Sok tapasztalatom nincs az itteno sw klubokkal, voltam örsön meg még egy párban de egyik sem olyan mint a leswing vagy papilon vagy másik Bécsben
Sajnálom, de ez így van
Sajnálom, de ez így van
Bármelyik klubba bejelentkezhetsz, ahol van szóló pasi limit oda csak akkor engednek be ha csn még hely pasinak. Budapesten aztán csn pár leheőség.., míg meg nem szólnak ott a TT is.
Lehet nézelődni természetesen. Amúgy minket a farok huzogatós pasik ha nem is zavarnak dd elég mulatságosak. Próbálkozni kell inkább valakihez beszállni.
Lehet nézelődni természetesen. Amúgy minket a farok huzogatós pasik ha nem is zavarnak dd elég mulatságosak. Próbálkozni kell inkább valakihez beszállni.
Köszi a tippet! Én tényleg csak terepszemlére mennék és csak néző közönség lennék...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 08. 30. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 22:34

Bármelyik klubba bejelentkezhetsz, ahol van szóló pasi limit oda csak akkor engednek be ha csn még hely pasinak. Budapesten aztán csn pár leheőség.., míg meg nem szólnak ott a TT is.
Sziasztok. Swingerforyou péntek napközbeni bulijáról mi a véleményetek? Mennyien vannak, mi az arány?
Halihó!
Érdekelne minket a swinger, de csak első körben megnéznénk.
Barátnőm elég jó alakú, kb top csaj. (én se vagyok dagadt paraszt, sőt sportos pasi: 182/79)
Mire számíthatunk, ha ilyen helyre megyünk?
Mi történik? Hogyan kell reagálni?
Köszi....
Barátnőm elég jó alakú, kb top csaj. (én se vagyok dagadt paraszt, sőt sportos pasi: 182/79)
Köszi....
Sziasztok!
A swingerforyou érdekelne minket is.
Elég ritkán kerül elő a neve itt a fórumon is, honlapja pedig régóta nincs.
Swingerben kezdő párként érdemes megnézni?
Pasit szeretnénk harmadiknak, de azt nem, hogy13 kiéhezett ffi figyeljen közben.
Van itt pasi limit? Van zárható szoba, ahova kettesben, vagy hármasban félrevonulhatunk?

Pasit szeretnénk harmadiknak, de azt nem, hogy13 kiéhezett ffi figyeljen közben.
Van itt pasi limit? Van zárható szoba, ahova kettesben, vagy hármasban félrevonulhatunk?
Sziasztok,
Szerintem allalmas lehet első alkalomnak a sw4u. Pasi limit nem tudom van-e, de jellemzően nincs aránytalan pasi többlet. A hétfő esti szauna, és a csütörtök koraesték a leginkább látogatott programok. Zárható szoba van, a félrevonulás természetesen adott és nem is számít ritkaságnak. Nem vagytok egyedül ezzel a gondolattal
Szerintem allalmas lehet első alkalomnak a sw4u. Pasi limit nem tudom van-e, de jellemzően nincs aránytalan pasi többlet. A hétfő esti szauna, és a csütörtök koraesték a leginkább látogatott programok. Zárható szoba van, a félrevonulás természetesen adott és nem is számít ritkaságnak. Nem vagytok egyedül ezzel a gondolattal

Sziasztok! Van már honlapja, igaz még mindig eléggé kezdetleges (swigerklub(pont)huuu), de ott találtok egyéb kontakt lehetőséget is, face, telefonszám........
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 07:52

Sziasztok!

Sziasztok,
nem pont sw..f.fétis partira szokott vki járni?
nem pont sw..f.fétis partira szokott vki járni?
Bocs! .....swingerklub,,,,,, akart lenni értelemszerűen.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 20:48

Sziasztok! Van már honlapja, igaz még mindig eléggé kezdetleges (swigerklub(pont)huuu), de ott találtok egyéb kontakt lehetőséget is, face, telefonszám........
A Tik-Takban nagyjából úgy néz ki, hogy megérkeztek, befizetitek a belépőt, majd kaptok kulcsot az öltözőszekrényhez (ez egy karperec). Az öltözőben a át lehet öltözni, majd amikor beléptek, a bárpulthoz értek. Van mellette egy kis társalgó, itt lehet iszogatni, ismerkedni, illetve jobbra van egy nagyobb táncterem, onnan nyílik az étkező, ahol lehet enni is. Eddi ugyanolyan, mint egy tetszőleges szórakozóhely, csak az embereken kevesebb a ruha, illetve a fali tévén nem Messi csűri be, hanem Michelle Wild seggét kúrják
A bárpult mögött van egy jacuzzi, oda már nyilván meztelenül ülnek be az emberek. Itt lent lehet enni, inni, beszélgetni, táncolni - az akcióterület fent van az emeleten.
A legfontosabb az, hogy a "nem az nem", nem kell indokolni a visszautasítást, viszont el kell fogadni. Párok, csoportok szoktak szeretkezni, lehet csak nézelődni (van egy körszínpad, amit kanapék vesznek körül), lehet csatlakozni is (nyilván illdomos megkérdezni, hogy szabad-e, nem csak úgy belógatni a kukacot). (Ez egy válasz SztiviWonder üzenetére (2023. 09. 02. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 23:12

