Bocs! .....swingerklub,,,,,, akart lenni értelemszerűen.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 20:48

Sziasztok! Van már honlapja, igaz még mindig eléggé kezdetleges (swigerklub(pont)huuu), de ott találtok egyéb kontakt lehetőséget is, face, telefonszám........
Sziasztok,
nem pont sw..f.fétis partira szokott vki járni?
nem pont sw..f.fétis partira szokott vki járni?
Sziasztok! Van már honlapja, igaz még mindig eléggé kezdetleges (swigerklub(pont)huuu), de ott találtok egyéb kontakt lehetőséget is, face, telefonszám........
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 07:52

Sziasztok!
A swingerforyou érdekelne minket is.
Elég ritkán kerül elő a neve itt a fórumon is, honlapja pedig régóta nincs.
Swingerben kezdő párként érdemes megnézni?
Pasit szeretnénk harmadiknak, de azt nem, hogy13 kiéhezett ffi figyeljen közben.
Van itt pasi limit? Van zárható szoba, ahova kettesben, vagy hármasban félrevonulhatunk?

Pasit szeretnénk harmadiknak, de azt nem, hogy13 kiéhezett ffi figyeljen közben.
Van itt pasi limit? Van zárható szoba, ahova kettesben, vagy hármasban félrevonulhatunk?
Sziasztok,
Szerintem allalmas lehet első alkalomnak a sw4u. Pasi limit nem tudom van-e, de jellemzően nincs aránytalan pasi többlet. A hétfő esti szauna, és a csütörtök koraesték a leginkább látogatott programok. Zárható szoba van, a félrevonulás természetesen adott és nem is számít ritkaságnak. Nem vagytok egyedül ezzel a gondolattal
Szerintem allalmas lehet első alkalomnak a sw4u. Pasi limit nem tudom van-e, de jellemzően nincs aránytalan pasi többlet. A hétfő esti szauna, és a csütörtök koraesték a leginkább látogatott programok. Zárható szoba van, a félrevonulás természetesen adott és nem is számít ritkaságnak. Nem vagytok egyedül ezzel a gondolattal

Sziasztok!

Halihó!
Érdekelne minket a swinger, de csak első körben megnéznénk.
Barátnőm elég jó alakú, kb top csaj. (én se vagyok dagadt paraszt, sőt sportos pasi: 182/79)
Mire számíthatunk, ha ilyen helyre megyünk?
Mi történik? Hogyan kell reagálni?
Köszi....
Érdekelne minket a swinger, de csak első körben megnéznénk.
Barátnőm elég jó alakú, kb top csaj. (én se vagyok dagadt paraszt, sőt sportos pasi: 182/79)
Mire számíthatunk, ha ilyen helyre megyünk?
Mi történik? Hogyan kell reagálni?
Köszi....
Sziasztok. Swingerforyou péntek napközbeni bulijáról mi a véleményetek? Mennyien vannak, mi az arány?
Köszi a tippet! Én tényleg csak terepszemlére mennék és csak néző közönség lennék...
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 08. 30. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 22:34

Bármelyik klubba bejelentkezhetsz, ahol van szóló pasi limit oda csak akkor engednek be ha csn még hely pasinak. Budapesten aztán csn pár leheőség.., míg meg nem szólnak ott a TT is.
Lehet nézelődni természetesen. Amúgy minket a farok huzogatós pasik ha nem is zavarnak dd elég mulatságosak. Próbálkozni kell inkább valakihez beszállni.
Lehet nézelődni természetesen. Amúgy minket a farok huzogatós pasik ha nem is zavarnak dd elég mulatságosak. Próbálkozni kell inkább valakihez beszállni.
Bármelyik klubba bejelentkezhetsz, ahol van szóló pasi limit oda csak akkor engednek be ha csn még hely pasinak. Budapesten aztán csn pár leheőség.., míg meg nem szólnak ott a TT is.
Sok tapasztalatom nincs az itteno sw klubokkal, voltam örsön meg még egy párban de egyik sem olyan mint a leswing vagy papilon vagy másik Bécsben
Sajnálom, de ez így van
Sajnálom, de ez így van
Mi is pasit keresünk harmadiknak, meg hozzá megfelelő klubbot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 17:00
Törölt felhasználó (4662330)

Te melyik bulit javaslod elsőre?Mi nem párt vagy csajt keresünk hanem pasit harmadiknak.vagy negyediknek

Köszi megerősítést!
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 08. 23. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 08:24

2 hete swinger for you csütörtök este (pároknak ingyenes ), 12-15 pár volt.
Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 18:43

Törölt felhasználó (4708296)

Sziasztok!Gyakorlatilag azt mindegyikben kaptok!
Sziasztok!Gyakorlatilag azt mindegyikben kaptok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Te melyik bulit javaslod elsőre?Mi nem párt vagy csajt keresünk hanem pasit harmadiknak.vagy negyediknek

Sziasztok!
Mohács
Mohács

Igen. Sőt, még egymással sem kell szexelni. Egy szabály van: a nem az nem. Nem kell indokolni, csak tiszteletben tartani.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 23. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 10:12

Swinger clubban van olyan opció, hogy egy pár lemegy és csak kettesben szexelnek?
Swinger clubban van olyan opció, hogy egy pár lemegy és csak kettesben szexelnek?
2 hete swinger for you csütörtök este (pároknak ingyenes ), 12-15 pár volt.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 08. 22. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 12:39

Sziasztok! SwingerForYou (swingerklub. a magyar domain végződés), a többi paramétert pedig már meg is adta az előttem szóló. És igen, itt a nyár elmúltával a hétfői szaunaestek és a csütörtöki gangbang-swinger bulik a látogatottabbak, hétvégén pénteken/szombaton másban gondolkodnék. Üdv.,
Támogatom, már gondoltamraen is,beszéltem is ezügyben sw buli szervezővel... Nem egyszerű.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 08. 22. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 08:24

Itt Nyugat-Magyarország elég szegényes swinger bulik tekintetében. Akiket ismerünk mindenki kénytelen Budapest vagy Duna-Tisza közti régióba utazni. Klubról nem tudok max swingerbulik. Győr környékén van ilyen ha még jól tudom 2 heti rendszerességgel. Régen jártunk már ott. Illetve kisebb bulik néhány párral… ennyi. Nagyon azon gondolkozok hogy belefogunk előbb-utóbb itt vas megyében létrehozni rendszeres swinger bulikat…