Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 312 313 314 315 316 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#80   2011. 11. 11. péntek 16:59
X Törölt felhasználó (774139)
Ex Tik-Takos társasággal és személyzettel? Mit értesz ez alatt ? Itt is folyamatosan Neoton famillia és Zámbó Jimmy számok mennek,oda-vissza ??? Remélem ide azért már jutot,más zene is... vigyor5
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 11. 11. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 11. péntek 16:24
Jó hely az a Fatasy Klub. Egyébként meg "ex" Tiktakos társasággal és személyzettel ( !!! ) is fogtok találkozni. Ez nem gond, csak érdekesség.
#79   2011. 11. 11. péntek 16:24
Nanuq Nanuq
Jó hely az a Fatasy Klub. Egyébként meg "ex" Tiktakos társasággal és személyzettel ( !!! ) is fogtok találkozni. Ez nem gond, csak érdekesség.
#78   2011. 11. 11. péntek 15:21
X Törölt felhasználó (822957)
Itt a honlapja. www.fantasyswinger.hu
#77   2011. 11. 11. péntek 14:56
delfin0407 delfin0407
Mi a Tik Takban voltunk párszor. Az elég kellemes hely. A honlapján találtok fotókat. A személyzet barátságos, ahogyan az oda látogató emberek is.
#76   2011. 11. 11. péntek 14:01
zsozs70 zsozs70
esetleg van honlapja hogy megkukoljuk??
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (822957)
2011. 11. 10. csütörtök 17:43
Szia. Mi már többször jártunk ott.Nagyon kellemes a hely.Aranyosak a házigazdák,az étel kitűnő és a vendéglátás is.
Alsó szinten van a nagy társalgó, masszázs és a svédasztal,az emeleten van három nagy csoportosuláshoz való helyiség ,és két zárható szoba. Minden szinten van zuhanyzó és wc.Hatalmas eldugott parkolójuk is van.Gyere el és nézd meg személyesen.Szia.
#75   2011. 11. 10. csütörtök 17:43
Szia. Mi már többször jártunk ott.Nagyon kellemes a hely.Aranyosak a házigazdák,az étel kitűnő és a vendéglátás is.
Alsó szinten van a nagy társalgó, masszázs és a svédasztal,az emeleten van három nagy csoportosuláshoz való helyiség ,és két zárható szoba. Minden szinten van zuhanyzó és wc.Hatalmas eldugott parkolójuk is van.Gyere el és nézd meg személyesen.Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2011. 11. 10. csütörtök 16:38
Egyszer már majdnem mentünk........tudnál róla valamit mondani mik a helyi adottságok? crazya
#74   2011. 11. 10. csütörtök 16:38
X Törölt felhasználó (819517)
Egyszer már majdnem mentünk........tudnál róla valamit mondani mik a helyi adottságok? crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (822957)
2011. 11. 10. csütörtök 15:00
Szia.Most hétvégén nagyon valószínű hogy ráérek és a barátnőmmel mi is ellátogatnánk a klubba.Ott akár összefuthatnánk.
#73   2011. 11. 10. csütörtök 15:00
Szia.Most hétvégén nagyon valószínű hogy ráérek és a barátnőmmel mi is ellátogatnánk a klubba.Ott akár összefuthatnánk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2011. 11. 10. csütörtök 13:31
Hétvégén úgy hallottam a Piliscsévi club fél áron lesz,érdemes lenne kihasználni,jön valaki?
#72   2011. 11. 10. csütörtök 13:31
X Törölt felhasználó (819517)
Hétvégén úgy hallottam a Piliscsévi club fél áron lesz,érdemes lenne kihasználni,jön valaki?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 10. csütörtök 10:41
végre egy normális mindenre kiterjedő tájékoztato segítség.köszi mi biztos lemegyünk mert szeretjük a swingert
#71   2011. 11. 10. csütörtök 10:41
zsozs70 zsozs70
végre egy normális mindenre kiterjedő tájékoztato segítség.köszi mi biztos lemegyünk mert szeretjük a swingert
(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2011. 11. 10. csütörtök 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 10. csütörtök 01:06
Végre eljutottunk a Club Paradise-be! Nagyon kellemes csalódás volt, mert szerintem szuperül van berendezve, tiszta, jó az atmoszférája, oéyan "emberléptékű" - és ami a lényeg nagyon jó, szinte vállogatott volt a közönsége! Nagyon jók a szobák, különösen a tükrös, meg a "királyi szoba" tetszett, de mindegyik kitűnő. De talán a medence vonzotta a legtöbb embert. kellemes 33 fokos volt és sokan játszottak benne, de (ott) nem dugtak! Tiszta volt a víz is, működött a szauna, és egyáltalán nagyon jól éreztük magunkat (és egymáséit...) Igaz, normál napon voltunk, de a tulaj azt mondja, hogy a BI napon is elégedettek az emberek. Egyik csütörtököt a 40 felettieknek tartják, (persze, mehetnek fiatalabbak is) a másik csütörtökön inkább a fiatalabbaknak... (Azt mondja a tulajnő, hogy egyre több fiatal keresi az idősebb hölgyeket, pasikat...mert ők nem csak "dugni" akarnak, hanem "szeretkezni" tanulnak a tapasztaltaktól! Milyen igazuk van? Már én is tanítanék... smile ) Ma is csüt. van, lehet, hogy lemegyünk ismét...most a BI-re finom Amitől legjobban féltem, az az, hogyan találok oda... Nos, könnyen és gyorsan oda találtunk, az autópályáról a benzinkút után lefordultam jobbra a nagyáruházaknál, 2 körforgalom jött és balra végig a Budapesti úton a kb 8 km-es jelzésnél az Y elágazódásnál balra és 3 zöld tábla jelezte az utcákat, a középső, második utca a Hóvirág utca, s annak végében van az 50-e szám. (vagy 55? minden esetre, jobbra az utca végében, - több autó állt a ház előtt. Egyébként nincs kiírva semmi. Azért jó, hogy vittem magammal a telószámukat.) Bp Belvárosából kb 15 perc alatt értünk oda - igaz este volt.
