Az ciki ha mi nem akarunk senkit bevonni csak nezelödünk ill szeretjük ha neznek és ugy szeretnenk sexelbi masok nelkül de masok elött??
Lehet talalni klubva bi sracot vagy az nagyon lehetetle?
Elhatároztuk, hogy lemegyünk valamelyik clubba. No, de melyikbe? A Dream közelebb van a TikkTakk-nak viszont jobb a véleményezése. Első alkalommal melyik lenne jobb?
Szerintünk a programok nevei általában azért vannak hogy legyen neve az estének: Sok szerepe nincs. Mindig a társaság összetétele dönti el milyen lesz a buli. Mi jó pár éve járunk ,hölgy tagunk is nagyon szereti a lányos dolgokat. A tapasztalat az hogy úgy menni klubba hogy az este lánnyal leszek teljesen fölösleges. Ha le tudod valakivel szervezni persze esélyesebb. Ellenben teljesen spontán jó párszor összejött már ez a dolog. Nem feltétlen hármas. Mindig a két hölgy dönti el hogy csak egymással foglalkoznak vagy bevonják a férfi tagot,tagokat. Volt alkalom hogy kb 2 óra hosszat néztem hogy Bébike egy másik csajjal szeretkezett kettesben.Igaz oda más csajt sem engedtek.Számomra gyönyörű volt. Mi a TT ben látjuk erre a legnagyobb esélyt.
(Ez egy válasz AttiBetti üzenetére (2018. 06. 12. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 09:55

Értem,azért merült fel a kérdés mert ahogy néztük a programokat vannak olyan esték amikor párok és lányok vannak
Hozzánk csatlakozott már szóló lány, igaz csak egyszer. Viszont teljesen egyetértek veled, hogy nem túl nagy az esélye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 10:00

Törölt felhasználó (69371)

A kérdés mennyi az arány. Meg azok a lányok, inkább asszonyok.
De rám ne hallgass, mert én sosem voltam. Viszont emlékeim szerint nem igazán olvastam még itt olyan élményről, ahol nő csatlakozott volna párhoz.
Semmi esetre sem akarom elvenni a kedveteket, remélem valaki megcáfol és nem azért mert én írtam ezt és kitalál egy kamu sztorit, hanem mert tényleg volt része benne.
Azt szoktam mondani, hogy az esély mindenre meg van. Viszont lehet csak többszöri látogatás után lesz pozitív élményetek. Ez azokkal is megesik, akik nem nőt keresnek.
Sok sikert Nektek!
De rám ne hallgass, mert én sosem voltam. Viszont emlékeim szerint nem igazán olvastam még itt olyan élményről, ahol nő csatlakozott volna párhoz.
Semmi esetre sem akarom elvenni a kedveteket, remélem valaki megcáfol és nem azért mert én írtam ezt és kitalál egy kamu sztorit, hanem mert tényleg volt része benne.
Azt szoktam mondani, hogy az esély mindenre meg van. Viszont lehet csak többszöri látogatás után lesz pozitív élményetek. Ez azokkal is megesik, akik nem nőt keresnek.
Sok sikert Nektek!

Ha nem vagytok kezdők, az fél siker
Embere válogatja, de klubban talán tényleg könnyebb párt találni.Kell egy barátságos, elfogadó társaság és ennyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 11:45

Törölt felhasználó (2962432)

Nem akarunk bezárkózni hiszen pont amiatt mennénk le hogy esetleg egy másik párral 4-ben szorakozzunk. Nem vagyunk kezdők csak itt elég nehéz párt találni így gondoltuk meg próbáljuk egy clubban. Hát ha ott könnyebb.
Nálunk lehet párcsere is, nem zárkózunk el előle
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2018. 06. 12. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 13:48

