Sziasztok! Valaki volt már itt Budapesten? Szilveszterkor ide szeretnénk menni, de nem ismerjük a helyet. Valakinek tapasztalata?
Mesélhetnél róla részletesebben, hátha mérvadó a tapasztalatod. Január második-harmadik hetében tervezem a Club meglátogatását, biztos kendőzetlen írom majd a tapasztalatom.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 12. 17. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 17. hétfő 21:17

A Royal szép hely, de még nem eléggé bejáratott! Ennélfogva kevesen szoktak lenni, így a füst is kicsi, sőt előfordul, hogy senki nem dohányzik!
minden vélemény vélemény, te igyekszel megfogalmazni aggjaid, észre vételeid.
Ő meg vegye figyelembe, mindegy miért mondjátok még ha lehúzásért is, de mindenek van egy alapja egy negatív élmény, s erre kell figyelni és ezt kiváltott megszüntetni. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 27. csütörtök 09:36
Ő meg vegye figyelembe, mindegy miért mondjátok még ha lehúzásért is, de mindenek van egy alapja egy negatív élmény, s erre kell figyelni és ezt kiváltott megszüntetni. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

BUÉK nektek is, de nem hiszem hogy az itt írtak után elmennék Hozzátok.
Ez a Janus arc nem az én világom, mert pár sorral ezelőtt meg épp persona non grata voltam számotokra.
Nem várok bocsánatkérést, de az első megnyilvánulásotok hozta a valódi személyeteket, gondolom.
Bizonyára sikeres lesz a klubotok, hiszen igényes, elit társaság jár oda a Tiktakból is....
Ez a Janus arc nem az én világom, mert pár sorral ezelőtt meg épp persona non grata voltam számotokra.
Nem várok bocsánatkérést, de az első megnyilvánulásotok hozta a valódi személyeteket, gondolom.
Bizonyára sikeres lesz a klubotok, hiszen igényes, elit társaság jár oda a Tiktakból is....
mindig az sántít amiért kardoskodnak, s nem magát adja el ...
A klub reklámozót, kiraktam meg van a véleményem arról aki ingyen reklámoz egy "elit helyet", mert ugye érdekes a jó helyek nem vitatkoznak, csak mondják gyere nézd meg, s figyelnek a véleményre még ha negatív is.
nem kérek hozzá fűzést, de nyugodtan le lehet húzni a klubot, klubokat, tulaj megolvassa csak és tegyen érte és ne vissza támadással. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 27. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 27. csütörtök 09:01
A klub reklámozót, kiraktam meg van a véleményem arról aki ingyen reklámoz egy "elit helyet", mert ugye érdekes a jó helyek nem vitatkoznak, csak mondják gyere nézd meg, s figyelnek a véleményre még ha negatív is.
nem kérek hozzá fűzést, de nyugodtan le lehet húzni a klubot, klubokat, tulaj megolvassa csak és tegyen érte és ne vissza támadással. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 27. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865857)

Világos. Mindenki oda megy, ahova akar.-) /Club lehet, hogy sok van, de igényes club, igényes közönséggel, kevés/
BUÉK nektek is, de nem hiszem hogy az itt írtak után elmennék Hozzátok.
Világos. Mindenki oda megy, ahova akar.-) /Club lehet, hogy sok van, de igényes club, igényes közönséggel, kevés/
Sziasztok
Fiatal pár ként szeretnénk meglátogatni egy swinger clubbot, melyiket ajánlanátok, Pest megyében, vagy Budapesten?
Hol vannak többen? illetve fiatalabbak?
Fiatal pár ként szeretnénk meglátogatni egy swinger clubbot, melyiket ajánlanátok, Pest megyében, vagy Budapesten?
Hol vannak többen? illetve fiatalabbak?
Sziasztok! Ha valaki tud segítsen. Club Paradise-be mennyi a csütörtöki hozzájárulás pároknak normál esetben? Lehet én vagyok csak figyelmetlen de a honlapon csak november 30-ig érvényes "akciós" árakat találtam. Az szerint 8000ft pároknak. Köszi
Hááááát,kezdetnek elég necces a bejegyzésetek!IEz egy vélemény formáló topik,sokan innen tájékozódnak ebben a témában elsődlegesen.Itt ilyen keményen leosztani azokat a tagokat,akiktől sokan kérnek információt,hogy hová menjenek,eléggé kamikaze akció volt!A meglévő klubok is vért izzadnak minden vendégért,és kinosan ügyelnek a jó hirük megőrzésére.Egyre zsugorodó piacon,hirtelen két új klub nyílt veletek együtt!Sok sikert kívánok nektek,bár nem sok virág vasárnapot jósolok nektek!
Diszkrétem megsugom nektek,hogy a legelső bejegyzésetekben,Martin swinger van írva,a veblapotok neve viszont martiniswinger!
Diszkrétem megsugom nektek,hogy a legelső bejegyzésetekben,Martin swinger van írva,a veblapotok neve viszont martiniswinger!
Hali.
Nemtudom ide kell-e a hozzászlásom, de én mondjuk szeretnék szexelni a 1v1 sima ügy bármikor (most van partnerem) de ha nincs akkor is megy. Én olyant szeretnék hogy 3man egyszerre minimum de inkább több.Valakinek valami tipp?
Nemtudom ide kell-e a hozzászlásom, de én mondjuk szeretnék szexelni a 1v1 sima ügy bármikor (most van partnerem) de ha nincs akkor is megy. Én olyant szeretnék hogy 3man egyszerre minimum de inkább több.Valakinek valami tipp?
Pazar! De új és még kevésbé ismert! Egy klub beindulásához idő kell! A régebbi klubok felkapottabbak, így ott a létszám miatt is a hangulat jobb! A hely külleme miatt a lehetőség itt is adott!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 12. 18. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mind a két klubban vannak párok is a ganges napokon! A létszám kiszámíthatatlan! A hangulat a résztvevőkön múlik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 18. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 18. kedd 14:12
Mind a két klubban vannak párok is a ganges napokon! A létszám kiszámíthatatlan! A hangulat a résztvevőkön múlik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 18. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60106)
VIP

