Szia.
Látod ez a baj, hogy fasziként gondolkodsz!
Mi van, ha valakinek pont ez a kicsi fős létszám tetszik?
Szeretnek a pasik potyázni ez a baj sok klubbal, hogy magas az arányotok!
Mi a hangulatos, egyenlő arányú estéket szerettük!
Semmi baj nincs ezzel a hellyel-hajrá!
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 15:20
Látod ez a baj, hogy fasziként gondolkodsz!
Mi van, ha valakinek pont ez a kicsi fős létszám tetszik?
Szeretnek a pasik potyázni ez a baj sok klubbal, hogy magas az arányotok!
Mi a hangulatos, egyenlő arányú estéket szerettük!
Semmi baj nincs ezzel a hellyel-hajrá!
Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 08. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)

Mohács a hely maga jó.Viszont extra kevesen vannak 12-18 fő!Abból is nagyobb része pasi
Szerintem fél éven belül bezár mivel nem érdemes 12-18-20 főnek bulit szervezni 10-12ember 1 sima házibuliban is simán elfér
Valamint nekem nem tetszik hogy a szóló nők szinte ingyen bejöhetnek ez soha sehol nem tetszik nekem mert mi van ha 3-4 barátnő csak az miatt eljön hogy utána kibeszélhese hogy kiket látott ezen a helyen
12fős buli volt abból volt azt hiszem 8 pasi és 4 nő 5pasi ráment 1 részeg nőre volt nyilvános gang bang kb ennyi volt a buli érdemi része
Szerintem fél éven belül bezár mivel nem érdemes 12-18-20 főnek bulit szervezni 10-12ember 1 sima házibuliban is simán elfér
Valamint nekem nem tetszik hogy a szóló nők szinte ingyen bejöhetnek ez soha sehol nem tetszik nekem mert mi van ha 3-4 barátnő csak az miatt eljön hogy utána kibeszélhese hogy kiket látott ezen a helyen
12fős buli volt abból volt azt hiszem 8 pasi és 4 nő 5pasi ráment 1 részeg nőre volt nyilvános gang bang kb ennyi volt a buli érdemi része
Mohács a hely maga jó.Viszont extra kevesen vannak 12-18 fő!Abból is nagyobb része pasi
Te voltál már szombaton?
Milyen a kórosztály? (Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2019. 12. 27. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 27. péntek 10:11
Milyen a kórosztály? (Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2019. 12. 27. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szombatonként a Dl-ben csak páros este van így csak a párokat tudjátok kukkolni vagy ha úgy van és párcserés szexet akartok akkor az lehetséges. Minden tőletek függ hogy ki tetszik nektek és kivel tudtok összegabalyodni.)

Sziasztok,minket is èrdekelne mit lehet tudni a helyröl?akàr privàtban is irhatok.
(Ez egy válasz privatesector üzenetére (2020. 01. 04. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 12:43

De jó, hogy kérded, mi is a minap találtunk rá
Várjuk az esetleges meglévő infókat

Szia!
Hangsúlyoznám, hogy nem a mi tapasztalatunk, csak bemásolom:
"Kétszer voltunk a “klubban”. Inkabb nem minősitem.
Semmi hozzáértés és tapasztalat. 10-15 ember lézeng, 50+ korosztály.. Arányában sok a szóló pasi, de inkabb papa." (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 27. péntek 18:10
Hangsúlyoznám, hogy nem a mi tapasztalatunk, csak bemásolom:
"Kétszer voltunk a “klubban”. Inkabb nem minősitem.
Semmi hozzáértés és tapasztalat. 10-15 ember lézeng, 50+ korosztály.. Arányában sok a szóló pasi, de inkabb papa." (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
A mohácsi klubról mi is olvasnánk pár véleményt. Sajnos eddig még nem sikerült eljutnunk, de érdekelne hogy milyen lett.
Ha esetleg nektek van már más infótok a saját tapasztalatokon kívül, és megosztanátok velünk (, akár privátban is), akkor azt megköszönném.
A mohácsi klubról mi is olvasnánk pár véleményt. Sajnos eddig még nem sikerült eljutnunk, de érdekelne hogy milyen lett.
Ha esetleg nektek van már más infótok a saját tapasztalatokon kívül, és megosztanátok velünk (, akár privátban is), akkor azt megköszönném.
De jó, hogy kérded, mi is a minap találtunk rá
Várjuk az esetleges meglévő infókat
(Ez egy válasz Core4 üzenetére (2020. 01. 04. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Vip all in clubbról van valakinek tapasztalata?
Vip all in clubbról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok, előre is elnézést, hogy nem kerestünk rá saját magunk, de most nincs rá (túl sok) lehetőségünk. Tudnátok Debrecen / Nyíregyháza körül minőségi swinger klubot ajánlani? Holnap este tervezünk menni
Jöhet privátban is
Niki & Robi

