Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 163 164 165 166 167 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3122   2018. 05. 06. vasárnap 23:46
jirzi jirzi
Leírom inkább privibe
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 22:01
Nem tudom mikor voltatok a Dl-be, de azt írtátok 6-7 éve csak a TT-be jártok az idő alatt a Dl-be is voltak változások nem csak a TT-be. A TT és Dl közt amit írtam a "játszó" helyek maga az egész épület különbségéből adódnak. a TT-be és a Dl-be is szinte mindegyik helyen szexeltünk már...nem 30 percet voltunk ott .... pl. ha előre megvan hogy mennyien akartok szexelni mást nem akartok már bevenni azért a DL-be főleg a lenti zárható szoba kultúráltabb mint a TT-be a láncos. Egy szombati tiktakos zsúfolt napon mikor örülsz hogy a kanapén jut hely szexelni vagy a Dl-be a kanapén , inkább a Dl-t választanám ( nagyobb több hely és kényelmesebb ). Akár a paradisebe akár a volt Emsébe vannak kinézetre a hely adottságából adódóan jobb 'játszó" szobák , viszont van sok más ami miatt a TT kultúráltabb. A személyzettel nekünk se a Dl-be se a TT-be nem volt gondunk még, annyi hogy a Dl-be hamarabb kapsz italt ami nem a személyezte miatt van, hanem nem tornyosulnak úgy fel a vendégek és hamarabb engednek a bárhoz mint a TT-be: Nem akarlak semmiről meggyőzni lehet azért is írtam mert már picit elegem van azokból hogy csak a Tiktak...mindegyik klubnak megvan a saját előnye és hátránya is. Én inkább úgy fogalmaznák hogy Mo egyik színvonalas és kultúrált swinger klubja a TT. Tudom hogy Maciék mindent megtesznek hogy a TT adottságainak meg felelően minél színvonalasabb és kultúráltabb legyen , de azt is tudom hogy van más klub is ahol maga a hely adottságából kifolyólag van ami jobb mint a TT-be:
#3121   2018. 05. 06. vasárnap 22:01
bali36 bali36
Nem tudom mikor voltatok a Dl-be, de azt írtátok 6-7 éve csak a TT-be jártok az idő alatt a Dl-be is voltak változások nem csak a TT-be. A TT és Dl közt amit írtam a "játszó" helyek maga az egész épület különbségéből adódnak. a TT-be és a Dl-be is szinte mindegyik helyen szexeltünk már...nem 30 percet voltunk ott .... pl. ha előre megvan hogy mennyien akartok szexelni mást nem akartok már bevenni azért a DL-be főleg a lenti zárható szoba kultúráltabb mint a TT-be a láncos. Egy szombati tiktakos zsúfolt napon mikor örülsz hogy a kanapén jut hely szexelni vagy a Dl-be a kanapén , inkább a Dl-t választanám ( nagyobb több hely és kényelmesebb ). Akár a paradisebe akár a volt Emsébe vannak kinézetre a hely adottságából adódóan jobb 'játszó" szobák , viszont van sok más ami miatt a TT kultúráltabb. A személyzettel nekünk se a Dl-be se a TT-be nem volt gondunk még, annyi hogy a Dl-be hamarabb kapsz italt ami nem a személyezte miatt van, hanem nem tornyosulnak úgy fel a vendégek és hamarabb engednek a bárhoz mint a TT-be: Nem akarlak semmiről meggyőzni lehet azért is írtam mert már picit elegem van azokból hogy csak a Tiktak...mindegyik klubnak megvan a saját előnye és hátránya is. Én inkább úgy fogalmaznák hogy Mo egyik színvonalas és kultúrált swinger klubja a TT. Tudom hogy Maciék mindent megtesznek hogy a TT adottságainak meg felelően minél színvonalasabb és kultúráltabb legyen , de azt is tudom hogy van más klub is ahol maga a hely adottságából kifolyólag van ami jobb mint a TT-be:
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 20:27
Sziasztok Nagyon jó volna ha írnátok olyan klubbot ami jobb mint a TT Sajnos DL nem az. Egyszer voltunk és a berendezés ,a személyzet a minőség 30 percen beüli távozásra kényszerített minket.Am nem vagyunk TT fanok .Sajnos nem találtunk mást! Segítsetek és megköszönjük. nyes
#3120   2018. 05. 06. vasárnap 21:03
bali36 bali36
Aki végig elolvasta az rájön hogy 1 elbizakodott buta liba, még próbálja osztani azt észt is ...üzleti javaslat stb. Inkább a jelenség a gáz hogy ilyen hozzá állású emberkék sajnos van hogy elveszik más normális embereknek a kedvét attól hogy elmenjen egyáltalán swinger klubba. Ez mellett még van a "kocsma" és "divat" swingeresek ami szintén nem tesz jót ennek az egésznek. Hol ott az egész swinger klubozás másról szól.
