Szoktak lenni 50-esek is. Legalábbis mikor lennt voltunk mindig volt pár 50-es pár is.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 10. 11. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 07:29

Gondolkozunk, hogy egyszer elmennénk a Tik-Tak-ot megnézni. Nyilván tudjuk, hogy nem fogunk már ott kelleni senkinek, de nem is a szex miatt megyünk, csak hogy legalább lássuk egyszer. Meg valahol olvastuk, hogy jó ott a rántott csirke.
De a honlapon az van, hogy az átlag vendégkör 25-45 éves. Ez kicsit azért elbizonytalanított. 55 fölöttiként úgy fogjuk érezni magunkat, mint nagymama a tinidiszkóban?

De a honlapon az van, hogy az átlag vendégkör 25-45 éves. Ez kicsit azért elbizonytalanított. 55 fölöttiként úgy fogjuk érezni magunkat, mint nagymama a tinidiszkóban?
Mindegyik clubban megfordultam, nekünk nagyon bejön csütörtökön a Fouryou, Bécsi úton. Mindig normális, közvetlen vendégek vannak. Szoktak egyedülálló nők is lenni, semmit nem veszítesz, ha meglátogatod. Nagyon szeretnénk már az új Labirintus clubot is meglátogatni, ismerőseink nagyon dicsérték, ráadásul nagyon kedvező a belépő is. Ha gondolod, írj privátban és mesélek a tapasztalataimról.
Gondolkozunk, hogy egyszer elmennénk a Tik-Tak-ot megnézni. Nyilván tudjuk, hogy nem fogunk már ott kelleni senkinek, de nem is a szex miatt megyünk, csak hogy legalább lássuk egyszer. Meg valahol olvastuk, hogy jó ott a rántott csirke.

Majd számoljatok be!!
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 22:23

Rómát már nézegettem korábban, de többen is Prágát javasolták. Nem mondom, hogy a keret végtelen, de Európában bárhova el tudunk utazni, az még belefér. Igazából nem akartam nagyon zsákbamacska helyre menni. Itt Magyarországon is eléggé szórnak a klubok színvonal/népszerűség/forgalom tekintetében. A javaslatok alapján Prágában kipróbáljuk a Club Fantasy-t. Köszi mindenkinek, aki írt!
Rómát már nézegettem korábban, de többen is Prágát javasolták. Nem mondom, hogy a keret végtelen, de Európában bárhova el tudunk utazni, az még belefér. Igazából nem akartam nagyon zsákbamacska helyre menni. Itt Magyarországon is eléggé szórnak a klubok színvonal/népszerűség/forgalom tekintetében. A javaslatok alapján Prágában kipróbáljuk a Club Fantasy-t. Köszi mindenkinek, aki írt!
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2025. 10. 10. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 10:20

Fontos lenne, azért a keret ismerete
A környéken Bécsben és Prágában is vannak jó klubok. Messzebb pedig bármelyik nagyváros szóba jöhet, Róma, Barcelona, Párizs, Berlin. Nyugat-Európa tulképpen tele van klubokkal, úgyhogy bárhová mehettek.

Mi is
(Ez egy válasz catfrend üzenetére (2025. 10. 01. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Fontos lenne, azért a keret ismerete
A környéken Bécsben és Prágában is vannak jó klubok. Messzebb pedig bármelyik nagyváros szóba jöhet, Róma, Barcelona, Párizs, Berlin. Nyugat-Európa tulképpen tele van klubokkal, úgyhogy bárhová mehettek.
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (2025. 10. 10. péntek 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 10. péntek 00:25

Sziasztok! Pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam infót, így most megkérdezem. Páromat szeretném meglepni egy külföldi úttal. Nappal városnézés, éttermek, stb, a klasszikus vonal. Estére viszont szeretném elvinni egy swinger klubba. Korábban jártunk klubban, de már vagy 10 éve kimaradt, tehát nem illetődne meg a helyzettől. Mit javasoltok, hova menjünk?
Sziasztok! Pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam infót, így most megkérdezem. Páromat szeretném meglepni egy külföldi úttal. Nappal városnézés, éttermek, stb, a klasszikus vonal. Estére viszont szeretném elvinni egy swinger klubba. Korábban jártunk klubban, de már vagy 10 éve kimaradt, tehát nem illetődne meg a helyzettől. Mit javasoltok, hova menjünk?
Hát, igényes* helyre ne számíts Magyarországon, de a környéken se.
(*) Nincs dresszkód, nincs arc/testalkat/életkor kontroll. stb.
(*) Nincs dresszkód, nincs arc/testalkat/életkor kontroll. stb.
A félhomály és a szexi rucik (a nőkön) szerintem mindenhol megvan, az erotikus hangulat hol igen, hol nem.
Vannak zárt körű bulik, igen. Kérdés, hogy az ország melyik részéből írsz...?
Tisztának, de legfőképpen igényesnek a Paradise-t és a Tik-Tak-ot mondanám. A többi helyen, a férfiak törülközőben, jobb esetben valami egyszerű polóban vannak.
Sziasztok
Volt valaki hétvégén innen a Három Majomba? /vagy mindenki wz új helyet nézte meg pesten...
Volt valaki hétvégén innen a Három Majomba? /vagy mindenki wz új helyet nézte meg pesten...
Sziasztok. Igen megnézem biztos szuper lett.
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 09. 30. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este nagyon jó kis party volt a Foutyou-ban.
Köszi!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi!
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 10. 01. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
M 5 beveztőnél
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Fektessetek bele egy kis időt és pénzt Foglaltok egy hotelszobát a kiválasztott club közelében Leszerveztek oda egy randit Club előtt szexeltek egy jót kettesben vagy többesben Vagy akár bármi közös program 21:00 től sw kifulladásig Délben haza Mi így szoktuk néha
(Ez egy válasz párként-párt üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 12:42

Sziasztok. Nejemmel elgondolkoztunk, hogy elnéznénk swinger klubba/buliba. Viszont Pest nekünk messze van ehhez. Van esetleg az északkeleti régióban is valahol klub? Vagy lehet privát rendezés is, ha becsatlakozhatunk 36/34 éves kezdő párként.
Szia...mi 11 én megyünk.
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 09. 30. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)