Swinger klubok és tapasztalatok? (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6882   ma 19:21
bipasi7 bipasi7
Feltetted a kérdést, hogyan működik egy klub, el tudsz-e vonulni. A tapasztaltak megadták a választ és most fáj neked, hogy nem úgy megy ahogy szeretnéd. A többség legyen elfogadó, de nálad/nálatok zéró tolerancia van.
Mondanám, hogy a kisebb létszámú privát party a ti helyetek, de ott sem biztos, hogy akad elég szoba elvonulni.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:39
Történt itt azért itt egy kis félreértés.
Én nem tudtam, hogy egy szoba akkora, hogy 10 ember is elfér.
Így már ez a része érthető, de a probléma nem is ez volt
A probléma az volt, hogy egyesek meg akarják mondani, hogy mit csináljak.
Amikor pedig felhívom a figyelmet, hogy totál ellentmondásos az írása, akkor támadásnak veszi.
Maradjunk annyiban, hogy szerintem az nem swinger, hogy mások mondjak meg mit csináljunk.
Elfogadásról hadováltok, aztán ha valaki nem azt teszi, amit jónak láttok, akkor indul a hőbörgés.
De nem baj, legalább megtudtuk ezt is, biztos hogy nem megyünk ilyen klubba. Nehogy valakit zavarjon, hogy nem tudja az ajtót rátörni másokra.

Még valami. Egyáltalán nem akartunk egész éjszakára bezárkózni, se állandó lakcímet bejelenteni.
#6881   ma 18:54
bipasi7 bipasi7
Ahhoz, hogy a maradék szarul érezze magát még nagy létszám sem kell. Mi már jártunk úgy ahogy leírtad, a 3 zárhatóban voltak jó esetben 7-8-an - az egyik szobába konkrétan 1 pár zárkózott be végig amíg ott voltunk- a többi kb 30 ember meg a 2 nyitott helyen tömörült (akkor épp a medence és a jacuzzi is hűvös volt, nem volt népszerű). Már majdnem hazamentünk amikor végre egy félfenéknyi hely az egyik "ágyon" felszabadult.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (ma 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:41
Azért a tárgyilagosság, meg a gyakorlatiasság, meg az életszerűség miatt annyit azért nem árt tudni, hogy a swinger clubok nem az "édes kettesek", meg az "édes hármasok" számára lettek létrehozva.
Értem ez alatt azt, hogy egyik club sem tud működni mondjuk 10-15 emberrel, - legalább is hosszabb távon biztosan nem. Mert ekkora létszámnál ráfizetéses a vállalkozás.

Emiatt az üzemeltetők számára szó szerint létkérdés, hogy minél nagyobb létszám legyen estéről estére.
Tételezzük fel, hogy van három, azaz 3 db zárható szoba (ez is inkább úgy pontos, hogy ajtó van, amit kilincsre lehet csukni), és az adott estén van mondjuk 65 ember, ami már egy tűrhető létszám, a brutál rezsi levonása után is marad még valamicske az üzemeltetőnek, - már ha ezt a létszámot többé-kevésbé rendszeresen tudja hozni a ház (nem egyszer havonta).

Szóval van ez a 65 ember, akik között van 3 pár akik mindenképpen a swinger clubban szeretnék megélni az intimitásukat, emiatt lefoglalják mindhárom zárható (csukható) szobát, - idő nem számít, hiszen ők hosszasan akarnak adózni az intimitás oltárán, ha már egyszer befizették a hozzájárulást!
Úgyhogy irgum-burgum, kifelé mindenkinek, aki esetleg benyitna hozzájuk! Még mondják is, hogy "Mennyé má ki!" (Hallottam ilyet (is).)

