Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6449   2025. 08. 12. kedd 16:06
Picilele Picilele
Nincs sok tapasztalatunk ebben.
Mit kérdeztél volna a helyünkben, mik lennének a relevánsabb kérdések?
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2025. 08. 12. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 09:45
Érteni vélem, mit szerettél volna.
Talán más kérdések feltevésével, számomra jobban kiderült volna, hogy van e rántott hús vagy sem, de nyilván nem vagyunk egyformák wink
Örülünk, ha valamilyen irányba elmozdultatok wink
#6448   2025. 08. 12. kedd 09:45
HotCoupleBp HotCoupleBp
Érteni vélem, mit szerettél volna.
Talán más kérdések feltevésével, számomra jobban kiderült volna, hogy van e rántott hús vagy sem, de nyilván nem vagyunk egyformák wink
Örülünk, ha valamilyen irányba elmozdultatok wink
(Ez egy válasz Picilele üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 22:26
Köszi a választ!
Hiszitek vagy sem, okosabbak lettünk tőle nyes
Természetesen mi is tudjuk, hogy ez nem csupán a számokon dől el nem is erre hagyatkozunk.
Legjobban talán egy példával tudom elmondani, olyan ez mint amikor éttermet keres az ember...
Ha nem szereted a halat nem akarsz egy olyan helyre beülni ahol nem árulnak mást, de ha tudod, hogy van rántott hús akkor már szívesen megadod neki az esélyt.
Es mi most megtudtuk hogy bizony szolgálnak fel olyat is, azt ugyan nem hogy finom-e, ahhoz már be kell ülni amihez viszont van kedvünk. smile

Fucsán jön le egy kajás példa ezen oldalon, tudom, de csak így tudtam megfogalmazni, remélem érthető nyes

Lényeg a lényeg, segített és ezért hálásak vagyunk smile
#6447   2025. 08. 11. hétfő 22:26
Picilele Picilele
Köszi a választ!
Hiszitek vagy sem, okosabbak lettünk tőle nyes
Természetesen mi is tudjuk, hogy ez nem csupán a számokon dől el nem is erre hagyatkozunk.
Legjobban talán egy példával tudom elmondani, olyan ez mint amikor éttermet keres az ember...
Ha nem szereted a halat nem akarsz egy olyan helyre beülni ahol nem árulnak mást, de ha tudod, hogy van rántott hús akkor már szívesen megadod neki az esélyt.
Es mi most megtudtuk hogy bizony szolgálnak fel olyat is, azt ugyan nem hogy finom-e, ahhoz már be kell ülni amihez viszont van kedvünk. smile

Fucsán jön le egy kajás példa ezen oldalon, tudom, de csak így tudtam megfogalmazni, remélem érthető nyes

Lényeg a lényeg, segített és ezért hálásak vagyunk smile
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 21:02
Sziasztok!
Értem, hogy egy lehetőségetek van jól érezni magatokat, csak az a baj, hogy ez nem így működik wink
Ha a boldogságotokat a puszta számokban keresitek az rossz út. Minél több az elvárás, annál nagyobb a kudarc esélye.Minden alkalom más még ugyanabban a swinger klubban is.
Mi azt tapasztaltuk, hogy az este sikere tőlünk is függ. A hozzállásunktól, hogy mit élünk meg kudarcnak, pl. Stb Stb

Nincsenek pontos adataink, mivel nem derül ki, hogy melyik nappali bulira gondoltok, de adunk nektek egy választ. 1) Igen sokan vannak 2) Az átlagéletkor 37,8 év 3) 1 lányra átlagban 2 fiú jut 4) igen, lényegretörőbb a buli
5) Én jól éreztem magam ott, a párom viszont nem. Én ajánlom, a párom viszont nem.

