Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4082   2020. 08. 16. vasárnap 14:33
Szegyenlős90 Szegyenlős90
DL. Sajnos ezt a vonat dolgot mi is folyamatosan láttuk, míg régebben ez 1-2 de mostanság 15-20 főből áll valóban, ha ezt keresik akkor jó, de ha csak +1-2 pasit akkor nagyon kellemetlen szituk adódhatnak. Aminek sok minden lehet a vége csak szex nem, pláne ha van köztük pár mata részeg, ami mindig van.
Ha a másik terhére vagy, részeg vagy, a nem az nem stb.. szlogennek jó de másra nem.
Persze, nem a hely a hibás, de mivel ezt hagyják szerintem bizony ők a hibásak, havonta 2-3x is mentünk de mi mindig ezzel szembesültünk, elmaradoznak a párok, így már nem járunk mi se. Volt sok jó tapasztalat de sajnos a rossz van többségben.
#4081   2020. 08. 16. vasárnap 10:08
X Törölt felhasználó (4358382)
Jézus, ez nem hangzik túl jól...Egyénként belőlem is kikívánkozik valami... szokott ott lenni egy roma etnikumú rettenetesen szőrös pasi aki nagyon nem néz ki jól.. mindig 2 fiatal csajjal jön akik pedig igen jól néznek ki.. ott ülnek fent vagy 2 óra hosszát aztán pedig zárható szobába mennek, senkivel nem keverdek nem beszélgetnek. Egyszer az egyik hölgyet megkérdeztem hogy ő ugye örömlány.. bevalotta hogy igen. Namármost valőszínűsítem hogy a vezetés szervezi oda őket hogy lássák az emberek tyű milyen csajok vannak.. de ha így van az roppant módon gáz. A másik lehetőség hogy a szőrös pasi futtattó, és ide jön le szórakozni a lányokkal.. ennek sincs túl sok értelme... valaki látta már a triót?
#4080   2020. 08. 16. vasárnap 08:16
X Törölt felhasználó (4358382)
Mi a DL-t szeretjük pénteken, mivel mi plusz fiút, fiúkat keresnünk, és hát ott abban nincs hiány nyes
#4079   2020. 08. 16. vasárnap 06:43
zsozs70 zsozs70
Szómbat szuper a DL be csak párok és kultura
#4078   2020. 08. 15. szombat 19:18
zsozs70 zsozs70
Milyen mostanában a DL klubb
Vt valaki
Ma menenk
#4077   2020. 08. 08. szombat 22:38
jirzi jirzi
Simán
#4076   2020. 08. 08. szombat 22:37
jirzi jirzi
Nem tudom melyik klub üzenőfalát olvasod? Mondjuk mindegy is Az üzenőfalon vagy valaki tudatja hogy érkezik vagy töketlen ahhoz hogy lemenjen Ezt a rengeteg negatív tapasztalatot nem tudom hogy gyűjtötted, de biztos van olyan is aki így jár mint Te v Ti Sajnálom. Mi nem az üzenőfalat nézzük Ha úgy alakul akkor lemegyünk és jól érezzük magunkat .Tánc, zene ,sex ! Mint a minap egy kolléga megfogalmazta Olyan ez mint egy disco csak jobb. Hidd el én sem vagyok se magas se karcsú mégsem panaszkodom. Fönntartom hogy az egész agyban dől el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 07. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4185002)
2020. 08. 07. péntek 07:03
Azt azért kétlem, hogy a DL-ben egy pénteki napon, amikor minden párt 15-20 férfiből álló kisvonat követ, ott mindenkinek jut szex. smile

Én biztos nem görcsöltem rá, nekünk a swinger amolyan "ha ló nincs szamár is jó" dolog. Szinte soha nem éltünk át ott jó szexet, az ismerkedés, ráhangolódás hiányát még férfiként is érzem. Na meg az óvszer... Legtöbbször unalmas reszelésbe fullad az egész.

A konkrét eset oka az volt, hogy kicsi a klub (3M), 10-20 pár szokott összejönni, és amikor én voltam, akkor a 10-hez volt közelebb. Ebből 2 kezdő pár, akik senkivel, egy kamupár, két összeszokott négyes, akik senkit nem engedtek be maguk közé. Ennyi elég is volt az esélyek lenullázásához. A 4 szóló férfi közül egynek se jutott semmi, amíg ott voltam. És amenyire emlékszem, ez legtöbbször akkor is így volt, amikor párban mentünk. A legtöbb pár másik párt keresett. A párban lévő férfi megbízhatóbb, mert legalább egy nő már megbízik benne.

