Lehet fontos információ, hogy valakinek ki mi nem tetszett egy adott klubban, főleg, hogyha az a szempont számukra is fontos. Azonban mindhárom klubnak megvan a maga közönsége, ergo mindegyik klub valamiért jó, mindegyik klubnak megvan a maga jellegzetessége. Amikor más számotokra ismeretlenek véleményét kérdezitek, előfordulhat, hogy olyan véleményét halljátok, akiknek amúgy teljesen mások, mint ti (tapasztalatban, elvárásban, igényben).
Ezért a saját tapasztalásnál nincsen jobb. Max. csapásirányok vannak, amelyek véleményünk szerint (ez is erősen szubjektív) az alábbiak:
A Dreamland a (sokkal) több fiút kedvelők paradicsoma.
A Tik-Tak, mivel az egész nyílt, nincs elszeparált kuckó, ezért az exhibicionistáknak tökéletes
A Club Paradise amolyan privát swinger party jellegű, a családiasabb hangulatot kedvelőknek jó választás. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 22:25
Ezért a saját tapasztalásnál nincsen jobb. Max. csapásirányok vannak, amelyek véleményünk szerint (ez is erősen szubjektív) az alábbiak:
A Dreamland a (sokkal) több fiút kedvelők paradicsoma.
A Tik-Tak, mivel az egész nyílt, nincs elszeparált kuckó, ezért az exhibicionistáknak tökéletes
A Club Paradise amolyan privát swinger party jellegű, a családiasabb hangulatot kedvelőknek jó választás. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Pontosan mi nem tetszett nektek ott? Akár privátban is megírhatjátok nekem, ha itt nem szeretnétek.
Megköszönném a véleményeteket. Segítség lenne a döntésben. Jó pár évvel ezelőtt ( cca. 4 éve ) 2x jártam a Dreamlandben. Most a CP-t gondoltam megnézni esetleg.....
Megköszönném a véleményeteket. Segítség lenne a döntésben. Jó pár évvel ezelőtt ( cca. 4 éve ) 2x jártam a Dreamlandben. Most a CP-t gondoltam megnézni esetleg.....
Sztem a Glory Cafe kb. ilyesmi lehet, bár még nem voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 03. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 18:05
Törölt felhasználó (3647822)

Olyan ismerkődös hely létezik, ahol párcserére, közös szexuális élményekre nyitott egyének, párok megjelenhetnek, de nem kifejezetten swinger klub? Mint ahogy a rendes klubok vagy az átlag LMBTQ szórakozóhelyeken, tehát alsóneműre vetkőzés, helyszínen történő lényegretörés stb. nélkül?
Olyan ismerkődös hely létezik, ahol párcserére, közös szexuális élményekre nyitott egyének, párok megjelenhetnek, de nem kifejezetten swinger klub? Mint ahogy a rendes klubok vagy az átlag LMBTQ szórakozóhelyeken, tehát alsóneműre vetkőzés, helyszínen történő lényegretörés stb. nélkül?
Attol függ,mire vágytok.A paradise egy barátias,családias,befogado társaság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 22:25

Pontosan mi nem tetszett nektek ott? Akár privátban is megírhatjátok nekem, ha itt nem szeretnétek.
Ebben is van igazság! !
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 22:18
Törölt felhasználó (3863192)

A divatból járás leginkább éppen a Tik-Takra jellemző, máshol ez nem annyira szembetűnő
Megköszönném a véleményeteket. Segítség lenne a döntésben. Jó pár évvel ezelőtt ( cca. 4 éve ) 2x jártam a Dreamlandben. Most a CP-t gondoltam megnézni esetleg..... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 20:03
Megköszönném a véleményeteket. Segítség lenne a döntésben. Jó pár évvel ezelőtt ( cca. 4 éve ) 2x jártam a Dreamlandben. Most a CP-t gondoltam megnézni esetleg..... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3952712)

Sziasztok mi már jártunk néhány alkalommal,nekünk nem a kedvencünk,de ez ízlés kérdése, szombaton vanak a legtöbben,de ez jellemző a többi klubbra is ! Kérdés hogy mit szeretnétek?
A divatból járás leginkább éppen a Tik-Takra jellemző, máshol ez nem annyira szembetűnő
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 07:03

Rengeteget változott a swinger világ,10 éve még csak az jött aki tényleg a többes sex adta élvezetért jött! Manapság sokan divatból járnak , sok a maga mutogató pár.
Sziasztok mi már jártunk néhány alkalommal,nekünk nem a kedvencünk,de ez ízlés kérdése, szombaton vanak a legtöbben,de ez jellemző a többi klubbra is ! Kérdés hogy mit szeretnétek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 02. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 02. péntek 19:30

Ki jart mar a Paradise Clubban Budaorson? Milyen hely? Melyik nap erdemes menni? Koszi elore is a valaszt.