Szerintünk a válaszoktól nem lesztek okosabbak, bármennyire is fontosnak érzitek ezt. Szerintünk ez nem annyira fontos, mint gondoljátok.
Kívánjuk, hogy jussatok el egy nappali buliba és érezzétek magatokat nagyon jól.
#6446   2025. 08. 11. hétfő 21:02
HotCoupleBp HotCoupleBp
Sziasztok!
Értem, hogy egy lehetőségetek van jól érezni magatokat, csak az a baj, hogy ez nem így működik wink
Ha a boldogságotokat a puszta számokban keresitek az rossz út. Minél több az elvárás, annál nagyobb a kudarc esélye.Minden alkalom más még ugyanabban a swinger klubban is.
Mi azt tapasztaltuk, hogy az este sikere tőlünk is függ. A hozzállásunktól, hogy mit élünk meg kudarcnak, pl. Stb Stb

Nincsenek pontos adataink, mivel nem derül ki, hogy melyik nappali bulira gondoltok, de adunk nektek egy választ. 1) Igen sokan vannak 2) Az átlagéletkor 37,8 év 3) 1 lányra átlagban 2 fiú jut 4) igen, lényegretörőbb a buli
5) Én jól éreztem magam ott, a párom viszont nem. Én ajánlom, a párom viszont nem.

Szerintünk a válaszoktól nem lesztek okosabbak, bármennyire is fontosnak érzitek ezt. Szerintünk ez nem annyira fontos, mint gondoljátok.
Kívánjuk, hogy jussatok el egy nappali buliba és érezzétek magatokat nagyon jól.
(Ez egy válasz Picilele üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 16:38
Sziasztok!
Párommal olvastuk többször is hogy vannak nappali bulik is az egyik helyen, megosztanátok pár tapasztalatot? Ritkán jutunk fel budapestre ezért fontos lenne tudnunk, hogy mire, kikre számíthatunk. Sokan szoktak lenni ezeken, mi a jellemző korosztály és milyen arányban vannak a párok és a szóló pasik és nők?
Az egyik forumon olvastuk hogy ilyenkor lényegretörőbb mindenki mint az esti bulikon, ez igaz?
Előre is köszi a válaszokat! smile
#6445   2025. 08. 11. hétfő 16:38
Picilele Picilele
Sziasztok!
Párommal olvastuk többször is hogy vannak nappali bulik is az egyik helyen, megosztanátok pár tapasztalatot? Ritkán jutunk fel budapestre ezért fontos lenne tudnunk, hogy mire, kikre számíthatunk. Sokan szoktak lenni ezeken, mi a jellemző korosztály és milyen arányban vannak a párok és a szóló pasik és nők?
Az egyik forumon olvastuk hogy ilyenkor lényegretörőbb mindenki mint az esti bulikon, ez igaz?
Előre is köszi a válaszokat! smile
#6444   2025. 08. 06. szerda 19:40
twostrokeguy twostrokeguy
Saját tapasztalat nincs, csak másoktól hallottam, hogy jó, de semmi részletet.
(Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2025. 08. 06. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 12:41
Sziasztok! Pár hete nyílt meg egy új hely, a Dolce Vita klub Dunakeszin,
esetleg van már tapasztalata valakinek?
#6443   2025. 08. 06. szerda 18:05
huhapáros huhapáros
Erre Mi is kivancsiak vagyunk
(Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2025. 08. 06. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 12:41
#6442   2025. 08. 06. szerda 12:41
coupleforSam coupleforSam
#6441   2025. 08. 05. kedd 06:20
naturszeged naturszeged
Siófok illetve környéken Swinger klub vagy partyt tud valaki?
#6440   2025. 08. 04. hétfő 14:51
4es swinger 4es swinger
Hatalmas buli volt a 3Majomba
Nem gondoltuk volna hogy ennyire szupi hely
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 09:45
Szombaton a 3Majomban teltház volt,ès fergeteges buli kerekedett!
#6439   2025. 08. 04. hétfő 12:38
naturszeged naturszeged
Ezt csak megerősíteni tudjuk! Így igaz
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 09:45
#6438   2025. 08. 04. hétfő 09:45
Gi-Tomi Gi-Tomi
#6437   2025. 08. 03. vasárnap 22:24
Roboka1 Roboka1
Szerintem elég nyitottak vagyunk! Már nudin volt, hogy ismerkedtünk pasival és más is történt az ismerkedésen kívűl párom és az új ismerős között ott a parton!
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 23:10
Szerintem ha nyitottak vagytok mások közeledésére, nem sok akadálya lesz.
#6436   2025. 08. 01. péntek 09:07
HotCoupleBp HotCoupleBp
Köszönjük a válaszotokat. Már csak azért is, mert nem arról szólt, hogy mi a szar egy másik helyen, hanem nektek mi jött be.
Tényleg az jött le egyrészt, hogy ahány ember, annyi szokás.És jól van ez így.

