Törölt felhasználó (4003272)

Szerda lesz,országosan,egész nap

Szerda lesz,országosan,egész nap
(Ez egy válasz drxxx7621 üzenetére (2019. 01. 29. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 14:11

Sziasztok! Érdeklőbnék a Dreamland Club felől? Tudnátok segíteni ,hogy holnap milyen nap lesz?Privátba várom a segítséget! Köszönöm!
Sziasztok! Érdeklőbnék a Dreamland Club felől? Tudnátok segíteni ,hogy holnap milyen nap lesz?Privátba várom a segítséget! Köszönöm!
Gondolom +anyagi vonzata van a TT-ben valo alvásnak.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 21:46

A TT ben is van ott alvási lehetőség Mi sem kólázunk. Sőt
Most is tök jó volt Ahogy ébredtek az a emberek úgy jöttek a hangok
Szerintünk a délelőtt mindenki meg lett szeretkezve
aki ott aludt Van ennek is egy feelingje. A sötétben látott klub ,sötétben látott emberei fényes nappal ugyanúgy. A DL ben nekünk nem a ffi tömeg hanem a klub ,,leéltsége" a személyzet közömbössége és a piszok ami zavaró volt. A CP be szeretnénk eljutni,de olyan kevés szabad időnk van hogy ha az egy elcseszett este azt nehéz lenne pótolni. Ezért marad a biztos,kipróbált.

Sajna a DL a pénteken mar tulzasba esnek a sok padi beengedésevel föleg sok közte a menő cigany
A TT ben is van ott alvási lehetőség Mi sem kólázunk. Sőt
Most is tök jó volt Ahogy ébredtek az a emberek úgy jöttek a hangok
Szerintünk a délelőtt mindenki meg lett szeretkezve
aki ott aludt Van ennek is egy feelingje. A sötétben látott klub ,sötétben látott emberei fényes nappal ugyanúgy. A DL ben nekünk nem a ffi tömeg hanem a klub ,,leéltsége" a személyzet közömbössége és a piszok ami zavaró volt. A CP be szeretnénk eljutni,de olyan kevés szabad időnk van hogy ha az egy elcseszett este azt nehéz lenne pótolni. Ezért marad a biztos,kipróbált.
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 10:53

A ffi többlettel nincs probléma.Az nagyon finom,ha ok a felhozatal.Az általam emlitett klubbol ,nem kell 5kor távozni,ez nekünk nagyon jo.200km-röl autoval,nem colát iszunk.Vasárnap pedig délig alszunk.Erre csak ebben klubban van lehetöség.Azon kivül,imádjuk a tulaj.
Jaaaa igen én dlrõl beszélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 12:41

Törölt felhasználó (3997382)

Mulatóssal vegyítve.. hát... nekem az nem jött be.
Szerintem nem új a személyzet a CP-be...
Te a DL ről beszélsz..., nem?
Szerintünk oda se mulatós, se disco zene nem való.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 12:41

Te a DL ről beszélsz..., nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 12:37
Te a DL ről beszélsz..., nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1777462)

Mikor voltatok utoljára? Kirúgták a teljes staffot, januartol a tulaj van ott, teljesen új személyzettel. A zene olyan mint bármely discoban sztem.
Mikor voltatok utoljára? Kirúgták a teljes staffot, januartol a tulaj van ott, teljesen új személyzettel. A zene olyan mint bármely discoban sztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 12:25

De a zene az pocsék.
Olyan nehéz elhinnem, hogy a társaságnak olyan zenére van igénye.
:(
:(
De a zene az pocsék.
:( (Ez egy válasz páros04 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
:( (Ez egy válasz páros04 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

A ffi többlettel nincs probléma.Az nagyon finom,ha ok a felhozatal.Az általam emlitett klubbol ,nem kell 5kor távozni,ez nekünk nagyon jo.200km-röl autoval,nem colát iszunk.Vasárnap pedig délig alszunk.Erre csak ebben klubban van lehetöség.Azon kivül,imádjuk a tulaj.
Korábban úgy tudom dl-ben is volt ilyen lehetõség, de az talán megszǔnt. Mi közel lakunk
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 10:17

Szerintem érdemes mindegyiket végigjárni, kipróbálni. Ahány ember, annyiféle ízlés. Kinek ez, kinek az jön be. Ugyanazon hely péntek és szombatja között is lehet ōriási különbség. Nekünk pl a pénteki dl a nyerõ. Akkor van a legjobb buli, hangulat, rutinos swingeresként pedig a ffi tömeget is tudjuk kezelni, de van aki ettõl pl agyfaszt kap.
Milyen igaz.
(a férfitömeg tök jó, ha jó az alapanyag
) ellenkező esetben inkább frusztráló.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 10:17
(a férfitömeg tök jó, ha jó az alapanyag

Szerintem érdemes mindegyiket végigjárni, kipróbálni. Ahány ember, annyiféle ízlés. Kinek ez, kinek az jön be. Ugyanazon hely péntek és szombatja között is lehet ōriási különbség. Nekünk pl a pénteki dl a nyerõ. Akkor van a legjobb buli, hangulat, rutinos swingeresként pedig a ffi tömeget is tudjuk kezelni, de van aki ettõl pl agyfaszt kap.
Csak Paradise
Ízlések és pofonok Mi a DL ből nagyon gyorsan menekültünk Azóta is csak a TT
(Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2019. 01. 26. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 07:49

Sziasztok!Pesten a legjobb club a dremland!szeretünk odajarni szórakozni szombat esténként!ma is mennénk de sajnos az útviszonyok miatt inkább lehet hogy jovoheten!
Nekünk is az jött be!
(Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2019. 01. 26. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 07:49

Sziasztok!Pesten a legjobb club a dremland!szeretünk odajarni szórakozni szombat esténként!ma is mennénk de sajnos az útviszonyok miatt inkább lehet hogy jovoheten!
A Swingerclubok oldalán általában fent van az általános etikett. De a neten is megtaláljátok. Ez mindenhol alap.
Nem kell teljesen levetkőzni -kivéve, ha a party témája FKK, de ez MO-on nem jellemző. Hölgyeknek szexi alsónemű/babydoll, csini cipő elvárt.
Senkivel nem kell szexelni, még egymással sem, ha nem akartok. És igen, lehet más párokat aktus közben nézni.
Jó mulatást!
(Ez egy válasz Freeze11 üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 12:56
Nem kell teljesen levetkőzni -kivéve, ha a party témája FKK, de ez MO-on nem jellemző. Hölgyeknek szexi alsónemű/babydoll, csini cipő elvárt.

Senkivel nem kell szexelni, még egymással sem, ha nem akartok. És igen, lehet más párokat aktus közben nézni.
Jó mulatást!

Ez minket is érdekelne a barátnőmmel, szóval ha lehet publicban válaszoljon aki tud
Köszi!

Köszi!