Kb 15évvel ezelött.mi is oda jártunk.
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 19. vasárnap 12:59

Sziasztok. Én a swinger klub látogatást még a 16-ik kerületi Máté utca 55-ös szám alatti Emse nevű klub idején kezdtem ami ritka jó swinger klub volt. Esetleg volt aki járt oda még kb 15 évvel ezelőtt? Ide a Dreamland-be 2 évvel ezelőtt nyáron jártam egy nővel szinte minden szombaton meg néha pénteken. Amióta vezetőség csere lett ott azóta nem voltunk. Kérdés hogy mennyiel lett jobb mert hallottuk hogy van Face kontroll.
Sziasztok. Én a swinger klub látogatást még a 16-ik kerületi Máté utca 55-ös szám alatti Emse nevű klub idején kezdtem ami ritka jó swinger klub volt. Esetleg volt aki járt oda még kb 15 évvel ezelőtt? Ide a Dreamland-be 2 évvel ezelőtt nyáron jártam egy nővel szinte minden szombaton meg néha pénteken. Amióta vezetőség csere lett ott azóta nem voltunk. Kérdés hogy mennyiel lett jobb mert hallottuk hogy van Face kontroll.
Régen 10-20 évvel ezelőtt egy siklósi pár rendezett swinger partikat 6-8-10-12 párral esetleg van olyan itt aki azokon részt vett??(vélhetően nem lesz mivel ezek réges régi történetek)
Volt valaki mohácson tegnap??Hányan voltak?
Ezek szerint már nem. Bár mi nem voltunk akkor mikor Ági vitte a klubot, de hallottuk róla.
(Ez egy válasz nudibubu üzenetére (2020. 07. 18. szombat 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kati? A tulaj? Már nem az Ági viszi?
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 21:41

Swinger paradise tapasztalatunk.
Tegnap este kitalaltuk a párommal, hogy eddig mindig csak a Tt-Ben voltunk nézzünk meg egy másik klubot is ha már három van "Budapesten"
Végül arra a döntésre jutottunk legyen a paradise.
Telefonon simán elérhető volt, tulajdonos korrektul válaszolt a kérdésekre.
Kb:21:45ra érkeztünk meg, a bejárat a honlapon lévő kép alapján azonnal megtalálható.
Kati a tulajdonos, segítőkészen elmondta, hogy ha kell körbe vezet, miután az érkezőket fogadta.
Magunk jártuk körbe a helyet amin látszik, hogy volt már fényesebb kora is de egyáltalán nem rossz.
Sőt nagyon szimpatikus volt, hogy a tthez képest inkább elszeparáltabbak a hancur helyek, és a "wellness" rész pedig nagyon tetszett a medencével.
Ami a hely hátránya az, hogy helyenként látszik, hogy megkopott a festés a falon, nincs koktél, és hogy a társalgó dohány füstös részén lehet enni is.
Viszont ez után jött a fekete leves, kB 22h körül elkezdtek érkezni az emberek. Ami úgy nézett ki, hogy kB 10parra volt kb15-20 szóló férfi, akiből 5en együtt jöttek és hát a kisebbséghez tartoztak, ami a mentálitasban is megmutatkozott, mert mikor jeleztük, hogy nem kívánunk plusz főt magunk köré akkor még az egyiknek állt feljebb, hogy "méé nézni sem lehet"
Mikor mi egy szobába próbáltunk kicsit félre vonulni a kolbász party elől.
22:20kor el is jöttünk és inkább átmentünk a megszokott jól bevalt helyre. A tulajdonos nagyon korrekt volt, mert vissza akarta adni a TELJES hozzájárulást.
Összességében a hely nagyon jó lenne, csak hát az arányok és az emberek nem nekünk valók.
Tegnap este kitalaltuk a párommal, hogy eddig mindig csak a Tt-Ben voltunk nézzünk meg egy másik klubot is ha már három van "Budapesten"
Végül arra a döntésre jutottunk legyen a paradise.
Telefonon simán elérhető volt, tulajdonos korrektul válaszolt a kérdésekre.
Kb:21:45ra érkeztünk meg, a bejárat a honlapon lévő kép alapján azonnal megtalálható.
Kati a tulajdonos, segítőkészen elmondta, hogy ha kell körbe vezet, miután az érkezőket fogadta.
Magunk jártuk körbe a helyet amin látszik, hogy volt már fényesebb kora is de egyáltalán nem rossz.
Sőt nagyon szimpatikus volt, hogy a tthez képest inkább elszeparáltabbak a hancur helyek, és a "wellness" rész pedig nagyon tetszett a medencével.
Ami a hely hátránya az, hogy helyenként látszik, hogy megkopott a festés a falon, nincs koktél, és hogy a társalgó dohány füstös részén lehet enni is.
Viszont ez után jött a fekete leves, kB 22h körül elkezdtek érkezni az emberek. Ami úgy nézett ki, hogy kB 10parra volt kb15-20 szóló férfi, akiből 5en együtt jöttek és hát a kisebbséghez tartoztak, ami a mentálitasban is megmutatkozott, mert mikor jeleztük, hogy nem kívánunk plusz főt magunk köré akkor még az egyiknek állt feljebb, hogy "méé nézni sem lehet"
Mikor mi egy szobába próbáltunk kicsit félre vonulni a kolbász party elől.
22:20kor el is jöttünk és inkább átmentünk a megszokott jól bevalt helyre. A tulajdonos nagyon korrekt volt, mert vissza akarta adni a TELJES hozzájárulást.
Összességében a hely nagyon jó lenne, csak hát az arányok és az emberek nem nekünk valók.
A néger srác nem a klub tartozéka
pénteken nagyon szerették a lányok, párok hölgyei őt.
De Örülök, hogy jól sikerült a szerdai látogatásotok
és valóban ISTEN-i hogy nincs füst. Jobb lett a DL, sokkal jobb