Korábban ezt is írtátok: "...Nektek s nagy klubok jöttek be, nekünk a kisebb rendezvények...."
Ez viszont, megint egy olyan dolog, ami alapján nem lehet a magán partikat és a klubokat szétválasztani. Mert mi számít nagynak és mi kisebb rendezvénynek? 100 fő felett már egyre ritkábban vannak a klubokban is.
Szóval külön választjuk a klubokat és a magánrendezvényeket, de tök feleslegesen, inkább adott helyeket kedvelünk vagy sem.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 16:41
Mindegyiknek meg van az előnye és hátránya, mindenki maga dönti el nekik típust választja. Nektek s nagy klubok jöttek be, nekünk a kisebb rendezvények. Az nem hangzott el, de inkább leírom, attól hogy mi a kisebb bulikban is megtaláljuk a partnereket nem azt jeleni, hogy bárkivel játékba bonyolodunk, nem adjuk lejebb a mi partnerek iránti igényeinket.
#6435   2025. 07. 31. csütörtök 23:10
Kivancsian Kivancsian
Szerintem ha nyitottak vagytok mások közeledésére, nem sok akadálya lesz.
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 16:14
Mi a feleségemmel majd most tervezünk menni elsőnek swinger clubba ami nappal is van hetente egyszer! Remélem foguno ott partnert találni aki szimpatikus! Már mind a ketten nagyon várjuk!
#6434   2025. 07. 31. csütörtök 16:14
Roboka1 Roboka1
Mi a feleségemmel majd most tervezünk menni elsőnek swinger clubba ami nappal is van hetente egyszer! Remélem foguno ott partnert találni aki szimpatikus! Már mind a ketten nagyon várjuk!
#6433   2025. 07. 29. kedd 18:38
twostrokeguy twostrokeguy
Mi nem adtuk fel azt sem, hogy bekerüljünk egy társaságba, de most nem fektetünk ebbe energiát.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindegyiknek meg van az előnye és hátránya, mindenki maga dönti el nekik típust választja. Nektek s nagy klubok jöttek be, nekünk a kisebb rendezvények. Az nem hangzott el, de inkább leírom, attól hogy mi a kisebb bulikban is megtaláljuk a partnereket nem azt jeleni, hogy bárkivel játékba bonyolodunk, nem adjuk lejebb a mi partnerek iránti igényeinket.
#6432   2025. 07. 29. kedd 10:49
Teacher40 Teacher40
Valóban, Budapesten...de mindegy.
Voltunk 5 alkalommal, soha többet oda.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 23:34
A Győri út az nem Pesten, hanem Budán van.
Az élményetek tényleg érdekesen hangzik.
#6431   2025. 07. 28. hétfő 23:22
Felhőék Felhőék
Vagy külügy a kinti dézsafürdőbe, vagy kint a teraszon, de volt hogy fent a nagy ágyon szex közben betársult egy pár. De can olyan szóló nő vagy pasi akivel már sokat találkoztunk ott beszélgettünk is és több esik alkalommal kerültünk Ida hogy szexelünk. De egy óra beszélgetés felesleges, gyorsabban kiderül hogy szimpi kükdőre és belső re is valaki. Aztán van olyan akivel ott bulibanb többször találkoztunk és privátba is eljönnek hozzánk, na akkor van idő beszélgetésre. De hajnalban mikor elcsendesedik a ház akkor elalvás előtt tudunk jókat beszélgetni…
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 21:55
És hogy döntitek el, ilyen gyorsan hogy ki a megfelelő partner? Csak kíváncsi vagyok, mert nekünk azért kell egy óra beszélgetés, amire egy klubban/buliban senki nem lenne hajlandó.
#6430   2025. 07. 28. hétfő 21:55
Veemi Veemi
És hogy döntitek el, ilyen gyorsan hogy ki a megfelelő partner? Csak kíváncsi vagyok, mert nekünk azért kell egy óra beszélgetés, amire egy klubban/buliban senki nem lenne hajlandó.

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6489db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 30. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!