A legfontosabb az, hogy a "nem az nem", nem kell indokolni a visszautasítást, viszont el kell fogadni. Párok, csoportok szoktak szeretkezni, lehet csak nézelődni (van egy körszínpad, amit kanapék vesznek körül), lehet csatlakozni is (nyilván illdomos megkérdezni, hogy szabad-e, nem csak úgy belógatni a kukacot). (Ez egy válasz SztiviWonder üzenetére (2023. 09. 02. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihó!
Köszi....
Köszi....
Sziasztok! Első alkalommal tervezzük a látogatást swinger klubba. Szerda délutánra esett a választásunk a Club Paradise-ba. Kérhetnénk véleményeket azoktól akik már voltak? Mennyien szoktak lenni? Jó ötlet-e első alkalommal a délután? V. válasszuk-e a pénteki/szombati napok valamelyikét? (feltételezzük h. akkor azért többen vannak) Köszi
CP-ben szokott lenni kezdők éjszakája is.
Napközben is van élet, telefonszámon érdeklődhettek hogy kb. mennyien lesznek. (Ez egy válasz OnlyforUs üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 12:26
Napközben is van élet, telefonszámon érdeklődhettek hogy kb. mennyien lesznek. (Ez egy válasz OnlyforUs üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Első alkalommal tervezzük a látogatást swinger klubba. Szerda délutánra esett a választásunk a Club Paradise-ba. Kérhetnénk véleményeket azoktól akik már voltak? Mennyien szoktak lenni? Jó ötlet-e első alkalommal a délután? V. válasszuk-e a pénteki/szombati napok valamelyikét? (feltételezzük h. akkor azért többen vannak) Köszi
Hello. Mi 45/45 eves par vagyunk es erdekelne, velunk korabeli felhozatal merre es mikor talalhato? Elso alkalommal mennenk klubba, es nem plazacicakat meg ifju Adoniszokat szeretnenk, hanem 40+ atlagos szemelyeket. koszi elore is.
Leginkább etz a korosztalyt erdekli Swinger sztem.
Vannak fiatalabbak is es oregebbek is.
Nezzetek széjjel es meglatjatok. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 05. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 06:42
Nezzetek széjjel es meglatjatok. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 05. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64943)

Hello. Mi 45/45 eves par vagyunk es erdekelne, velunk korabeli felhozatal merre es mikor talalhato? Elso alkalommal mennenk klubba, es nem plazacicakat meg ifju Adoniszokat szeretnenk, hanem 40+ atlagos szemelyeket. koszi elore is.
Nezzetek szet. Koszi. Ez sokat segitett.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2023. 09. 05. kedd 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 07:09

Leginkább etz a korosztalyt erdekli Swinger sztem.
Nezzetek széjjel es meglatjatok.
Nezzetek széjjel es meglatjatok.
Mivel minden buli más, ezért nem lehet előre megmondani, hogy menjetek a megadott időben a megadott helyszínre, "garantáljuk, hogy 45 körüliekkel lesz teli a helyszín". Viszont pont ez a 40-50 korosztály szokott a legnagyobb számban jelen lenni a bulikon, ezért (ebből a szempontból) gyakorlatilag mindegy, mikor és hova mentek, jó eséllyel lesz korotokbeli társaság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 05. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 08:24

Nézzetek több helyen körül. Minden este más és más felhozatal. Nem lehet így azt mondani hogy csak ilyen vagy csak olyan emberek vannak egy-egy helyen. Van hogy ugyan azon a helyen csak idősebbek másik héten meg csak fiatalabbak vannak. Ez ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 05. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 08:24

Látom te megértetted a mondanivalómat.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 09. 05. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 05. kedd 12:33

Mivel minden buli más, ezért nem lehet előre megmondani, hogy menjetek a megadott időben a megadott helyszínre, "garantáljuk, hogy 45 körüliekkel lesz teli a helyszín". Viszont pont ez a 40-50 korosztály szokott a legnagyobb számban jelen lenni a bulikon, ezért (ebből a szempontból) gyakorlatilag mindegy, mikor és hova mentek, jó eséllyel lesz korotokbeli társaság.
Koszi a valaszokat!