Már régóta tervezzük a debreceni klub látogatását . valakinek innen valami tapasztalata van vele kapcsolatban ?
Szombaton tervez valaki klub látogatást?
Sziasztok. A Club Hedonism szauna estjéről van valakinek megoszható tapasztalata?
Szegeden is van club 3 majom a neve.
volt valaki mostanában klubba??mennénk de nem tudjuk hova menjünk.paradise kilőv az szörnyű.füst tömeg stb
Nem félek, de inkább privátban tájékoztatnám az érintetteket...
Üdv
Üdv
Szia.Természetesen érdekel, azért vagyunk itt.
(Ez egy válasz note üzenetére (2013. 03. 31. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinted van itt akit nem érdekel? Bátran írd le!
(Ez egy válasz note üzenetére (2013. 03. 31. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen mesélek a pécsi buliról, akit érdekel... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 23. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 07:45
Szívesen mesélek a pécsi buliról, akit érdekel... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 23. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870312)

Sziasztok. A pécsi clubról tud valaki valami infót? Köszi.
Sziasztok! Szívesen olvasnánk tapasztalatokat a klubról. Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 28. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 28. csütörtök 19:31
Törölt felhasználó (879302)

Szia Mr. B.!
Szívesen segítek neked. A hely, amiről kérdezel Budapesten van, a neve M betűvel kezdődik és egy olasz vermut neve… Jó böngészést:
jjudith
Szívesen segítek neked. A hely, amiről kérdezel Budapesten van, a neve M betűvel kezdődik és egy olasz vermut neve… Jó böngészést:

jjudith
Szia Mr. B.!
jjudith (Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2013. 03. 27. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 27. szerda 20:42

jjudith (Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2013. 03. 27. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Tudnátok nekem segiteni? Keresek egy clubbot budapesten amiről csak annyit hallottam, hogy leginkább fiatalok vannak es ilyen "disco" szerű beütése van a helynek. Remelem valaki tud segiteni nekem, hogy megtalaljam ezt a helyet.
Köszönom előre is.
Üdv
Köszönom előre is.
Üdv
Szerintem az óra ketyegését stilizáló az!
(Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2013. 03. 27. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 27. szerda 20:42

Sziasztok. Tudnátok nekem segiteni? Keresek egy clubbot budapesten amiről csak annyit hallottam, hogy leginkább fiatalok vannak es ilyen "disco" szerű beütése van a helynek. Remelem valaki tud segiteni nekem, hogy megtalaljam ezt a helyet.
Köszönom előre is.
Üdv
Köszönom előre is.
Üdv
Köszönom előre is.
Üdv
Köszönom előre is.
Üdv
Komárom mellett kb 10 km Izsán! www.klub69!!!!
(Ez egy válasz szexi.. üzenetére (2013. 03. 27. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello,
Szlovákiában tudtok klubokat?
Szlovákiában tudtok klubokat?
Köszi.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 03. 24. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Már sok éve nem üzemel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 24. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 24. vasárnap 08:08
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a ságvári club működik e még? Köszi.
Törölt felhasználó (870312)

Hello! valami klub székesfehérvár környékén?
Ez bennünket is érdekelne, priviben is akár... Köszi
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2013. 03. 23. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 10:29

Sziasztok, van valakinek tapasztalata a www.privateswinger.hu-ról?
/moderátori bejegyzés: nem túl szerencsés idegen veblapot belinkelni, - úgy tudom. Másrészt engem és pár ismerősöm is megtalálták emailben erről az oldalról, én töröltettem magam, hiszen nem is kerestem őket. Egy olyan kezdeményezés, ami itt a lapon sokak álma volt, ők megcsinálták de személy szerint nem az én világom. Konkrtétan itt véleményt nem írnék erről, miért, csak privátban - ravenna/

/moderátori bejegyzés: nem túl szerencsés idegen veblapot belinkelni, - úgy tudom. Másrészt engem és pár ismerősöm is megtalálták emailben erről az oldalról, én töröltettem magam, hiszen nem is kerestem őket. Egy olyan kezdeményezés, ami itt a lapon sokak álma volt, ők megcsinálták de személy szerint nem az én világom. Konkrtétan itt véleményt nem írnék erről, miért, csak privátban - ravenna/