Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 172 173 174 175 176 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2941   2017. 09. 23. szombat 17:27
X Törölt felhasználó (86984)
Tündérálom swingerről van-e valakinek tapasztalata?
#2940   2017. 09. 23. szombat 07:26
zsozs70 zsozs70
így kell felfognina nőknek is de tény hogy a bepiált nőknél nincs gusztustalanabb főleg ha játsszák az eszüket teszik veszik ott magukat aztán csak isznak esznek és meg se baszák őket.
tény hogy tuti szórakozás nekik ingyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 20. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1119852)
2017. 09. 20. szerda 19:09
Ez a topic tapasztalatokról szól. Ez nem szótár. Bár a szó jelentése sokat változott a 60-as évek óta. Tegyél panaszt a klubboknál, amiért más esteket is szerveznek. Te menj olyankor, amikor párok vannak! Egyébként a szóló lányok meg nem fizetnek. Akkor ők szerinted ételért...? Nos, a pasik fizetnek. De a párok is. Ez hozzájárulás. Étel, ital, hely. Voltunk párokkal is, és ilyen alapon fizettünk egymásért. Megérte.
#2939   2017. 09. 23. szombat 07:15
zsozs70 zsozs70
ilyenekre volna szükség akik ilyen kulturáltak
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 09. 11. hétfő 14:03
Akkor még szerencse, hogy én egyáltalán nem iszom, és tudom, mi az a tisztelet. smile
#2938   2017. 09. 22. péntek 19:09
Bayernpaar Bayernpaar
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 20. szerda 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 20. szerda 19:09
Ez a topic tapasztalatokról szól. Ez nem szótár. Bár a szó jelentése sokat változott a 60-as évek óta. Tegyél panaszt a klubboknál, amiért más esteket is szerveznek. Te menj olyankor, amikor párok vannak! Egyébként a szóló lányok meg nem fizetnek. Akkor ők szerinted ételért...? Nos, a pasik fizetnek. De a párok is. Ez hozzájárulás. Étel, ital, hely. Voltunk párokkal is, és ilyen alapon fizettünk egymásért. Megérte.
#2937   2017. 09. 20. szerda 22:33
jirzi jirzi
Olyannyira halvány fogalmad nincs róla mit írtál hogy inkább le sem írtad volna. Szerintem te olyat sem ismersz aki a szwingerklubb melletti városban átutazott,nem hogy megközelítetted volna valamelyiket is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 20. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1489742)
2017. 09. 20. szerda 15:51
De akkor te nem swingerezel. Mert a swingerezes párok közös élményeiről szól. Te vagy ti pedig dugtok pasikkal akik fizetnek mit ha kupiba lennének
#2936   2017. 09. 20. szerda 19:09
X Törölt felhasználó (1119852)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 20. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
De akkor te nem swingerezel. Mert a swingerezes párok közös élményeiről szól. Te vagy ti pedig dugtok pasikkal akik fizetnek mit ha kupiba lennének
#2935   2017. 09. 20. szerda 15:59
ravenna ravenna VIP Admin
wow1
#2934   2017. 09. 20. szerda 15:51
X Törölt felhasználó (1489742)
#2933   2017. 09. 20. szerda 10:55
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Jól teszed. A szex bódítson, ne a pia. smile Sok sikert a továbbiakban is. smile eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 19. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 19. kedd 23:50
Bárhol előfordulhatnak olyanok, akik másokat zavarnak. Egyébként a szóló lányok is sokszor csak az "ingyen kaja, pia" miatt jönnek, és csak táncolnak. Bárki részeg, az persze zavaró, de nem minden buli egyforma. Mi pont szóló pasit, pasikat keresünk. Néha egyet, néha sokat, néha senkivel nincs meg a "szikra". Van hogy szinte szeretkezés, van hogy kemény szex. Hangulat kérdése. Nem lóverseny. Bár... buck De mindenki érti az igent, és a nemet. is. Egyébként én sem szoktam inni. Minden érzékszervemre szükségem van. Nem tompítom el wink
#2932   2017. 09. 19. kedd 23:50
X Törölt felhasználó (1119852)
Bárhol előfordulhatnak olyanok, akik másokat zavarnak. Egyébként a szóló lányok is sokszor csak az "ingyen kaja, pia" miatt jönnek, és csak táncolnak. Bárki részeg, az persze zavaró, de nem minden buli egyforma. Mi pont szóló pasit, pasikat keresünk. Néha egyet, néha sokat, néha senkivel nincs meg a "szikra". Van hogy szinte szeretkezés, van hogy kemény szex. Hangulat kérdése. Nem lóverseny. Bár... buck De mindenki érti az igent, és a nemet. is. Egyébként én sem szoktam inni. Minden érzékszervemre szükségem van. Nem tompítom el wink
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 09. 11. hétfő 14:03
Akkor még szerencse, hogy én egyáltalán nem iszom, és tudom, mi az a tisztelet. smile
#2931   2017. 09. 18. hétfő 12:15
foxmulder2 foxmulder2
Sziasztok! Budapesten melyik klubra jellemzőbb a 45+-os korosztály? Köszi a választ előre is.
#2930   2017. 09. 11. hétfő 14:03
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 13:28
