Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 161 162 163 164 165 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3162   2018. 06. 07. csütörtök 13:31
ilcsiaty ilcsiaty
Voltunk hidd el nem is keveset mind két vezetésnél wink Csak hogy tisztán lássál wink
Annyi eltűnt a kutya smile De mást nem nagyon lehetne felhozni ,jah bocs lett egy disco-s is aki magának zenél és rohadt jóll érzi magát nyes
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 13:14
Sziasztok! Nem fényezés csak tények, más üzemelteti és költöttek már rá pénzt, vannak dolgok amiken már változtak és van olyan is ami folyamatban van. Amennyiben úgy írnátok véleményt hogy utána néznétek most milyen vagy voltatok ott a váltás óta , akkor tudnátok miről írtok .......úgy még elfogadható is lenne bármi vélemény, de így ............
#3161   2018. 06. 07. csütörtök 13:14
bali36 bali36
Sziasztok! Nem fényezés csak tények, más üzemelteti és költöttek már rá pénzt, vannak dolgok amiken már változtak és van olyan is ami folyamatban van. Amennyiben úgy írnátok véleményt hogy utána néznétek most milyen vagy voltatok ott a váltás óta , akkor tudnátok miről írtok .......úgy még elfogadható is lenne bármi vélemény, de így ............
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 09:06
Annyira toljátok ezt a klub Paradise-t hogy már át ütött a másik végletbe, csak nem annyira rosszul sikerült a váltás hogy nyugdíjas klubnak jobban beillik nyes nyes Régen jó klub volt ,de sajna most ....................... Fényezheted akár mennyire költeni kellene rá nem nyereségvágyból nyitva tartani.....
#3160   2018. 06. 07. csütörtök 11:19
X Törölt felhasználó (69371)
Legnagyobb probléma, hogy ha véleménykülönbség van, akkor az átlag alatti IQ-val rendelkező egyének ezt hatalmas problémának veszik és olyan fajta személyeskedésbe mennek át, hogy méltatlan az emberi létformához.
Nem a véleménykülönbséggel van probléma, mert azok nagyon jó dolgok, hanem annak lereagálásával. Mintha egyeseknek érdeke fűződne ahhoz, hogy a saját meglátásuk legyen a mérvadó vagy az a jó, az az általános, minden más hülyeség.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 03:28
És személyes sértésnek veszik, ha más véleményed van.
Dress code szokott lenni előzetesen. De ha nincs akkor pasiknak teniszpóló, kisgatyó, papucs, vagy szaunaszoknya.
Nőknek szexy fehérnemű, babydoll, tűsarok. Sokan viselnek neccharisnyát, olyanok is, akiknek inkább nem kéne.
Ez a kötözöttsonka történet.
A swingerblogon írták, hogy nincsenek tipikus swingerek..
De vannak. Én ki tudtam szúrni a nagy számok törvénye alapján egy kinézetre visszatérő nő és pasi típust.
#3159   2018. 06. 07. csütörtök 10:31
X Törölt felhasználó (1278282)
Hogy most milyen, azt nem tudom személy szerint, de van sejtésem.
Az biztos, h kb. 3 éve milor utoljára ott jártam, kritikán aluli volt, minden téren..
Szoval annál csak jobb lehet.
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 09:06
Annyira toljátok ezt a klub Paradise-t hogy már át ütött a másik végletbe, csak nem annyira rosszul sikerült a váltás hogy nyugdíjas klubnak jobban beillik nyes nyes Régen jó klub volt ,de sajna most ....................... Fényezheted akár mennyire költeni kellene rá nem nyereségvágyból nyitva tartani.....
#3158   2018. 06. 07. csütörtök 09:06
ilcsiaty ilcsiaty
#3157   2018. 06. 07. csütörtök 06:24
Hagyjad már ezt az elcsépelt kötözöttsonka szöveget..
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 03:28
Dress code szokott lenni előzetesen. De ha nincs akkor pasiknak teniszpóló, kisgatyó, papucs, vagy szaunaszoknya.
Nőknek szexy fehérnemű, babydoll, tűsarok. Sokan viselnek neccharisnyát, olyanok is, akiknek inkább nem kéne.
De vannak. Én ki tudtam szúrni a nagy számok törvénye alapján egy kinézetre visszatérő nő és pasi típust.
#3156   2018. 06. 07. csütörtök 04:02
Leuska Leuska
Erről lemaradtam vagy mert törölték vagy már régen volt és elkopott, így csak sejthetem mi volt az attitűd, de tény, hogy én is ismerek huszonéves, swingerező modell csajt és ő sem akar a szülei korosztályával szexelni.
Talán pont azért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2018. 05. 06. vasárnap 18:55
Egyszer beszéltem én ia Macival erről. Akkor is pont az volt, hogy csúnya szócsata volt az üzenőfalon és megemlítettem neki, hogy én levettem volna. Ő meg úgy döntött, hogy nem. Pedig azt is mondtam, hogy ha mi azon a hétvégén mentünk volna először, akkor üzenőfal alapján otthon maradtunk volna. Dehát különbözőek vagyunk.
Ja és valami olyat éreztem Maci váalszában, amit ti írtok, hogy "kontraproduktivitást generáló szándékosság"
#3155   2018. 06. 07. csütörtök 03:48
Leuska Leuska
" ... tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele."

