Voltunk hidd el nem is keveset mind két vezetésnél
Csak hogy tisztán lássál
Annyi eltűnt a kutya
De mást nem nagyon lehetne felhozni ,jah bocs lett egy disco-s is aki magának zenél és rohadt jóll érzi magát
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 13:14

Annyi eltűnt a kutya

Sziasztok! Nem fényezés csak tények, más üzemelteti és költöttek már rá pénzt, vannak dolgok amiken már változtak és van olyan is ami folyamatban van. Amennyiben úgy írnátok véleményt hogy utána néznétek most milyen vagy voltatok ott a váltás óta , akkor tudnátok miről írtok .......úgy még elfogadható is lenne bármi vélemény, de így ............
Sziasztok! Nem fényezés csak tények, más üzemelteti és költöttek már rá pénzt, vannak dolgok amiken már változtak és van olyan is ami folyamatban van. Amennyiben úgy írnátok véleményt hogy utána néznétek most milyen vagy voltatok ott a váltás óta , akkor tudnátok miről írtok .......úgy még elfogadható is lenne bármi vélemény, de így ............
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 09:06

Annyira toljátok ezt a klub Paradise-t hogy már át ütött a másik végletbe, csak nem annyira rosszul sikerült a váltás hogy nyugdíjas klubnak jobban beillik
Régen jó klub volt ,de sajna most ....................... Fényezheted akár mennyire költeni kellene rá nem nyereségvágyból nyitva tartani.....

Legnagyobb probléma, hogy ha véleménykülönbség van, akkor az átlag alatti IQ-val rendelkező egyének ezt hatalmas problémának veszik és olyan fajta személyeskedésbe mennek át, hogy méltatlan az emberi létformához.
Nem a véleménykülönbséggel van probléma, mert azok nagyon jó dolgok, hanem annak lereagálásával. Mintha egyeseknek érdeke fűződne ahhoz, hogy a saját meglátásuk legyen a mérvadó vagy az a jó, az az általános, minden más hülyeség. (Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 03:28
Nem a véleménykülönbséggel van probléma, mert azok nagyon jó dolgok, hanem annak lereagálásával. Mintha egyeseknek érdeke fűződne ahhoz, hogy a saját meglátásuk legyen a mérvadó vagy az a jó, az az általános, minden más hülyeség. (Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)

És személyes sértésnek veszik, ha más véleményed van.
Dress code szokott lenni előzetesen. De ha nincs akkor pasiknak teniszpóló, kisgatyó, papucs, vagy szaunaszoknya.
Nőknek szexy fehérnemű, babydoll, tűsarok. Sokan viselnek neccharisnyát, olyanok is, akiknek inkább nem kéne.
Ez a kötözöttsonka történet.
A swingerblogon írták, hogy nincsenek tipikus swingerek..
De vannak. Én ki tudtam szúrni a nagy számok törvénye alapján egy kinézetre visszatérő nő és pasi típust.
Dress code szokott lenni előzetesen. De ha nincs akkor pasiknak teniszpóló, kisgatyó, papucs, vagy szaunaszoknya.
Nőknek szexy fehérnemű, babydoll, tűsarok. Sokan viselnek neccharisnyát, olyanok is, akiknek inkább nem kéne.
De vannak. Én ki tudtam szúrni a nagy számok törvénye alapján egy kinézetre visszatérő nő és pasi típust.
Hogy most milyen, azt nem tudom személy szerint, de van sejtésem.
Az biztos, h kb. 3 éve milor utoljára ott jártam, kritikán aluli volt, minden téren..
Szoval annál csak jobb lehet. (Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 09:06
Az biztos, h kb. 3 éve milor utoljára ott jártam, kritikán aluli volt, minden téren..
Szoval annál csak jobb lehet. (Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira toljátok ezt a klub Paradise-t hogy már át ütött a másik végletbe, csak nem annyira rosszul sikerült a váltás hogy nyugdíjas klubnak jobban beillik
Régen jó klub volt ,de sajna most ....................... Fényezheted akár mennyire költeni kellene rá nem nyereségvágyból nyitva tartani.....

