Szia!
Hogy kinek mit takar a swinger fogalma: egyénfüggő.
Ez a "wellness vonal" érdekes gondolat, de ez nem csak a swingerre igaz, az egész magyar szálloda és hotel-motel vonalra. Hiszen vesznek egy kis fakabint, esetleg kettőt. Az egyiket kinevezik szaunának a másikat infrakabinnak. Egy alap jakuzzi sem a világ, beruháznak egyre és kész a magyar wellness szolgáltatás.
Kicsit úgy veszem ki a szavaidból hogy neked swingerhez "elég" ha ott van valaki rajtad-rajtatok kívül aki szexelni akar és ennyi. Én úgy gondolom nem baj az, ha nem csak kefélni lehet egy helyen, hanem beszélgetés közben enni is egyet. ( Amúgy a gombát nem szeretem!
)
Minden klub jó kezdeményezés, ha nem csak arra törekszik hogy megkeresse azt a pénzt ami neki kell, hanem egy kicsi minőséget is adni kíván. A Royal azért adott egy mintát a játszóterei minőségével - az ágyak, szivacsok anyagára gondolok-, és adott egy komoly nívót a törölközők és lepedők mennyiségével és minőségével.
Említed a Sakált. Kivánom hogy működjön és legyen meg a célközönsége. De hogy nekem miért nem "valódi swinger", talán a szavaimból érezhető.
És a Belváros ugyanolyan messzi van Buda külvárosában élőknek. De egy budai lakosnak lehet Buda közelebb van, nem fog átbumlizni Budapest belvárosába. Kevés ember van aki a város másik végébe átutazik egy ilyen buliért. A költséghatékonyság meg érzékeny területe mindenkinek, de kérdés hogy kell mindenképp inni hogy jól érezze magát valaki? Az a taxipénz...hát nem tudom. Akikkel én járok klubba, egyikük sem iszik, szóval nem gond a saját autós közlekedés.
Lehet hogy megáll a Sakál a lábán, de egy kicsit nekem olyan mintha egy magasabb áron megjelent Dob ucai szexmozi lenne. És emlékeim szerint talán volt már ott nem egy ilyen próbálkozás. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2013. 11. 03. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 03. vasárnap 08:02
Hogy kinek mit takar a swinger fogalma: egyénfüggő.
Ez a "wellness vonal" érdekes gondolat, de ez nem csak a swingerre igaz, az egész magyar szálloda és hotel-motel vonalra. Hiszen vesznek egy kis fakabint, esetleg kettőt. Az egyiket kinevezik szaunának a másikat infrakabinnak. Egy alap jakuzzi sem a világ, beruháznak egyre és kész a magyar wellness szolgáltatás.
Kicsit úgy veszem ki a szavaidból hogy neked swingerhez "elég" ha ott van valaki rajtad-rajtatok kívül aki szexelni akar és ennyi. Én úgy gondolom nem baj az, ha nem csak kefélni lehet egy helyen, hanem beszélgetés közben enni is egyet. ( Amúgy a gombát nem szeretem!