Inkább csak az újabb generációknál.
Azért, mert nincsenek meg a közös alapok.
A "régiek", a velünk egy ívásúak még értik.
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 18:42
Macit - közelről ismerve - érzek én ebben valami kontraproduktivitást generáló szándékosságot, mintha a negatív példát, a pozitív ellen állítaná, visszájára fordítva, akár..., s ezért hagyta, had iskolázza le magát a hölgy, s maga a jelenség, önmagában, de persze nem látunk a fejébe... wink
S igen, az "átlag" nem mindig érti a bujtatott szándékot.
Mi moderáltunk volna, mert tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele.
#3154   2018. 06. 07. csütörtök 03:28
Leuska Leuska
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 08. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2018. 05. 08. kedd 07:49
bali36 jóvoltából szétnéztem a TicTac oldalán. Elolvastam a Kinga írásait is. Kicsit fura, néha valóban olyan, mintha egy férfi írna. De! Azért ott is érezni, mint itt is a fórumon, hogy azért nagyon megy a szurkálás annak irányába, aki más véleményen van egy picit. Ez mindig is feszültséget szül, és további vitákat generál.

Megnéztem a képeket, nekem teljesen pozitív a helyszín a képek alapján. Rettentő hangulatosnak tűnik, elégé házibulis érzetű. Én sok éve láttam képeket valamelyik swinger klubról, még azok éltek a fejemben. Persze gondoltam nem az a színvonal lehet, de ennyire pozitívnak nem gondoltam. Szóval képek alapján tetszik a hely. eljen
#3153   2018. 06. 07. csütörtök 03:15
Leuska Leuska
Tenisz póló. Tudod, a galléros.
Vagy fekete, ujjatlan lycra póló. Ilyet is sokat látni.
Attól függ milyen az alakod és az önképed.
(Ez egy válasz jatékos üzenetére (2018. 05. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 09. szerda 14:10
Mi e hónapban tervezünk (először) menni klubba, valószínűleg a Tik-Takba. A dress code-ról szeretnék kérdezni hozzáértőket: a nők mennyire veszik szexire a figurát, mi az általános? Simán szexin kéne öltözködni, vagy akár látszódjanak a cicik, szoknya bugyi nélkül, ilyesmik? A férfi gondolom boxer, póló, papucs, és kész.
#3152   2018. 06. 07. csütörtök 03:12
Leuska Leuska
Ez mi?
Club Paradise gerilla reklám?
#3151   2018. 06. 05. kedd 16:27
jatékos jatékos
Közben már megvolt az első TT szeánszunk, élveztük, minden rendben volt, szimpatikus a hely nekünk.
(Ez egy válasz Laszlo84 üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 22:44
Mindenképp légy nyitott smile
#3150   2018. 06. 04. hétfő 22:44
Laszlo84 Laszlo84
Mindenképp légy nyitott smile
(Ez egy válasz jatékos üzenetére (2018. 05. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 09. szerda 14:10
Mi e hónapban tervezünk (először) menni klubba, valószínűleg a Tik-Takba. A dress code-ról szeretnék kérdezni hozzáértőket: a nők mennyire veszik szexire a figurát, mi az általános? Simán szexin kéne öltözködni, vagy akár látszódjanak a cicik, szoknya bugyi nélkül, ilyesmik? A férfi gondolom boxer, póló, papucs, és kész.
#3149   2018. 06. 04. hétfő 22:21
zsuzsalaca zsuzsalaca
Hát ezek után juszt se írom meg a tapasztalatainkat. smile
#3148   2018. 06. 04. hétfő 21:54
Ez most komoly?
#3147   2018. 06. 04. hétfő 21:47
Keresünk Keresünk
Sziasztok! A Club Paradiseről szeretnénk infót kérni privátban ha lehet. Nappali partyn mennyien vannak, milyen a párok aránya? Milyen korosztály látogatja a rendezvényeket? Mennyire füstös a hely? Először nyitó párként a nappali, agy inkább esti programot javasoljátok? Ha az ember eleinte csak nézelődik, ismerkedik a hellyel, az megengedett-e? A dresscode a nappali programokon is a honlapon leírtak szerint javasolt? Segítségeteket előre is köszönjük, ha lehet olyanok írjanak, akinek van már tapasztalata. A fórumot végigolvastuk smile esetleg beszélnénk párral, akikkel közösen látogatnánk a Clubba. Köszi előre is Mindenkinek, aki válaszol.
#3146   2018. 06. 04. hétfő 20:55
Keresünk Keresünk
Sziasztok! A Club Paradiseről szeretnénk infót kérni privátban ha lehet. Nappali partyn mennyien vannak, milyen a párok aránya? Milyen korosztály látogatja a rendezvényeket? Mennyire füstös a hely? Először nyitó párként a nappali, agy inkább esti programot javasoljátok? Ha az ember eleinte csak nézelődik, ismerkedik a hellyel, az megengedett-e? A dresscode a nappali programokon is a honlapon leírtak szerint javasolt? Segítségeteket előre is köszönjük, ha lehet olyanok írjanak, akinek van már tapasztalata. A fórumot végigolvastuk smile esetleg beszélnénk párral, akikkel közösen látogatnánk a Clubba. Köszi előre is Mindenkinek, aki válaszol.
#3145   2018. 06. 04. hétfő 19:58
Keresünk Keresünk
#3144   2018. 06. 04. hétfő 17:00
Keresünk Keresünk
#3143   2018. 06. 04. hétfő 15:27
Keresünk Keresünk

... 161 162 163 164 165 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: ma 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!