Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 281 282 283 284 285 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#762   2012. 11. 21. szerda 16:24
karpat57 karpat57
Én javaslom nektek a szerdát a DL-ben. A jakuzziban ruha nélkül fürdenek!
(Ez egy válasz zanze üzenetére (2012. 11. 21. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 11:02
Sziasztok!
30-as pár vagyunk. Nem voltunk még hasonló helyen, de foglalkoztat a gondolat bennünket. Elsősorban párcsere érdekelne vagy szóló srác (csak a hölgy örömére vigyor3 ). Tudnátok segíteni, hogy melyik hely és nap az ideális Budapesten vagy környékén egy kezdő párocskának......
Az is érdekelne, hogy a legtöbb helyen van jakuzzi, medence, de a ruházat viszont fehérnemű. Ezeken a helyeken miben fürdenek? (fehérneműben, meztelenül vagy átöltözve fürdőruhába)
Válaszokat előre is köszönöm…..
#761   2012. 11. 21. szerda 14:26
ravenna ravenna
Drága Szendi, dehogy gúnyolódtam, de ha valaki egy ici-pici élctől is kiborul akkor swingerklubba nem biztos hogy ott a helye.
Csak arra gondolok hogy ha valaki ezen megsértődik, gúnyt lát benne, akkor ha majd klubban elutasításba fut ( mert ugye bármi lehet de semmi se kötelező, és lehet nemet mondani férfinak, nőnek vagy akár párnak ) akkor azt a szituációt is rosszul fogja lekezelni.
De akkor egyenes válasz: Még életemben nem láttam swingerklubban, hogy valaki a jakuzzit fürdőruhában vette volna igénybe! Van aki klubban szex rucucuban van, mások így-úgy felöltözve erotikus ( vagy annak vélt! ) ruhadarabban, mások meg lazán fehérneműsre veszik a figurát. De láttam már nőt és férfit is fürdőruhában.
Ellenben jakuzziban mindenki tényleg pucér volt!
Bízom benne hogy ez így már határozott segítség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 21. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (864195)
2012. 11. 21. szerda 13:57
Nem dehogy, ez egy kedves megjegyzés volt... circling Neki kérdése van. Nem gúnyolódni kellene, hanem segíteni neki. smile
#760   2012. 11. 21. szerda 13:57
X Törölt felhasználó (864195)
Nem dehogy, ez egy kedves megjegyzés volt... circling Neki kérdése van. Nem gúnyolódni kellene, hanem segíteni neki. smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 21. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 12:36
Mókásan nézne ki ha valaki fehérneműből átöltözik fürdőruhába hogy abban legyen a jakuzziban... smile Nekem erről az jutna eszembe hogy aki fürdőruhában ül be ilyen helyen a vízbe, az lehet hogy bugyiban is szexel.
Gonosz vagyok? smile
#759   2012. 11. 21. szerda 13:01
X Törölt felhasználó (849369) VIP
Igen, kicsit gonosz vagy! nyes A kezdő swingeresek nem tudhatják, hogy mik a szokások...de majd beletanulnak! smile A kérdésre a válasz: nem kell fürdőruha. Ledobsz magadról mindent, és belemész.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 21. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 12:36
Mókásan nézne ki ha valaki fehérneműből átöltözik fürdőruhába hogy abban legyen a jakuzziban... smile Nekem erről az jutna eszembe hogy aki fürdőruhában ül be ilyen helyen a vízbe, az lehet hogy bugyiban is szexel.