#3119   2018. 05. 06. vasárnap 20:53
vazelinator vazelinator VIP Admin
soha nem az a gond, hogy neked mi teszik és mit várnál el, hanem az a gond, hogy el is kell fogadnod a mellé, hogy másnak más teszik, és lehet, hogy pont neki te vagy a csúnya.... nyugodtan ellehet mondani neked mi a zsánered, de nem kell elítélni aki más, vagy mást szeret.
Ismerek olyan világi metró kigyúrt férfit akinek a nő 140Kg felett kezdődik vagy 20-as sihedert kinek a nő 40 felett és extremre sminkelve kezdődik. de a másik oldalt is cicababának pocakos apa típus és nem a pénzért, mert a cicababa többet kereset...
SW-ben aki nem teszik figyelmen kívül hagyod, ha rád akar kéreckedni akkor illedelmesen elutasítod és kész ... SW lényege kérdezés és elutasítás elfogadása (s nem azon rágódni hogy, mert ilyen megkérdezni/elutasítani, van ott sok féle ember.)
#3118   2018. 05. 06. vasárnap 20:27
jirzi jirzi
Sziasztok Nagyon jó volna ha írnátok olyan klubbot ami jobb mint a TT Sajnos DL nem az. Egyszer voltunk és a berendezés ,a személyzet a minőség 30 percen beüli távozásra kényszerített minket.Am nem vagyunk TT fanok .Sajnos nem találtunk mást! Segítsetek és megköszönjük. nyes
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 14:03
Azzal hogy Mo-nak a legszínvonalasabb klubja azért ennyire nem lennék Tiktak fan ( tudom sok ilyen van ) A "játszóterek" pl. a Dl-be szerintem jobbak. Régebben csak a Tiktakba jártunk kb. 4-5 éve már csak alkalmanként járunk oda és jobban megfordulunk más sw klubokba is, úgy hogy van bőven összehasonlítási alapunk is. Más klubokba is előfordul hasonló közönség és van olyan sw klub is amire azt mondanám inkább a TT-be , mint abba, de sokszor előfordul hogy más klubban sokkal jobban éreztük magunkat és jobb társaság volt mint a Tiktakba. A tiktak túl felkapott lett kialakultak a tiktak fanok az lett a snasz hogy tiktakba kell menni és így sok olyan elkezdett oda divatból lejárni akik igazán nem hiányoztak az sw világából. A régiek közül meg sokan ezek miatt elkezdték hanyagolni a tiktakot . Ilyen Kinga félék meg elfogják venni az újak kedvét is...érdekes annyi mindent kimoderálnak nem biztos hogy jól tette Maci hogy ezt hagyta így a fórumon
#3117   2018. 05. 06. vasárnap 20:03
X Törölt felhasználó (3715492)
A velemeny olyan mint a fing. Mindenkinek van de a masera senki sem kivancsi. :P
Viccet felreteve termeszetesen midenkinek lehet velemenye. De egy ertelmes human csak akkor kozli azt, ha megalapozott. Az o velemenye zero tapasztalat hianyaban nem velemeny.
#3116   2018. 05. 06. vasárnap 19:43
X Törölt felhasználó (86984)
Egyetértek azzal, amit írsz. 1 kivételével, hogy ő egy "nő" smile
#3115   2018. 05. 06. vasárnap 19:40
X Törölt felhasználó (3715492)
Olvasva az itt leirtakat kivancsisagbol felmentem elolvasni miket irkal az emlegetett holgy. 20 eves elbizakodott kispulyka apuci anyuci penzen. Megis mit vartok tole?
#3114   2018. 05. 06. vasárnap 18:55
Egyszer beszéltem én ia Macival erről. Akkor is pont az volt, hogy csúnya szócsata volt az üzenőfalon és megemlítettem neki, hogy én levettem volna. Ő meg úgy döntött, hogy nem. Pedig azt is mondtam, hogy ha mi azon a hétvégén mentünk volna először, akkor üzenőfal alapján otthon maradtunk volna. Dehát különbözőek vagyunk.