De most kíváncsiságból ránéztem az üzenőfalra és épp azt látom, hogy szóló NŐT tesznek várólistára mert nincs elég férfi jelentkező. Ha visszatekersz, akkor is mindig a szóló férfit vadásszák. Vajon miért? Nem lehet, hogy már épp elégszer estek pofára és megunták?
#4075   2020. 08. 07. péntek 07:03
X Törölt felhasználó (4185002)
Azt azért kétlem, hogy a DL-ben egy pénteki napon, amikor minden párt 15-20 férfiből álló kisvonat követ, ott mindenkinek jut szex. smile

Én biztos nem görcsöltem rá, nekünk a swinger amolyan "ha ló nincs szamár is jó" dolog. Szinte soha nem éltünk át ott jó szexet, az ismerkedés, ráhangolódás hiányát még férfiként is érzem. Na meg az óvszer... Legtöbbször unalmas reszelésbe fullad az egész.

A konkrét eset oka az volt, hogy kicsi a klub (3M), 10-20 pár szokott összejönni, és amikor én voltam, akkor a 10-hez volt közelebb. Ebből 2 kezdő pár, akik senkivel, egy kamupár, két összeszokott négyes, akik senkit nem engedtek be maguk közé. Ennyi elég is volt az esélyek lenullázásához. A 4 szóló férfi közül egynek se jutott semmi, amíg ott voltam. És amenyire emlékszem, ez legtöbbször akkor is így volt, amikor párban mentünk. A legtöbb pár másik párt keresett. A párban lévő férfi megbízhatóbb, mert legalább egy nő már megbízik benne.

De most kíváncsiságból ránéztem az üzenőfalra és épp azt látom, hogy szóló NŐT tesznek várólistára mert nincs elég férfi jelentkező. Ha visszatekersz, akkor is mindig a szóló férfit vadásszák. Vajon miért? Nem lehet, hogy már épp elégszer estek pofára és megunták?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 07. 22. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 21:53
Nem tudom te a Vera v a Miki vagy e ,de hogy így jártál az lehet nem a klub hibája.!? A pénteki DL partyn pl rengeteg szóló pasi van és igazán (már bocs) töketlennek kell lenned ahhoz hogy úgy menj haza ahogy eljöttél. Lehet kicsit rágörcsöltél a dolgokra. Ha lemész úgy mint egy discoba eszel iszol jól érzed megad és úgy fogod fel hogy meg van az a bizony plusz lehet nem kell versengened. A lesütött fejek meg a hasonló kérdések annak idején a TT ben előfordultak,de pl a DL ben van hogy tánc közben is megy az erotika vagy éppen a pultnál. Az hogy meg kell szólítani egy nénit nem lehet gond mert ha az minek mész oda? Vagy tényleg kell a 25/ Jason Donovan felsőtest. smile
#4074   2020. 08. 06. csütörtök 12:55
Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar
Bocs, a kép lemaradt.... Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4073   2020. 08. 06. csütörtök 12:47
Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar Valaki_aki_hetero-és-szexelni_akar
Sziasztok!
20 éves, barna bőrű, ilyesmi felsőtesttel, és 14-es intim résszel, rendelkező férfiként le merjek menni egyedül swinger klubba?
Mennyi az esélye annak, hogy párt találjak?
#4072   2020. 08. 03. hétfő 14:51
X Törölt felhasználó (3112072)
Nem tudom hogy nagy klubokban szóló pasiként mennyire lehet csajozni de én ilyen kis 10-16-20fős társaságban volt 4-5ször először 1csajt ismertem összesen utána kb a társaság felét láttam a következő bulikban de össze csajt végig dughattam volna ha akarom.Pedig egy átlag alatti pasi vagyok szerintem.
#4071   2020. 08. 03. hétfő 13:48
privatesector privatesector
Volt valaki a múlt heti VIP All-in "nyitóbulin"? Tapasztalatokat szívesen olvasnánk smile
#4070   2020. 07. 22. szerda 21:53
jirzi jirzi
Nem tudom te a Vera v a Miki vagy e ,de hogy így jártál az lehet nem a klub hibája.!? A pénteki DL partyn pl rengeteg szóló pasi van és igazán (már bocs) töketlennek kell lenned ahhoz hogy úgy menj haza ahogy eljöttél. Lehet kicsit rágörcsöltél a dolgokra. Ha lemész úgy mint egy discoba eszel iszol jól érzed megad és úgy fogod fel hogy meg van az a bizony plusz lehet nem kell versengened. A lesütött fejek meg a hasonló kérdések annak idején a TT ben előfordultak,de pl a DL ben van hogy tánc közben is megy az erotika vagy éppen a pultnál. Az hogy meg kell szólítani egy nénit nem lehet gond mert ha az minek mész oda? Vagy tényleg kell a 25/ Jason Donovan felsőtest. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 15:53
Minden tiszteletem azoké a férfitársaimé, akik hétről hétre megpróbálják a lehetetlent. Én kétszer voltam szólóként klubban: először és utoljára. Ugyanolyan megalázónak éreztem, mintha az utcán kellene koldulnom. Azzal a különbséggel, hogy itt versenyeznem kell a többi koldussal is. smile 2 óra múlva hazamentem inkább aludni.