Szerintem ez a hely hamar népszerű lesz, - ha így marad minden... Állítólag lesz masszőr is, csak nem tudom milyen napo(ko)n. (Én férfi létemre nagyon szeretem és nappal úgysem érek rá masszörizálni). (Persze az is kérdés, hogy milyen lesz a masször és hogyan, mit csinál, - de van bizalmam már hozzájuk). Szerintem harcra fel és ha lesz infótok, kiváncsian várjuk, nektek hogy jött be... smile
#70   2011. 11. 10. csütörtök 07:14
ravenna ravenna
Csak hogy az információ teljes legyen, a Club Paradise régebben Spirit néven futott, csak tulajdonos, illetve klubvezető váltás történt. Maga a hely csak annyit, hogy az étekőzőből a kör alakú pihenő felkerült a bejárattal szembe.
Amúgy valóban szép hely, a szobákra tagoltság kedvező a pároknak, és talán az egyetlen hely a 3majom klubon kívül ahol van bi nap is.
A hely népszerű volt régebben is, most nem tudom mennyire az, de van egy negatívuma. Ha olyan létszámmal megy, amennyi szekrényük van ( 25 ja jól emlékszem) akkor az odaérkező autókból már közlekedni se lehet. Parkolóhely egyszerűen nincs....
#69   2011. 11. 10. csütörtök 01:06
tibika2 tibika2
Végre eljutottunk a Club Paradise-be! Nagyon kellemes csalódás volt, mert szerintem szuperül van berendezve, tiszta, jó az atmoszférája, oéyan "emberléptékű" - és ami a lényeg nagyon jó, szinte vállogatott volt a közönsége! Nagyon jók a szobák, különösen a tükrös, meg a "királyi szoba" tetszett, de mindegyik kitűnő. De talán a medence vonzotta a legtöbb embert. kellemes 33 fokos volt és sokan játszottak benne, de (ott) nem dugtak! Tiszta volt a víz is, működött a szauna, és egyáltalán nagyon jól éreztük magunkat (és egymáséit...) Igaz, normál napon voltunk, de a tulaj azt mondja, hogy a BI napon is elégedettek az emberek. Egyik csütörtököt a 40 felettieknek tartják, (persze, mehetnek fiatalabbak is) a másik csütörtökön inkább a fiatalabbaknak... (Azt mondja a tulajnő, hogy egyre több fiatal keresi az idősebb hölgyeket, pasikat...mert ők nem csak "dugni" akarnak, hanem "szeretkezni" tanulnak a tapasztaltaktól! Milyen igazuk van? Már én is tanítanék... smile ) Ma is csüt. van, lehet, hogy lemegyünk ismét...most a BI-re finom Amitől legjobban féltem, az az, hogyan találok oda... Nos, könnyen és gyorsan oda találtunk, az autópályáról a benzinkút után lefordultam jobbra a nagyáruházaknál, 2 körforgalom jött és balra végig a Budapesti úton a kb 8 km-es jelzésnél az Y elágazódásnál balra és 3 zöld tábla jelezte az utcákat, a középső, második utca a Hóvirág utca, s annak végében van az 50-e szám. (vagy 55? minden esetre, jobbra az utca végében, - több autó állt a ház előtt. Egyébként nincs kiírva semmi. Azért jó, hogy vittem magammal a telószámukat.) Bp Belvárosából kb 15 perc alatt értünk oda - igaz este volt.