Na szóval akkor, a 65 fő mínusz a 6 fő ( 3 pár), akkor ugyebár marad 59 ember, akiknek "testvériesen" meg kell osztozni a maradék (mondjuk 2 db) nyitott (nem csukható) helyiségen.
Mondom még egyszer: 59 -en a 2 helyiségben, csak azért, hogy a 3 pár (külön-külön) kellőképpen ki tudjon teljesedni, pont úgy, mintha otthon lennének.
Ilyenkor azért a többi 59 -ben ugyebár jogosan vetődik fel, hogy akkor tulajdonképpen miért is nem maradtak otthon!?
Merthogy ugyebár a többi 59 is kifizette a hozzájárulást, és ezért azt kapják cserébe, hogy a maradék két helyiségben, a maradék két ágyon összezsúfolódhatnak - mint a heringek - csak azért, hogy a már említett 3 pár megélhesse a magas fokú intimitásukat.

Tudom-tudom, nincs mindenki egy időben egy helyen, vannak néhányan a bárban is, stb. De akkor is, szerintem a lényeg érzékelhető.
Egy club az nem magánlakás. Ha van lehetőség akkor persze, vonuljanak el, de ha a létszám miatt mások is bekényszerülnek ugyanoda (kinyílik az ajtó, és többen lesznek), akkor így jártak, és kész, ez van.
Ha ez nem tetszik, akkor valóban otthonra kell szervezni az édes hármast, vagy akárhányast...

Na, ezzel most megint nem leszek népszerű... nyes
#6880   ma 18:16
Kivancsian Kivancsian
Milyen jó az a mondás hogy "oszd meg és uralkodj" nyes Ez nem csak tapasztalatokra hanem a szobákra is vonatkoznak
Azért a tárgyilagosság, meg a gyakorlatiasság, meg az életszerűség miatt annyit azért nem árt tudni, hogy a swinger clubok nem az "édes kettesek", meg az "édes hármasok" számára lettek létrehozva.
Értem ez alatt azt, hogy egyik club sem tud működni mondjuk 10-15 emberrel, - legalább is hosszabb távon biztosan nem. Mert ekkora létszámnál ráfizetéses a vállalkozás.

Emiatt az üzemeltetők számára szó szerint létkérdés, hogy minél nagyobb létszám legyen estéről estére.
Tételezzük fel, hogy van három, azaz 3 db zárható szoba (ez is inkább úgy pontos, hogy ajtó van, amit kilincsre lehet csukni), és az adott estén van mondjuk 65 ember, ami már egy tűrhető létszám, a brutál rezsi levonása után is marad még valamicske az üzemeltetőnek, - már ha ezt a létszámot többé-kevésbé rendszeresen tudja hozni a ház (nem egyszer havonta).

Szóval van ez a 65 ember, akik között van 3 pár akik mindenképpen a swinger clubban szeretnék megélni az intimitásukat, emiatt lefoglalják mindhárom zárható (csukható) szobát, - idő nem számít, hiszen ők hosszasan akarnak adózni az intimitás oltárán, ha már egyszer befizették a hozzájárulást!
Úgyhogy irgum-burgum, kifelé mindenkinek, aki esetleg benyitna hozzájuk! Még mondják is, hogy "Mennyé má ki!" (Hallottam ilyet (is).)

Na szóval akkor, a 65 fő mínusz a 6 fő ( 3 pár), akkor ugyebár marad 59 ember, akiknek "testvériesen" meg kell osztozni a maradék (mondjuk 2 db) nyitott (nem csukható) helyiségen.
Mondom még egyszer: 59 -en a 2 helyiségben, csak azért, hogy a 3 pár (külön-külön) kellőképpen ki tudjon teljesedni, pont úgy, mintha otthon lennének.
Ilyenkor azért a többi 59 -ben ugyebár jogosan vetődik fel, hogy akkor tulajdonképpen miért is nem maradtak otthon!?
Merthogy ugyebár a többi 59 is kifizette a hozzájárulást, és ezért azt kapják cserébe, hogy a maradék két helyiségben, a maradék két ágyon összezsúfolódhatnak - mint a heringek - csak azért, hogy a már említett 3 pár megélhesse a magas fokú intimitásukat.

