Nem maradt ki. A "két budaörsiben" benne van az is.
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2019. 07. 03. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 03. szerda 13:07

Paradise kimaradt.Budaörsröl.Szerintünk a legjobb.Csak oda járunk barátainkkal.
Paradise kimaradt.Budaörsröl.Szerintünk a legjobb.Csak oda járunk barátainkkal.
A swinger4youbsn egyszer voltam a párommal egy szombat este. Ketten voltunk és a személyzet... :(
Két budaörsi, dreamland, és sw4you. Ezek vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 03. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 03. szerda 11:38
Törölt felhasználó (465100)

Momentán van most más Budapesten, mint a két budaörsi, és a Dreamland?
A Swinger4you nem üzemel?
Van valakinek aktuális tapasztalata?
Van valakinek aktuális tapasztalata?
Momentán van most más Budapesten, mint a két budaörsi, és a Dreamland?
A Dreamland. Viszont az tényleg lepusztult kissé. Pénteken iszonyú hardcore, csapatokban járnak a hímek, és ha valahol megáll egy punci tömegekben csapnak le rá. A szombatot nem ismerem, de elmondás szerint az meg elég híg.
Nagyon jó kiegyensúlyozott hely a szegedi 3 majom. Autópályán egy óra alatt elérhető. Ott tudtok aludni. Az a hely minden szempontból rendben van, viszont ott nem nagyon van több, mint 30-40 ember egy este, bár ez szvsz előny.
Nagyon jó kiegyensúlyozott hely a szegedi 3 majom. Autópályán egy óra alatt elérhető. Ott tudtok aludni. Az a hely minden szempontból rendben van, viszont ott nem nagyon van több, mint 30-40 ember egy este, bár ez szvsz előny.
Most akkor melyik klubba erdemes meg egyáltakan elnenni pesten?
A TT tuti nem megyünk azt ismerejük
Van meg mas??
A TT tuti nem megyünk azt ismerejük
Van meg mas??
A magyar klubok kritikán aluliak. A két vezető klub is rémes, 6 forintot nem forgatnak vissza, van ahol mocskos minden, van ahol tapló a tulaj, van ahol a vendégek taplók, van ahol ezek mixe van. Akinek volt szerencséje elmenni külföldön klubba, az tudja miről beszélek. Bécsben 6-8 klub van, a wc többe került bennük, mint itthon egy klub teljes kialakítása. Ég és föld a különbség, árban pedig cca 20% kal drágább pl Bécs. Itthon a tulajdonosok beszedik a pénzt, aztán csókolom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 03. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 03. szerda 08:04
Törölt felhasználó (465100)

Sajnos van az úgynevezett üzleti racionalitás, ha valahova nem járnak annyian, hogy megérje bezár. Sajnos csak 4-5 klub működik stabilan. És ahogy látom a TT piacvezető lett, ami nagy öröm a gazdájának, de van az, amikor már elfárad. Én egyébként őt egy jószándékú csöndes embernek ismerem, aki csak akkor tűnik föl, ha szükség van rá. Ugyan ez nem mondható el egy másik budaörsi klubról, ahol az üzletvezető a legnagyobb troll.
Dreamland (csak pénteken ismerem) működik stabilan, de korábbi önmagához képest kevesen vannak. Biztosan vannak jobb napok. A szegedi 3 majom az irszág legjópofább, egyedi hangulatú klubja.
Korosztály kérdés. A swinger az érettebb gondolkodású, érettebb lelkű, megalapozott kapcsolattal bíró emberek játéka. A “fiatalokban” tisztelet a kivételnek általában semmi köszönet sincs.
Dreamland (csak pénteken ismerem) működik stabilan, de korábbi önmagához képest kevesen vannak. Biztosan vannak jobb napok. A szegedi 3 majom az irszág legjópofább, egyedi hangulatú klubja.
Korosztály kérdés. A swinger az érettebb gondolkodású, érettebb lelkű, megalapozott kapcsolattal bíró emberek játéka. A “fiatalokban” tisztelet a kivételnek általában semmi köszönet sincs.
Sajnos van az úgynevezett üzleti racionalitás, ha valahova nem járnak annyian, hogy megérje bezár. Sajnos csak 4-5 klub működik stabilan. És ahogy látom a TT piacvezető lett, ami nagy öröm a gazdájának, de van az, amikor már elfárad. Én egyébként őt egy jószándékú csöndes embernek ismerem, aki csak akkor tűnik föl, ha szükség van rá. Ugyan ez nem mondható el egy másik budaörsi klubról, ahol az üzletvezető a legnagyobb troll.
Volt még a Máté utca, az megszűnt, talán privát bulira van, hűvösvölgyi még régebben megszűnt.
(Ez egy válasz iSolt üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet összefutni bi pasikal klubba?de aki csak fiu fiuval szeretne pl a parja elött sexelni?
régebben nem volt több swinger club? ennél azért többre emlékszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 08:10
Törölt felhasználó (1777462)