Szerintem ez a hely hamar népszerű lesz, - ha így marad minden... Állítólag lesz masszőr is, csak nem tudom milyen napo(ko)n. (Én férfi létemre nagyon szeretem és nappal úgysem érek rá masszörizálni). (Persze az is kérdés, hogy milyen lesz a masször és hogyan, mit csinál, - de van bizalmam már hozzájuk). Szerintem harcra fel és ha lesz infótok, kiváncsian várjuk, nektek hogy jött be... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 09. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 11. 09. szerda 21:57
...és akkor ha már magunkban vagyunk és elment a látogató(10)nk, megkérdezem megint:

Club Paradise biszex napján járt valaki közületek? Nagyon érdekelne... múltkor végülis nem mentünk el.
#68   2011. 11. 09. szerda 21:57
X Törölt felhasználó (797483)
...és akkor ha már magunkban vagyunk és elment a látogató(10)nk, megkérdezem megint:

Club Paradise biszex napján járt valaki közületek? Nagyon érdekelne... múltkor végülis nem mentünk el.
#67   2011. 11. 08. kedd 13:34
X Törölt felhasználó (433079) VIP
#66   2011. 11. 08. kedd 13:12
simit simit
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 08. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (433079) VIP
2011. 11. 08. kedd 10:50
De ezeket Te mind tudod, és ezért írtad megjegyzésed ide, és nem privát levélbe,
#65   2011. 11. 08. kedd 10:50
De ezeket Te mind tudod, és ezért írtad megjegyzésed ide, és nem privát levélbe,
(Ez egy válasz simit üzenetére (2011. 11. 08. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 08. kedd 10:17
miért itt kell személyes üziket küldeni??? ott a belső levél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szomoru1
#64   2011. 11. 08. kedd 10:37
Egyrészt azért, mert nem tartom követendőnek azt a egyesek által kedvelve és rendszeresen űzött gyakorlatot, hogy a nyilvános lapon igyekszenek a jobb arcukat mutatni( már amennyire telik Tőlük), privátban pedig a legmocskosabb trágárkodásokat okádják a fórumban nekik ellentmondó fejére. ( számtalan példát tudnék idézni, ha megsérteném a levéltitkot )
Másrészt mert nem titkolom a véleményem.
Harmadrészt, mert a fórumb hozzászólásainak 80 % a Így végződik:
(Ez egy válasz simit üzenetére (ma 10.17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez azért van így, hogy a érthető legyen, a post mire reagál. És ez jól is van így.
(Ez egy válasz simit üzenetére (2011. 11. 08. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 08. kedd 10:17
miért itt kell személyes üziket küldeni??? ott a belső levél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szomoru1
#63   2011. 11. 08. kedd 10:17
simit simit
#62   2011. 11. 08. kedd 09:08
"IGAZAD VAN! Most már teljesen meg vagyok győzve! TELJESEN Igazad van' / ricsiesmarcsi # tegnap 20:46)
Tehát a postom eleget tett a kírában foglaltnak /szokások.........................................,okítá- sok)
Egyébként esetleg olvasd vissza az illető kommentjeit, és meglátod, hogy ki" köpköd,degradál,ocsmánykodik
Attól, hogy a téma érdekel, Őt még utálhatom.Te is csak olvasni jársz ide.
És a Te postod sem a swingerről szól. Csupán egy vélemény.Pont mint az enyém.Te rólam, én Róla, Nem dőlt össze se a világ se a fórum,. Ettől még nem, az ilyen emberektől annál inkább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 08. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2011. 11. 08. kedd 08:38
Érthetetlen számomra,hogy ha valakit nem érdekel egy téma... vagy... messze áll attól a fogalomtól az ő elképzelése,amit a blog,vagy szoba,vagy topic hírdet... Akkor miért lép oda be ? És miért köpköd,degradál,ocsmánykodik bele,azoknak a társalgásába,akiket éppen az a témakör érdekel vagy izgat ? Miért nem olyan témához szól hozzá,ami őt is érdekli ? Persze,lehet,hogy én,vagy mi vagyunk a túl érthetetlenek... confused
#61   2011. 11. 08. kedd 08:38
X Törölt felhasználó (774139)
Érthetetlen számomra,hogy ha valakit nem érdekel egy téma... vagy... messze áll attól a fogalomtól az ő elképzelése,amit a blog,vagy szoba,vagy topic hírdet... Akkor miért lép oda be ? És miért köpköd,degradál,ocsmánykodik bele,azoknak a társalgásába,akiket éppen az a témakör érdekel vagy izgat ? Miért nem olyan témához szól hozzá,ami őt is érdekli ? Persze,lehet,hogy én,vagy mi vagyunk a túl érthetetlenek... confused

... 312 313 314 315 316 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6340db
Utolsó üzenet: ma 17:14

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!