Menjetek nyugodtan,probáljátok meg.Nagyon sok olyan pár van ,ahol a hölgy bi,négyesben vannak .De párcsere nélkül,csak lányok vannak eggyüt,De sok a soft swingerezö.Befekszenek a többesben,de ök mással nem csinálják.
Menjetek nyugodtan,probáljátok meg.Nagyon sok olyan pár van ,ahol a hölgy bi,négyesben vannak .De párcsere nélkül,csak lányok vannak eggyüt,De sok a soft swingerezö.Befekszenek a többesben,de ök mással nem csinálják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem akarunk bezárkózni hiszen pont amiatt mennénk le hogy esetleg egy másik párral 4-ben szorakozzunk. Nem vagyunk kezdők csak itt elég nehéz párt találni így gondoltuk meg próbáljuk egy clubban. Hát ha ott könnyebb.
Mi sok féle testalkatot láttunk, és a zöme inkább hétköznapi, de ápolt volt, és nem bombázó. menjetek nyugodtan szerintem.

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 11:40
Törölt felhasználó (3863192)

Sziasztok! Teljes mértékben swinger klubba valók vagytok. fejben dől el
Mi sem vagyunk vékonykák és már régóta járunk
Nem szólnak meg, sőt szokták szeretni. Mi általában péntekenként járunk a DL-be, sok husi csajszi szokott lent lenni. Hozzátartozik, hogy sok a szóló srác is, így kezdőknek nem feltétlenül ajánlott
Olyan helyet kellene választanotok, ahol, ha kell, be tudtok zárkózni (először akár kettesben) és nincs annyi szóló srác. Később jöhet a pénteki DL

Sziasztok! Teljes mértékben swinger klubba valók vagytok. fejben dől el
Mi sem vagyunk vékonykák és már régóta járunk
Nem szólnak meg, sőt szokták szeretni. Mi általában péntekenként járunk a DL-be, sok husi csajszi szokott lent lenni. Hozzátartozik, hogy sok a szóló srác is, így kezdőknek nem feltétlenül ajánlott
Olyan helyet kellene választanotok, ahol, ha kell, be tudtok zárkózni (először akár kettesben) és nincs annyi szóló srác. Később jöhet a pénteki DL
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 08:03

Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Régóta tervezzük a párommal, hogy el megyünk egy ilyen Klubba. Mivel ő nem egy vékony alkat ezért úgy érzi nem lenne oda való. Pedig nagyon szeretne elmenni egy ilyen helyre velem együtt mert vágyik egy jo kis gabalyodásra. Szoktak járni ilyen helyre más telt alkatú párok?
Köszönjük a válaszokat előre is.
A kérdés mennyi az arány. Meg azok a lányok, inkább asszonyok.
Sok sikert Nektek!
(Ez egy válasz AttiBetti üzenetére (2018. 06. 12. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 09:55
Sok sikert Nektek!

Értem,azért merült fel a kérdés mert ahogy néztük a programokat vannak olyan esték amikor párok és lányok vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 09:41
Törölt felhasználó (69371)

A leírt tapasztalatok alapján erre nagyon kicsi az esély. Szólóban inkább férfiak vannak, nők pedig csak párjukkal. És a párok ebben az esetben hozzátok hasonlóan nőt keresnek. De a swinger nem ez, hogy hármasozás női beszállóval. Hanem inkább pár csere, négyes-többes gabalyodások. Hogy párok egymás előtt szexelnek, vagy magukra zárva az ajtót, az még mindig nem swinger, de ez az általános tevékenység a leírtak alapján.
A leírt tapasztalatok alapján erre nagyon kicsi az esély. Szólóban inkább férfiak vannak, nők pedig csak párjukkal. És a párok ebben az esetben hozzátok hasonlóan nőt keresnek. De a swinger nem ez, hogy hármasozás női beszállóval. Hanem inkább pár csere, négyes-többes gabalyodások. Hogy párok egymás előtt szexelnek, vagy magukra zárva az ajtót, az még mindig nem swinger, de ez az általános tevékenység a leírtak alapján.
(Ez egy válasz AttiBetti üzenetére (2018. 06. 12. kedd 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 09:05

