ücsörög a bárpultnál és fogyasztja a helyi specialitásokat ruhában. Picit zavartan ,de mindenkinek bemutatkozunk ,ahogy illik . Persze ismét találkoztunk egy magyar hírességgel aki szinten bemutatkozott nekünk.Mivel senki nem szolt hozzánk legalább 10 percig ,gondoltam megkérdezem ,hogy most mi is fog történni.Bátran a bárpult fele vettem az irányt és a felettébb kedves,ránézésre nagy vendéglátói tapasztalattal bíró hölgy közölte velünk ,hogy körbevezetnek. Egy kedves ,kopasz úriember mutatott két szobát és hozzátette ,hogy itt a lámpakapcsoló .Nagyon impozáns , gondoltuk. Mindegy ha itt vagyunk és kifizettük a 8500 FT-os belépőt akkor maradunk ,meg amúgy is meg kéne várni Bexter bixit és nejét . Félre ültünk egy a pulthoz közeli asztalhoz és vártunk ,hogy ebből mi lesz . Hallgattuk a pultnál zajló ki bír nagyobbat röhögni versenyt amit a kopasz úriember ,mint egy karmester vezényelt a pult túlsó feléről . Egyszer csak elhangzott a vezényszó ,hogy mindenki vetkőzzön le. Aminek majdnem mindenki eleget tett kivéve egy úr,aki jobban alkalomhoz illőnek találta az övére csatolt telefontokot és egy hölgy aki meg úgy gondolta ,hogy ez egy edző cipős buli lesz . Kb egy óra múlva érkezett a Bixi páros. Dumálgattunk,nevetgéltünk egy asztalnál ahova csatlakozott még egy barát innen a gg chatrol. Gondoltam rágyújtok es mivel nem volt nálam öngyújtó odasétáltam a ki bír nagyobbat röhögni verseny résztvevőihez és tűzet kertem az edzőcipős hölgytől ,aki előtte a már az említett celebunkkel csókolózott. Erre közölte velem ,hogy HÚZZAK A GECIBE !!!!!!!!
Eleget tettünk a kérésének a párommal ,de azért gondoltuk ezt szóvá tesszük a vezetőségnek. Nekik az volt a válaszuk ,hogy nem is értik miért akadunk mi ki ezen. Vajon miért ???
Kedves SWINGER FOR YOU VEZETŐSÉG ez felháborító,hogy ilyet megengedhettek egy általatok színvonalasnak tartott klubban. Köszönjük szépen a vendéglátást ,de legközelebb inkább kihagyjuk .

... 98 99 100 101 102 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!