Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 253 254 255 256 257 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1324   2013. 10. 17. csütörtök 16:31
ravenna ravenna VIP Admin
Tudom! smile Ellenben egy klubot úgy eladni, ahogy ők próbálják...hát az is eléggé olyan mintha a régi világ lenne. Ez ilyen burkolt árukapcsolás, vagy mit tudom én... smile
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 17. csütörtök 16:24
Az régen volt, ma már nemzetgazdaságról beszélünk! smile
#1323   2013. 10. 17. csütörtök 16:24
karpat57 karpat57
Az régen volt, ma már nemzetgazdaságról beszélünk! smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 10. 17. csütörtök 12:15
Vannak napközben is nyitva levő klubok, de délután. És nem hiszem hogy túl nagy tömeg lenne, mert az emberek nagyrésze olyankor építi a népgazdasági mutatókat....
#1322   2013. 10. 17. csütörtök 12:18
X Törölt felhasználó (426950)
Persze, tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor nincs nagy tömeg smile És tudsz példát mondani?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 10. 17. csütörtök 12:15
Vannak napközben is nyitva levő klubok, de délután. És nem hiszem hogy túl nagy tömeg lenne, mert az emberek nagyrésze olyankor építi a népgazdasági mutatókat....
#1321   2013. 10. 17. csütörtök 12:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426950)
2013. 10. 17. csütörtök 11:24
Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy Bp-en van olyan hely, ami napközben, délelőtt is nyitva van, és esetleg vannak is ott? smile
#1320   2013. 10. 17. csütörtök 11:24
X Törölt felhasználó (426950)
Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy Bp-en van olyan hely, ami napközben, délelőtt is nyitva van, és esetleg vannak is ott? smile
#1319   2013. 10. 17. csütörtök 06:25
karpat57 karpat57
Ez engem is érdekel! Írjon róla, ki tud valamit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 16. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884496)
2013. 10. 16. szerda 21:20
Fóti club, ami egy hete debutalt, arrol valaki tud valamit?
#1318   2013. 10. 16. szerda 21:20
X Törölt felhasználó (884496)
Fóti club, ami egy hete debutalt, arrol valaki tud valamit?
#1317   2013. 10. 14. hétfő 08:50
X Törölt felhasználó (745787)
A hol és mikor van jó hangulat kérdéshez...

Igaz, hogy nagyon sok múlik a társaságon.

A klubnak pedig egy minimumot ütnie kell, bele értve ebbe azt is, hogy megfelelő legyen a hőmérséklet, kényelmes legyen, tiszta legyen, legyen gumi, törölköző elég. Legyen meleg víz, valamennyi kaja, iható piák és kedves személyzet. Ezeket a klubok jobbára hozzáadják a bulihoz. Ha nem ott nincs mit tanakodni az szar hely.

Az viszont, hogy én hogyan érzem magam az csak rajtam múlik. Ha eleve jó a hangulatom, energiával telt vagyok, akkor úgy is megtalálom azt az egy-két-három lányt, akivel érdemes "megismerkedni". Az, hogy a küzdőtéren mit csinálunk úgy is rajtunk múlik. Értem ez alatt azt is, hogy egy lány mit ad magából nagyban múlik azon, hogyan állunk hozzájuk.
Ha viszont valamiért nem vagyok a topon akkor nagyon kár mást hibáztatnom. Egyébként egy ilyen "rosszul" sikerült buli is lehet tanulságos.

