A TT-ben rengeteg a SZNOB...ha csak egy átlagos kocsival mèsz...vagy akár hètköznapi ruciban...kinèznek,kiközösítenek!!!Megvannak a kialakult kis klikkek...Semmikèpp sem ajánlom kezdőknek .
Szevasztok! Mennék a Szeged-i "3 majom"-ba. Van róla valakinek tapasztalata? Írja meg legyen-szíves.
A döntés a tiéd, én csak a véleményemet ,tapasztalataimat osztottam meg, de úgy látom kezd átmenni személyeskedésbe, én ebben nem kívánok részt venni!
(Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 30. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 21:10

Köszönjük az infót! A TT-be már elvből se mennénk. Mintha nem is létezne másik klub!
A DL, és a P ami nekünk szimpatikus
A DL, és a P ami nekünk szimpatikus
Köszike mindenkinek a tanácsokat és a segítségeteket!

A TT a legigényesebb.

Köszönjük az infót! A TT-be már elvből se mennénk. Mintha nem is létezne másik klub!
A DL, és a P ami nekünk szimpatikus (Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 09. 30. szerda 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 02:26
A DL, és a P ami nekünk szimpatikus (Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 09. 30. szerda 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)

A Goldengate Swinger klubos fórumát a TT fan-ok uralják, így más klubokról, amelyek Budapesten vagy a közelében vannak, egyetlen jó szót sem lehet ejteni. Van mikor hetekre leáll ez a fórum, mert már nem kíváncsi senki arra, hogy mindenki a TT klubba van irányítva. Így hát nem fogtok tudni normális választ kapni a kérdésetekre, mert bárki írna is másik klubról, azonnal le lennének tromfolva vagy törlik a hozzászólásokat.
Igen, a P-ben tényleg nyugisabb a hangulat és nem utolsó sorban vannak szobák, ahol akár kettesben, akár az ott megismert párral vagy szólóval elvonulhattok és nem a teljesen nyitott területeken kell akcióznotok.
Igen, a P-ben tényleg nyugisabb a hangulat és nem utolsó sorban vannak szobák, ahol akár kettesben, akár az ott megismert párral vagy szólóval elvonulhattok és nem a teljesen nyitott területeken kell akcióznotok.
Sziasztok. Keszthelyi klubbról van tapasztalata valakinek?
Sziasztok , Debrecenben léteznek ilyen swinger klubbok ? Valaki jár a környéken ilyen helyekre .. ?
Köszönöm
Köszönöm
Erre inkább nem reagálnék!
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 09. 30. szerda 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 30. szerda 02:26

A Goldengate Swinger klubos fórumát a TT fan-ok uralják, így más klubokról, amelyek Budapesten vagy a közelében vannak, egyetlen jó szót sem lehet ejteni. Van mikor hetekre leáll ez a fórum, mert már nem kíváncsi senki arra, hogy mindenki a TT klubba van irányítva. Így hát nem fogtok tudni normális választ kapni a kérdésetekre, mert bárki írna is másik klubról, azonnal le lennének tromfolva vagy törlik a hozzászólásokat.
Azért erre a kérdésre nem olyan egyszerű a válasz, mint amit már válaszoltak Neked.
Először is beszélgetni kell a pároddal, hogy vannak még olyan vágyaid, amit swinger klubban lehet leginkább megélni.
Sokan idegenkednek a kluboktól, mert téves információk vannak erről a témáról az emberek fejében. Egy klubban sokkal biztonságosabb a swinger megélése, mint a házi partikon, mert a klubok mindent biztosítanak a kellemes hangulat megteremtéséhez, a felhőtlen szórakozáshoz és a biztonságos szexhez is.
A saját lakásra nem tanácsos senkit meghívni, mert sokan kellemetlen helyzetbe kerülnek a nemrég megismert partnerekkel, unszimpatikussá válik az est folyamán számotokra és ha már beengedtétek a lakásba, nehéz tőle/tőlük megszabadulni.
A klublátogatást próbáld elfogadtatni a pároddal, hidd el, ha jó helyre mentek, nem fog/fogtok csalódni! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 13:53
Először is beszélgetni kell a pároddal, hogy vannak még olyan vágyaid, amit swinger klubban lehet leginkább megélni.
Sokan idegenkednek a kluboktól, mert téves információk vannak erről a témáról az emberek fejében. Egy klubban sokkal biztonságosabb a swinger megélése, mint a házi partikon, mert a klubok mindent biztosítanak a kellemes hangulat megteremtéséhez, a felhőtlen szórakozáshoz és a biztonságos szexhez is.
A saját lakásra nem tanácsos senkit meghívni, mert sokan kellemetlen helyzetbe kerülnek a nemrég megismert partnerekkel, unszimpatikussá válik az est folyamán számotokra és ha már beengedtétek a lakásba, nehéz tőle/tőlük megszabadulni.
A klublátogatást próbáld elfogadtatni a pároddal, hidd el, ha jó helyre mentek, nem fog/fogtok csalódni! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)

