Bizonyááám!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 23. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 23. vasárnap 22:17
Törölt felhasználó (756889)

Tegnap egy hatalmasat buliztunk a paradiseban. 3 embernek is szülinapja volt, így volt chippanddale és striptease show is. Jó volt a hangulat és persze a szex sem maradt el

Egy része hülyeség, a másik része igaz.
Mindenhol más. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 19:46
Mindenhol más. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

TT-ban ha elkezdtek egymással szexelni, készüljetek fel, h pár percen belül több kezet is érezhet magán a hölgy, lehet elsőre inkább egy párral kéne közösen lemennetek. Ha bulizni, körbenézni mentek, és úgy vagytok vele, ha közben találtok szimpatikus párt, akkor inkább Paradise, de persze mindegyik klubnak megvan a maga szépsége, Hedonismot elsőre nem ajánlom, de persze ez csak egy vélemény, a döntés a tiétek
Nagyon szeretnénk a párommal 1 ilyen klubba eljutni. Tud vki valami jo helyet szabolcs vagy hajdu megyében? Köszi

Szia köszi és remélem mi vagyunk többen akiknek tetszik a szórakozás eme formája és értékelik is hogy van hol szórakozni bármilyen vágya - elképzelése is legyen
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2014. 02. 25. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 25. kedd 13:44

Szerintem a legjobban fogalmaztad meg. Mindenki elfogult azzal a klubbal ahová szeret járni. Ezzel nincs semmi baj!
Kedves Mayaah!
Érezzétek jól magatokat bárhová is mentek! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 25. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 25. kedd 05:59
Érezzétek jól magatokat bárhová is mentek! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 25. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)

Marad a tiktak, utána természetesen beszámoló itt

Az hogy közelednek hozzád amikor épp a pároddal vagy veheted bóknak. Nem mindenki beszélget a szex előtt órákig, van aki a tettek embere. Az viszont, hogy megkérdezik beszállhatnak-e azzal nagyon is tudják az illemet. Azzal sincs gond ha valaki megsimogatva próbál közeledni, hiszen bármikor mondhatsz nemet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 23:36

Hát eléggé kiforgatjátok a szavaim, kb mintha azt írtam volna h megerőszakoltak tiktakban... amúgy az említett klubok majdnem mindegyikében volt olyan, h 2en a férjemmel v egy párral szexeltünk nem zárt szobában és x db férfi, pár megkérdezte h beszállhat-e, a 10. meg becsatlakozott egy combsimogatással, persze ha szóltam abbahagyták. De lehet h csak engem érnek ilyen szituk, ezt akár bóknak is vehetem

Szerintem a legjobban fogalmaztad meg. Mindenki elfogult azzal a klubbal ahová szeret járni. Ezzel nincs semmi baj!
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2014. 02. 25. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 25. kedd 11:57

Sziasztok egy klubot nem lehet sem dicsérni sem leszólni egy látogatás után
mert épp nem olyan volt a társaság vagy épp nem tökéletes a hangulat
Az ami biztos mindegyik arra törekszik aki oda megy jól érezze magát
és az is biztos mindegyikben más - más a társaság
hol több a szóló , hol több a fiatalabb korosztály , hol inkább azt szeretik minél többen vannak és teljesen mindegy az összetételük , hol meg inkább baráti hangulat kialakulása a cél
Minden üzemeltető más és más épp ez a jó az egészben hisz mi magunk sem vagyunk egyformák , mindenkinek más a vágya mivel 2 egyforma ember nincs
Tehát ez a mi meglátásunk és véleményünk
Biztosan lesz ki egyetért , de biztosan lesz ki abszolút nem
hol több a szóló , hol több a fiatalabb korosztály , hol inkább azt szeretik minél többen vannak és teljesen mindegy az összetételük , hol meg inkább baráti hangulat kialakulása a cél
Minden üzemeltető más és más épp ez a jó az egészben hisz mi magunk sem vagyunk egyformák , mindenkinek más a vágya mivel 2 egyforma ember nincs
Sziasztok egy klubot nem lehet sem dicsérni sem leszólni egy látogatás után
Marad a tiktak, utána természetesen beszámoló itt

Bocsi többenjobb, nem is nekem írtátok

Amúgy az igazi laokoón a dreamland, tiktakot én azért offoltam mert marhára tériszonyom volt ahogy lefele jöttem a lépcsőn, meg nem volt bulizós, táncolós társaság a zene miatt, viszont a tulaj és az emberek kedvesek voltak, ha nem lenne paradise akkor vagy ide vagy sehova nem járnánk.
Hát eléggé kiforgatjátok a szavaim, kb mintha azt írtam volna h megerőszakoltak tiktakban... amúgy az említett klubok majdnem mindegyikében volt olyan, h 2en a férjemmel v egy párral szexeltünk nem zárt szobában és x db férfi, pár megkérdezte h beszállhat-e, a 10. meg becsatlakozott egy combsimogatással, persze ha szóltam abbahagyták. De lehet h csak engem érnek ilyen szituk, ezt akár bóknak is vehetem

