Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6489   2025. 08. 30. szombat 21:57
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
eljen
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 17:40
Az állandó partnered, akiben megbízol múlt héten a céges vacsin meghúzta a hr es csajt, és a te általad felállított ideális világ máris megbicsaklott. Nyalókendő, meg antibiotikum kúra? Jesszusom. Ha meg nem láttál női orgazmust klubban vagy buliban lehet rossz bulikban jártál. De összességében nem leszólni akarlak, csupán felhívni a figyelmedet, a topik címére, neked, nektek a leirtak alapján messzire el kell kerülni minden klubot, bulit.
#6488   2025. 08. 30. szombat 09:50
jirzi jirzi
Nyalókendő mi nyes A clubbélet lényege Elmész jól érzed magad Az elcsépelt szabály Ami jól esik ,de kötelező nincs
#6487   2025. 08. 30. szombat 06:14
Veemi Veemi
Igen, biztos jó lett volna egy ilyen zártabb társasághoz tartozni, de 30 éves "karrierünk" alatt valahogy soha nem találkoztunk olyan párral, aki ilyenbe járt volna és meghívott volna bennünket is. Erre írtam korábban, hogy a hirdetgetők és a buliba járók eléggé külön halmaz, nehéz az átjárás.

Most meg már nem vagyunk az a korosztály, akit szívesen látnak privát bulikban, meg amúgy is visszavonulófélben vagyunk már a swingertől. De nem panaszkodom, szép kalandjaink voltak, lesz mivel megbotránkoztatni az idősotthonban az ápolónőket. smile
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 30. szombat 03:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 03:19
Érdekes amit írsz, és van benne valami. Valóban van az az embertípus, hogy ha már ilyen sokat fizetett vagy utazott a buliba akkor bizony “dugj le” a költségeket wink Ez talán azokra jellemző akik összehoztak egy szabad estét suttyomban és akkor “mindent ide” érzésük van.
Mi is jobban kedveljük ha már olyan partnerekkel vagyunk akiket már ismerünk és van már tapasztalatunk egymással. Nekünk ezért is jöttek be a kisebb bulik ahova úgy megyünk be hogy szinte már barátként találkozunk emberekkel, még úgy is hogy ha csak 2-3 havonta futunk össze velük. Ilyenkor már van egy ha nem is kötődés de mindenképp e kölcsönös érdeklődés egymás iránt.
#6486   2025. 08. 30. szombat 03:19
Felhőék Felhőék
Érdekes amit írsz, és van benne valami. Valóban van az az embertípus, hogy ha már ilyen sokat fizetett vagy utazott a buliba akkor bizony “dugj le” a költségeket wink Ez talán azokra jellemző akik összehoztak egy szabad estét suttyomban és akkor “mindent ide” érzésük van.
Mi is jobban kedveljük ha már olyan partnerekkel vagyunk akiket már ismerünk és van már tapasztalatunk egymással. Nekünk ezért is jöttek be a kisebb bulik ahova úgy megyünk be hogy szinte már barátként találkozunk emberekkel, még úgy is hogy ha csak 2-3 havonta futunk össze velük. Ilyenkor már van egy ha nem is kötődés de mindenképp e kölcsönös érdeklődés egymás iránt.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 08. 29. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 21:39
Itt egy kicsit pontatlanul fogalmaztam. Természetesen van orgazmus, a saját párjukkal, aki ismeri őket és tudja, mi a jó nekik. De mi például azért szoktunk le a klubokról/bulikról pár alkalom után, mert ez a vadidegenekkel való szex eléggé felejthető élmény volt nekünk. Egyrészt nem ismerjük egymás testét, sokszor ügyetlen kísérletezés az egész, hogy vajon mi a jó a másiknak. Másrészt meg, ahogy írtam régebben, nekünk kell valamiféle kötődés, amire a klubban nincs lehetőség, mert szorít az idő, mindenki igyekszik "ledugni" a belépti díjat.