Hagyjad már ezt az elcsépelt kötözöttsonka szöveget..
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 03:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 03:28

Erről lemaradtam vagy mert törölték vagy már régen volt és elkopott, így csak sejthetem mi volt az attitűd, de tény, hogy én is ismerek huszonéves, swingerező modell csajt és ő sem akar a szülei korosztályával szexelni.
Talán pont azért. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 18:55
Talán pont azért. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)

Egyszer beszéltem én ia Macival erről. Akkor is pont az volt, hogy csúnya szócsata volt az üzenőfalon és megemlítettem neki, hogy én levettem volna. Ő meg úgy döntött, hogy nem. Pedig azt is mondtam, hogy ha mi azon a hétvégén mentünk volna először, akkor üzenőfal alapján otthon maradtunk volna. Dehát különbözőek vagyunk.
Ja és valami olyat éreztem Maci váalszában, amit ti írtok, hogy "kontraproduktivitást generáló szándékosság"
Ja és valami olyat éreztem Maci váalszában, amit ti írtok, hogy "kontraproduktivitást generáló szándékosság"
" ... tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele."
Inkább csak az újabb generációknál.
Azért, mert nincsenek meg a közös alapok.
A "régiek", a velünk egy ívásúak még értik. (Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 06. vasárnap 18:42
Inkább csak az újabb generációknál.
Azért, mert nincsenek meg a közös alapok.
A "régiek", a velünk egy ívásúak még értik. (Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2018. 05. 06. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Macit - közelről ismerve - érzek én ebben valami kontraproduktivitást generáló szándékosságot, mintha a negatív példát, a pozitív ellen állítaná, visszájára fordítva, akár..., s ezért hagyta, had iskolázza le magát a hölgy, s maga a jelenség, önmagában, de persze nem látunk a fejébe...
S igen, az "átlag" nem mindig érti a bujtatott szándékot.
Mi moderáltunk volna, mert tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele.

S igen, az "átlag" nem mindig érti a bujtatott szándékot.
Mi moderáltunk volna, mert tapasztaljuk, a direkt üzenet jut el a befogadóhoz, az összetettebb áthallásokat az emberek nem értik, s nem is veszik a fáradságot, hogy foglalkozzanak vele.
De vannak. Én ki tudtam szúrni a nagy számok törvénye alapján egy kinézetre visszatérő nő és pasi típust. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 08. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 08. kedd 07:49
De vannak. Én ki tudtam szúrni a nagy számok törvénye alapján egy kinézetre visszatérő nő és pasi típust. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 08. kedd 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

bali36 jóvoltából szétnéztem a TicTac oldalán. Elolvastam a Kinga írásait is. Kicsit fura, néha valóban olyan, mintha egy férfi írna. De! Azért ott is érezni, mint itt is a fórumon, hogy azért nagyon megy a szurkálás annak irányába, aki más véleményen van egy picit. Ez mindig is feszültséget szül, és további vitákat generál.
Megnéztem a képeket, nekem teljesen pozitív a helyszín a képek alapján. Rettentő hangulatosnak tűnik, elégé házibulis érzetű. Én sok éve láttam képeket valamelyik swinger klubról, még azok éltek a fejemben. Persze gondoltam nem az a színvonal lehet, de ennyire pozitívnak nem gondoltam. Szóval képek alapján tetszik a hely.
Megnéztem a képeket, nekem teljesen pozitív a helyszín a képek alapján. Rettentő hangulatosnak tűnik, elégé házibulis érzetű. Én sok éve láttam képeket valamelyik swinger klubról, még azok éltek a fejemben. Persze gondoltam nem az a színvonal lehet, de ennyire pozitívnak nem gondoltam. Szóval képek alapján tetszik a hely.

