Éjszaka egy nagyobb kihagyás után ellátogattunk egyik budaörsi klubba!Fantasztikusan jol éreztük magunkat!Minden szuper volt!

Kedves Moderátor!
Szerintem saját magadnak mondasz ellen, továbbá a "lehet" -re nem illene ilyet tenni!
De belegondolva tényleg egy adott klub kibeszélése valóban társkeresői téma!!!
Várom a moderálást, de lehetek törölt felhasználó is! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 06:54
Szerintem saját magadnak mondasz ellen, továbbá a "lehet" -re nem illene ilyet tenni!
De belegondolva tényleg egy adott klub kibeszélése valóban társkeresői téma!!!
Várom a moderálást, de lehetek törölt felhasználó is! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2392442)

Egyébként nem rossz hely a Nyíregyházi, csak sajna mint ahogy a tulajdonosok is kihangsúlyozzák nem klub! Pedig de, csak az egyetlen különbség hogy nincs ruha etikett azaz utcai ruhába is bemehetsz és szerintem itt van elrontva az egész...
moderátori bejegyzés: Ez itt egy fórum. A swinger klubos élményeket, tapasztalatokat és kérdéseket kellene itt megbeszélni, nem pedig egy adott klubot. Ráadásul ha az említett hely "nem klub" akkor lehet tényleg nincs itt a helye. Ilyen alapon az országban bárhol megtartott házibulit, ahol legalább ketten keféltek egyet, ide lehetne hozni mint témát. Ha valakit érdekel ez az észak-magyarországi kezdeményezés keresse őket privátban, vagy próbálkozzon a társkereső részben, de ne a fórumban ahol a cél általánosságban beszélni a témáról, nem pedig egy adott helyet sztárolni vagy lehúzni.
moderátori bejegyzés: Ez itt egy fórum. A swinger klubos élményeket, tapasztalatokat és kérdéseket kellene itt megbeszélni, nem pedig egy adott klubot. Ráadásul ha az említett hely "nem klub" akkor lehet tényleg nincs itt a helye. Ilyen alapon az országban bárhol megtartott házibulit, ahol legalább ketten keféltek egyet, ide lehetne hozni mint témát. Ha valakit érdekel ez az észak-magyarországi kezdeményezés keresse őket privátban, vagy próbálkozzon a társkereső részben, de ne a fórumban ahol a cél általánosságban beszélni a témáról, nem pedig egy adott helyet sztárolni vagy lehúzni.
Köszönöm a moderálást kedves moderátor! Egyébként nem értem!
"Meséld el klubos tapasztalatod! " Hol hibáztam?
"Meséld el klubos tapasztalatod! " Hol hibáztam?
Na ezt jól megkaptad?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 06:54

Egyébként nem rossz hely a Nyíregyházi, csak sajna mint ahogy a tulajdonosok is kihangsúlyozzák nem klub! Pedig de, csak az egyetlen különbség hogy nincs ruha etikett azaz utcai ruhába is bemehetsz és szerintem itt van elrontva az egész...

Törölt felhasználó (69371)

Itt is pofára megy minden. Ahova a moderátor jár, arról nem lehet rosszat, vagy ha a másik hely "tulajdonosával" történt valami szóváltás, arról pedig jót nem lehet mondani.
Nekem így tűnt fel eddig.

Itt is pofára megy minden. Ahova a moderátor jár, arról nem lehet rosszat, vagy ha a másik hely "tulajdonosával" történt valami szóváltás, arról pedig jót nem lehet mondani.
Nekem így tűnt fel eddig.
(Ez egy válasz tibitibi40 üzenetére (2017. 08. 29. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 29. kedd 15:27

Érdekes,mert a Pesti clubbokról meg oldalakat írnak.
Na mindegy,egyszer majd benézünk!
Na mindegy,egyszer majd benézünk!
Na mindegy,egyszer majd benézünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 29. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 29. kedd 05:25
Na mindegy,egyszer majd benézünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 29. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Írnak.. és ők is írnak ide... csak mindig kitörlik valamiért a moderátorok...
2017. 08. 29. kedd 05:25