Tudom-tudom, nincs mindenki egy időben egy helyen, vannak néhányan a bárban is, stb. De akkor is, szerintem a lényeg érzékelhető.
Egy club az nem magánlakás. Ha van lehetőség akkor persze, vonuljanak el, de ha a létszám miatt mások is bekényszerülnek ugyanoda (kinyílik az ajtó, és többen lesznek), akkor így jártak, és kész, ez van.
Ha ez nem tetszik, akkor valóban otthonra kell szervezni az édes hármast, vagy akárhányast...

#6879   ma 17:38
Gi-Tomi Gi-Tomi
Rajtad kívül senki nem hőbörög.Semmit nem tudsz az egèszről, de amikor valaki elmondja,hogy Te csak egyszerűen másról beszèlsz,mint ami egy ilyen helyen "szokás" akkor ,az a hülye.. senki nem akarja megmondani,hogy mit csinálj,egy szóval sem,csak felvázoltuk( többen),hogy mi a szitu...,ellentmondásokról beszèlsz,támadsz,ahelyett,hogy kèrdeznèl,vagy próbálnád megèrteni,hogy egy ilyen klub hogy működik,ès persze elvárod,hogy a te nèzőpontodat mindenki vegye figyelembe.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:39
Amikor pedig felhívom a figyelmet, hogy totál ellentmondásos az írása, akkor támadásnak veszi.
Maradjunk annyiban, hogy szerintem az nem swinger, hogy mások mondjak meg mit csináljunk.
Elfogadásról hadováltok, aztán ha valaki nem azt teszi, amit jónak láttok, akkor indul a hőbörgés.
De nem baj, legalább megtudtuk ezt is, biztos hogy nem megyünk ilyen klubba. Nehogy valakit zavarjon, hogy nem tudja az ajtót rátörni másokra.

Még valami. Egyáltalán nem akartunk egész éjszakára bezárkózni, se állandó lakcímet bejelenteni.
#6878   ma 14:39
GameOver8 GameOver8

#6877   ma 12:17
lasthopecv lasthopecv
Mondjuk azért, mert ahogyan korábban leírták, ezek a szobák arra is alkalmasak, hogy akár 7-8-10 ember is bent legyen. Pl mi konkrétan voltunk a TiktTak láncosában ennyien.
Azaz egy 10 fő bujálkodására alkalmas helyet lefoglelsz 3 embernek, be sem veszel senkit, be sem mehet senki, ezért tényleg tök felesleges klubba menni. Otthon, vagy egy motelszobába sima ügy.
És akár hiszed akár nem, az a fél óra soha nem fél óra, pont az ilyen pároknak, akik ezzel a célllal mennek.

Ráadásul adatap alapján egyedül vagy. Ha esetéeg az a cél, hogy a psik között is történjen valami és ezért kell zárható szoba, akkor néha van tematikus alkalom, vagy újra csak visszatértünk a privát találkozóhoz.
Mi magyar klubban egyébként nem tapasztaltunk nem elviselhető nyomulást. Ellenben pl Rovinj... na az tényleg gáz tud lenni, akár a parton, akár az Anacondában.

De ugye nincs két egyforma klub és klubon belül sincs két egyforma este.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:59
Ez mind szép és jó, csak pont a lényeget hagytad ki.
Miért nem tudod elfogadni, hogy egyesek szeretnének egy fél órát eltölteni hármasban?
Miért akarsz ott állni fölöttük meg mindenáron bemenni?
#6876   ma 12:01
tobbenjobb tobbenjobb
(Valami gond van a fórummal, mert Babettbitch-nek írtam választ, de upaupa megjegyzését idézi smile ))
Lehet h ezzel generálja a GGa pezsgő vitákat!
#6875   ma 12:00
tobbenjobb tobbenjobb
Szerintem nem nekünk címezted ezt a kommentet
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:45
Értem. Tehát a swinger arról szól, hogy lessük ki mikor hova megy, utánamegyünk, majd fél méterről lessük őket és közben verjük a brét, ha már nekünk nem jutott semmi.