Gonosz vagyok? smile
#758   2012. 11. 21. szerda 12:36
ravenna ravenna
Gonosz vagyok? smile
#757   2012. 11. 21. szerda 12:20
zanze zanze
De én még nem tudom.... vigyor2 Elárulnád a fejtörés megszüntetésére.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 21. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 11:37
Volt aki súgjon. vigyor2
#756   2012. 11. 21. szerda 11:37
Volt aki súgjon. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 21. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849369) VIP
2012. 11. 21. szerda 11:16
De te már tudod a választ.... wink
#755   2012. 11. 21. szerda 11:16
De te már tudod a választ.... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 21. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 11:15
Azt hittem csak nekem okoz fejtörést, hogy ilyen helyen meztelenül kell-e bemenni a jakuzziba vagy vinni kell fürdőruhát is a fehérneműn túl? nyes
#754   2012. 11. 21. szerda 11:15
Azt hittem csak nekem okoz fejtörést, hogy ilyen helyen meztelenül kell-e bemenni a jakuzziba vagy vinni kell fürdőruhát is a fehérneműn túl? nyes
(Ez egy válasz zanze üzenetére (2012. 11. 21. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
30-as pár vagyunk. Nem voltunk még hasonló helyen, de foglalkoztat a gondolat bennünket. Elsősorban párcsere érdekelne vagy szóló srác (csak a hölgy örömére vigyor3 ). Tudnátok segíteni, hogy melyik hely és nap az ideális Budapesten vagy környékén egy kezdő párocskának......
Az is érdekelne, hogy a legtöbb helyen van jakuzzi, medence, de a ruházat viszont fehérnemű. Ezeken a helyeken miben fürdenek? (fehérneműben, meztelenül vagy átöltözve fürdőruhába)
#753   2012. 11. 21. szerda 11:11
Tájékozódjatok a klubok honlapjain, olvassátok a fórumokat, és oda menjetek, amelyik a legszimpatikusabb nektek!
Sziasztok!
#752   2012. 11. 21. szerda 11:02
zanze zanze
Sziasztok!
#751   2012. 11. 20. kedd 19:28
X Törölt felhasználó (865857)
Fiatalabb: harmincas, Idősebb: közel hatvanasok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 20. kedd 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 11. 20. kedd 08:29
********************** Amiket írt, annak a többségét mi is tapasztaltuk. Az öltöző valóban nem nagy. Maga az egész létesítmény sem, bár ez nem biztos, hogy baj. Evésnél okozhat gondot, az tény, de mi nem ettünk. Füst is van, bár ez gondolom mindenhol jellemző. A lépcsőn valóban oda kell figyelni. Parkolás ... nem kocsival mentünk odáig, de aki ezt teszi, annak okozhat fejtörést. Ahogy elnéztük, ebből a helyzetből nem is nagyon fognak tudni kilépni.
Viszont ahogy írták is, minden hely olyan, amilyenné az oda látogatók teszik. Mi jól elvoltunk magunkkal mert nem is voltunk sokáig meg mégiscsak újak voltunk és ugye a stressz az megvolt, nem volt időnk más dolgokra figyelni.
Mit jelent az a három fiatalabb és három idős pár? Mármint korban mit értettetek ez alatt ?

(moderálva: eltűnt hsz miatt egy kicsit értelmetlen lett volna.)
#750   2012. 11. 20. kedd 08:29
X Törölt felhasználó (764681)
********************** Amiket írt, annak a többségét mi is tapasztaltuk. Az öltöző valóban nem nagy. Maga az egész létesítmény sem, bár ez nem biztos, hogy baj. Evésnél okozhat gondot, az tény, de mi nem ettünk. Füst is van, bár ez gondolom mindenhol jellemző. A lépcsőn valóban oda kell figyelni. Parkolás ... nem kocsival mentünk odáig, de aki ezt teszi, annak okozhat fejtörést. Ahogy elnéztük, ebből a helyzetből nem is nagyon fognak tudni kilépni.
Viszont ahogy írták is, minden hely olyan, amilyenné az oda látogatók teszik. Mi jól elvoltunk magunkkal mert nem is voltunk sokáig meg mégiscsak újak voltunk és ugye a stressz az megvolt, nem volt időnk más dolgokra figyelni.
Mit jelent az a három fiatalabb és három idős pár? Mármint korban mit értettetek ez alatt ?

(moderálva: eltűnt hsz miatt egy kicsit értelmetlen lett volna.)
