Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 309 310 311 312 313 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6201   2025. 01. 31. péntek 02:01
Hedonisz69 Hedonisz69
Persze. Ez a dolog is azért jött fel mert páromnak, jelenleg fejben nem fér bele az, hogy őt más megérintse, kényeztesse és ezt elmondta nekem. De részéről én bárkivel gabalyodhatok, őt ez nem zavarná. Engem kicsit izgat, hogy milyen lenne mással látni. Persze én sem tudom élőben hogy reagálnék. De úgy vagyok vele lassú víz partot mos. Először megtapasztaljuk a környezetet, az hangolatot, aztán majd kicsit beszélgetünk, emésztjük és kitaláljuk a következő lépést. Köszi a tanácsot! smile
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 16:15
Sziasztok.
Kezdésnek szerintünk beszéljétek meg az alapszabályokat, ami Nektek mindkettőtöknek belefér. Elsőre tökéletes lesz, ha nem gabalyodotok senkivel, nincs hirtelen vágytól vagy pia oldástól vezérelt beleugrás egy többesbe. Ez akkor okozhat fantasztikus élményt, de ugyanolyan kárt is a kapcsolatotokban, ha nem vagytok rá felkészülve. Nem csak a hölgyre érthető, sőt gyakran előfordul, hogy a kezdetben bátortalan hölgy kap rá jobban a swinger ízére.
Elsőként a hangulat, energiák, szexi fehérneműben oldottan beszélgetők is elég újdonság lesz.
Aztán, ha buli után lecsillapodtatok, érdemes újra őszintén és nyíltan átvbeszélni, hogy kinek mi tetszett, mi nem, kivel gabalyodott volna, milyen felállásban.
A swinger őszinte játék, egymás felé és a többi résztvevő felé is. Ha így élvezitek sokat tud dobni és nyitni a kapcsolaton
#6202   2025. 02. 01. szombat 16:14
nyulipaar nyulipaar
Kb 15 éve volt Kispesten egy családi házban klub. Mintha Bem apó hirdette volna...
Többször jártam ott, jó kis bulik voltak.
Tud valaki róluk valamit?
#6203   2025. 02. 04. kedd 17:26
Akkor 26 Akkor 26
Sziasztok !!! Budapesten pénteken merre lehet menni melyik klub van nyitva ??
#6204   2025. 02. 04. kedd 19:48
twostrokeguy twostrokeguy
Tudtommal a Dreamland és a Swinger4You is nyitva van pénteken. Budaörsön a Tik-Tak is.
(Ez egy válasz Akkor 26 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 17:26
Sziasztok !!! Budapesten pénteken merre lehet menni melyik klub van nyitva ??
#6205   2025. 02. 04. kedd 21:04
Swinger2112 Swinger2112
Baranyaban privat buli szokott lenni ?
#6206   2025. 02. 04. kedd 21:32
Felhőék Felhőék
Persze, nem is egy
Dd szerintem így is pasi többlet van, bár az van amikor kedvező
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 21:04
Baranyaban privat buli szokott lenni ?
#6207   2025. 02. 04. kedd 21:35
Bojo79 Bojo79
Sziasztok, kezdő párnak jó ötlet a Tik tak?
#6208   2025. 02. 04. kedd 21:50
Felhőék Felhőék
Persze, pènteken menjetek inkább, szombaton sokan szoktak lenni
(Ez egy válasz Bojo79 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 21:35
#6209   2025. 02. 05. szerda 10:21
kivancsi pár69 kivancsi pár69
Mennyire jól megfogalmaztad!
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 16:15
Sziasztok.
Kezdésnek szerintünk beszéljétek meg az alapszabályokat, ami Nektek mindkettőtöknek belefér. Elsőre tökéletes lesz, ha nem gabalyodotok senkivel, nincs hirtelen vágytól vagy pia oldástól vezérelt beleugrás egy többesbe. Ez akkor okozhat fantasztikus élményt, de ugyanolyan kárt is a kapcsolatotokban, ha nem vagytok rá felkészülve. Nem csak a hölgyre érthető, sőt gyakran előfordul, hogy a kezdetben bátortalan hölgy kap rá jobban a swinger ízére.
Elsőként a hangulat, energiák, szexi fehérneműben oldottan beszélgetők is elég újdonság lesz.
Aztán, ha buli után lecsillapodtatok, érdemes újra őszintén és nyíltan átvbeszélni, hogy kinek mi tetszett, mi nem, kivel gabalyodott volna, milyen felállásban.
A swinger őszinte játék, egymás felé és a többi résztvevő felé is. Ha így élvezitek sokat tud dobni és nyitni a kapcsolaton
#6210   2025. 02. 05. szerda 18:43
Nekünk bevált smile
(Ez egy válasz Bojo79 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 21:35
#6211   2025. 02. 07. péntek 17:43
Akkor 26 Akkor 26
Sziasztok!!! Szóló pasi kent melyikbe vagy merre menetek klubba??
#6212   2025. 02. 09. vasárnap 05:53
leonardoxx leonardoxx
Sziasztok!

