Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 296 297 298 299 300 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#397   2012. 06. 10. vasárnap 21:17
zsozs70 zsozs70
na ide akarunk ki elmenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 10. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72326)
2012. 06. 10. vasárnap 10:32
Mi idáig kétszer voltunk ott, mindkétszer jól éreztük magunkat. A tulajdonoshölgy nagyon kedves volt mindenkivel. Máshol még nem jártunk így véleményt nem tudok írni más klubról, de a párom (a hölgy) a ruhás-beszélgetős napon való tapasztalat után mondta, hogy ide eljön a kedvemért... smile Amikor először voltunk nem voltak sokan, ami nem is volt baj hisz elsőbálozóként voltunk ott. Másodjára viszont hatalmas buli kerekedett... Várom már a következőt...

A második alkalomról:
Farsangi party volt. Pontosabban pótfarsang.
Az első farsangi bulira nem mentünk le, aztán a kommentekből látva, nagyon sajnáltam, hogy akkor nem voltunk ott. De már akkor sokan kérdezték, mikor lesz a pótfarsang. Na akkor elhatároztuk, hogy ezt nem hagyjuk ki.
10 körül érkeztünk, az öltözőben már két kedves párral találkoztunk. Majd lementünk az étkező részbe, és itt voltunk, iszogattunk, ettünk. Az emberek többsége itt volt. Jó volt látni, ahogyan önfeledten szórakoznak, táncolnak, stb. Nekem a néhány hölgy rúdtánca egyre jobban meghozta a vágyamat... smile )))
Majd lementünk a wellness-részbe, úszás, szauna, jakuzzi, csak úgy, mint legutóbb. Egy kedves ismerősünk (akivel már az első alkalommal megismerkedtünk) is ott volt. Először ő szedett fel??? (vagy vele jött - ezt nem tudom) egy lányt, nemsokára a tükrös szobában kényeztették egymást mindenféle pózban.
Én még visszamentem a páromhoz kicsit szaunázni.
Ám ez nem sokáig tartott mert mi is bementünk a tükrös szobába, ahol először egyedül voltunk. Én kezdtem el kényeztetni a páromat, majd amikor elélvezett, ő engem. Akkor láttam, hogy egy másik pár (kezdők voltak - a végén kiderült) jött be és miközben a párom engem kényeztetett, a lány is elkezdte a barátjával... Jó volt egymás mellett szexelni, mindenféle pózban (csere nélkül).
Majd felmentünk az öltöző melletti körszobába, ahol egy lány két pasival foglalatoskodott... Egy pár volt még a másik körágyon, mi is oda heveredtünk le, és hát persze egymással kezdtünk foglalkozni...
Párszor bementünk még a zárható szobába (hogy azt is kipróbáljuk) itt is élvezésig nyaltam a páromat, majd szeretkeztünk.
Utána én még benéztem a ,,Királyi szobába,, ahol egy lányt kényeztetett éppen a barátja.
Nekünk ezek az élmények adódtak, remélem, hamarosan eljutunk még ide. finom
#396   2012. 06. 10. vasárnap 10:32
X Törölt felhasználó (72326)
Mi idáig kétszer voltunk ott, mindkétszer jól éreztük magunkat. A tulajdonoshölgy nagyon kedves volt mindenkivel. Máshol még nem jártunk így véleményt nem tudok írni más klubról, de a párom (a hölgy) a ruhás-beszélgetős napon való tapasztalat után mondta, hogy ide eljön a kedvemért... smile Amikor először voltunk nem voltak sokan, ami nem is volt baj hisz elsőbálozóként voltunk ott. Másodjára viszont hatalmas buli kerekedett... Várom már a következőt...