Sziasztok! Első alkalomra készülünk, tapasztalat érdekelne, Elit vs Cleopatra témakörben. Illetve érdekelne, hogy utóbbinál a csütörtöki gang-bang napot érdemes e párban is abszolválni. Köszi.
voltál??milyen belülről??mennyien voltak??sosem fog beindulni??
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 12. 17. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 17. hétfő 21:17

A Royal szép hely, de még nem eléggé bejáratott! Ennélfogva kevesen szoktak lenni, így a füst is kicsi, sőt előfordul, hogy senki nem dohányzik!
Sziasztok! Első alkalomra készülünk, tapasztalat érdekelne, Elit vs Cleopatra témakörben. Illetve érdekelne, hogy utóbbinál a csütörtöki gang-bang napot érdemes e párban is abszolválni. Köszi.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 12. 17. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 17. hétfő 19:13

még nem voltunk csak kiszeretnénk probálni gondoltam hátha ad valaki osztályzatot róla.te egyébként mit ajálasz??jönne másik pár is velünk
még nem voltunk csak kiszeretnénk probálni gondoltam hátha ad valaki osztályzatot róla.te egyébként mit ajálasz??jönne másik pár is velünk
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 17. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 17. hétfő 17:29

zsozs70: a Royal nem vált be? Mintha ott láttam volna ezt a nevet, hogy szombat oda készültök...
De ha voltál, jöhetne egy beszámoló!
De ha voltál, jöhetne egy beszámoló!
zsozs70: a Royal nem vált be? Mintha ott láttam volna ezt a nevet, hogy szombat oda készültök...
De ha voltál, jöhetne egy beszámoló! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 12. 17. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha voltál, jöhetne egy beszámoló! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 12. 17. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ajánjatok valami jó klubbot ami most jó és nem túl füstös
Én privát partikra járok legtöbbször!Bevetem a kémiát és imádnak a nők és a párok!
Beton keményen nyomatom és negatív tapasztalatom még nem volt sehol lehet azért mert privát bulik!
Beton keményen nyomatom és negatív tapasztalatom még nem volt sehol lehet azért mert privát bulik!
Nem mindig arra kell törekedni hogy tökéletes legyen az éjszaka.. jön az majd magátol hogy észre sem veszitek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 16. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 16. vasárnap 17:16

Törölt felhasználó (849001)

Sziasztok egy kis élmény beszámoló a tegnap éjszakáról, a 3 Majomban voltunk ismét, féltünk hogy lefagy az út, de indulás időben még plusz volt így neki vágtunk, tartottunk az időtől is és tartottunk attól is hogy mások tartanak az időtől és kevesen leszünk, de hál istennek nem így volt nem számoltam mennyien voltunk de elegen a jó bulihoz. Mi elsősorban a 3asozás miatt megyünk az a célkitűzés, erre szoktak is ott figyelmet szentelni így a szóló pasik létszáma ettől is függ. Szóval kicsit nehezen oldódtunk pedig negyedjére voltunk, csak az a baj hogy ritkán jutunk el, és ilyenkor mindég majdnem elölről kell kezdeni a gátlások levetkőzését, így egy picit lemaradtunk a csapatról, a pasik eléggé kifáradtak mire szükség lett volna rájuk, de ez a mi hibánk volt majd legközelebb bepótoljuk, nem tudom valahogy van a helynek egy megnyugtató szelleme, olyan családias légköre, hogyha épp a páromat elfoglalják is jól érzem magam . A szilveszterre is bejelentkeztünk , nincs jobb gondolatom ettől, és ha az ember elmegy a párjával egy igényes szórakozó helyre az a 22ezer ft szerintem nem is futja az éjszakát közel sem. Szóval jó buli volt jó társaság, még ahogy hazaértünk csak kellett még egy ráadás menet levezetésnek