nem kell szóló pasi azokkal csak a gond van pofátlanok tolakodóak stb ingyen pinára mennek főleg ha csapatostul mennek ilyenek is voltak sok.addig isznak amíg csak bírnak és össze keverik a helyet egy night klubbal
#2929   2017. 09. 11. hétfő 13:28
zsozs70 zsozs70
nem kell szóló pasi azokkal csak a gond van pofátlanok tolakodóak stb ingyen pinára mennek főleg ha csapatostul mennek ilyenek is voltak sok.addig isznak amíg csak bírnak és össze keverik a helyet egy night klubbal
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 09. 11. hétfő 12:35
Valóban, az általam kinézett klub szabályzatában is benne van ez. Akik párban érkeznek, azoknak párban is kell elhagyniuk a helyet. Teljesen érthető szabályok.
#2928   2017. 09. 11. hétfő 12:35
Valóban, az általam kinézett klub szabályzatában is benne van ez. Akik párban érkeznek, azoknak párban is kell elhagyniuk a helyet. Teljesen érthető szabályok.
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 01:39
Tökéletesen látod. A szóló hölgyek létszáma amúgy is elenyésző,tehát egyik klubot sem fogja megviselni a potya fogyasztásuk. Azért is olyan kevés az egyedül érkező hölgyek száma,mert a klubok üzenőfalain szabályosan "levadásszák" őket a szóló pasik,akik így "párként" tudnak bejutni és ezzel a módszerrel kijátszhatják ,hogy nem kívánatos plusz pasiként tekintsenek rájuk. Természetesen a hölgyek számára is előnyös ez a felállás,mert mégis elegánsabb kettesben érkezni mint egyedül. Néhány klub már úgy védekezik ezen jelenség ellen,hogy a hölgy távozása után (mikor már esetleg tele ette-itta magát) a társának is mennie kell.
De az a meglátásod is helytálló,hogy bizonyos arányokat feltétlenül be kell tartania minden üzemeltetőnek. Kell a férfitöbblet ez nem vitás,de túlzásba sem szabad vinniük.
#2927   2017. 09. 11. hétfő 01:39
csak együtt csak együtt
Tökéletesen látod. A szóló hölgyek létszáma amúgy is elenyésző,tehát egyik klubot sem fogja megviselni a potya fogyasztásuk. Azért is olyan kevés az egyedül érkező hölgyek száma,mert a klubok üzenőfalain szabályosan "levadásszák" őket a szóló pasik,akik így "párként" tudnak bejutni és ezzel a módszerrel kijátszhatják ,hogy nem kívánatos plusz pasiként tekintsenek rájuk. Természetesen a hölgyek számára is előnyös ez a felállás,mert mégis elegánsabb kettesben érkezni mint egyedül. Néhány klub már úgy védekezik ezen jelenség ellen,hogy a hölgy távozása után (mikor már esetleg tele ette-itta magát) a társának is mennie kell.
De az a meglátásod is helytálló,hogy bizonyos arányokat feltétlenül be kell tartania minden üzemeltetőnek. Kell a férfitöbblet ez nem vitás,de túlzásba sem szabad vinniük.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 09. 10. vasárnap 17:38
Szerintem sokkal inkább csak arról van szó, hogy ha mindenkinek ingyenes vagy egyforma összegű lenne a belépő, akkor szinte kizárólag férfiakkal lenne tele egy ilyen klub, ami senkinek nem jó. Ezzel próbálják meg egyensúlyban tartani a dolgot. Egy swinger klubot egyébként is inkább az éjszakai szórakozóhelyek kategóriájába tenném, ahol szintén bevett szokás, hogy a lányoknak olcsóbb, vagy akár ingyenes a belépés, ezzel próbálván minél több hölgyet bevonzani. Egy kapcsolatban (legyen az akár egyéjszakás kaland) persze, hogy elfogadott dolog (még ha nem is mindig elvárt), hogy a férfi fizessen, de szerintem a swinger klubok működése ilyen szempontból nem ezért ilyen. smile
#2926   2017. 09. 10. vasárnap 17:38
Szerintem sokkal inkább csak arról van szó, hogy ha mindenkinek ingyenes vagy egyforma összegű lenne a belépő, akkor szinte kizárólag férfiakkal lenne tele egy ilyen klub, ami senkinek nem jó. Ezzel próbálják meg egyensúlyban tartani a dolgot. Egy swinger klubot egyébként is inkább az éjszakai szórakozóhelyek kategóriájába tenném, ahol szintén bevett szokás, hogy a lányoknak olcsóbb, vagy akár ingyenes a belépés, ezzel próbálván minél több hölgyet bevonzani. Egy kapcsolatban (legyen az akár egyéjszakás kaland) persze, hogy elfogadott dolog (még ha nem is mindig elvárt), hogy a férfi fizessen, de szerintem a swinger klubok működése ilyen szempontból nem ezért ilyen. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2017. 09. 10. vasárnap 14:36
egyszerű pedig az Élet, igen a nagybetűs Élet!
1, Ha egy Nő mndenképp adptt nap este akar sexelni, elmegy egy klubba, vagy felszed egy csehóban pasit, és még az illedelmesebb fajta Pasi emg is hívja vacsorázni vagy koktélozni, taxival elviszi a panzióba/lakásába/hotelbe vagy adott helyre. azaz egy nőnek semmibe se kerül, sőt még neki fizetnek!
2, ha egy pár szeretne hasonlóképp plusz pasit bevenni, szintén a plusz pasi doga, hogy ajándékot vigyen magával
3, ha egy pasi akar sexelni, akkor 1-es vagy 2-es pntot látva fizetnie ILLIK, ha nem akar bunkó lenni.