Sziasztok, Győrhöz közel keresek Swinger klubokat kezdő vagyok. Ötleteket várom. köszi előre is!
Szia. Mi ott töltöttük a szilvesztert. A hely nagyon új ezáltal még a kezdeti nehézségeket küzdi. Szerintünk jó úton halad.Mindenkinek merem javasolni. Kulturált hangulatos szobák, tiszta rendezett fürdőszobák. Finom ételek és italok. Kedves kiszolgálás, barátságos hangulat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Sziasztok. Jövő héten szeretnénk Budapesten egy klubbot meglátogatni. Eddig csak a Tik-Tak-ba jártunk többször is. Most talán kipróbálnánk valami újat, ezért kinéztük magunknak a Club Paradise-t. Szeretnénk véleményeket, tapasztalatokat a klubról. Mi inkább a páros esteket szeretjük, kévés szóló férfival. Milyen az arány a Paradise-ba?
Tudjuk hogy mindenkinek más a tapasztalata , élménye egy klubrol és mivel nincs szándékunk sem feszültséget generálni a fórumozók között sem reklámot csinálni ezért kérnénk titeket véleményeiteket inkább privát üzenetbe küldjétek.
Köszönet előre is minden infot...
Tudjuk hogy mindenkinek más a tapasztalata , élménye egy klubrol és mivel nincs szándékunk sem feszültséget generálni a fórumozók között sem reklámot csinálni ezért kérnénk titeket véleményeiteket inkább privát üzenetbe küldjétek.
Köszönet előre is minden infot...

Szia. Baranyában Olasz án szokott swinger buli lenni??
(Ez egy válasz csigusz3 üzenetére (2019. 12. 17. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 17:45

Sziasztok!
Olaszi bulikkal kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Teljesen kezdőként kacérkodunk a gondolattal hogy reszt vegyünk az egyiken.
Olaszi bulikkal kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Teljesen kezdőként kacérkodunk a gondolattal hogy reszt vegyünk az egyiken.
Sziasztok! Swinger 4 You klubról meg tud osztani valaki tapasztalatot, illetve, hogy mikor érdemes ellátogatni oda?
Sziasztok!
Itt az a párocska akikhez a csatlakoztam harmadikként a swinger for youba dec 7 én?
Hihetetlen jó volt, csak szerettem volna megköszönni
Itt az a párocska akikhez a csatlakoztam harmadikként a swinger for youba dec 7 én?
Hihetetlen jó volt, csak szerettem volna megköszönni

Sziasztok!
Egy furcsának hangzó kérdéssel fordulok hozzátok.
Akik járnak swinger klubba, vagy szerveztek privát partikat!
Hogy reagálnátok, ha egy swinger klubban az egyik pár csinos hölgyéről kiderülne, hogy transnemű, vagy hermafrodita.
Ti hogy állnátok a dologhoz?
Befogadnátok, vagy elutasítanátok egy ilyen párt?
Ne a megfelelés, vagy a szokás beszéljen belőletek, hanem a saját véleményetek!
Egy furcsának hangzó kérdéssel fordulok hozzátok.
Akik járnak swinger klubba, vagy szerveztek privát partikat!
Hogy reagálnátok, ha egy swinger klubban az egyik pár csinos hölgyéről kiderülne, hogy transnemű, vagy hermafrodita.
Ti hogy állnátok a dologhoz?
Befogadnátok, vagy elutasítanátok egy ilyen párt?
Ne a megfelelés, vagy a szokás beszéljen belőletek, hanem a saját véleményetek!
Adatlap alapján...
Nem elírás volt a többesszám (Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 12. 27. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem elírás volt a többesszám (Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 12. 27. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlap alapján egyedül vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Sziasztok
Ha esetleg nektek van már más infótok a saját tapasztalatokon kívül, és megosztanátok velünk (, akár privátban is), akkor azt megköszönném. (Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 22. vasárnap 12:49
Ha esetleg nektek van már más infótok a saját tapasztalatokon kívül, és megosztanátok velünk (, akár privátban is), akkor azt megköszönném. (Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen olvasnék beszámolót a mohácsi klubról. A nyitópartin voltunk, érdekelne, hogyan alakul azóta
Sziasztok. Szombatonként a Dl-ben csak páros este van így csak a párokat tudjátok kukkolni vagy ha úgy van és párcserés szexet akartok akkor az lehetséges. Minden tőletek függ hogy ki tetszik nektek és kivel tudtok összegabalyodni.)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 12. 26. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 26. csütörtök 10:18

Sziasztok
Milyen szokott lenni szombatonként a DL clubb? Nézelödnenk kikapcslodnank kukkolnank nő és persze sex élnénk mások előtt
Milyen szokott lenni szombatonként a DL clubb? Nézelödnenk kikapcslodnank kukkolnank nő és persze sex élnénk mások előtt
Üdv mindenkinek, valaki tudna ajánlani egy klubot Dunaújváros környékén.?szívesen megnéznék egy ilyet élőben.