Minden klub jó kezdeményezés, ha nem csak arra törekszik hogy megkeresse azt a pénzt ami neki kell, hanem egy kicsi minőséget is adni kíván. A Royal azért adott egy mintát a játszóterei minőségével - az ágyak, szivacsok anyagára gondolok-, és adott egy komoly nívót a törölközők és lepedők mennyiségével és minőségével.
Említed a Sakált. Kivánom hogy működjön és legyen meg a célközönsége. De hogy nekem miért nem "valódi swinger", talán a szavaimból érezhető.
És a Belváros ugyanolyan messzi van Buda külvárosában élőknek. De egy budai lakosnak lehet Buda közelebb van, nem fog átbumlizni Budapest belvárosába. Kevés ember van aki a város másik végébe átutazik egy ilyen buliért. A költséghatékonyság meg érzékeny területe mindenkinek, de kérdés hogy kell mindenképp inni hogy jól érezze magát valaki? Az a taxipénz...hát nem tudom. Akikkel én járok klubba, egyikük sem iszik, szóval nem gond a saját autós közlekedés.
Lehet hogy megáll a Sakál a lábán, de egy kicsit nekem olyan mintha egy magasabb áron megjelent Dob ucai szexmozi lenne. És emlékeim szerint talán volt már ott nem egy ilyen próbálkozás. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2013. 11. 03. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinted mi egy "valódi" swingerklub? Szerintünk olyan, ahol a hasonló gondolkodású emberek összejöhetnek. Ennyi.
A hazai klubok valami miatt az "all inclusive wellness" vonalat erőltetik, holott az emberek nem feltétlenül rántott gombára és törölközős, papucsos slattyogásra vágynak.
A külvárosi családi házak nem ideálisak, mert a fiatalabbaknak szervezkedni kell odajutás ügyében- + egy ember ki van lőve, nem ihat. A taxi drága.
A Royal jó kezdeményezés volt, de a felfújható medence jelezte, hogy még nem szabadultak meg teljesen a fenti wellness vonal gondolatától.
A Sakál teljesen elveti a wellness vonalat, és korlátozottan ad ételt-italt, ami megint egy jó pont.
És éjszakai buszokkal haza lehet jutni buli után.
Mivel az utcáról be lehet esni, nem nagyon tudják majd kordában tartani a bulizókat, illetve, nagy a csábítás, hogy 6000 Ft-ért rengeteg férfi gondolja úgy, hogy egy kis potya puncihoz jut. Szóval, swingernek swinger hely, de nem biztos, hogy azt a közösséget fogja felépíteni, ahová szívesen járnánk.
Viszont utat tör, és ha megáll a lábán, jelezni fogja, hogy érdemes a belvárosban hasonló helyeket nyitni, és végre elfelejthetjük a külvárosi családi házakat.
A hazai klubok valami miatt az "all inclusive wellness" vonalat erőltetik, holott az emberek nem feltétlenül rántott gombára és törölközős, papucsos slattyogásra vágynak.
A külvárosi családi házak nem ideálisak, mert a fiatalabbaknak szervezkedni kell odajutás ügyében- + egy ember ki van lőve, nem ihat. A taxi drága.
A Royal jó kezdeményezés volt, de a felfújható medence jelezte, hogy még nem szabadultak meg teljesen a fenti wellness vonal gondolatától.
A Sakál teljesen elveti a wellness vonalat, és korlátozottan ad ételt-italt, ami megint egy jó pont.
Mivel az utcáról be lehet esni, nem nagyon tudják majd kordában tartani a bulizókat, illetve, nagy a csábítás, hogy 6000 Ft-ért rengeteg férfi gondolja úgy, hogy egy kis potya puncihoz jut. Szóval, swingernek swinger hely, de nem biztos, hogy azt a közösséget fogja felépíteni, ahová szívesen járnánk.
Viszont utat tör, és ha megáll a lábán, jelezni fogja, hogy érdemes a belvárosban hasonló helyeket nyitni, és végre elfelejthetjük a külvárosi családi házakat.
Szerinted mi egy "valódi" swingerklub? Szerintünk olyan, ahol a hasonló gondolkodású emberek összejöhetnek. Ennyi.
Viszont utat tör, és ha megáll a lábán, jelezni fogja, hogy érdemes a belvárosban hasonló helyeket nyitni, és végre elfelejthetjük a külvárosi családi házakat. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 11. 02. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 17:47
Viszont utat tör, és ha megáll a lábán, jelezni fogja, hogy érdemes a belvárosban hasonló helyeket nyitni, és végre elfelejthetjük a külvárosi családi házakat. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 11. 02. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)

... azért a Sakál valahogy nekem nagyon messzi van a valódi swingerkluboktól!
De ez csak az én véleményem.
De ez csak az én véleményem.
Sajnos a debreceni club is bezárt!!!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 11. 02. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 13:22