Aztán amikor kiküldenek, legalább egy alkalommal vissza is mehetek és kezdhetem megint.

Kössz, hogy leírtátok, mert erre nem vagyunk kíváncsiak.
#6874   ma 11:59
tobbenjobb tobbenjobb
A swinger klubok a hasonló gondolkodásúak találkozásának lettek létrehozva+ a hely bérlője/tulajdonosa profitot is szeretne. A kezdők viszont megriadhatnak a tömegtől, nem biztos, hogy egyből gangbang hangulatot szeretnének. Mint írtam, nekünk nagyon pozitív volt a Gitár utcában, hogy be tudtuk zárni a szobát- a tűzkeresztségen gyorsan átestünk- bátrabbak is lettünk. Egyébként nem jellemző, hogy valakik egész estére bezárkóznak.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:41
Szerintem meg miért ne élhetnék meg úgy ahogy nekik megfelelő ezt az élményt játékot, és miért kellene egy megmondó ember, hogy hogyan csinálják. Nem mindenki gépként swingerezik.
#6873   ma 09:55
Erzekiszereto2025 Erzekiszereto2025
Úgy gondolom sok esetben az emberek (és direkt nem általánosítom párokra vagy szólókra) azért mennek klubba, mert az internetes oldalakon szinte lehetetlen valós személyekkel találkozóig eljutni. (Persze sok esetben magasabb mércét tesznek a másik irányába, mint maguk felé, de ez egy másik dolog, mivel túlnyomó részt magukat felvállalni nem tudó álmodozók vannak) Mindenkinek szíve joga elvonulni kettesben, vagy hármasban, és meg is értem ha ezt teszik, mivel a férfiak nagy része úgy gondolja, hogy ott a nő- aki felvállalja a vágyát és élvezetét, akkor ingyen hús.
Szerintem férfiként is: nem ott kezdődik egy swinger klubos “becsatlakozás”, hogy akció van akkor menjünk, nehogy lemaradjunk. A nők ma is szeretik ha valamivel megfogják őket és nem egyből betámadják.
Hogy a valódi swinger élményt ki tudja megélni, ez tapasztalat, hangulat és a pillanat adta lehetőség.
Írtam ezt úgy, hogy minden klubban megfordultam már, és tapasztalatból tudom, hogy egy “parti” sikeressège nem a hely és szervezőkön múlik, sokkal inkább a résztvevőkön. (Ez az én véleményem)
#6872   ma 09:49
Gi-Tomi Gi-Tomi
Te is tudod,hogy az a fèl óra nem fèl óra..Plusz,az,hogy mondjuk a nagyon nem szimpatikus embereket elküldöd,az alap,ès nincs benne semmi,de amúgy pl egy 3x3 mèteres ágyon vígan elfèr mèg 3 ember,úgy,hogy nem is feltètlenül akarnak veletek kavarodni.Ennek semmi köze ahhoz,hogy valaki gèpkènt swigerezik,vagy nem.Hiába akarod fèlreèrteni mindegyik hozzászólásomat,szerintem rajtad kívül mindenki megèrtette a lènyeget...talán jobb is,ha nem mentek ilyen helyre,csak felidegesítenèd magad.
Miért nem tudod elfogadni, hogy egyesek szeretnének egy fél órát eltölteni hármasban?
#6871   ma 09:46
Felhőék Felhőék
Ja és a horvát tengerparton a swingeres partszakaszok mint Punta kríz az az izgalmas mikor elkezd az ember szexelni, körbe állják a nézők… baromi jó wink
#6870   ma 09:44
Felhőék Felhőék
Nekünk még a kezdetekkor sem volt szándékunk elvonulni zárható szobába. Ahogy itt elmondták a swinger élményt nem a zárható szoba adja. Baromi izgatóak a hangok, izgató ha mellettünk a nagy agyon egy másik pár vagy csoport szexel. Ha nem akarsz valakit jelzés neki és kész békén hagy ( az intelligens, de volt már sajnos hogy rá kellett förmedni hogy hagyjon már minket) . Szóval s swinger úgy jó ha élvezzünk a hangokat ed a lehetőségeket.
#6869   ma 09:39