Ja és valami olyat éreztem Maci váalszában, amit ti írtok, hogy "kontraproduktivitást generáló szándékosság"
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 18:42
Macit - közelről ismerve - érzek én ebben valami kontraproduktivitást generáló szándékosságot, mintha a negatív példát, a pozitív ellen állítaná, visszájára fordítva, akár..., s ezért hagyta, had iskolázza le magát a hölgy, s maga a jelenség, önmagában, de persze nem látunk a fejébe... wink
S igen, az "átlag" nem mindig érti a bujtatott szándékot.
Mi moderáltunk volna, mert tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele.
#3113   2018. 05. 06. vasárnap 18:49
X Törölt felhasználó (3451882)
nyes Ez bizony megeshet! nyes
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 18:44
Nem, pont ezért koptatjuk itt a szánkat..., pedig mindkettőnk szájának volna jobb, több élvezetet okozó dolga is... wink
#3112   2018. 05. 06. vasárnap 18:44
Télanyó Télanyó
Nem, pont ezért koptatjuk itt a szánkat..., pedig mindkettőnk szájának volna jobb, több élvezetet okozó dolga is... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3451882)
2018. 05. 06. vasárnap 18:33
Az lehet, hogy találkoztok régi motorosokkal ( akár velünk is) , de azért megváltozott ez az egész és nem jó irányba! :(
#3111   2018. 05. 06. vasárnap 18:42
Télanyó Télanyó
Macit - közelről ismerve - érzek én ebben valami kontraproduktivitást generáló szándékosságot, mintha a negatív példát, a pozitív ellen állítaná, visszájára fordítva, akár..., s ezért hagyta, had iskolázza le magát a hölgy, s maga a jelenség, önmagában, de persze nem látunk a fejébe... wink
S igen, az "átlag" nem mindig érti a bujtatott szándékot.
Mi moderáltunk volna, mert tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele.
#3110   2018. 05. 06. vasárnap 18:33
Az lehet, hogy találkoztok régi motorosokkal ( akár velünk is) , de azért megváltozott ez az egész és nem jó irányba! :(
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 15:58
Már a múlté? Azért erre még ne vegyünk mérget! Minden szombaton találkozunk régi motorosokkal, és aki kitartó, hosszú távon elnyeri jutalmát... smile
#3109   2018. 05. 06. vasárnap 16:15
Télanyó Télanyó
A "kinga" hozzáállást szándékkal ide írtuk, s nem az inkriminált klub üzifalára. Ott nem vitázunk, sem a klub, sem az üzenőfal nem a "rossz érzetek s vita, esetleg sértődés" helye, oda azért írunk, hogy jelezzük, remek esténk volt, s azért járunk, hogy pikk-pakk jól érezzük magunkat!
Ellenben érdekes számunkra - s valahol örömteli - , hogy kapunk reakciókat, sőt van ki vette a fáradtságot, hogy elolvassa az ottani elrettentő példát.
Nem, mi sem vagyunk modell alkatok, s azt is megértjük s akceptáljuk, ha "kinga jelenség", elriaszt párokat, férfiakat, hölgyeket, ugyanis kisebbségi érzést alakít ki, ettől veszélyes s romboló.
Pont az volt a célunk, hogy jelezzük, nem ez lényeg, s mindig lesznek olyan nyitott s maximális fogadókészséggel rendelkező párok, akik szívesen beszélgetnek, ismerkednek, s közös akarat esetén szexelnek hétköznapi emberekkel, akik nem egy hamis "igényesség" álcája mögül finnyáskodnak s válogatnak..., mi ilyenek vagyunk, pedig se kövérek se csúnyák nem vagyunk, ellenben volt már olyan partnerünk, nem is egy, aki, vagy akik teltebb alkatúak voltak, de volt kémia, odaadás, figyelem, intelligencia, csodás, maradandó élményt adó szex!!!
Mindig oda voltunk azért a szóért, hogy igényesség..., ugyanis ez az esetek többségében nem szellemi, hanem külcsín terén értendő fogalom - persze elválasztandó a tisztaság, a magunkra való odafigyelés, de ez nem a kilók számában definiálható!
