Hol van swingerszauna? Mikor látogatható?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 11:05
Törölt felhasználó (957431)

Rég nem jártam így klubban
A most hétfő esti swingrszauna igencsak érdekesen zajlott
6 pár, és velem együtt 5 szolo pasi voltunk egy helyen.
Enniyre passzív csapatot még nem láttam
Eddig mindig volt akció, (nem mindig voltam részese, de nyitott ajrón, függönyön át látható volt)
De most hétfőn 3 pár nem is szexelt, a másik 3 pár mindegyike pedig bezárkózott, besötételt
Ha nem is akartak bevenni senkit (egyik szólo pasi se nyomult senkire...), akkor is legalább exhibicionistán dughattak volna...
Fura egy este volt
Eddig mindig volt akció, (nem mindig voltam részese, de nyitott ajrón, függönyön át látható volt)
De most hétfőn 3 pár nem is szexelt, a másik 3 pár mindegyike pedig bezárkózott, besötételt
Ha nem is akartak bevenni senkit (egyik szólo pasi se nyomult senkire...), akkor is legalább exhibicionistán dughattak volna...
Fura egy este volt
Rég nem jártam így klubban
Fura egy este volt
Fura egy este volt
Én imádom a swingert
Van olyan hölgy, aki eljönne velem ma este?
Egyébként Kelet Magyarországon tudtommal semmi nincs, se swinger se gory semmi...
Szolnokon tud valaki swinger klubot, vagy esetleg valami glory hole helyet? Előre is köszi!

Glory caféról vélemények?
Hm.. szerintem már nem.
(Ez egy válasz zoltanka01 üzenetére (2019. 03. 22. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Angol klubokrol valakinek van tapasztalata? Hamarosan jarunk arra, jo alkalom lenne.
Nyieregyen a PP üzemel még?
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 17. vasárnap 15:38
Törölt felhasználó (4012082)

szerintem elhamarkodott a véleményed! gondold csak át....na ugye!
szerintem elhamarkodott a véleményed! gondold csak át....na ugye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 24. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 24. vasárnap 11:25
Törölt felhasználó (4024732)

Ha rám hallgatsz, nem hallgatsz senkire
Nézd meg mind3 klub honlapját. Üzenőfalát.
És tényleg az szerint döntsél, hogy melyik a szimpibb.
Mert láthatod, mindenkinek másik jobb valamiért.
Vagy ami még jobb: próbáld ki mind a hármat
De amúgy egy látogatás alatt sem lehet szerintem messze menő következtetést levonni, sztem 2/3 alkalom kell, egy reális képért.

Nézd meg mind3 klub honlapját. Üzenőfalát.
És tényleg az szerint döntsél, hogy melyik a szimpibb.
Mert láthatod, mindenkinek másik jobb valamiért.
Vagy ami még jobb: próbáld ki mind a hármat

De amúgy egy látogatás alatt sem lehet szerintem messze menő következtetést levonni, sztem 2/3 alkalom kell, egy reális képért.
Sziasztok
Tud valaki működő swinger klubot nyugat mo-n,
akár a határ túloldalán?
Tud valaki működő swinger klubot nyugat mo-n,
akár a határ túloldalán?
Sziasztok. A Szegedi 3 Majom Clubról van valakinek infója? Előre is köszönöm a választ.
Debrecenben vagy környékén tud valaki klubot?
Szerdán van valahol buli?
Sziasztok!Kérdésem az lenne hogy hallott e valaki valamit a március 9.ei Verőcei magánbuliról valamit?Timizoli1980 szervezi.Esetleg jön e valaki?Ismerkedhetnénk.
Érdeklődnék, hogy a miskolci Sweetlife xlubról van e valakinek infója.
Hurrá! Ez a lényeg-más semmi!
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2019. 02. 24. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 24. vasárnap 11:26

Pénteken voltunk a Tiktakba. ugyan úgy nem jelentkeztünk be párként mint máskor se és nem is küldtek el most se mint máskor se.. Maci szokás szerint a parkolást intézte , minket eddig is barátságosan fogadott most is ( nem volt még pökhendi velünk sose) , bent meg Kriszta üdvözölt barátságosan a szokott módján. A klubban a szokásos tisztaság és kulturáltság fogadott. A pénteki napon régen is kevesebben voltak házibulisabb jellegű mint a szombat, most se volt másképpen, mi ezért is mentünk most pénteken. Pénteken nincs sorban állás, nem voltak akik kisajátítottak volna maguknak a láncost vagy más helyet. Mindenki el is tudott pakolni maga után. Régen voltunk már pénteki napon a Tiktakban, de a mostani pénteki nap se volt rosszabb a régieknél, nem tapasztaltunk hanyatlást. Szombati napon már mi is tapasztaltunk nem tetsző dolgokat ott , de az elsősorban az ott lévő egyes vendégek miatt volt .
Pénteken voltunk a Tiktakba. ugyan úgy nem jelentkeztünk be párként mint máskor se és nem is küldtek el most se mint máskor se.. Maci szokás szerint a parkolást intézte , minket eddig is barátságosan fogadott most is ( nem volt még pökhendi velünk sose) , bent meg Kriszta üdvözölt barátságosan a szokott módján. A klubban a szokásos tisztaság és kulturáltság fogadott. A pénteki napon régen is kevesebben voltak házibulisabb jellegű mint a szombat, most se volt másképpen, mi ezért is mentünk most pénteken. Pénteken nincs sorban állás, nem voltak akik kisajátítottak volna maguknak a láncost vagy más helyet. Mindenki el is tudott pakolni maga után. Régen voltunk már pénteki napon a Tiktakban, de a mostani pénteki nap se volt rosszabb a régieknél, nem tapasztaltunk hanyatlást. Szombati napon már mi is tapasztaltunk nem tetsző dolgokat ott , de az elsősorban az ott lévő egyes vendégek miatt volt .