A 3 majom működik? Akkor igen. Bocsi.
A 3 majom működik? Akkor igen. Bocsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 07:33
Törölt felhasználó (1438122)

+ Szeged 1klub
+ Szeged 1klub
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 18:10
Törölt felhasználó (1777462)

Szivattak. Budaörs 2 klub, pesten 2 klub, és ennyi az egészbországban.
Klubban megoldható, tuti siker. De privátban is érdemes próbálkozni. Pasit nem túl nehéz találni, ha elfogadod, hogy az illető nem fügetlen.
(Ez egy válasz MacCarty üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 18:13

Sziasztok.
Bocsi a hülye kérdésért de nem vagyok otthon ebben a témában. Engem iszonyatosan beindítana ha valaki a feleségemet előttem (vagy akár nem is előttem) keményen megszopatná. (vagy akár ha keményen mellbe dugná
)Nem tudom hogy ez swingerbe bele számít-e vagy ilyesmit..egyáltalán hol érdemes keresni?
Bocsi a hülye kérdésért de nem vagyok otthon ebben a témában. Engem iszonyatosan beindítana ha valaki a feleségemet előttem (vagy akár nem is előttem) keményen megszopatná. (vagy akár ha keményen mellbe dugná

Sziasztok.
)Nem tudom hogy ez swingerbe bele számít-e vagy ilyesmit..egyáltalán hol érdemes keresni?

Szivattak. Budaörs 2 klub, pesten 2 klub, és ennyi az egészbországban.
(Ez egy válasz iSolt üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 14:48

Szia Zenita!
És ezeket hol tudnám megnézni az interneten, van valamilyen elérhetőségük ezekre?
És ezeket hol tudnám megnézni az interneten, van valamilyen elérhetőségük ezekre?
Szia Zenita!
És ezeket hol tudnám megnézni az interneten, van valamilyen elérhetőségük ezekre? (Ez egy válasz zenita üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 14:16
És ezeket hol tudnám megnézni az interneten, van valamilyen elérhetőségük ezekre? (Ez egy válasz zenita üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos nincsenek jó híreim. Heves megyében viszonylag kevés klub működik, számuk nem haladja meg az ötöt. Egerben csak három üzemel ,de ezek közül mindössze kettőben van élet. Ajánlanám még a gyöngyösit és a füzesabonyit is,ha a közelükben vagy.
Sajnos nincsenek jó híreim. Heves megyében viszonylag kevés klub működik, számuk nem haladja meg az ötöt. Egerben csak három üzemel ,de ezek közül mindössze kettőben van élet. Ajánlanám még a gyöngyösit és a füzesabonyit is,ha a közelükben vagy.
(Ez egy válasz iSolt üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 13:22

sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Heves megyében milyen Swinger klubok találhatóak, azon belül is Eger vagy környékén.
Érdeklődni szeretnék, hogy Heves megyében milyen Swinger klubok találhatóak, azon belül is Eger vagy környékén.