Tiktakban, többször láttam, hogy férfiak prostikkal vannak lent. Lenne egy hely ahova most szeretnék elmenni, de csak párként lehet menni én pedig nem rég szakítottam a barátnőmmel, szóval valaki nem tudja esetleg ki az a hölgy aki egy ilyen swingeres dolgot is bevállalna akár?
#6213   2025. 02. 09. vasárnap 07:58
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Szia, megírod esetleg itt vagy PM. melyik az a hely ahol párban lehet menni?
#6214   2025. 02. 09. vasárnap 20:02
Kriszta0702 Kriszta0702
Érdeklődnék,hogy volt e már valaki Bécsben a Lovekino nevű intézményben???
#6215   2025. 02. 11. kedd 00:04
A beszámolós oldalon mintha lehetne erre szűrni...
(Ez egy válasz leonardoxx üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 05:53
Sziasztok!

Tiktakban, többször láttam, hogy férfiak prostikkal vannak lent. Lenne egy hely ahova most szeretnék elmenni, de csak párként lehet menni én pedig nem rég szakítottam a barátnőmmel, szóval valaki nem tudja esetleg ki az a hölgy aki egy ilyen swingeres dolgot is bevállalna akár?
#6216   2025. 02. 11. kedd 00:18
mrandmiss mrandmiss
Azt marhára fogják díjazni egy olyan buliban, ahová amúgy csak párok mehetnek! Illetve nagyon NEM! Az ilyen helyeket választó párok ugyanis olyan párokkal szeretnének bulizni, akik között van valamilyen kapcsolat, ismeretség (nem pusztán anyagi megállapodás, vagy a bejáratnál összefutottak)! Pont emiatt szervezik ezeket! Ha nem is feltétlen házasság vagy együttélés, de valamilyen emberi KAPCSOLAT!
(Ez egy válasz leonardoxx üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

#6217   2025. 02. 12. szerda 11:55
SwMaci1 SwMaci1
Láttad vagy feltételezed?
Sziasztok!

#6218   2025. 02. 12. szerda 14:03
X Törölt felhasználó (4770256)
Sziasztok.
Melyik most a legjobb,"legmenőbb" klubb jelenleg?
Ahol "minőségi"és "értelmes" emberek is vannak?
Évek óta nem jártam klubba és a jelenlegi párommal tervezzük,hogy megyünk de nyilván nem egy jelenleg gyengébben muzsikáló klubba szeretném elvinni.
Tehát mit ajánlanátok?(BP-n vagy Pest megyében és vonzáskörzetében)
Köszönjük előre is a segítséget!
Sziasztok.
#6219   2025. 02. 12. szerda 22:03
Bő 10 éve járogatunk a Tik-Takba. Egyetlen egyszer láttam szexmunkás lányt, de csak azért tűnt fel, mert fekete volt a bőre és így a hirdető oldalakon is feltűnő jelenség volt smile Persze elképzelhető, hogy nem dolgozott és a pocakos, apjakorabeli fickóval a két szép szeme miatt volt együtt, de én nem erre fogadnék.

De ezzel nekem semmi bajom nincs. Nem arról volt szó, hogy azért vitt nőt, hogy olcsóbban bejusson, mert a lány tiszteletdíja ennél magasabb. Arról sem volt szó, hogy otthagyta a bárpultnál, amíg ő más nőket hajtott kvázi szóló pasiként és rontotta az ivararányt, mert a nővel szexelt. Szóló pasit nem vettek be (piros karkötőt hordott), de mások is viselnek ilyet. Ha nem ismertem volna meg a hirdető oldalról (és nem lett volna fekete a bőre), egyáltalán nem tűnt volna fel.
(Ez egy válasz SwMaci1 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 11:55
Láttad vagy feltételezed?
#6220   2025. 02. 15. szombat 07:54
Party Cica Party Cica
Szerintünk a Fouryou a Győri úton. Valószínűleg a ma nyíló ParadiseForyou is ilyen válogatott, szűrt emberekkel lesz tele, mert ugyan az a tulaj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 12. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4770256)
2025. 02. 12. szerda 14:03
Sziasztok.
Melyik most a legjobb,"legmenőbb" klubb jelenleg?
Ahol "minőségi"és "értelmes" emberek is vannak?
Évek óta nem jártam klubba és a jelenlegi párommal tervezzük,hogy megyünk de nyilván nem egy jelenleg gyengébben muzsikáló klubba szeretném elvinni.
Tehát mit ajánlanátok?(BP-n vagy Pest megyében és vonzáskörzetében)
Köszönjük előre is a segítséget!
Sziasztok.

... 309 310 311 312 313 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6336db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 30. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!