Cserébe persze itt van nekünk a reménytelen kínlódás a társkereső oldalakon, mint ez is. De legalább így nem kell aggódnunk az STD-k miatt se annyit. smile
#6485   2025. 08. 29. péntek 21:51
Nyilván nem említették, mert ott sincs ilyen! Ahogy itt a napokban, külföldön élő és swingerező pár is ezt leírta. Egy kivételt ismerek, illetve tudok a magam részéről megemlíteni, ahol/amikor kifejezetten "creampie" bulikat szerveznek, merthogy nyugatabbra van kifejezetten ilyen is. Ekkor valóban, csak friss teszttel lehet részt venni (gumi ettől nyilván még használható), amit vagy közvetlenül a buli előtt csinálnak meg, vagy pedig a megelőző napokban a kijelölt labort kell felkeresni szűrésre. Ez persze megint más kávéház és nem a szimpla swingeres est!
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 19:00
Német, osztrák, spanyol, horvát klubokról hallottam beszámolót, sehol nem említették, hogy csak friss STD teszttel lehetne belépni vagy bárki is nyalókendőt használt volna.
#6484   2025. 08. 29. péntek 21:49
zavart2
#6483   2025. 08. 29. péntek 21:39
Veemi Veemi
Itt egy kicsit pontatlanul fogalmaztam. Természetesen van orgazmus, a saját párjukkal, aki ismeri őket és tudja, mi a jó nekik. De mi például azért szoktunk le a klubokról/bulikról pár alkalom után, mert ez a vadidegenekkel való szex eléggé felejthető élmény volt nekünk. Egyrészt nem ismerjük egymás testét, sokszor ügyetlen kísérletezés az egész, hogy vajon mi a jó a másiknak. Másrészt meg, ahogy írtam régebben, nekünk kell valamiféle kötődés, amire a klubban nincs lehetőség, mert szorít az idő, mindenki igyekszik "ledugni" a belépti díjat.

Cserébe persze itt van nekünk a reménytelen kínlódás a társkereső oldalakon, mint ez is. De legalább így nem kell aggódnunk az STD-k miatt se annyit. smile
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 18:34
Én viszont rengeteg női orgazmust láttam, hallottam és tapasztaltam klubokban, szóval túl sok hitelt nem adnék annak a hozzászólásnak...
#6482   2025. 08. 29. péntek 19:25
twostrokeguy twostrokeguy
Vicces, hogy az oltások hosszú távú hatásai miatt aggódsz, de a betegség hosszú távú hatásai (nekem fél évig voltak még tüneteim) miatt nem.
#6481   2025. 08. 29. péntek 08:33
Felhőék Felhőék
Mi miben hisz… én úgy vártam az oltást mint a messiást mert oltás előtt megjártam a kórházat a coviddal, láttam ahogy vitték fel folyamatosan az embereket az intenzívre, szóval én saját magam miatt adattam be, de hagyjuk ez más lapra tartozik. Jó akkor visszavonom a rémhírterjesztést, csak néha értetlenül figyelem amikor valaki a fejlett nyugatra mutogat mint követendő példára, valahogy én nem is vágyom Ida jó ez a mi kis “veszélyes” swingerünk, nyalókendő és óvszeres orális dologok mellőzésével.
#6480   2025. 08. 28. csütörtök 19:00
Német, osztrák, spanyol, horvát klubokról hallottam beszámolót, sehol nem említették, hogy csak friss STD teszttel lehetne belépni vagy bárki is nyalókendőt használt volna.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 18:50
Besenyő Pista bácsi szavaival;; hát nooormális? A nyalókendö az nem finom! Akkor ezek nyugaton nem tudnak egy jót szexelni, mikor mennyit jó egy finom illatos puncit kinyalni,… hàt nooormális? Hát kérem, nem wink
#6479   2025. 08. 28. csütörtök 18:50
Felhőék Felhőék
Besenyő Pista bácsi szavaival;; hát nooormális? A nyalókendö az nem finom! Akkor ezek nyugaton nem tudnak egy jót szexelni, mikor mennyit jó egy finom illatos puncit kinyalni,… hàt nooormális? Hát kérem, nem wink
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 14:56
Veemi:
"Nincs tuti megoldás. Az r/swingersen olvastam olyanokat, hogy mindenki friss tesztet visz a telefonján (külön csekkolni kell, hogy nem hamisított-e, de az ablakperiódus miatt így sem ad 100%-os garanciát), plusz megelőzésképp antibiotikum kúra minden látogatás előtt, meg a HIV esélyét csökkentő gyógyszer. Meg persze óvszer, meg nyalókendő, meg nincs csók...

Ez nyilván a legszélsőségesebb eset, de az igaz, hogy a klubban soha nem engedheted úgy el magad, mint otthon egy ismert partnerrel, akiben megbízol. Állandóan lesni kell, hogy húzott-e gumit, cserélte-e az előző nő után... Azt meg, hogy hova nyúlkált előtte, kivel csókolózott, mosott-e kezet, nem is látod. A tisztaságot sem tudod ellenőrizni, ha nem viszel UV lámpát. Nem voltunk sokszor, de női orgazmust talán kétszer láttunk/hallottunk. Ezek után nem csoda.

