Nagyon köszönöm a dicséretet!
Egy nőtől dupla annyit ér!!
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Karácsonyi Grincs partyn voltunk
(Ez egy válasz bkpht üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 11:22

Köszi szépen...milyen rendezvényre voltatok..valamelyik nagyobbra?
Női szemmel is kívánatos voltál
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 02. 18. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 06:23

Nagyon köszönöm a bókot, valamint a "közreműködést" is!
(Igyekszem jól teljesíteni...
)
Amúgy megyek megint...

Amúgy megyek megint...

Köszi szépen...milyen rendezvényre voltatok..valamelyik nagyobbra?
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk , csak ajánlani tudjuk .
(Ez egy válasz bkpht üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 10:45

Sziasztok. Volt- e valaki az SWLT- rendezvényein (swlt.hu honlappal)? Milyen tapasztalattal maradtatok? Köszi..
Sziasztok. Volt- e valaki az SWLT- rendezvényein (swlt.hu honlappal)? Milyen tapasztalattal maradtatok? Köszi..
Nagyon köszönöm a bókot, valamint a "közreműködést" is!
)
Amúgy megyek megint...
(Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 18:55

Amúgy megyek megint...

Jó volt a fellépésed szombaton a P4U-ban időben és minőségben is. Szép voltál, és nem sajnáltad a látnivalót tőlünk.Én voltam a szerencsés, aki a láncot kihúzhattam a fogammal. Hát annak a hosszával megleptél ...

Jó volt a fellépésed szombaton a P4U-ban időben és minőségben is. Szép voltál, és nem sajnáltad a látnivalót tőlünk.Én voltam a szerencsés, aki a láncot kihúzhattam a fogammal. Hát annak a hosszával megleptél ...
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Az új névre amiben benne a foryou
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egy jó pont, hogy nincs bent cigifüst.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 06:45

Dohányzás kizárólag(!) kint, egy elkerített részen, tehát bent a házban sehol sem megengedett!
A klikkesedést én nem tapasztaltam, - nyilván bizonyára vannak akik ismerik egymást, de nem láttam olyat, hogy bárkit is "kinéztek" volna bárhonnan is...
A klikkesedést én nem tapasztaltam, - nyilván bizonyára vannak akik ismerik egymást, de nem láttam olyat, hogy bárkit is "kinéztek" volna bárhonnan is...
voltatok?
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2025. 02. 15. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 07:54

Szerintünk a Fouryou a Győri úton. Valószínűleg a ma nyíló ParadiseForyou is ilyen válogatott, szűrt emberekkel lesz tele, mert ugyan az a tulaj.
Bocsi, a második bejegyzésért, azt Bisex6 -nak írtam, csak félrement...
(Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Hoppá, ez félrement, bocsi, - Bisex6 -nak válaszoltam a kérdésére...
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 06:45

Dohányzás kizárólag(!) kint, egy elkerített részen, tehát bent a házban sehol sem megengedett!
A klikkesedést én nem tapasztaltam, - nyilván bizonyára vannak akik ismerik egymást, de nem láttam olyat, hogy bárkit is "kinéztek" volna bárhonnan is... (Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A klikkesedést én nem tapasztaltam, - nyilván bizonyára vannak akik ismerik egymást, de nem láttam olyat, hogy bárkit is "kinéztek" volna bárhonnan is... (Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Mire gondolsz pontosabban? (Mert így nem értem a kérdést,)
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Volt valaki tegnap a Paradise ÚjraNyitó buiján? Sajnos közbejött egy kis influenza és nem tudtunk menni. Ha volt ott valaki, kérem jelezze, lenne pár kérdésünk. Köszi
Volt valaki tegnap a Paradise ÚjraNyitó buiján? Sajnos közbejött egy kis influenza és nem tudtunk menni. Ha volt ott valaki, kérem jelezze, lenne pár kérdésünk. Köszi

Van valtozás is? Mert regen meg cigiztek is bent,klikkesedes volt.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)