A lényeg, hogy magunkkal szemben, másokkal szemben és a klubokkal szemben is reális elvárásokat támasszunk! Higgyük el minden rajtunk múlik, de ne haragudjunk senkire még magunkra se, ha kiderül hogy akkor pont nem ida kellett volna lemennünk, mert talán nem is arra volt az nap szükségünk!
#1316   2013. 10. 14. hétfő 08:35
Merédesz Merédesz
Nincs nagy tapasztalatunk a klubok terén, de két hete voltunk a Tik-Tak ban. Nagyon jól ,éreztük magunkat.
A hely kiváló, a hangulat jó a társaság normális, a házigazdák kedvesek.
Egyszóval tényleg remek, ajánlani tudom mindenkinek.
#1315   2013. 10. 13. vasárnap 18:34
Demona Demona VIP Admin
Bármilyen közösségi hely színvonalát, hitelesen csak is személyesen szűrheti le bárki és az is csak, akkor válik általános érvényűvé, ha a tapasztalatot többszöri látogatásból ítéli meg az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865954)
2013. 10. 13. vasárnap 10:41
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat. Az ilyen információkból lehet leszűrni a clubbok színvonalát, nem a "kioktató hangvételű" hozzászólásból.
Mi is voltunk Tegnap este a Tik-Tak-ban, és nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a társaság összetétele, és jó volt a hangulat.(nem az a mulatós zenére vonaglós buli) Teljesen rendben volt minden.Azt kaptuk amire vártunk.
#1314   2013. 10. 13. vasárnap 18:01
X Törölt felhasználó (892651)
Sziasztok!Tudtok ajánlani pesten vagy csepelen swinger clubot?
#1313   2013. 10. 13. vasárnap 13:45
"Kioktató jelleg" - gondolom ezt nekem szántad. Valóban nem foglaltam állást abban hogy hova menjetek. Ellenben egészen más, hogy valaki egy buli után megosztja hogy ott mit tapasztalt, és arra reagál bárki is.
Lehet bármelyik klubban szuper hangulat és rossz is. Örülök hogy a TikTak-ban jól éreztétek magatokat! Az pedig szomorú hogy másnak a CH - azaz Club Hedonism - épp nem jöt be. De az élményt a klubban tartózkodók adják nem maga a klub. Ad hozzá - és el is vesz akár - de a klublátogatók a meghatározók.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 13. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 13. vasárnap 10:41
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat. Az ilyen információkból lehet leszűrni a clubbok színvonalát, nem a "kioktató hangvételű" hozzászólásból.
Mi is voltunk Tegnap este a Tik-Tak-ban, és nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a társaság összetétele, és jó volt a hangulat.(nem az a mulatós zenére vonaglós buli) Teljesen rendben volt minden.Azt kaptuk amire vártunk.
#1312   2013. 10. 13. vasárnap 10:41
X Törölt felhasználó (865954)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 12. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (829073)
2013. 10. 12. szombat 21:15
Mi tegnap voltunk a ch-ban. Nem voltunk sokan,és kb semmi esemény nem volt. A nagyhangú részeg pasikon kívül akiket valamiért beengedtek.
#1311   2013. 10. 13. vasárnap 09:50
karpat57 karpat57
Mi az a ch?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 12. szombat 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (829073)
2013. 10. 12. szombat 21:15
Mi tegnap voltunk a ch-ban. Nem voltunk sokan,és kb semmi esemény nem volt. A nagyhangú részeg pasikon kívül akiket valamiért beengedtek.
#1310   2013. 10. 12. szombat 21:15
X Törölt felhasználó (829073)
#1309   2013. 10. 12. szombat 20:51
Ok!
Kössz segítséget...
#1308   2013. 10. 12. szombat 20:33
Nem kell megfordítani a dolgokat.
Honnan lehet szerinted azt tudni hogy bemegy valahová X ember....és az ücsörög vagy "akciózik? Képtelenség.
Azt olvastad hogy a Dreamland klubban lapos a hangulat? Ez olyan mint lezuhant repülőgépnek eltemetik a túlélőit... Paradox gondolat, és mondhatja hogy lapos a hangulat aki nem jár oda, vagy más helyet kedvel. De ez igaz bármelyik helyről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 12. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 12. szombat 18:27
Akkor máshonnan közelítem meg...
Melyik hely a legfelkapottabb mostanában?Nagyon rég voltunk már.... Régen a Dream-be jártunk, de sok hozzászólásban olvastam, hogy eléggé "lapos" a hangulat. És azt értem alatta,hogy a párok inkább ücsörögnek, és beszélgetnek akciózás helyett.
Na ezt nagy ívben szeretnénk a párommal elkerülni!
#1307   2013. 10. 12. szombat 18:27
Akkor máshonnan közelítem meg...
Melyik hely a legfelkapottabb mostanában?Nagyon rég voltunk már.... Régen a Dream-be jártunk, de sok hozzászólásban olvastam, hogy eléggé "lapos" a hangulat. És azt értem alatta,hogy a párok inkább ücsörögnek, és beszélgetnek akciózás helyett.
Na ezt nagy ívben szeretnénk a párommal elkerülni!
#1306   2013. 10. 12. szombat 18:12
... hova érdemes menni? Hol vannak jó bulik?
Az hogy valakinek egy klub adott napon jó volt, az élmény. De azt senki sem tudhatja hogy melyik klubban épp mi lesz ma. Vagy jövőhéten. Az időjárás is ilyen, megjósolhatatlan. Aki pedig azt állítja hogy X klub jó mert...az csak egy kis szubjektív élmény kivetítése egy jó bulira.
Tény hogy akik járnak klubba, egy-egy hely mellé leteszik a voksukat. De azt nem szabad tényként elfogadni, mert például ami nekem tetszik, lehet másnak meg épp nem!
A klubok csak a helyet adják. A jó hangulat rajtatok, klublátogatókon is múlik. De az tény hogy egy-egy helynek más az alaphangulata, stílusa?
Hol vannak sokan? A felkapott helyeken.
Hol van jó hangulat? Ahova többen járnak ott jobb erre az esély!
Hova a legérdemesebb menni? Lutri!
#1305   2013. 10. 12. szombat 16:32
gabicabi gabicabi
sziasztok!!mi is mennénk ma este klubba a párommal de nem tudjuk hogy melyikbe menjünk!valakinek van jo tanácsa ma estére ahova a legérdemesebb menni? smile

... 253 254 255 256 257 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: tegnap 11:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!