Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4699   2022. 07. 13. szerda 13:52
szodoma szodoma
Péntek és a szombat este ami talán vállalható. "Mindenki" számára megfizethető, ezért sajnos néha olyanok is bekeverednek kik nem odavalók. Egy kalandnak nem rossz ,de csodát nem kell várni. Ha elindultok le a lépcsőn, rögtön elindul majd a kanáradat. Az árak megfizethetőek, ha megéheznétek még arra is kínálnak egyszerű megoldást
Vannak kialakítva zárható kabinok, és lehet mindenki előtt tolni. Sok veszíteni való nincs rajta, ha nem tetszik át lehet menni, egy másik klubba.
(Ez egy válasz anipisti üzenetére (2022. 07. 13. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 11:33
sziasztok tudtok e mondani valami infót a Glori caférol most megyünk először köszönöm
#4698   2022. 07. 13. szerda 13:22
pár75párt pár75párt
Bp Ráday utca
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 13. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2022. 07. 13. szerda 13:15
az hol van
#4697   2022. 07. 13. szerda 13:15
X Törölt felhasználó (4650775)
az hol van
(Ez egy válasz pár75párt üzenetére (2022. 07. 13. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 13:00
Sziasztok! A Secret clubba járt már valaki páros napon?
#4696   2022. 07. 13. szerda 13:00
pár75párt pár75párt
Sziasztok! A Secret clubba járt már valaki páros napon?
#4695   2022. 07. 13. szerda 11:33
anipisti anipisti
sziasztok tudtok e mondani valami infót a Glori caférol most megyünk először köszönöm
#4694   2022. 07. 12. kedd 17:24
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Szombaton a DOLCE VITA klubot terveztem meglátogatni és azért írom inkább külön kommentben, nehogy keveredjen a kettő, mert ég és föld a különbség!
Itt is megelőzte egy héttel korábban kommunikáció a tervezett látogatásomat, annyi különbséggel, hogy itt van elérhető telefonszám, amit fel is vesznek és szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre.
Tehát lehet velük beszélni, ahogy korábban az általam eddig meglátogatott klubok (35-40)
mindegyikével sikerült! Ezt, az előző napi tapasztalatomig nem is gondoltam volna fontosnak kiemelni, de ma már igen, hiszen van, ahol eddig sem jut az ember!
Tapasztalt swingeresként az üzemeltetők nem voltak teljesen ismeretlenek számomra, korábbi időkből, látásból ismerősökkel találkoztam.
A klub, ahogy a honlapon lévő fotókon is látszik, egy rendkívül elegáns villában került kialakításra és pazar látvány, kívül – belül!
Parkolásra az udvarban van lehetőség, úgy, hogy az utcáról semmi sem látszik.
A hancúr szobákról is vannak fent fotók és minden a valóságban is úgy néz ki, patent tisztaság!
A hozzáállás, kiszolgálás, kedvesség is teljesen rendben van, rajtuk látszik, hogy komolyan gondolják és szívvel, lélekkel csinálják! Szóval egy szó, mint száz, itt nem ért csalódás!
Mivel egy nagyon új helyről beszélünk, így létszámokról beszélni és kérdezni nem releváns, hiszen a bejelentkezés és a megjelenés is ritkán egyezik, de ki kell próbálni, adni kell neki
lehetőséget, mert a hely adott, az üzemeltetőkön sem fog múlni, csak rajtunk swingereseken, hogy milyen és mekkora élményeket hozunk ott össze!
#4693   2022. 07. 12. kedd 17:20
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Egy kis friss swingeres élmény, ami aztán nem csak élmény lett!
A múlt hétvégét Bp.-en és környékén töltöttem, így gondoltam felfedezem személyesen is az újonnan nyílt swinger klubokat.
Péntekre a SECRET-et terveztem (volna)be. Az ezzel kapcsolatos előzmény itt olvasható:
( https://www.goldengate.hu/forum/tema/141912-Swingerreljunk-eg- yutt-klub-party
#11013 (2022.07.01. 20.26), mivel nem kell sokat visszalapozni, ezért nem ismételném meg.
A folytatás csütörtökön (07.07.) következett, amikor 13.53-kor küldtem egy messenger üzenet, ahogy a honlapon kérték megjelölve, hogy mikor, milyen programot szeretnék meglátogatni szólóként. Semmi válsz! Majd este 20.04-kor megismételtem a kérésem, de ebben már kiegészítve azzal, hogy 200km-ről érkeznék, így szeretném időben megtervezni a programomat. Továbbra sem érkezett válasz! Pénteken 12.15-kor tettem még egy próbát, ugyancsak sikertelenül! A telefonom szerint az üzenet kézbesítve lett és el is olvasták!
A klub honlapja szerinti kedves személyzet nem tudom, hogy mit jelenthet, mert erre sok jelző jutna eszembe, de pont ez nem!