A második alkalomról:
Farsangi party volt. Pontosabban pótfarsang.
Az első farsangi bulira nem mentünk le, aztán a kommentekből látva, nagyon sajnáltam, hogy akkor nem voltunk ott. De már akkor sokan kérdezték, mikor lesz a pótfarsang. Na akkor elhatároztuk, hogy ezt nem hagyjuk ki.
10 körül érkeztünk, az öltözőben már két kedves párral találkoztunk. Majd lementünk az étkező részbe, és itt voltunk, iszogattunk, ettünk. Az emberek többsége itt volt. Jó volt látni, ahogyan önfeledten szórakoznak, táncolnak, stb. Nekem a néhány hölgy rúdtánca egyre jobban meghozta a vágyamat... smile )))
Majd lementünk a wellness-részbe, úszás, szauna, jakuzzi, csak úgy, mint legutóbb. Egy kedves ismerősünk (akivel már az első alkalommal megismerkedtünk) is ott volt. Először ő szedett fel??? (vagy vele jött - ezt nem tudom) egy lányt, nemsokára a tükrös szobában kényeztették egymást mindenféle pózban.
Én még visszamentem a páromhoz kicsit szaunázni.
Ám ez nem sokáig tartott mert mi is bementünk a tükrös szobába, ahol először egyedül voltunk. Én kezdtem el kényeztetni a páromat, majd amikor elélvezett, ő engem. Akkor láttam, hogy egy másik pár (kezdők voltak - a végén kiderült) jött be és miközben a párom engem kényeztetett, a lány is elkezdte a barátjával... Jó volt egymás mellett szexelni, mindenféle pózban (csere nélkül).
Majd felmentünk az öltöző melletti körszobába, ahol egy lány két pasival foglalatoskodott... Egy pár volt még a másik körágyon, mi is oda heveredtünk le, és hát persze egymással kezdtünk foglalkozni...
Párszor bementünk még a zárható szobába (hogy azt is kipróbáljuk) itt is élvezésig nyaltam a páromat, majd szeretkeztünk.
Utána én még benéztem a ,,Királyi szobába,, ahol egy lányt kényeztetett éppen a barátja.
Nekünk ezek az élmények adódtak, remélem, hamarosan eljutunk még ide. finom
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 21:01
tudnál nekünk mesélni a paradisoról??szeretnénk oda menni.akár priviben is
#395   2012. 06. 10. vasárnap 09:13
X Törölt felhasználó (774139)
Már minket is nagyon érdekel a Paradise !!! Nagyon sok jót hallottunk róla ! Írhatnátok egy kerek élmény beszámolót ! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 09. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 08:11
Mi idáig kétszer voltunk a párommal mindkétszer a Paradise-ban. A királyi szobát még nem próbáltuk ki. Már várom hogy legközelebb, kipróbáljuk... smile
#394   2012. 06. 09. szombat 21:01
zsozs70 zsozs70
tudnál nekünk mesélni a paradisoról??szeretnénk oda menni.akár priviben is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 09. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 08:11
Mi idáig kétszer voltunk a párommal mindkétszer a Paradise-ban. A királyi szobát még nem próbáltuk ki. Már várom hogy legközelebb, kipróbáljuk... smile
#393   2012. 06. 09. szombat 08:11
X Törölt felhasználó (72326)
#392   2012. 06. 08. péntek 16:54
delfin0407 delfin0407
Akkor te nyugodt szívvel ajánlanád nekünk a Paradis-t?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 08. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2012. 06. 08. péntek 15:07
Máshol is figyelnek a nemek arányára ! Viszont az általad említett klubban,folyton Neoton lemezek mennek,oda-vissza... Halálosan unalmasra lombozva a közönséget ! És még táncolni is,szinte kötelező,mert a tulaj,mindenkit beráncigál a táncparketre ! Máshol viszont,normális,változatos zenék mennek ! És a tulaj sem erőszakos ! Érdemes elgondolkodni rajta,hogy érdemes e a közelebbi klubba menni,mert a többi messzebb van ! wink
#391   2012. 06. 08. péntek 15:07
Máshol is figyelnek a nemek arányára ! Viszont az általad említett klubban,folyton Neoton lemezek mennek,oda-vissza... Halálosan unalmasra lombozva a közönséget ! És még táncolni is,szinte kötelező,mert a tulaj,mindenkit beráncigál a táncparketre ! Máshol viszont,normális,változatos zenék mennek ! És a tulaj sem erőszakos ! Érdemes elgondolkodni rajta,hogy érdemes e a közelebbi klubba menni,mert a többi messzebb van ! wink
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 07. csütörtök 16:52
Paradise vagy Tik-Tak. A Tik-Takban voltunk már ott nincs szóló pasi dömping, de kipróbálnánk egy másik klubbot is. De mivel kevés helyen figyelnek az arányra páros napon ezért érdeklődünk előtte. Azért 200 km-t nem utaznánk feleslegesen.
#390   2012. 06. 07. csütörtök 16:52
delfin0407 delfin0407
Paradise vagy Tik-Tak. A Tik-Takban voltunk már ott nincs szóló pasi dömping, de kipróbálnánk egy másik klubbot is. De mivel kevés helyen figyelnek az arányra páros napon ezért érdeklődünk előtte. Azért 200 km-t nem utaznánk feleslegesen.
#389   2012. 06. 07. csütörtök 16:45
X Törölt felhasználó (845222)
Pár pasit kielégített orálisan míg én elmentem szétnézni nyes
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 07. csütörtök 16:21
Mit értesz az alatt, hogy elkapták a Jakuzziban? Kimentél WCre és szegényt letámadták?
#388   2012. 06. 07. csütörtök 16:21
Onkyoo12 Onkyoo12
Mit értesz az alatt, hogy elkapták a Jakuzziban? Kimentél WCre és szegényt letámadták?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 06. 07. csütörtök 08:59
Szép napot. Tegnap este lementünk a Dreamland-ba. Kellemes csalódás volt a hely. nagyon igényes a személyzet is kiváló. kb: 30 pár volt lent hát a feleségemet többször is elkapták a jakuzziba. smile Nagyon kellemes este volt jól éreztük magunkat alig várjuk a következő alkalmat.
#387   2012. 06. 07. csütörtök 16:13
delfin0407 delfin0407
Sziasztok!