Ki jart mar a Paradise Clubban Budaorson? Milyen hely? Melyik nap erdemes menni? Koszi elore is a valaszt.

Köszi! A Dreamlandot választottuk és nem bántuk meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 27. szombat 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 27. szombat 10:28

Szerintünk a tiktak, mi azt szeretjük
,de a dremland sem rossz választás!

Rengeteget változott a swinger világ,10 éve még csak az jött aki tényleg a többes sex adta élvezetért jött! Manapság sokan divatból járnak , sok a maga mutogató pár.
Szerintünk a tiktak, mi azt szeretjük
,de a dremland sem rossz választás!
(Ez egy válasz tibitibi40 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 03. szerda 12:45

40 es párként most szombaton szeretnénk először élvezni a swinger örömeit,de tanácstalanok vagyunk melyik klubb lenne elsőre az ideális! Minden válasznak örülnénk!(negatív pozítív egyaránt)
Köszönjük
Köszönjük
Sziasztok!
A Sophie&Joe által szervezett partykról van valakinek információja?
Most 22-én lesz a következő érdemes elmenni? Esetleg EGY kedves, intelligens pár akikkel jól érezhetnénk egymást?
Ha lehet privátba várjuk a válaszokat.
A Sophie&Joe által szervezett partykról van valakinek információja?
Most 22-én lesz a következő érdemes elmenni? Esetleg EGY kedves, intelligens pár akikkel jól érezhetnénk egymást?

Ha lehet privátba várjuk a válaszokat.

Éppen ellenkezőleg, Kata!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 15. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 15. szombat 08:48
Törölt felhasználó (3806512)
VIP

Sajnos még én sem voltam ilyen partin de nagyon izgat a dolog .Én azt gondolom ,hogy ide csak jó alakú nők járnak .Olyanról még nem halottam,hogy duci nők is részt vesznek ilyen bulikon.
Javasoljuk még, hogy a klubok weboldalait is olvasgassátok el. Ott is sok mindent leírnak. Etikett, öltözködés egyéb szokások. Mindenképpen hasznos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 13:57
Törölt felhasználó (818842)

Köszönöm az infót!
Van egyébként vmilyen dress code ilyen helyen? (Csak fehérnemű v egyéb öltözék)

ugyan már...ez semmiség
szívesen segítettem, nekem is nagyon jól esett anno,amikor életem első swinger-klubjába mentem, hogy egy lány segített a beilleszkedésben, még 2013-ban. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha semmibe se kerül, miért ne adhatnék "szakmai tanácsot" olyannak, aki első látogatására készülve tele van kételyekkel, kérdésekkel, aggodalmakkal... Örülök, ha jól éreztétek magatokat, most nem tudtam veletek menni, de egyszer összefutunk...
(Ez egy válasz tibitibi40 üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 08:34
szívesen segítettem, nekem is nagyon jól esett anno,amikor életem első swinger-klubjába mentem, hogy egy lány segített a beilleszkedésben, még 2013-ban. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha semmibe se kerül, miért ne adhatnék "szakmai tanácsot" olyannak, aki első látogatására készülve tele van kételyekkel, kérdésekkel, aggodalmakkal... Örülök, ha jól éreztétek magatokat, most nem tudtam veletek menni, de egyszer összefutunk...

Hát nem voltatok valami segítőkészek,de összejött! Köszönöm"haverokbulifanta" és köszönöm dream... klub!
Remek! Köszönöm szépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 14:59

Törölt felhasználó (465100)

Valamilyen csini fehérnemű a lányoknak. A fiúknak egy boxeralsó.
Valamilyen csini fehérnemű a lányoknak. A fiúknak egy boxeralsó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 13:57

Köszönöm az infót!

Köszönöm az infót!

Semmi nem kötelezö.Sok pár,elmegy,szorakozik,táncol.nézelödik.Még egymással sem szexelnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 08. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 08. hétfő 09:52

Feltétlenül szükséges párcsere vagy becsatlakozás egy ilyen klubban ? Nem lehet csak úgy az izgalom fokozása miatt részt venni egy ilyen estén, úgy hogy csak a partneremmel szexelek? Mintha olvastam volna olyan reklámot ,ahol külön ilyen céllal érkezőknek szerveznek estèket,de már nem találom..
Valaki tud ebben bővebb infót adni?
Köszi
Valaki tud ebben bővebb infót adni?
Köszi