Gi-Tomi Gi-Tomi
Pontosan,egyetèrtek Delightpar-ral... az a baj,hogy ha zárható szoba van,akkor a buli elejèn bevonulnak pont az ilyen megközelítésű emberek,ès a buki vègèig kis sem akarnak jönni,ha valaki meg szóvá teszi fel vannak háborodva
#6868   ma 09:17
Delightpar Delightpar VIP
Nem tudom miért veszed támadásnak ha valaki leírja a véleményét. Több tucat klubban, buliban voltunk külföldön is. Egy jó, hangsúlyozpm jó buliban eszedbe nincs elbújni, elvonulni. Ez a swinger lényege. Nem fognak szurikáták betámadni, max nézni fognak. Az meg csak izgalmas. Ha azzal a céllal mész egy swinger klubba hogy valakivel elvonulj, az mem swinger. Továbbra se. Természetesen jogod van hozzá, és ha ezt élvezed csináld, semmi gond a világon,de ez nem swinger. Ennyi csupán mondandónk lényege. Béke.
#6867   ma 09:01
GameOver8 GameOver8
Egyébként full röhej, hogy azzal vagytok, hogy nem kell elvonulni, hát ez egy swingerklub.
Aztán ki van akadva, hogy nem tud bemenni a szobába, mert zárva van.
Akkor most mit szeretnétek?
Minek akarsz egy zárt szobába bemenni, ha te nem akarsz elvonulni?
Magyarázkodtok itt, de saját magatoknak mondtok ellent folyamatosan.
#6866   ma 08:59
GameOver8 GameOver8
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (ma 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:31
Nem. A swinger arról szól, hogy emberek buliznak, táncolnak, ismerkednek és jó esetben szexelnek. Egy este akár sokszor, sok emberrel is. Egy jó buliban, jó klubban, jó emberek között teljesen felesleges a zarható szoba, nincs kitől, mitől elvonulj. Ha eleve elvonulni van kedved, ahhoz ne menj klubba. Az a privat 4es talalkozó.
#6865   ma 08:31
Delightpar Delightpar VIP
Nem. A swinger arról szól, hogy emberek buliznak, táncolnak, ismerkednek és jó esetben szexelnek. Egy este akár sokszor, sok emberrel is. Egy jó buliban, jó klubban, jó emberek között teljesen felesleges a zarható szoba, nincs kitől, mitől elvonulj. Ha eleve elvonulni van kedved, ahhoz ne menj klubba. Az a privat 4es talalkozó.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:45
Értem. Tehát a swinger arról szól, hogy lessük ki mikor hova megy, utánamegyünk, majd fél méterről lessük őket és közben verjük a brét, ha már nekünk nem jutott semmi.

Aztán amikor kiküldenek, legalább egy alkalommal vissza is mehetek és kezdhetem megint.

#6864   ma 07:45
GameOver8 GameOver8

(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (tegnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:45
Teljesen érthető, ha szeretnének egy kis intimitást. Annak idején a Gitár utcában volt zárható szoba, amint megtaláltuk a kiszemelteket, azonnal mentünk szobára smile
#6863   ma 07:42
Fokozzuk Fokozzuk
Már megint milyen igazad van!!!!
A fő probléma az, hogy a legtöbben nem tudják mit is jelent a swinger!
A másik probléma,emberek úgy gondolják, hogy egy kicsi hozzá járulásèrt cserèbe,teljes szolgáltatással,csak ők legyenek!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6882db
Utolsó üzenet: ma 19:21

Hírek

2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig... Tovább
2025. 12. 01. hétfő 16:59
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját vágyfantáziánkról. Az aktuális partnerrel... Tovább
2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!