dreamland
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 27. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap "utoljára" megyünk klubba...... A Paradisébe!
Egy kis retró bulizás és vége!

Sziasztok!Szeretnék elleni a Tik-Tak swinger clubba,tudna valaki infót mondani a clubról?Esetleg csatlakozhatnék valakihez!!
Sziasztok!Szeretnék ellmeni a Tik-Tak swinger clubba,tudna valaki infót mondani a clubról?Esetleg csatlakozhatnék valakihez!!
Köszi a bksBULIT!
Sziasztok! Valaki megtudná mondani a Dreamland-be van lehetőség ott alvásra? Vagy Martini-be?
Sziasztok...nahyon részt szereznék venni egy ilyen swinger partyn...valszeg szóló pasiként mert a pàrom nem meri felvállalni, hogy tetszene neki is...budapest vagy közelében ilyen lehetőség?
Gang bang party izgazna a legjobban...előre is köszi
Hali. A dreamland-be nincs az tuti. a martinibe nem tudom hogy van e, de a tik-tak ban ott tutira van lehetőség otalvásra. Én is aludtam már ott.
(Ez egy válasz albatros üzenetére (2015. 12. 02. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 02. szerda 20:45

Sziasztok! Valaki megtudná mondani a Dreamland-be van lehetőség ott alvásra? Vagy Martini-be?
Mi a Paradise-ben aludtunk ott többször is! Nem kérnek érte plusz pénzt és még reggelit is kapsz!
Sőt!

Hülyeség, van ott alvás aludtunk már ott 2000/fő.
Miről beszélsz??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 18:38
Miről beszélsz??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1182172)

Hali. A dreamland-be nincs az tuti. a martinibe nem tudom hogy van e, de a tik-tak ban ott tutira van lehetőség otalvásra. Én is aludtam már ott.
Csá Amatorió! Bulizni akarsz?
(Ez egy válasz amatorio üzenetére (2015. 12. 02. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 02. szerda 21:19

Sziasztok...nahyon részt szereznék venni egy ilyen swinger partyn...valszeg szóló pasiként mert a pàrom nem meri felvállalni, hogy tetszene neki is...budapest vagy közelében ilyen lehetőség?
Sziasztok! A Swinger For You klub péntek délutáni programjáról van valakinek tapasztalata?
Most xxxxxxxx valaki axxxxxxx-be? 30-as pár, xxxxxx megyéből......
A fórum NEM TÁRSKERESŐ! A jövőben mindenféle nyílt és burkolt társkeresés, klubba invitálást törléssel és tiltással fogunk "honorálni". Nem hiszem hogy nem találtátok még meg a Goldangate társkereső részét. Ha mégse akkor itt a társkereső
A fórum NEM TÁRSKERESŐ! A jövőben mindenféle nyílt és burkolt társkeresés, klubba invitálást törléssel és tiltással fogunk "honorálni". Nem hiszem hogy nem találtátok még meg a Goldangate társkereső részét. Ha mégse akkor itt a társkereső
Sziasztok! Kb 3hónapja dél-somogyból felköltöztem közelebb az "élethez" a Balaton északi partjára munka ügyben. Na...szezonon kívül élet az nincs.
Akkor keresek...
Tőlem 12km-re találtam Keszthelyen egy klubot, a Sunshinet...mint a Balaton egyetlen swinger klubját.
Tud valaki valamit róla? Meg erről gazdaságos buliról.
Mert az oldal elég puritánnak tűnik.
Köszönöm!
Akkor keresek...
Tőlem 12km-re találtam Keszthelyen egy klubot, a Sunshinet...mint a Balaton egyetlen swinger klubját.
Tud valaki valamit róla? Meg erről gazdaságos buliról.
Mert az oldal elég puritánnak tűnik.
Köszönöm!
Sziasztok!
Végigolvastuk a különböző klubok leírásait, de még nem tudtunk dönteni... Kezdő, fiatal pár esetén melyik klubot ajánlanátok? Lehetőleg szintén fiatalabb párok legyenek, és a nemek megosztása is legyen kb. 50%, a többek által írt férfihordákat szeretnénk elkerülni... Elsőre a Tik-tak tűnik szimpatikusnak, de nem igazán tudunk mi alapján dönteni, a többi hely honlapját is végignéztük, de plusz infót nem kaptunk. Az első látogatás pedig fontos lenne, mert ha nem sikerül jól, elveheti a kedvünket a swingertől örökre...
Végigolvastuk a különböző klubok leírásait, de még nem tudtunk dönteni... Kezdő, fiatal pár esetén melyik klubot ajánlanátok? Lehetőleg szintén fiatalabb párok legyenek, és a nemek megosztása is legyen kb. 50%, a többek által írt férfihordákat szeretnénk elkerülni... Elsőre a Tik-tak tűnik szimpatikusnak, de nem igazán tudunk mi alapján dönteni, a többi hely honlapját is végignéztük, de plusz infót nem kaptunk. Az első látogatás pedig fontos lenne, mert ha nem sikerül jól, elveheti a kedvünket a swingertől örökre...
Elöször csak nézzetek szét semmi szex Nem kotelező
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 19:18
Törölt felhasználó (896360)

Sziasztok!
1 sehol nem lehet eldönteni egy alkalom után milyen a hely mert nem biztos hogy épp jó időbe mentek ez tapasztalatunk
2 a szóló férfiak mindenhol meg vannak mivel azon van az igazi haszon és nem a párokon és szóló hölgyeken
3 igen egyet értünk azzal minden hely más mint társaság hangulatára mint ismerkedési kedvére mint zenében mint aktivításában
4 épp ez a jó lehet válogatni itt ott szétnézni és élvezni az éleet (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 14. hétfő 19:18
2 a szóló férfiak mindenhol meg vannak mivel azon van az igazi haszon és nem a párokon és szóló hölgyeken
3 igen egyet értünk azzal minden hely más mint társaság hangulatára mint ismerkedési kedvére mint zenében mint aktivításában
4 épp ez a jó lehet válogatni itt ott szétnézni és élvezni az éleet (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 14. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (896360)

Sziasztok!
Sziasztok!
Volt már valaki Londonban Swingerezni? Esetleg hallott már valami jó klubról? Honlapokon millió fel van sorolva, annyi, hogy nem tudom eldönteni melyik mennyire jó.
Volt már valaki Londonban Swingerezni? Esetleg hallott már valami jó klubról? Honlapokon millió fel van sorolva, annyi, hogy nem tudom eldönteni melyik mennyire jó.
Ez valószínűleg csak úgy derül ki, ha ráböksz az egyikre (mondjuk amelyik közel van, vagy a honlapja alapján szimpatikus), és kipróbálod. Ráadásul mindenkinek más a jó. A te saját élményed számít a legtöbbet ilyen szempontból.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2015. 12. 15. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 15. kedd 21:26

Sziasztok!
Nem tudja valaki melyik klub lesz 2 ünnep között nyitva? pest és környéke?