Dreamland majd meg megyünk .
Mi ott voltunk , nekünk tetszet .
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 23:49
Törölt felhasználó (4665839)

Sziasztok!
Mi a vèlemènyetek?
Első alkalmas klublátogatásra megfelelne a DL?
Mi a vèlemènyetek?
Első alkalmas klublátogatásra megfelelne a DL?
Ez így van.
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 22:19

És milyen volt? Amúgy én is azt preferálom, sok jó kalanddal gazdagodtam ott az évek során. Szerintem azon a pároknak jön be, akik inkább pasikat, vagy többest keresnek...
És milyen volt? Amúgy én is azt preferálom, sok jó kalanddal gazdagodtam ott az évek során. Szerintem azon a pároknak jön be, akik inkább pasikat, vagy többest keresnek...
Kolozsváron tud esetleg valaki jó swinger klubot?
Melyikre esett utána a választás?
Helló!Tegnap voltatok?
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 15:40

A swForyout szívből ajánlom csütörtökön pl. Mi rendszeres vendégek vagyunk.
Kb. bárhol ahol nem tilos. A jackuzziban (TT-ben a medencében), étkezőben, recepciónál tilos, az öltözőben meg nem illik (mert közben más meg öltözne s nem jó ha pont a szekrénye előtt álltok). Szóval ezen kívül még van még egy csomó szoba, a társalgók - úgy a klubok területének a 95%-a
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2024. 08. 02. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindkettő jó hely, de akkor már miért nem mindkettőt?
A Delightban pénteken, a foryouban hétfőn és csütörtökön lesz buli, szóval nem zárják ki egymást. A foryouba tudtok menni bejelentkezés nélkül is párként, a Delight viszont facekontrollos, ott először a szervezőkkel kell egyeztetni.

A delightclub erősen ajánlott. Muhaha.

Inkább azt mondjuk nem illik a közösségi térben, vagy ahol esznek. Vagy pl ahol egy kezdőt zavarna. A hazorendben mindig közlik. pl a Foryouban van a tarsalgoban egy szextér. Az szuper.Es a Gloryban is tudsz szexelni a nyitott térben. Bárhol. Ez izgalmas
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2024. 08. 02. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 15:50

Érdeklődnék, hogy a swinger klubbokban csak a kijelölt helyen lehet szeretkezni vagy bárhol a klubbon belül?
A swForyout szívből ajánlom csütörtökön pl. Mi rendszeres vendégek vagyunk.
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2024. 08. 02. péntek 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdeklődnék, hogy a swinger klubbokban csak a kijelölt helyen lehet szeretkezni vagy bárhol a klubbon belül?
Gyertek a 3 majomba kezdésnek, itt van helyben.
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2024. 08. 03. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 21:19

Mi tervezzük v a Szentkirályi bulit vagy a 3 majmot újra meg látogatni van evvel kapcsolatban tapasztalatotok?
Mi tervezzük v a Szentkirályi bulit vagy a 3 majmot újra meg látogatni van evvel kapcsolatban tapasztalatotok?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 09:44

Meg mindig nem írtad meg hogy szombaton a 3 majomba melyik pár voltatok? Mi szeretünk oda járni nekünk közel van, pár hete voltunk a Híres Tik Takba, hát na abba mi csalódtunk, se párcsere, se tömeg, mindenki a saját párjával volt... Na az csalódás Szegedről belepővel uzemanyag +matrica 54 e ft na az volt igazán csalódás. És ott is hideg étel volt... Persze micro mellette..
Én már egy ideje kalandozok a gondolattal, de azt hiszem szemérmesebb vagyok ennél (vagyis azt hiszem). Viszont érdekel ez a világ, így csak okosítom magam egyelőre. Budán merre van klub? Mire érdemes figyelni, ha először megy az ember fia?
Ami a létszámot illeti valószínű hogy egy szombati napot kellett volna választanotok mert pénteken tényleg kevesen vannak .
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 09:44

Meg mindig nem írtad meg hogy szombaton a 3 majomba melyik pár voltatok? Mi szeretünk oda járni nekünk közel van, pár hete voltunk a Híres Tik Takba, hát na abba mi csalódtunk, se párcsere, se tömeg, mindenki a saját párjával volt... Na az csalódás Szegedről belepővel uzemanyag +matrica 54 e ft na az volt igazán csalódás. És ott is hideg étel volt... Persze micro mellette..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 31. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 06:18
Törölt felhasználó (4435502)

A hétvégi három majom klub tapasztalom hogy Gagyi.
A pénzedért kommersz olcsó italok, ételnek egy szelet kenyér vajjal megkenve pár szelet szalámi pici reszelt sajttal.Nem ajánlom csalódás
A pénzedért kommersz olcsó italok, ételnek egy szelet kenyér vajjal megkenve pár szelet szalámi pici reszelt sajttal.Nem ajánlom csalódás
Sziasztok, ma estére tudtok esetleg programot ajánlani !Heteró férfi vagyok !
Én meg nem láttam, hogy bárkiket leállítottak volna, hogyha a bárpultnál, vagy a közösségi részeken (társalgó, előtér) alakult valami szex. DL- ben legalább is. Persze igaz az is, hogy ez nem-igen jellemző. Inkább az erre kijelölt helyeken zajlanak az események.

A Paradise mellett a Swinger for you is jó lehet. Azthiszem csütörtökön van napközbeni programjuk.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 08. 02. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 07:39

Koszonom a valaszodat! A paros gabalyodas jonne be mindkettonknek, hetkoznapra gondoltunk, pont a kisebb letszam miatt. Van tipped, hol kellene probalkozni, egy Szerda-Csutortok napon?