... Nyáron bezárt a Lilaálom, utána követte az enesei Cleopátra klub... A tatai Elit klubot egész nyáron felújították, majd kinyitott egy rövid időre, és hírtelen bezárt. Igaz ez utóbbi Elite Diamond néven talán tovább fut.
És most hétvégén a Royal Excellence is sajnos becsukta kapuit.
Sajnálatos dolgok ezek, mert bár kaptak hideget-meleget az emberektől de még is színesítették a klubok világát.
Igaz "kaptunk egy Sakál klubot Budapest belvárosában, és egyet Fóton Domino néven. Bár mindkettőről van sok apróbb infó de ők még újak...
Remélem a megmaradt klubok kitartanak.
Sajnálatos dolgok ezek, mert bár kaptak hideget-meleget az emberektől de még is színesítették a klubok világát.
Igaz "kaptunk egy Sakál klubot Budapest belvárosában, és egyet Fóton Domino néven. Bár mindkettőről van sok apróbb infó de ők még újak...
„Búcsú”
Kedves Swinger Rajongók, egy sajnálatos tragédia miatt a ROYAL EXCELLENCE
többé nem nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt!
Nekünk is szomorú hír de tudomásul kell vennünk, szomorú, hogy ezen a
napon következett be.
Reméljük, hogy nagyon sokaknak tudtunk örömet szerezni az elmúlt időben
Klubbunkkal.
Nagyon sok köszönetet szeretnénk mondani nektek akik hétről hétre nálunk
szórakoztatok és emeltétek az esték színvonalát, tudjuk, hogy voltak
olyanok is akik nem de még többen akik nagyon jól érezték magukat. Mi is
mind a többi klub szerettünk adni nektek valami mást, valami egyedit
valami különlegesen varázslatos dolgot. Reméljük, hogy sokakban fognak még
hosszú ideig élni a Klubban eltöltött emlékek. Mi is nagyon jól éreztük
magunkat veletek, és mindannyiunk nevében köszönjük nektek.
Ma este valami mással valami többel szeretnénk elbúcsúzni tőletek.
Szeretnénk adni valamit ami több mint amit megfoghattok, elérhettek,
megszerezhettek a hétköznapok során.
Nagyon jó látni, hogy ennyi kulturált Swinger barát ember él kis
hazánkban. Kérlek titeket, hogy a továbbiakban is emeljétek itthon és
külföldön a klubbok színvonalát látogatásotokkal.
Sok emberrel találkoztunk, több fajta vággyal, és mi úgy gondoljuk, hogy
ezek igazán akkor tudnak beteljesedni ha mindenki a maga vagy partnere
segítségével ezt kellő odafigyeléssel teszi mások fele. Ne féljetek
megfogni egymás kezét, kérdezzetek bátran, élvezzétek ki a pillanatot amit
ez a fajta szórakozás adhat nektek. Fogadjátok el tisztelettel a Nem et és
használjátok ki az Igen adta lehetőséget. Ma este valami végleg véget
ért....valakinek csak álom marad, valakinek meg egy életre szóló valóság.
Még egyszer köszönjük nektek az elmúlt közel egy évet.
A weboldalon és telefonon elérhetőség még elérhető, talán valamikor
valahol még lesznek jó Partyk, a Royal Excellence zászlója alatt.
Baráti üdvözlettel és Tisztelettel mindenki felé.......
Attila
„R-E”
Üdvözlettel
Royal Excellence
Kedves Swinger Rajongók, egy sajnálatos tragédia miatt a ROYAL EXCELLENCE
többé nem nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt!
Nekünk is szomorú hír de tudomásul kell vennünk, szomorú, hogy ezen a
napon következett be.
Reméljük, hogy nagyon sokaknak tudtunk örömet szerezni az elmúlt időben
Klubbunkkal.
Nagyon sok köszönetet szeretnénk mondani nektek akik hétről hétre nálunk
szórakoztatok és emeltétek az esték színvonalát, tudjuk, hogy voltak
olyanok is akik nem de még többen akik nagyon jól érezték magukat. Mi is
mind a többi klub szerettünk adni nektek valami mást, valami egyedit
valami különlegesen varázslatos dolgot. Reméljük, hogy sokakban fognak még
hosszú ideig élni a Klubban eltöltött emlékek. Mi is nagyon jól éreztük
magunkat veletek, és mindannyiunk nevében köszönjük nektek.
Ma este valami mással valami többel szeretnénk elbúcsúzni tőletek.
Szeretnénk adni valamit ami több mint amit megfoghattok, elérhettek,
megszerezhettek a hétköznapok során.
Nagyon jó látni, hogy ennyi kulturált Swinger barát ember él kis
hazánkban. Kérlek titeket, hogy a továbbiakban is emeljétek itthon és
külföldön a klubbok színvonalát látogatásotokkal.
Sok emberrel találkoztunk, több fajta vággyal, és mi úgy gondoljuk, hogy
ezek igazán akkor tudnak beteljesedni ha mindenki a maga vagy partnere
segítségével ezt kellő odafigyeléssel teszi mások fele. Ne féljetek
megfogni egymás kezét, kérdezzetek bátran, élvezzétek ki a pillanatot amit
ez a fajta szórakozás adhat nektek. Fogadjátok el tisztelettel a Nem et és
használjátok ki az Igen adta lehetőséget. Ma este valami végleg véget
ért....valakinek csak álom marad, valakinek meg egy életre szóló valóság.
Még egyszer köszönjük nektek az elmúlt közel egy évet.
A weboldalon és telefonon elérhetőség még elérhető, talán valamikor
valahol még lesznek jó Partyk, a Royal Excellence zászlója alatt.
Baráti üdvözlettel és Tisztelettel mindenki felé.......
Attila
„R-E”
Üdvözlettel
Royal Excellence
... azért a Sakál valahogy nekem nagyon messzi van a valódi swingerkluboktól!
De ez csak az én véleményem. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2013. 11. 02. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 15:30
De ez csak az én véleményem. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2013. 11. 02. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

A Sakál szimpatikus, mert nem kell elsőre átöltözni. És egyébként is vigyáz ránk Gino, az üzletvezető.