Sziasztok!párommal szeretnénk ellátogatni egy klubba.harmadikként szeretnénk egy hölgy csatlakozását,teljesen amatőrők vagyunk.véleményeket tapasztalatokat kérni hogy melyik klubba tudnánk ezt az élményt átélni?
Sziasztok!párommal szeretnénk ellátogatni egy klubba.harmadikként szeretnénk egy hölgy csatlakozását,teljesen amatőrők vagyunk.véleményeket tapasztalatokat kérni hogy melyik klubba tudnánk ezt az élményt átélni?
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Régóta tervezzük a párommal, hogy el megyünk egy ilyen Klubba. Mivel ő nem egy vékony alkat ezért úgy érzi nem lenne oda való. Pedig nagyon szeretne elmenni egy ilyen helyre velem együtt mert vágyik egy jo kis gabalyodásra. Szoktak járni ilyen helyre más telt alkatú párok?
Mi is úgy mentünk el a Tik-Takba, hogy nem gabalyodunk másokkal, és így is lett. Nekünk pont elég izgató volt, hogy a párom szexi ruhában illeg-billeg mellettem, aztán felmentünk és szexeltünk mások társaságában. Mi is láttunk másokat és minket is láttak mások, mindkét dolgot élveztük, hallottuk a hangokat, és három hatalmasat élveztünk. Szuper éjszaka volt.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 06. 09. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 09. szombat 10:51

"Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él."

Tegnap a paradise ban volt valaki innen ?
Most ejjel voltunk a TT ben!Nagyon jol ereztuk magunkat!

Nagyon szépen köszönjük az infot. A leírtak alapján valószínű marad részünkről is a TT .Bár szerintünk sokat vesztett régi fényéből még mindig viszi a színvonalat. Szeretnénk kipróbálni egy két házibulit ,de sajnos az is rizikós! Ha az embernek ritkán van szabadideje meggondolja hogy tölti azt el.
(Ez egy válasz janad üzenetére (2018. 06. 09. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 09. szombat 21:38

Mi két hete jártunk újra a Paradise swingerben, mert mindenki annyira istenítette , hogy új a vezetőség stb...kiakartuk újra próbálni 2-3 év el telltével. A mi tapasztalatunk szerint még rosszabb mint volt !! Annami közvetlenebb házigazda volt .Az új üzemeltető meg se kérdezte , hogy jártunk e már itt (hogy körbevezetne esetleg ).
A tisztasággal továbbra is vannak gondok. Szinte az összes fali làmpán akkora por és pokhàló volt hogy ihajj.
Medence nem volt feltöltve...ez szerepelhetett volna a honlapon , hogy nem üzemel .Most mondhatjátok, hogy nem enni , inni és medencézni megy oda az ember fia...ok...de akkor ne is legyen rajta a klub honlapján, hogy mindezek a szolgàltatások "elérhetőek" !
Az ital választék az itthoni hütőnkben nagyobb mint ott. Martini , Unicum , Baileys az nincs...más klubban alap ! Előző napokról felbontott meleg pezsgő viszont volt !
Az a kb.20 fős szombat esti társaság kedves volt , többekkel beszélgettünk más kérdés, hogy a szexuális vonzalom nem volt meg.
Mi maradunk a Tik-Taknál....
A tisztasággal továbbra is vannak gondok. Szinte az összes fali làmpán akkora por és pokhàló volt hogy ihajj.
Medence nem volt feltöltve...ez szerepelhetett volna a honlapon , hogy nem üzemel .Most mondhatjátok, hogy nem enni , inni és medencézni megy oda az ember fia...ok...de akkor ne is legyen rajta a klub honlapján, hogy mindezek a szolgàltatások "elérhetőek" !
Az ital választék az itthoni hütőnkben nagyobb mint ott. Martini , Unicum , Baileys az nincs...más klubban alap ! Előző napokról felbontott meleg pezsgő viszont volt !
Az a kb.20 fős szombat esti társaság kedves volt , többekkel beszélgettünk más kérdés, hogy a szexuális vonzalom nem volt meg.
Mi maradunk a Tik-Taknál....