Így TERMÉSZETES, hogy egy swingerklubba menet is a szóló pasi fizessen, a nő pedig nem.
#2925   2017. 09. 10. vasárnap 14:36
X Törölt felhasználó (1292612)
egyszerű pedig az Élet, igen a nagybetűs Élet!
1, Ha egy Nő mndenképp adptt nap este akar sexelni, elmegy egy klubba, vagy felszed egy csehóban pasit, és még az illedelmesebb fajta Pasi emg is hívja vacsorázni vagy koktélozni, taxival elviszi a panzióba/lakásába/hotelbe vagy adott helyre. azaz egy nőnek semmibe se kerül, sőt még neki fizetnek!
2, ha egy pár szeretne hasonlóképp plusz pasit bevenni, szintén a plusz pasi doga, hogy ajándékot vigyen magával
3, ha egy pasi akar sexelni, akkor 1-es vagy 2-es pntot látva fizetnie ILLIK, ha nem akar bunkó lenni.

Így TERMÉSZETES, hogy egy swingerklubba menet is a szóló pasi fizessen, a nő pedig nem.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2017. 09. 10. vasárnap 14:08
Már majdnem azon voltam, hogy meglátogatom a közelemben lévő swinger klubot, amikor szembesültem vele, hogy azóta, mióta utoljára néztem, még drágább lett a belépő. Ugyan teljesen megértem az okát, mégsem tartom igazságosnak, hogy míg a szóló nők ingyen bemehetnek, addig a pároknak és szóló férfiaknak tízezres nagyságrendben kell fizetniük ezért (pontos árat és helyet nem írok). Igazából szerintem tisztább lenne kiírni, hogy egyedülálló férfiak nem kívánatosak, menjenek csak párok és nők. Mert az árszabásból és a "melyik nap ki mehet be" házirendből igencsak ez jön le. Ami - hangsúlyozom - érthető, csak csalódás.

Ettől függetlenül lehet, hogy egyszer benézek, már csak hogy lássak belülről egy ilyen helyet. smile
#2924   2017. 09. 10. vasárnap 14:08
Már majdnem azon voltam, hogy meglátogatom a közelemben lévő swinger klubot, amikor szembesültem vele, hogy azóta, mióta utoljára néztem, még drágább lett a belépő. Ugyan teljesen megértem az okát, mégsem tartom igazságosnak, hogy míg a szóló nők ingyen bemehetnek, addig a pároknak és szóló férfiaknak tízezres nagyságrendben kell fizetniük ezért (pontos árat és helyet nem írok). Igazából szerintem tisztább lenne kiírni, hogy egyedülálló férfiak nem kívánatosak, menjenek csak párok és nők. Mert az árszabásból és a "melyik nap ki mehet be" házirendből igencsak ez jön le. Ami - hangsúlyozom - érthető, csak csalódás.

Ettől függetlenül lehet, hogy egyszer benézek, már csak hogy lássak belülről egy ilyen helyet. smile
#2923   2017. 09. 05. kedd 09:15
LeonKatja LeonKatja
Sehol. Köszi az infot! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 02. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2392442)
2017. 09. 02. szombat 09:57
Köszönöm a moderálást kedves moderátor! Egyébként nem értem!
"Meséld el klubos tapasztalatod! " Hol hibáztam?
#2922   2017. 09. 03. vasárnap 18:56
Neytiri Neytiri
El mennénk egy budapesti clubba. Szerintetek melyik lenne a megfelelő,és milyen időpontban? Elsősorban ******************

/moderálva/

... 172 173 174 175 176 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6401db
Utolsó üzenet: ma 16:34

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!