A paradise milyen? Mi szivesen elmennénk oda, de csak ha szombaton ényleg párok vannak, és nincs dömping csak pasikból.

Köszönjük.
#386   2012. 06. 07. csütörtök 15:29
X Törölt felhasználó (848186)
Üdv! Kecskeméten tudtok swinger klubot ahol fogadnak szóló pasit?
#385   2012. 06. 07. csütörtök 09:38
X Törölt felhasználó (155490)
Nagyon örülünk a sikereteknek!
üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 06. 07. csütörtök 08:59
Szép napot. Tegnap este lementünk a Dreamland-ba. Kellemes csalódás volt a hely. nagyon igényes a személyzet is kiváló. kb: 30 pár volt lent hát a feleségemet többször is elkapták a jakuzziba. smile Nagyon kellemes este volt jól éreztük magunkat alig várjuk a következő alkalmat.
#384   2012. 06. 07. csütörtök 08:59
#383   2012. 06. 06. szerda 17:22
Ma este lenézünk a Dreamlandba reméljük nem fogunk csalódni.
#382   2012. 06. 05. kedd 11:39
Dehogy... Csak van egy kis tapasztalatunk a swingers dolgokban !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 05. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (155490)
2012. 06. 05. kedd 08:33
Ti vagytok a tulajdonosok? smile
#381   2012. 06. 05. kedd 08:33
X Törölt felhasználó (155490)
Ti vagytok a tulajdonosok? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 05. kedd 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2012. 06. 05. kedd 07:18
Sziasztok. A klubokba minden korosztály megtalálható ! A 20-évestől a 70-évesig ! Persze általában,inkább a 30 és 50-közötti korosztály képviselteti magát ! De minden buli más ! Nem ritka,amikor olyan fiatal társaság jön össze,hogy kevesen vannak 30-év felett ! Remélhetőleg segítettünk... wink
#380   2012. 06. 05. kedd 07:18
Sziasztok. A klubokba minden korosztály megtalálható ! A 20-évestől a 70-évesig ! Persze általában,inkább a 30 és 50-közötti korosztály képviselteti magát ! De minden buli más ! Nem ritka,amikor olyan fiatal társaság jön össze,hogy kevesen vannak 30-év felett ! Remélhetőleg segítettünk... wink
(Ez egy válasz toxik200 üzenetére (2012. 06. 04. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 04. hétfő 11:03
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h a klubokba milyen korosztály jár és h az nem gond ha valaki mondjuk a 20-as évei elején jár, nem érzi magát ott túl fiatalnak?
#379   2012. 06. 04. hétfő 11:03
toxik200 toxik200
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h a klubokba milyen korosztály jár és h az nem gond ha valaki mondjuk a 20-as évei elején jár, nem érzi magát ott túl fiatalnak?
#378   2012. 06. 03. vasárnap 11:22
Tegnap este voltunk megint ! Fantasztikus volt ! A Jakuzziban komoly akció volt ! vigyor2

... 296 297 298 299 300 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6337db
Utolsó üzenet: ma 14:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!