Igényesség a fejben kezdődik, nem a 90-60-90 méretek szintjén, valószínű Rubens s modelljei megbuktak volna a "kinga teszten"... wink
#3108   2018. 05. 06. vasárnap 15:58
Télanyó Télanyó
Már a múlté? Azért erre még ne vegyünk mérget! Minden szombaton találkozunk régi motorosokkal, és aki kitartó, hosszú távon elnyeri jutalmát... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3451882)
2018. 05. 06. vasárnap 14:01
A "régi" swinger és hangulata már a múltté! Tudomásul kell venni, hogy jött egy "másik" csoport , akinek már más a lényeg! Nem véletlen, hogy a házibulik kezdenek megint feltörni! Talán nem véletlenül! smile
#3107   2018. 05. 06. vasárnap 14:03
bali36 bali36
Azzal hogy Mo-nak a legszínvonalasabb klubja azért ennyire nem lennék Tiktak fan ( tudom sok ilyen van ) A "játszóterek" pl. a Dl-be szerintem jobbak. Régebben csak a Tiktakba jártunk kb. 4-5 éve már csak alkalmanként járunk oda és jobban megfordulunk más sw klubokba is, úgy hogy van bőven összehasonlítási alapunk is. Más klubokba is előfordul hasonló közönség és van olyan sw klub is amire azt mondanám inkább a TT-be , mint abba, de sokszor előfordul hogy más klubban sokkal jobban éreztük magunkat és jobb társaság volt mint a Tiktakba. A tiktak túl felkapott lett kialakultak a tiktak fanok az lett a snasz hogy tiktakba kell menni és így sok olyan elkezdett oda divatból lejárni akik igazán nem hiányoztak az sw világából. A régiek közül meg sokan ezek miatt elkezdték hanyagolni a tiktakot . Ilyen Kinga félék meg elfogják venni az újak kedvét is...érdekes annyi mindent kimoderálnak nem biztos hogy jól tette Maci hogy ezt hagyta így a fórumon
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 05. 05. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 05. szombat 22:59
Hát sajnos maximálisan igazad van. Ez ilyen ,,Kinga" félék inkább járnának prostihoz. Mi kb 6-7 éve járunk az említett helyre.Sajnos nekem úgy tűnik nem csak a közönség színvonala hagyott alább. Amikor ,,ezer" éves látogatóként ballagunk a medencéhez természetesen műanyag pohárral (mert ezt így szoktuk meg) és Maci habzó szájjal üvölt hogy ne vigyél be üveg poharat és arra nem képes hogy azt mondja bocs rosszul láttam :( Kicsit kellemetlen a hangulat fokozásához! Nem kihagyva a rendszeresen előforduló Maci monológokat 01:00 órakor mint pl ne teríts a fotelba törölközőt ,ne írkálj csúnyákat az üzifalra stb Nincs ezzel gond csak ha éppen jól érzed magad elég lehangoló! E mellett még mindig ez a legszínvonalasabb klub MO n és ezt látogatjuk.Bár a régi szép időkhöz a házigazdák ,,együtt bulis" hangulata is hozzátartozott.Nem nem bánjuk hogy az árak emelkedtek ,de a régi kis csapat nagyon csökken! Szerintük már bizti találkoztunk smile
#3106   2018. 05. 06. vasárnap 14:01
A "régi" swinger és hangulata már a múltté! Tudomásul kell venni, hogy jött egy "másik" csoport , akinek már más a lényeg! Nem véletlen, hogy a házibulik kezdenek megint feltörni! Talán nem véletlenül! smile
#3105   2018. 05. 06. vasárnap 11:32
Itt is megerősítjük mi is, hogy sajnos. Bár múlt hét szombat egész jó volt. Nem volt senki, aki piálni jött volna, normális volt a hangulat
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 05. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 05. szombat 17:36
Aki kedveli a Tik-Tak klubot, vagy, aki járt már ott - vagy, akár más helyen, végül is tök mindegy, jelenség szinten kezelendő minden, összefüggéseiben átlátva - , tehát alapjaiban swinger kedvelő, s aki olvassa az üzenőfalat is, érdemes a "Kinga" nevű "felhasználó" posztjait napirendre venni s átolvasni, hamar rá fog ébredni arra, miért is "pusztul s rohad" az a régi klubos swinger világ s életérzés, amiért mi elkezdtünk klubba járni, s járunk most is, s tévedések elkerülése végett, mindezek ellenére járni is fogunk. A mi "fajtánk" tartja életben a nyitottságot, a kedves "hangot", az ismerkedés paraméterektől független mivoltát, a többes szex iránti vágy s egymás - hibáival együtt való - elfogadásának nosztalgikus hangulatát. Életkortól, magasságtól s kilóktól függetlenül!
Az a primitív, multis alsó polcosan buta, ócskán lekezelő attitűd, ami sajnos a Tik-Tak falai közt is dívik mostanság - nagyon sokak részéről - a valódi élményekben teljes swinger halála, még akkor is, ha napi szinten, az üzemeltetőknek, komoly bevételt hoz, az a sötét elméjű, elzárkózó, udvariatlan, kommunikáció képtelen "divatmassza", ami egyre nagyobb teret kap, ezt persze mi megértjük s elfogadjuk..., természetesen, az üzlet az üzlet.