Nyilván van pár rutinos macsó alfahím, akinek ez jól megy. De én utoljára évtizedekkel ezelőtt, béna tini koromban csajoztam. Azóta nem volt alkalmam gyakorolni. Pároknak udvarolni meg aztán végképp nem tudok. Főleg úgy, hogy a klub társalgójában mindenki rettenetes zavarban nézegeti a köldökét és a legtöbb szokásos téma amúgy is tabu. Így olyan béna szövegek maradnak, hogy "gyakran jársz ide?" smile
#4069   2020. 07. 22. szerda 05:07
Butterfly2532 Butterfly2532
Még egyszer elmentem egy nosztalgia bulira is, de már az sem sikerült olyanra, mint azelőtt. Azt a Sas szervezte. Egykor ő volt a házigazda.
#4068   2020. 07. 22. szerda 05:04
Butterfly2532 Butterfly2532
Ezt meg tudom erősíteni! Szóló pasiként kezdtem oda járni kb 2004 környékén. Igazi teltházas swingerpartyk voltak, jó társaággal.
Aztán tényleg lecsúszott. Dozi (Gábor) volt a tulaj. A fene se érti miért csúszott szét a dolog ennyire.
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2020. 07. 19. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 19. vasárnap 16:46
Az Emse swinger klub a 16-ik kerületben annó az olyan igazi klub volt nagyon jól volt kialakítva belül. Akik jártak oda régen jól emlékezhetnek rá.)Meg az akkori párok szóló nők férfiak is máshogy álltak a swingerezéshez wink
#4067   2020. 07. 21. kedd 18:58
Gaborka82 Gaborka82
Sejtettem, hogy kb esélytelen.
A prostin már gondolkodom egy ideje smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 15:53
Minden tiszteletem azoké a férfitársaimé, akik hétről hétre megpróbálják a lehetetlent. Én kétszer voltam szólóként klubban: először és utoljára. Ugyanolyan megalázónak éreztem, mintha az utcán kellene koldulnom. Azzal a különbséggel, hogy itt versenyeznem kell a többi koldussal is. smile 2 óra múlva hazamentem inkább aludni.

Nyilván van pár rutinos macsó alfahím, akinek ez jól megy. De én utoljára évtizedekkel ezelőtt, béna tini koromban csajoztam. Azóta nem volt alkalmam gyakorolni. Pároknak udvarolni meg aztán végképp nem tudok. Főleg úgy, hogy a klub társalgójában mindenki rettenetes zavarban nézegeti a köldökét és a legtöbb szokásos téma amúgy is tabu. Így olyan béna szövegek maradnak, hogy "gyakran jársz ide?" smile
#4066   2020. 07. 21. kedd 15:53

(Ez egy válasz olasz8113 üzenetére (2020. 07. 21. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 14:07
Jó a duma,szeretem,ha valaki szórakoztató!
#4065   2020. 07. 21. kedd 14:07
olasz8113 olasz8113
Jó a duma,szeretem,ha valaki szórakoztató!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 21. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 21. kedd 06:10
Erre csak azt tudom tanácsolni, amit Nyunyóka néni: maradj otthon. smile

Szólóként amúgy is van vagy 1% esélyed, hogy összejön valami, hacsak nem kombinálódik benned Brad Pitt sármja Rocco Siffredi farkával. Ha ezt még megtizedeled azzal, hogy a néhány fiatal párra korlátozod az érdeklődésed, akkor inkább járjál prostihoz, az legalább biztos.
#4064   2020. 07. 21. kedd 06:10
Erre csak azt tudom tanácsolni, amit Nyunyóka néni: maradj otthon. smile

Szólóként amúgy is van vagy 1% esélyed, hogy összejön valami, hacsak nem kombinálódik benned Brad Pitt sármja Rocco Siffredi farkával. Ha ezt még megtizedeled azzal, hogy a néhány fiatal párra korlátozod az érdeklődésed, akkor inkább járjál prostihoz, az legalább biztos.
#4063   2020. 07. 20. hétfő 14:59
Gaborka82 Gaborka82
Sziasztok!
Független férfiként mikor és hova érdemes menni?
Inkább a 18-35 éves nők, párok érdekelnek.
Egyszer voltam a Gloryba, de nem az én korosztályom jár oda.

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!