Sziasztok!
Nekem inkább kérdésem lenne, hogy hogyan vegyem rá páromat, hogy elmenyjünk egy ilyen klubba? Hármasba már voltunk, de a swinger klubb-ról nem nagyon szeretne hallani sem.
Nekem inkább kérdésem lenne, hogy hogyan vegyem rá páromat, hogy elmenyjünk egy ilyen klubba? Hármasba már voltunk, de a swinger klubb-ról nem nagyon szeretne hallani sem.
Igen, a P-ben tényleg nyugisabb a hangulat és nem utolsó sorban vannak szobák, ahol akár kettesben, akár az ott megismert párral vagy szólóval elvonulhattok és nem a teljesen nyitott területeken kell akcióznotok. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 28. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 28. hétfő 20:19
Igen, a P-ben tényleg nyugisabb a hangulat és nem utolsó sorban vannak szobák, ahol akár kettesben, akár az ott megismert párral vagy szólóval elvonulhattok és nem a teljesen nyitott területeken kell akcióznotok. (Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 28. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Olvastuk, hogy a Paradise- ban péntekenként nyugisabb a hangulat? + a kezdők éjszakája. Na mi azok lennénk
Tud nekünk valaki valamilyen infót erről?
Előre is köszönjük
Olvastuk, hogy a Paradise- ban péntekenként nyugisabb a hangulat? + a kezdők éjszakája. Na mi azok lennénk

Előre is köszönjük
Igazad van,szép hely,de ezzel el is mondtunk róla minden jót! Csak a swingerek hiányoznak! Amúgy kár érte! Én messziről kerülöm,gondolom ti is hasonló okok miatt kerülitek?!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 21:56
Törölt felhasználó (1043532)

szép hely nagyon is csak hát amiért lenne az hiányzik sajnos!!!!
Egyszer voltunk soha többet !!!!
Egyszer voltunk soha többet !!!!
szép hely nagyon is csak hát amiért lenne az hiányzik sajnos!!!!
Egyszer voltunk soha többet !!!! (Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2015. 09. 29. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer voltunk soha többet !!!! (Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2015. 09. 29. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.... Martinibe volt innen valaki? vélemény?
Na egyszer megnézzük,bár kicsit messze van,de a távolság legyőzhető

En nagyon jo tapasztalattal vagyok a nyíregyházi klubrol akit katber ék üzemeltetnek nagyon kedvesek nagyon kulturált hely szerintem 5 csillagot simán veri
mindenkinek csak ajanlani tudom
esetleg van olyan hölgy akinek lenne kedve elkísérni ebbe a kluba valamikor ?

Akkor gyertek szombaton,szombatonként elég sokan vagyunk! Szombati létszám 80-100fő
(Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 29. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük, de inkább egy 7 végi estét szeretnénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 12:52

Törölt felhasználó (862341)

Sziasztok, én a szerdai tiktakot ajánlanám, 20órától ingyenes ruhás lehetőség van megnézni a klubbot, a tulaj mindent megmutat ,körbevezet, kérdéseitekre válaszol,21órakkor indul a buli,eldönthetitek maradtok e vagy sem! Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed tedd fel

Szia.
Ezt tudom és ő is tudja, de én pontosan azért szeretnék ilyen helyre menni, mert nem vele szeretnék...
Voltam már egyszer egyedül, úgyhogy tudom, hogy milyen kellemes, amikor semmi nem kötelező és ott nem sértődnek meg a pasik legalább....
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 09. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 14:40
Ezt tudom és ő is tudja, de én pontosan azért szeretnék ilyen helyre menni, mert nem vele szeretnék...
Voltam már egyszer egyedül, úgyhogy tudom, hogy milyen kellemes, amikor semmi nem kötelező és ott nem sértődnek meg a pasik legalább....

Mond el neki, hogy ott nem minden pasi téged fog dugni! Szexelhettek kettesben is. Semmi sem kötelező.
Mond el neki, hogy ott nem minden pasi téged fog dugni! Szexelhettek kettesben is. Semmi sem kötelező.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 13:53
Törölt felhasználó (1101822)

Sziasztok!