Mégis, nosztalgiával gondolunk vissza, a néhány évvel ezelőtti "közönségre", kik arra használták a klubot, amiért az létre jött..., adni s kapni, a másik fél lesajnálása nélkül.
Vigyázni kell azért - Macinak is - , mert lehet ez a "csipet csapat" egyszer csak kifullad, s akkor jól jönnének a régi, kitartó s hűséges arcok! Kik minden negatív fogadtatás ellenére - egy réteg részéről, kik megalázóan semmibe vesznek minket - mennek, mosolyognak, ismerkednek, más párokkal s férfiakkal önfeledten szexelnek, év, mint év, hónap, mint hónap.
#3104   2018. 05. 05. szombat 22:59
jirzi jirzi
Hát sajnos maximálisan igazad van. Ez ilyen ,,Kinga" félék inkább járnának prostihoz. Mi kb 6-7 éve járunk az említett helyre.Sajnos nekem úgy tűnik nem csak a közönség színvonala hagyott alább. Amikor ,,ezer" éves látogatóként ballagunk a medencéhez természetesen műanyag pohárral (mert ezt így szoktuk meg) és Maci habzó szájjal üvölt hogy ne vigyél be üveg poharat és arra nem képes hogy azt mondja bocs rosszul láttam :( Kicsit kellemetlen a hangulat fokozásához! Nem kihagyva a rendszeresen előforduló Maci monológokat 01:00 órakor mint pl ne teríts a fotelba törölközőt ,ne írkálj csúnyákat az üzifalra stb Nincs ezzel gond csak ha éppen jól érzed magad elég lehangoló! E mellett még mindig ez a legszínvonalasabb klub MO n és ezt látogatjuk.Bár a régi szép időkhöz a házigazdák ,,együtt bulis" hangulata is hozzátartozott.Nem nem bánjuk hogy az árak emelkedtek ,de a régi kis csapat nagyon csökken! Szerintük már bizti találkoztunk smile
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 05. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki kedveli a Tik-Tak klubot, vagy, aki járt már ott - vagy, akár más helyen, végül is tök mindegy, jelenség szinten kezelendő minden, összefüggéseiben átlátva - , tehát alapjaiban swinger kedvelő, s aki olvassa az üzenőfalat is, érdemes a "Kinga" nevű "felhasználó" posztjait napirendre venni s átolvasni, hamar rá fog ébredni arra, miért is "pusztul s rohad" az a régi klubos swinger világ s életérzés, amiért mi elkezdtünk klubba járni, s járunk most is, s tévedések elkerülése végett, mindezek ellenére járni is fogunk. A mi "fajtánk" tartja életben a nyitottságot, a kedves "hangot", az ismerkedés paraméterektől független mivoltát, a többes szex iránti vágy s egymás - hibáival együtt való - elfogadásának nosztalgikus hangulatát. Életkortól, magasságtól s kilóktól függetlenül!
Az a primitív, multis alsó polcosan buta, ócskán lekezelő attitűd, ami sajnos a Tik-Tak falai közt is dívik mostanság - nagyon sokak részéről - a valódi élményekben teljes swinger halála, még akkor is, ha napi szinten, az üzemeltetőknek, komoly bevételt hoz, az a sötét elméjű, elzárkózó, udvariatlan, kommunikáció képtelen "divatmassza", ami egyre nagyobb teret kap, ezt persze mi megértjük s elfogadjuk..., természetesen, az üzlet az üzlet.
Mégis, nosztalgiával gondolunk vissza, a néhány évvel ezelőtti "közönségre", kik arra használták a klubot, amiért az létre jött..., adni s kapni, a másik fél lesajnálása nélkül.
Vigyázni kell azért - Macinak is - , mert lehet ez a "csipet csapat" egyszer csak kifullad, s akkor jól jönnének a régi, kitartó s hűséges arcok! Kik minden negatív fogadtatás ellenére - egy réteg részéről, kik megalázóan semmibe vesznek minket - mennek, mosolyognak, ismerkednek, más párokkal s férfiakkal önfeledten szexelnek, év, mint év, hónap, mint hónap.
#3103   2018. 05. 05. szombat 18:08
X Törölt felhasználó (1126892)
Nagyon jól látjátok...igy gondoljuk mi is..... smile

... 163 164 165 166 167 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!