Tenisz póló. Tudod, a galléros.
Vagy fekete, ujjatlan lycra póló. Ilyet is sokat látni.
Attól függ milyen az alakod és az önképed. (Ez egy válasz jatékos üzenetére (2018. 05. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 09. szerda 14:10
Vagy fekete, ujjatlan lycra póló. Ilyet is sokat látni.
Attól függ milyen az alakod és az önképed. (Ez egy válasz jatékos üzenetére (2018. 05. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi e hónapban tervezünk (először) menni klubba, valószínűleg a Tik-Takba. A dress code-ról szeretnék kérdezni hozzáértőket: a nők mennyire veszik szexire a figurát, mi az általános? Simán szexin kéne öltözködni, vagy akár látszódjanak a cicik, szoknya bugyi nélkül, ilyesmik? A férfi gondolom boxer, póló, papucs, és kész.
Ez mi?
Club Paradise gerilla reklám?
Club Paradise gerilla reklám?
Közben már megvolt az első TT szeánszunk, élveztük, minden rendben volt, szimpatikus a hely nekünk.
(Ez egy válasz Laszlo84 üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenképp légy nyitott
(Ez egy válasz jatékos üzenetére (2018. 05. 09. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 09. szerda 14:10

Mi e hónapban tervezünk (először) menni klubba, valószínűleg a Tik-Takba. A dress code-ról szeretnék kérdezni hozzáértőket: a nők mennyire veszik szexire a figurát, mi az általános? Simán szexin kéne öltözködni, vagy akár látszódjanak a cicik, szoknya bugyi nélkül, ilyesmik? A férfi gondolom boxer, póló, papucs, és kész.
Hát ezek után juszt se írom meg a tapasztalatainkat.

Ez most komoly?
Sziasztok! A Club Paradiseről szeretnénk infót kérni privátban ha lehet. Nappali partyn mennyien vannak, milyen a párok aránya? Milyen korosztály látogatja a rendezvényeket? Mennyire füstös a hely? Először nyitó párként a nappali, agy inkább esti programot javasoljátok? Ha az ember eleinte csak nézelődik, ismerkedik a hellyel, az megengedett-e? A dresscode a nappali programokon is a honlapon leírtak szerint javasolt? Segítségeteket előre is köszönjük, ha lehet olyanok írjanak, akinek van már tapasztalata. A fórumot végigolvastuk smile esetleg beszélnénk párral, akikkel közösen látogatnánk a Clubba. Köszi előre is Mindenkinek, aki válaszol.
Sziasztok! A Club Paradiseről szeretnénk infót kérni privátban ha lehet. Nappali partyn mennyien vannak, milyen a párok aránya? Milyen korosztály látogatja a rendezvényeket? Mennyire füstös a hely? Először nyitó párként a nappali, agy inkább esti programot javasoljátok? Ha az ember eleinte csak nézelődik, ismerkedik a hellyel, az megengedett-e? A dresscode a nappali programokon is a honlapon leírtak szerint javasolt? Segítségeteket előre is köszönjük, ha lehet olyanok írjanak, akinek van már tapasztalata. A fórumot végigolvastuk smile esetleg beszélnénk párral, akikkel közösen látogatnánk a Clubba. Köszi előre is Mindenkinek, aki válaszol.
Sziasztok! A Club Paradiseről szeretnénk infót kérni privátban ha lehet. Nappali partyn mennyien vannak, milyen a párok aránya? Milyen korosztály látogatja a rendezvényeket? Mennyire füstös a hely? Először nyitó párként a nappali, agy inkább esti programot javasoljátok? Ha az ember eleinte csak nézelődik, ismerkedik a hellyel, az megengedett-e? A dresscode a nappali programokon is a honlapon leírtak szerint javasolt? Segítségeteket előre is köszönjük, ha lehet olyanok írjanak, akinek van már tapasztalata. A fórumot végigolvastuk
esetleg beszélnénk párral, akikkel közösen látogatnánk a Clubba. Köszi előre is Mindenkinek, aki válaszol.