Mivel annyira sem méltattak, hogy bármilyen választ küldjenek, akár annyit, hogy bocsi, de szóló pasinak már nincs hely, vagy valami, így a korrektség leghalványabb jelét sem mutatták, az alap intelligenciáról már nem is szólva!
Pedig ez is valahol egy vendéglátó szolgáltatás (még ha speciális terület is) lenne, ahová normális esetben kikapcsolódni, lazítani menne, az amúgy fizető vendég!
Biztosan nagyon menő hely lehet, nagyon menő üzemeltetővel, ha a mai világban ilyen vendégcentrikus hozzáállással indítanak!
A negatív tapasztalatomat természetesen a klub üzenőfalán osztottam meg először, ami nyilván törölve lett, szóval náluk egy vélemény van, az övék!
Jöhet majd nyugodtan a „védsereg” is, meg az okoskodó, mindent is tudók, akik majd jobban tudják, ismerik a történetemet, mint én magam, mert velük történt meg.
Érdekesség még, hogy a pár, akik először feldobták itt a fórumban a klubot, illetve maga a klub profilja is, „törölt felhasználó” státuszban került azóta!
Ezek után, hogy mit kívánok egy ilyen klub működéséhez? Szerintem nem kell részleteznem….
#4692   2022. 07. 11. hétfő 22:41
X Törölt felhasználó (3863192)
Sziasztok!
A 3majom klub vezetője Edit nagyon is segítőkész, ha felhívjátok és elmondjátok, hogy kezdők vagytok, nagy nagy szeretettel fog benneteket terelgetni.
(Ez egy válasz kenny22 üzenetére (2022. 07. 11. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 11. hétfő 15:25
Sziasztok!
Szegedi házaspárként megpróbálkoznánk a házas életünk színesítésével és ezért azt tervezzük ellátogatnánk a 3majom klubba. Kezdő,tapasztalatlan,némikép gátlásos házaspárnak milyen tanácsot és tapasztalati infót tudnátok mondani hogy ne legyen totál csőd a tervezett este?
Bármiféle tanácsot szívesen meghallgatunk és megköszönünk.
#4691   2022. 07. 11. hétfő 15:25
kenny22 kenny22
Sziasztok!
Szegedi házaspárként megpróbálkoznánk a házas életünk színesítésével és ezért azt tervezzük ellátogatnánk a 3majom klubba. Kezdő,tapasztalatlan,némikép gátlásos házaspárnak milyen tanácsot és tapasztalati infót tudnátok mondani hogy ne legyen totál csőd a tervezett este?
Bármiféle tanácsot szívesen meghallgatunk és megköszönünk.
#4690   2022. 07. 11. hétfő 11:41
X Törölt felhasználó (2310002)
sziasztok!
szombaton tervezünk egy SECRET látogatást.
valakinek, valakiknek tapasztalat?
előre is köszi
#4689   2022. 07. 09. szombat 17:12
xaxa1958 xaxa1958
Élmény egy klubból:
Úgy 8 - 10 éve lehetett az akkor még létező Cleopátra - Enese, Győrtől néhány kilométerre - klubban. Annó több alkalommal is benéztem. Egyszer este kb 10 körül megérkezett egy kb harmincas pár. A hölgy nagy cicikkel, egy kicsit húsosabb, de nem kövér, popóval, szóval épen az én ízlésem volt. Félrezúzódtak a férfi teljesen levetkőzött a hölgy bugyiban és beszélgettek az egyik félreeső helyen. A férfi elment egy másik helyre a hölgy egyedül maradt. Odamentem hozzá és illedelmesen bemutatkoztam és beszélgetésbe elegyedtünk. Elmondta, hogy a férje egy kicsit kicsapongó azért hozta el ide, de ő csak passzív szemlélő kíván lenni, ezért velem is csak a beszélgetésig menne el. Mondtam oké.megértettem. Dicsérgettem az alakját, valamint a nagy és formás ciciket. Öt perc után mondta, hogy nyugodtam fogjam meg őket hátha még jobb lesz a véleményem. Megfogtam, puszilgattam és tovább dicsértem. Persze közben ágaskodott a szerszámom. Egy óvatlan pillanatban azt vettem észre, hogy elkezdte húzkodni, majd a szájába vette. Ekkor már láttam hogy nincs visszaút. A combjai közé nyúltam amelyek azonnal nyíltak szét. Következett a punci, amely akkorra már nedves volt. Hozzáértem és éreztem, hogy remeg. Bele az egyik ujjamat, amely hatására hevesebben kezdett szopikázni. Néhány pillanat és jött a kérdés: "Beleülhetek"? és már lovagolt is rajta. Szóljak ha élvezek? Nem kell, mehet bele - jött a válasz. Nagyon szuper volt. Vége után mindketten zuhanyozni mentünk, majd megittunk egy viskit. Jött egy másik pár és elkezdett beszélgetni a hölggyel. Kb egy óra múlva a haverom - ő volt tulaj - mondta, hogy már hárman dugták meg és mindenki áradozott róla. Na ennyit e passzív szemlélőségről.