#749   2012. 11. 19. hétfő 10:28
X Törölt felhasználó (813662)
Sziasztok,nemtudjátok hogy milyen buli szokott lenni a "nagy spriccparty" dreamlandben?talán végre mi is eljutunk.mi ugyan párcserében nem lennénk benne,de azt megnézném ahogy valaki ráveri a páromra.csak találunk majd vkit.
#748   2012. 11. 18. vasárnap 22:16
playspice playspice
Debreceni swingerbuliról valaki valmit tud ?A sexmoziban ami szokott lenni ?
#747   2012. 11. 18. vasárnap 22:07
X Törölt felhasználó (865264)
ja ja.....,csak egy kicsi van,pont amennyi kell
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 18. vasárnap 20:24
smile Első az önbizalom! smile Az látom meg van! smile
#746   2012. 11. 18. vasárnap 21:16
ravenna ravenna
Önmagatokért menjetek el! Nézzetek meg pár helyet. Figyeljétek az ott levőket. Hamar ráébredtek kik azok akik vasonlót kerestek mint Ti!
De azt ne felejtsétek el hogy aki csak azért megy hogy "legyen szex, de bárkivel" az ilyen helyen sose érzi jól magát. És ez a slepp kikopik mindenhonnan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 11. 18. vasárnap 20:42
Sok mindent felsoroltatok, ami igaz ami rossz, sajnos érezzük, szerintem a legnagyobb baj ha nem elég inteligens aki oda megy vagy egy pár pohár ital után már nem az. Nekünk a párommal a legnagyobb bajunk, hogy ha elmegyünk az ott lévők nagy% úgy gondolja hogy ha már ott vagyunk bárkivel elmegyünk. Ok hogyszexelni megy oda az ember, de lassan a szex is az a kategória mint a kaja pia belébő leevés, hogy ha már kifizettük mindegy kivel csak történjen valami, és az én meglátásom szerint ez az idősebb korosztályra igaz leginkább.
Igazából mi nem járunk el szórakozni, ha összejön elmegyünk klubba, ha nem sikeres soknak tűnik a beugró mert nem szoktuk megpróbálni a leevést le ivást, ha sikeres akkor meg még efektív kevésnek is tűnik.
Tehát szerintem az a legrosszabb ha olyanok vannak akiknek mindegy hogy kivel csak szex legyen, szerintem ezeknek az embereknek a szex minősége sem mérvadó, és még rosszabb hogy ugyanezt is várják el másoktól.
#745   2012. 11. 18. vasárnap 20:48
X Törölt felhasználó (849369)
Jó meglátás! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 11. 18. vasárnap 20:42
Sok mindent felsoroltatok, ami igaz ami rossz, sajnos érezzük, szerintem a legnagyobb baj ha nem elég inteligens aki oda megy vagy egy pár pohár ital után már nem az. Nekünk a párommal a legnagyobb bajunk, hogy ha elmegyünk az ott lévők nagy% úgy gondolja hogy ha már ott vagyunk bárkivel elmegyünk. Ok hogyszexelni megy oda az ember, de lassan a szex is az a kategória mint a kaja pia belébő leevés, hogy ha már kifizettük mindegy kivel csak történjen valami, és az én meglátásom szerint ez az idősebb korosztályra igaz leginkább.
Igazából mi nem járunk el szórakozni, ha összejön elmegyünk klubba, ha nem sikeres soknak tűnik a beugró mert nem szoktuk megpróbálni a leevést le ivást, ha sikeres akkor meg még efektív kevésnek is tűnik.
Tehát szerintem az a legrosszabb ha olyanok vannak akiknek mindegy hogy kivel csak szex legyen, szerintem ezeknek az embereknek a szex minősége sem mérvadó, és még rosszabb hogy ugyanezt is várják el másoktól.
#744   2012. 11. 18. vasárnap 20:42
X Törölt felhasználó (849001)
#743   2012. 11. 18. vasárnap 20:24
ravenna ravenna
smile Első az önbizalom! smile Az látom meg van! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865264)
2012. 11. 18. vasárnap 19:50
Szerencsés vagyok mert hálistennek,megvannak amiről írtál ,legalábbis a visszejelzésekből ezt érzem.

... 281 282 283 284 285 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!