Laokoón
A Google és a Wikipédia 1 kattintásra van... :( (Ez egy válasz swingerpar74 üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 09:33
A Google és a Wikipédia 1 kattintásra van... :( (Ez egy válasz swingerpar74 üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Mayaah!
Biztos ismeritek azt a mondást, hogy: Kinek a pap, kinek a papné! Természetesen a TT fanok a TT-ra esküsznek. Azt is tudnotok kell, hogy a swcity weboldalt a TT fanok uralják, ezért olvashatod mindenhol, hogy a TT a legjobb klub.
Kérdés, hogy mit kerestek, mik a vágyaitok. Ha "laukon-csoport" részesei szeretnétek lenni, akkor valóban a TT ehhez a legalkalmasabb klub, ha viszont ki szeretnétek kiválasztani a partnereiteket a közös együttléthez, akkor nem oda kell mennetek.
Biztos ismeritek azt a mondást, hogy: Kinek a pap, kinek a papné! Természetesen a TT fanok a TT-ra esküsznek. Azt is tudnotok kell, hogy a swcity weboldalt a TT fanok uralják, ezért olvashatod mindenhol, hogy a TT a legjobb klub.
Kérdés, hogy mit kerestek, mik a vágyaitok. Ha "laukon-csoport" részesei szeretnétek lenni, akkor valóban a TT ehhez a legalkalmasabb klub, ha viszont ki szeretnétek kiválasztani a partnereiteket a közös együttléthez, akkor nem oda kell mennetek.
Nem akarjuk a TT-t túlvédeni, mert megvannak a maga hibái (rettenetes zene! füst!!), de olyat, hogy ott valakit akarata ellenére fogdosnának, még soha nem tapasztaltunk. Volt lehetőségünk kiválasztani a nekünk tetsző párt, és elvonulni. Ráadásul úgy, hogy a viszonylag védett helyek mind foglaltak voltak. Mégsem mászott ránk senki. Diszkréten bámultak, biztattak : ), de senki nem ért hozzánk...
(Ez egy válasz swingerpar74 üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 09:33

Kedves Mayaah!
Privátban elárulhatnád a szitut és a helyet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 21:02

És egy olyan klub van, ahova az életben be nem tenném a lábam, mert elég kellemetlen dolog ért, de lehet csak rosszkor voltam rossz helyen, ezért nem is írom le a nevét, mert nem szeretném senki kedvét elvenni. Pusztán segítség képpen írtam pár sort, nem állt szándékomban egyik klubbot sem favorizálni, sem lehúzni, kívánom h mindenki találja meg azt a klubot, ahol a legjobban érzi magát
És egy olyan klub van, ahova az életben be nem tenném a lábam, mert elég kellemetlen dolog ért, de lehet csak rosszkor voltam rossz helyen, ezért nem is írom le a nevét, mert nem szeretném senki kedvét elvenni. Pusztán segítség képpen írtam pár sort, nem állt szándékomban egyik klubbot sem favorizálni, sem lehúzni, kívánom h mindenki találja meg azt a klubot, ahol a legjobban érzi magát
Feltételes módban írtam: érezhet. Én éreztem, igaz nemcsak itt. Amúgy nincs is ezzel baj, csak én az a típus vagyok, aki előtte szeret váltani egy-két szót. Mi végigjártuk az összes klubot Bp-en és Börsön és utána döntöttünk h melyikben éreztünk magunkat legjobban. Az csak a véletlen műve h pont utoljára maradt az, amelyikben mindketten jól éreztük magunkat
Minden klub hangulata és közönsége más, de hogy a TT-ben ha szexelni kezd valaki azon személy több kezet kezd magán majd érezni... biztos mindig rosszkor voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 24. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 24. hétfő 19:46

TT-ban ha elkezdtek egymással szexelni, készüljetek fel, h pár percen belül több kezet is érezhet magán a hölgy, lehet elsőre inkább egy párral kéne közösen lemennetek. Ha bulizni, körbenézni mentek, és úgy vagytok vele, ha közben találtok szimpatikus párt, akkor inkább Paradise, de persze mindegyik klubnak megvan a maga szépsége, Hedonismot elsőre nem ajánlom, de persze ez csak egy vélemény, a döntés a tiétek
Kedves Mayaah!