Ezzel nem mondom azt, hogy párral tökéletes biztonságban vagy, férfiakra például HPV teszt nem is létezik, így a legjobb szándék esetén sem tudja teszteltetni magát. De a kevesebb partner azért csak jelent valamit."
#6478   2025. 08. 28. csütörtök 18:44
Felhőék Felhőék
Antibiotikum kúra… na ez már mindennek a teteje, baromi szélsőséges, mikor meg kellene az antibiotikum akkor meg már nem lesz hatásos.
Továbbra is az a véleményem aki ekkora stresszben van, ne menjen swinger klubba, ez a legegyszerűbb. A riogatást meg szerintem kár erőltetni, mer ennek sincs értelme. Ez az én és feleségem privát véleménye.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Veemi:
"Nincs tuti megoldás. Az r/swingersen olvastam olyanokat, hogy mindenki friss tesztet visz a telefonján (külön csekkolni kell, hogy nem hamisított-e, de az ablakperiódus miatt így sem ad 100%-os garanciát), plusz megelőzésképp antibiotikum kúra minden látogatás előtt, meg a HIV esélyét csökkentő gyógyszer. Meg persze óvszer, meg nyalókendő, meg nincs csók...

Ez nyilván a legszélsőségesebb eset, de az igaz, hogy a klubban soha nem engedheted úgy el magad, mint otthon egy ismert partnerrel, akiben megbízol. Állandóan lesni kell, hogy húzott-e gumit, cserélte-e az előző nő után... Azt meg, hogy hova nyúlkált előtte, kivel csókolózott, mosott-e kezet, nem is látod. A tisztaságot sem tudod ellenőrizni, ha nem viszel UV lámpát. Nem voltunk sokszor, de női orgazmust talán kétszer láttunk/hallottunk. Ezek után nem csoda.

Ezzel nem mondom azt, hogy párral tökéletes biztonságban vagy, férfiakra például HPV teszt nem is létezik, így a legjobb szándék esetén sem tudja teszteltetni magát. De a kevesebb partner azért csak jelent valamit."
#6477   2025. 08. 28. csütörtök 18:34
Én viszont rengeteg női orgazmust láttam, hallottam és tapasztaltam klubokban, szóval túl sok hitelt nem adnék annak a hozzászólásnak...
Veemi:

#6476   2025. 08. 28. csütörtök 18:31
ZsZo85 ZsZo85
Ez az antibiotikum kúra elég durván hangzik. Különösen azért, mert ha indokolatlanul szeded, akkor nem fog hatni ha tényleg baj van. Mellesleg kikészíti néhány szervünket. Ha ez kellene, valóban kimaradna a buli...
#6475   2025. 08. 28. csütörtök 17:40
Delightpar Delightpar VIP
Az állandó partnered, akiben megbízol múlt héten a céges vacsin meghúzta a hr es csajt, és a te általad felállított ideális világ máris megbicsaklott. Nyalókendő, meg antibiotikum kúra? Jesszusom. Ha meg nem láttál női orgazmust klubban vagy buliban lehet rossz bulikban jártál. De összességében nem leszólni akarlak, csupán felhívni a figyelmedet, a topik címére, neked, nektek a leirtak alapján messzire el kell kerülni minden klubot, bulit.
Veemi:

#6474   2025. 08. 28. csütörtök 14:56
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Veemi:

(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 08. 28. csütörtök 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 28. csütörtök 10:56
"nem vonzó számunkra a mai magyarországi swinger kultúra,"

Létezik olyan ország, ahol a helyi swinger kultúra része, hogy friss STD-szűrés eredményt kérnek belépőnek?
#6473   2025. 08. 28. csütörtök 10:56
"nem vonzó számunkra a mai magyarországi swinger kultúra,"