pénteken nagyon szerették a lányok, párok hölgyei őt.
De Örülök, hogy jól sikerült a szerdai látogatásotok
és valóban ISTEN-i hogy nincs füst. Jobb lett a DL, sokkal jobb
Mi szerdán voltunk bár néger srác nem volt és kevesen is voltak de pont találtunk valakit
Egyébként tényleg nagyon igényes lett főleg lent, és nincs dohányfüst jeeeeee (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként tényleg nagyon igényes lett főleg lent, és nincs dohányfüst jeeeeee (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 07. 06. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Az ország keleti felén tud valaki egy igényes swinger klubot? Vagy hasonló célú rendezvényt?
Van bármelyik swinger klubban olyan, hogy korosztályhoz van kötve a belépés?
Most néztem a honlapot, szerintem majd 20-40kozotti korosztalyos partyra megyünk. Majd augusztusban...
(Ez egy válasz privatesector üzenetére (2020. 07. 11. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán nincs mit
Majd szóljatok, ha mennétek
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 09. csütörtök 21:33

Majd szóljatok, ha mennétek

Köszönjük szépen az ajanlast. Biztos, hogy megnezzuk azt is egyszer.
Köszönjük szépen az ajanlast. Biztos, hogy megnezzuk azt is egyszer.
(Ez egy válasz privatesector üzenetére (2020. 07. 04. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 13:59

A II. kerületi klub a negyedik akkor?
Próbáljátok ki azt is, mi már voltunk egyszer, ma este megyünk másodjára. Korábban leírtuk a tapasztalatunkat a helyről itt a fórumon: a tulaj nagyon normális hozzáállású, a hely exkluzív. Hátrány lehet viszont sokaknak, hogy csak párok, vagy hölgyek mehetnek, egyedülálló pasik nem. Mi ezt a felállást kedveljük, szóval nekünk ez előny. A létszám még gyengécske, de, hát ezért is promózzuk kicsit a helyet, hogy minél többen megismerjék.
Azt mondtuk már, hogy nincs belépő díj?
Cserébe van facekontroll, ami nekünk további pozitívum. Nemdohányzóknak, mint mi, pedig további kellemes meglepetés, hogy az elszívó rendszer elég brutális, ott cigizhetnek melletted, alig érzed.

Próbáljátok ki azt is, mi már voltunk egyszer, ma este megyünk másodjára. Korábban leírtuk a tapasztalatunkat a helyről itt a fórumon: a tulaj nagyon normális hozzáállású, a hely exkluzív. Hátrány lehet viszont sokaknak, hogy csak párok, vagy hölgyek mehetnek, egyedülálló pasik nem. Mi ezt a felállást kedveljük, szóval nekünk ez előny. A létszám még gyengécske, de, hát ezért is promózzuk kicsit a helyet, hogy minél többen megismerjék.
Azt mondtuk már, hogy nincs belépő díj?