Sziasztok!
Mi szombaton voltunk először sw clubban (régebben el sem tudtuk képzelni hogy betegyük a lábunkat egy " ilyen" helyre... de a kíváncsiság győzött)
Az újdonság varázsa, a normális és közvetlen emberek, a szép és tiszta körülmémyek magukkalragadtak minket !
Hétvégén úgy néz ki , hogy ismét ellátogatunk eme remek helyre
Mi szombaton voltunk először sw clubban (régebben el sem tudtuk képzelni hogy betegyük a lábunkat egy " ilyen" helyre... de a kíváncsiság győzött)
Az újdonság varázsa, a normális és közvetlen emberek, a szép és tiszta körülmémyek magukkalragadtak minket !
Hétvégén úgy néz ki , hogy ismét ellátogatunk eme remek helyre

(Ez egy válasz tibitibi40 üzenetére (2017. 08. 28. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 28. hétfő 15:02

Sziasztok! A Nyíregyházi sw klubról miért nem ír senki? Pedig állítólag sokan járnak.
Na mindegy,ha valakinek van véleménye szívesen olvasnám akár pozítív vagy negatív. Már több alkalommal megálltunk a kapu előtt,de valahogy soha nem mentünk be.
Na mindegy,ha valakinek van véleménye szívesen olvasnám akár pozítív vagy negatív. Már több alkalommal megálltunk a kapu előtt,de valahogy soha nem mentünk be.
Sziasztok! A Nyíregyházi sw klubról miért nem ír senki? Pedig állítólag sokan járnak.
Nem a lehetőségről van szó. Hanem arról,hogy gondolom neked sem mindegy kivel kerülsz szexuális kapcsolatba.Fogalmam sincs milyen szereplőkről beszélsz, de ez legyen az én kúltúrálatlanságom. És ne ítélj már el azért mert én törődök magammal. Ugyan ezt elvárom a partnereimtől is, ennyi.
(Ez egy válasz baxi4 üzenetére (2017. 06. 26. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 26. hétfő 12:01

Miért nem próbálsz ki egy éjjel nappal Budapest szereplőválogatáson ismerkedni, ott lehet találsz magadhoz illő partnert. És igen, a kövér kamionsofőröknek is jár a lehetőség.
Üdv, egy NEM KÖVÉR kamionsofőr.
Üdv, egy NEM KÖVÉR kamionsofőr.
Na jó, de mit csináljon egy húszas éveiben járó, szexuálisan túlfűtött párocska?
A klub az jó eséllyel mégis csak az ami, míg egy buliban bármi előfordulhat. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 12. szombat 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 12. szombat 07:15
A klub az jó eséllyel mégis csak az ami, míg egy buliban bármi előfordulhat. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 12. szombat 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2610202)

20as evek elejen szerintem ne sw_be jarjatok.
Na ez már nagyon fura, ismét törölték KatNberéket, és a hozzászólásaikat is, de még az én hozzászólásomat is velük kapcsolatban

Sziasztok,csak néhány oldalt olvassatok vissza és nagyon részletes beszámolókat fogtok találni.
De bölcs választást hoztatok,érezzétek jól magatokat!
De bölcs választást hoztatok,érezzétek jól magatokat!
Azért mi egy "kicsit " szeretjük a többest.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 13:41

na pont ezért járunk mi is és kicsit kukolni.nekünk ennyi elég.
na pont ezért járunk mi is és kicsit kukolni.nekünk ennyi elég.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 13:33

A feleségeddel lassúzva táncolni,csókolózni közben a csupasz punciját simogatni miközben többen néznek .Aztán az elkapott hév nyomán az emeleten egy hatalmasat szeretkezni Felbecsülhetetlen Ezért is jó a klub

A feleségeddel lassúzva táncolni,csókolózni közben a csupasz punciját simogatni miközben többen néznek .Aztán az elkapott hév nyomán az emeleten egy hatalmasat szeretkezni Felbecsülhetetlen Ezért is jó a klub

20as evek elejen szerintem ne sw_be jarjatok.