Létezik olyan ország, ahol a helyi swinger kultúra része, hogy friss STD-szűrés eredményt kérnek belépőnek?
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 27. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 11:58
Kedves Felhőék, azt csak halkan teszem hozzá hogy a natúr orállal minden fertőzés elkapható, innentől fogva az hogy gumival vagy anélkül megy a dzsikic, az már nem oszt nem szoroz...
Sajnos amit leirsz az a jellemző, ezért is nem vonzó számunkra a mai magyarországi swinger kultúra, persze azt hozzáteszem, ez a jellegű nonmono szexuális kultúra az egész társadalomra jellemző, nem csak a swingeresekre.
Amit Te idealista hozzáállásnak tartasz, az pont azért idealista mert nem indult el az az egészséges életmód iránti elkötelezett igény, amivel mondjuk a nyugati országok mögött évtizedekkel vagyunk lemaradva, ha körülnézünk világelső toplistasak vagyunk a nikotin és alkohol fogyasztásban, hogy a szájhigiéniarol ne is beszéljünk.
Ezek után az lenne a csoda ha pont nálunk ismerné fel a partnercserelgetős közösség a szűrések igénybevételének hasznosságát.
Megint szóba kerül mint minden alkalommal a vegyvédelmi ruha hasonlat. könyörgöm. neeee...
#6472   2025. 08. 27. szerda 22:26
Felhőék Felhőék
Nem érem hogy bármi agresszív kommunikációt folytatnék, ha így érzed akkor elnézését kérem.
Nézd engem már valahogy nem ház meg a “nyugati” swinger kultúra, tökéletesen érezzük magunkat ebben a kis magyar swinger létünkben. Még 4-5 évünk lehet ebben a világban, az idő sajnos múlik, amíg lehet élvezzük szabadon.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 08. 27. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 17:00
Kedves Felhőék, nem kell agresszív kommunikációs irányba menni mert egyrészt senki sem bántott, másrészt senki sem sötétezte le a swingereseket.
Ami az STD -t illeti, keressétek vissza itt az elozmenyekben, volt aki leírta milyen app -os módszerek állnak már rendelkezésre, illetve persze, konkrét előírás nem kötelezi nyugaton sem a klub tagokat, azonban mindenki az egészsége felelősségét a saját kezében tartja.
Egyébként beszámolók szerint létezik klub ahol 4 havonta ingyenes STD szűrést biztosítanak.
Sajnos amíg itt kozrohej tárgya a szűresi igazolás addig teljesen erthető hogy még az óvszeres szopast is szentségtörésnek könyvelitek el.
Maradjunk akkor annyiban hogy a biztonságos szexnek nem a swinger klub a terepe, mert és azért, ld: fentebbieket.
#6471   2025. 08. 27. szerda 20:07
Bayernpaar Bayernpaar
Sziasztok,
mi eddig egyszer voltunk ott nem tudom pontosan mikor, de szerintem 3 éven belül. Nem volt füst, volt egy fülke a dohányosoknak elszívóval. Nem volt füstszag szerencsére, azt mi sem szeretjük.
(Ez egy válasz netta31 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 08:26
Sziasztok
Mi a vélemény manapság a dreamland ről? Ma terveznénk lemenni de már 10 éve nem járunk magyar klubbokba. Mindig áll a füst a társalgó résznél? Milyen most a közönség hétköznap stb.
#6470   2025. 08. 27. szerda 17:00
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
Kedves Felhőék, nem kell agresszív kommunikációs irányba menni mert egyrészt senki sem bántott, másrészt senki sem sötétezte le a swingereseket.
Ami az STD -t illeti, keressétek vissza itt az elozmenyekben, volt aki leírta milyen app -os módszerek állnak már rendelkezésre, illetve persze, konkrét előírás nem kötelezi nyugaton sem a klub tagokat, azonban mindenki az egészsége felelősségét a saját kezében tartja.
Egyébként beszámolók szerint létezik klub ahol 4 havonta ingyenes STD szűrést biztosítanak.
Sajnos amíg itt kozrohej tárgya a szűresi igazolás addig teljesen erthető hogy még az óvszeres szopast is szentségtörésnek könyvelitek el.
Maradjunk akkor annyiban hogy a biztonságos szexnek nem a swinger klub a terepe, mert és azért, ld: fentebbieket.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 27. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 13:56
Kérlek a világosítsd meg a sötét hazai swinger kultúrát élvezők fejet, hogy nyugati swinger élet miben másabb, mivel járnak már ebben is előrébb? Komolyan érdekel!
Továbbra is mi mondom még egy nőt nem làttam óvszeres farkat szopni, már bocsánat a közönséges kifejezésért m, de nevezzük nevén a dolgot.
Igen más szinten, más kasztban vagyunk akkor jó páran mint te. Tudod a hazai swinger élet megszűnne ha úgy alkalmazna mindent amit leírsz.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6489db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 30. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!