Glory Cafe-ról tapasztalata valakinek,igy vasárnap?
Sziasztok!
Teljesen kezdőként a swinger clubbok világában kérdezem,vasárnap Pest környékén egyik sincs nyitva?
Esetleg tudtok magán buliról a mai nap?
Köszönöm Anita
Teljesen kezdőként a swinger clubbok világában kérdezem,vasárnap Pest környékén egyik sincs nyitva?
Esetleg tudtok magán buliról a mai nap?
Köszönöm Anita
Elég elszomorító!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 08. 22. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 22. szombat 21:23

Helyzetjelentés Olasz csődör nem volt Ellenben koreai,török igen.
Nem voltak támadó jellegűek sőt kedvesek és jót is ,,beszélgettünk" Viszont ami mostanában változni látszik (mint most is) annyi bamba pasi van hogy félelmetes Nem hogy beszélgetni nem tudnak,még ahhoz is kevesek hogy megkérdezzék beszállhatnak e?

Helyzetjelentés Olasz csődör nem volt Ellenben koreai,török igen.
Nem voltak támadó jellegűek sőt kedvesek és jót is ,,beszélgettünk" Viszont ami mostanában változni látszik (mint most is) annyi bamba pasi van hogy félelmetes Nem hogy beszélgetni nem tudnak,még ahhoz is kevesek hogy megkérdezzék beszállhatnak e?

Paradise-t mindig kevesen látogatják? 1.5éve voltunk utoljára de akkor nagyon kevesen voltak.
Majd este megkérdezem mi változott ?!
Ez így igaz eddig semmi ilyen gond nem volt
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2020. 08. 21. péntek 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 21. péntek 06:18

Ebben az a furcsa hogy eddig ha szóltunk hogy valakivel gond van akkor a lába nem érte a földet No majd ma ránézünk mi a helyzet

Röviden az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 21. péntek 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 21. péntek 05:43
Törölt felhasználó (855458)

Sziasztok
Miért? Mi nem tetszett?
Miért? Mi nem tetszett?
Ebben az a furcsa hogy eddig ha szóltunk hogy valakivel gond van akkor a lába nem érte a földet No majd ma ránézünk mi a helyzet

Sziasztok
Miért? Mi nem tetszett? (Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért? Mi nem tetszett? (Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hhhhüüü voltunk... Kb 20 p elég volt.
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este megy pár a glory-ba?
Nem értem ezt az egészet
Mert ugye ami neked jó nem biztos hogy nekem is,
ami neked tetszik nem biztos hogy nekem is....
Ezért szép ez a világ mert mindenki más és más.
Ezért akit érdekel egy hely nézze meg döntse el megfel e az elképzeléseinek.
Ha nem nézzen meg egy másikat van .
Véleményt kérni nem is lehet már csak azért sem mert szinte mindíg más és más az épp aktuális társaság is a kimondott állandó (magon) kívül.
Van aki így gondolja van aki úgy . Lehet mondani hogy nincs igazam de kb így van ez
Mert ugye ami neked jó nem biztos hogy nekem is,
ami neked tetszik nem biztos hogy nekem is....
Ezért szép ez a világ mert mindenki más és más.
Ezért akit érdekel egy hely nézze meg döntse el megfel e az elképzeléseinek.
Ha nem nézzen meg egy másikat van .
Véleményt kérni nem is lehet már csak azért sem mert szinte mindíg más és más az épp aktuális társaság is a kimondott állandó (magon) kívül.
Van aki így gondolja van aki úgy . Lehet mondani hogy nincs igazam de kb így van ez
Azért a "felhozatal" felhozható a negatív dolgok közé. :(
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 04:48

Kérlek írd meg , hogy mik azok a negatív dolgok. Mert mi oda készülünk, ezért szeretnénk tudni. Előre is köszönjük! Akár emailra is: kezdoparbs@gmail.com
Kérlek írd meg , hogy mik azok a negatív dolgok. Mert mi oda készülünk, ezért szeretnénk tudni. Előre is köszönjük! Akár emailra is: kezdoparbs@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 17:30
Törölt felhasználó (870900)

A Tik-tak még mindig jó?
Egy éve még szuper volt de azóta ismerősöktől hallottam negatív dolgokat.
Nekünk még mindig tetszik. Igaz néha túl sokan vannak..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 19. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 17:30
Törölt felhasználó (870900)

A Tik-tak még mindig jó?
A Tik-tak még mindig jó?
Szombat teljesen igényes kulturált bolt a DL
Valószínű ezt a szőlő padi dolgot nem eröltetnrm
Vagy akkor minek van a portás gyerek mérje kidobni a kan cigányt is
Valószínű ezt a szőlő padi dolgot nem eröltetnrm
Vagy akkor minek van a portás gyerek mérje kidobni a kan cigányt is
üdv sziasztok szerintetek jó lenne ha Egerben is alakulna egy swinger club ?
Nem tudok semmit.