A Sakál szimpatikus, mert nem kell elsőre átöltözni. És egyébként is vigyáz ránk Gino, az üzletvezető.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2013. 11. 02. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

"Üdvözöl az ország első RomSwinger Clubja"
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 11. 02. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 15:21

Délegyházán is nyitott egy klub.A sakál klubot mi meg szeretnénk nézni.
Délegyházán is nyitott egy klub.A sakál klubot mi meg szeretnénk nézni.
a Royalban valami tragédiát írtak... tud valaki többet? Mi novemberre terveztük volna meglátogatni a klubot, dehát nem fog ez így menni. Közlekedés szempontjából messze a legjobb adottságokkal rendelkezett...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 11. 02. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 13:22

... Nyáron bezárt a Lilaálom, utána követte az enesei Cleopátra klub... A tatai Elit klubot egész nyáron felújították, majd kinyitott egy rövid időre, és hírtelen bezárt. Igaz ez utóbbi Elite Diamond néven talán tovább fut.
Sziasztok! Nem tud véletlen valaki Fehérváron,vagy Fehérvár környéki clubot!?
Erről írna valaki bővebben privátban? Köszi!
(Ez egy válasz Ne-tudd-ki üzenetére (2013. 11. 01. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 10:07

Békés városában / Békéscsaba mellett 10 km / zenés ismerkedési est, fergeteges Swinger buli lesz egy exkluzív magán villába November 16.-án szombaton 18.-órakor..... És Géza tartja, nála lehet jelentkezni!
Békés városában / Békéscsaba mellett 10 km / zenés ismerkedési est, fergeteges Swinger buli lesz egy exkluzív magán villába November 16.-án szombaton 18.-órakor..... És Géza tartja, nála lehet jelentkezni!
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2013. 11. 01. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 08:08

Sziasztok halottatok Békéscsabán valami tanyáról, azt mondják bulikat is szerveznek meg, ha akarsz a pároddal is mehetsz pár órára, de én nem tudok róla semit, ti mit tudtok??
Sziasztok halottatok Békéscsabán valami tanyáról, azt mondják bulikat is szerveznek meg, ha akarsz a pároddal is mehetsz pár órára, de én nem tudok róla semit, ti mit tudtok??
Majd aki ott volt ír Neked konkrétumot. Vagy megvárjuk hogy elmész és elmeséled nekünk!
Elég új a hely hogy legyen sok tapasztalat, mert ugye egy vélemény, egy tapasztalat még nem elég ilyenre... A képeken azért lehet látni ezt-azt ( ami nekem nagyon nem tetszik ) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 18:15

Elég új a hely hogy legyen sok tapasztalat, mert ugye egy vélemény, egy tapasztalat még nem elég ilyenre... A képeken azért lehet látni ezt-azt ( ami nekem nagyon nem tetszik ) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884496)

Engem konkrét vélemény, tapasztalat érdekelt volna. Az más dolog, hogy ki, miként hírdeti magát.. ha az után kellene választani, nyilván nem oda mennék.
Jó lett volna olvasni konkrétumot.
Engem konkrét vélemény, tapasztalat érdekelt volna. Az más dolog, hogy ki, miként hírdeti magát.. ha az után kellene választani, nyilván nem oda mennék.
tudna valaki valami vélemyényt privibe a DL ről szombaton milyen stb.
Gyakran elhaladok mostanában a Dreamland közelében, mindig gondolok rátok swingerek.

Tudom!
Ellenben egy klubot úgy eladni, ahogy ők próbálják...hát az is eléggé olyan mintha a régi világ lenne. Ez ilyen burkolt árukapcsolás, vagy mit tudom én...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Az régen volt, ma már nemzetgazdaságról beszélünk!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 17. csütörtök 12:15

Vannak napközben is nyitva levő klubok, de délután. És nem hiszem hogy túl nagy tömeg lenne, mert az emberek nagyrésze olyankor építi a népgazdasági mutatókat....