Tud valaki olyan oldalt ahol az ország swingerei egy helyen megvannak??
Teljesen egyetértünk mindenben,Főleg a néger srácos témában
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 11:01

Törölt felhasználó (1292612)

sziasztok
Szuper lett az ujranyitás után a Gitár utca.
Megoldották a füstmentességet.
Én mint nem dohányzó nagyon örülök neki, bár bevallom, elméretezték a dohányzóhelyet.Kicsi és szűkös. Lapjával férnek be a füstölgők és az se szerencsés, hogy csak állni lehet. Kissé civilizálatlan módra lett kialakítva, talán ha a rudas emlevényt áthelyeznék és 2-3x ekkorára bővítenék, mindenki elégedett volna. De Én, mint nem dohányzó, agyon örülök, hogy nem kell a cigifüstöt nyelni a társalgóban. Szuper csapat jött össze most is és múlt pénteken is. Nagyon jól éreztem magam, sok kellemes pár és hölgy jött el. Külön köszönöm W.-nek és Judit-Tamáséknak.
de szuper látvány volt ffi létemre látni a néger srác akcióit is tegnapelőtt.
Csak így tovább DL
Én mint nem dohányzó nagyon örülök neki, bár bevallom, elméretezték a dohányzóhelyet.Kicsi és szűkös. Lapjával férnek be a füstölgők és az se szerencsés, hogy csak állni lehet. Kissé civilizálatlan módra lett kialakítva, talán ha a rudas emlevényt áthelyeznék és 2-3x ekkorára bővítenék, mindenki elégedett volna. De Én, mint nem dohányzó, agyon örülök, hogy nem kell a cigifüstöt nyelni a társalgóban. Szuper csapat jött össze most is és múlt pénteken is. Nagyon jól éreztem magam, sok kellemes pár és hölgy jött el. Külön köszönöm W.-nek és Judit-Tamáséknak.

Csak így tovább DL
Mi voltunk.
(Ez egy válasz kisribike üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 22:35

Sziasztok!
Van itt esetleg valaki, aki pénteken volt a Tic-Tac-ban?
Erre most mi is kíváncsiak lennénk... Milyen az ivararány pénteken?
(Ez egy válasz kisribike üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 22:35

Sziasztok!
Én 7 év alatt kb 30x voltam DL-ben
ebből 2x szombaton
meg is bántuk...
vannak a kézenfogva korzózó párok, akció szinte zéró, max zárható szobában egymás előttizés...
nem ítélkezem miatta, akinek swingerben ez a cél, annak a szombat a szuper választás.
mivel az én beírásomra írtál választ, reagálok válaszodra.
szólóban mentem mind2 pénteken, de lehet kultúráltan (én így szoktam) csatlakozni, f...verés nélkül a párok örömére, vagy a szóló lányok kedvére tenni... Persze sajnos nem minden pénteki pasivendég ilyen, ez is tapasztalat.
Bár a mostani 2 pénteken nagyon jó volt a légkör és a felhozatal is. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 13:00
ebből 2x szombaton
meg is bántuk...
vannak a kézenfogva korzózó párok, akció szinte zéró, max zárható szobában egymás előttizés...
nem ítélkezem miatta, akinek swingerben ez a cél, annak a szombat a szuper választás.
mivel az én beírásomra írtál választ, reagálok válaszodra.
szólóban mentem mind2 pénteken, de lehet kultúráltan (én így szoktam) csatlakozni, f...verés nélkül a párok örömére, vagy a szóló lányok kedvére tenni... Persze sajnos nem minden pénteki pasivendég ilyen, ez is tapasztalat.
Bár a mostani 2 pénteken nagyon jó volt a légkör és a felhozatal is. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

És milyenek a szombatok?
Tényleg csak párok és szóló lányok?
Nincsenek a nyomulos pofatlan faszvero pasik??
Nincsenek a nyomulos pofatlan faszvero pasik??
Sziasztok!
És milyenek a szombatok?
Nincsenek a nyomulos pofatlan faszvero pasik?? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 05. vasárnap 11:01
Nincsenek a nyomulos pofatlan faszvero pasik?? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 05. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)

sziasztok
Csak így tovább DL

Csak így tovább DL