Később láttam, hogy újra egyedül van és visszamentem hozzá, közben előkerült a férj is és bemutatkoztunk egymásnak. Drágám nem unatkozol, kérdezte? és egy csókot nyomott a szájára. Nem, jött a válasz, menj csak nyugodtam vadászni. Mondta, hogy nem így gondolta az estét, de nagyon jól érzi magát. Dughatunk még egyet? kérdeztem. Persze mondta és egy laza akciót még nyomtunk. Hatalmas élmény volt számomra. sajnos többet nem láttam, pedig ezt mondta, hogy Győrben lakik. Hozzáteszem, hogy én egy húszassal idősebb voltam, de nem jelentett semmit. Kár, hogy megszűnt a hely és Győr környékén nincs is hasonló.
#4688   2022. 07. 07. csütörtök 20:40
jirzi jirzi
Holnap egy gang a Paradise ben? Gyertek élvezzük a pénteket
#4687   2022. 07. 06. szerda 17:26
Delightpar Delightpar
Tiktak szombaton. De azért ott sem a kívánt korosztály a jellemző, hanem azért inkább 30-40 esek. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 06. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4659593)
2022. 07. 06. szerda 15:35
Sziasztok
Melyik club-ot ajánlanátok egy fiatal kezdő párnak? Mindenképp olyan helyet keresünk ami igényes és igényes emberek is látogatják (lehetőleg 25 - 38 közötti korosztály kb.)
Előre is köszönjük smile
#4686   2022. 07. 06. szerda 15:35
X Törölt felhasználó (4659593)
Sziasztok
Melyik club-ot ajánlanátok egy fiatal kezdő párnak? Mindenképp olyan helyet keresünk ami igényes és igényes emberek is látogatják (lehetőleg 25 - 38 közötti korosztály kb.)
Előre is köszönjük smile
#4685   2022. 07. 05. kedd 19:39
Felhőék Felhőék
Mások vagyunk, más igények. Nekünk a TT tökéletesen megfelel. Valahogy nem is vágyunk máshova, de kíváncsiságból érdemes lehet tapasztalatot szerezni máshonnan is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 05. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4644752)
2022. 07. 05. kedd 18:31
Igen nagy bajban volna a magyar swingervilág ha a top10 be beférne a 4you...
bár lehet hogy befér, mert nincs összesen 10 klub
#4684   2022. 07. 05. kedd 18:31
X Törölt felhasználó (4644752)
Igen nagy bajban volna a magyar swingervilág ha a top10 be beférne a 4you...
bár lehet hogy befér, mert nincs összesen 10 klub
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 05. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4625612)
2022. 07. 05. kedd 16:49
Swinger4foryou-t próbáljátok meg, szerintük a legjobb club.
#4683   2022. 07. 05. kedd 16:49
X Törölt felhasználó (4625612)
Swinger4foryou-t próbáljátok meg, szerintük a legjobb club.
(Ez egy válasz Vikk11 üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 08:45
Először látogatnánk meg egy swinger clubot. Vissza olvastam a fórumot de nem találtam érdemleges választ. A TT vagy a DL-nek a színvonala jobb? Akár privátba is várjuk a válaszokat ha túl sértő lenne a fórumra kiírni.
#4682   2022. 07. 05. kedd 14:49
X Törölt felhasználó (4670673)
Sziasztok. Volt vki a hétvégi fesztiválon? Tapasztalat? Köszönöm
#4681   2022. 07. 03. vasárnap 22:32
X Törölt felhasználó (4342562)
Van facekontrol (ami miatt kap is hideget meleget), ami annyit tesz, hogy a nagy túlsúly nem különösebben preferált. Emiatt kis létszámúak a bulik (10-50 fő), de a vendégek nagyon is rendben vannak. Ráadásul a házigazda segít (igény szerint) a párok egymásra találásában. Szóval jó a találati arány nyes Ha szexelni szeretnél, szinte biztosan fogsz is wink Nekünk pl. elég messze van Pestről, de így is nagy kedvvel megyünk időről időre,mert tudjuk, hogy jó lesz nyes
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 14:04
Valaki tud bővebb infót, tapasztalat alapján a Mohácsi swinger klubról?!
#4680   2022. 07. 03. vasárnap 14:04
Ninja- Ninja-
Valaki tud bővebb infót, tapasztalat alapján a Mohácsi swinger klubról?!

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6339db
Utolsó üzenet: ma 15:36

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!