Sziasztok.Olvastam itt mohácsi és környékbeli swinger klubról. Van valakinek ezzel kapcsolatban infoja? newpair7783@gmail.com köszönöm!
Mi is szívesen résztvennénk egy jó kis házibuliban!
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2021. 03. 06. szombat 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen érdekelne minket is ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 06. szombat 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 06. szombat 10:17

Törölt felhasználó (4342562)

Sziasztok! Csinos 40es párként, péntek 12-re és/vagy szombat 13-ára keresünk több fős összejövetelt, házibulit. Ránk férne egy kisebb orgia. Alakul valahol ilyesmi?
Sziasztok! Csinos 40es párként, péntek 12-re és/vagy szombat 13-ára keresünk több fős összejövetelt, házibulit. Ránk férne egy kisebb orgia. Alakul valahol ilyesmi?
Sziasztok, párommal meglátogatnánk (ha majd nyit) az Olaszi swinger klubbot, tudna esetleg valaki informaciot-meghivot kuldeni? ggsecret@freemail.hu
Sziasztok,
volt már valaki a mohácsi swinger klubban? Alkalmi hölgypartneremmel szeretnénk meglátogatni egy ilyen eseményt. Az olaszi összejövetelekről már tudunk. Voltam együtt több házaspárral szólóban, akik rendszeresen látogatják és jó véleménnyel voltak az ottani bulikról. Privátban, ha kérhetem.
Köszönöm
volt már valaki a mohácsi swinger klubban? Alkalmi hölgypartneremmel szeretnénk meglátogatni egy ilyen eseményt. Az olaszi összejövetelekről már tudunk. Voltam együtt több házaspárral szólóban, akik rendszeresen látogatják és jó véleménnyel voltak az ottani bulikról. Privátban, ha kérhetem.
Köszönöm
Írnál nekünk erről a helyről? Vagy abban segíts hogy a neten hol találok róla valamit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 16. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 14:23
Törölt felhasználó (3112072)
VIP

Mohácsi nincs zárva jövő héten is lesz buli hétvégén
Sziasztok! Keresnénk olyan valós párt 30-45 között akivel fokozatos ismerkedéssel eljuthatnánk akár a párcseréig is de nem mindjárt az első alkalomnál! Orális percsere elősször jó lenne esetleg csajos bi vagy akár mindkét részről szivessen vesszük a bi dolgokat, de semmi sem kötelező csak ami négy embernek örömet okoz! Baráti párnak örülnénk a legjobban hosszabb távra! Nagyon várjuk ilyen párok megkeresését!!
Mohácsi nincs zárva jövő héten is lesz buli hétvégén
(Ez egy válasz cica111 üzenetére (2021. 01. 16. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos zárva vannak,nekünk is hiányzik nagyon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 16. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 16. szombat 13:56
Törölt felhasználó (3863192)

Talán érdemtelenül, de elsüllyedt ez a téma. Pedig most is vannak bulik és klubok. Mit ajánlanátok mostanság?
Talán érdemtelenül, de elsüllyedt ez a téma. Pedig most is vannak bulik és klubok. Mit ajánlanátok mostanság?
Hát most tuti bezárt minden
Sziasztok Nézzetek rá a DL oldalára Sajnos be kellett zárniuk :(
(Ez egy válasz kálmán68 üzenetére (2020. 11. 09. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 09. hétfő 09:06

Sziasztok!Mi szombaton fogunk a dreamlandbe menni!egy szimpatikus hparral!meg soha nem jártak ott!egyepkent is a két no szimpatizál egymassal!amikor voltunk náluk vendégségbe a két no mar volt egymassal es igen csak jól.eteztek egymast!mellesleg egyik sem bi!De olyan jól sikerült a kettőjük közötti akciójuk hogy szinte öröm volt nézni!örülünk hogy megismerhettük őket!mellesleg itt errol az oldalrol!
Sziasztok!Mi szombaton fogunk a dreamlandbe menni!egy szimpatikus hparral!meg soha nem jártak ott!egyepkent is a két no szimpatizál egymassal!amikor voltunk náluk vendégségbe a két no mar volt egymassal es igen csak jól.eteztek egymast!mellesleg egyik sem bi!De olyan jól sikerült a kettőjük közötti akciójuk hogy szinte öröm volt nézni!örülünk hogy megismerhettük őket!mellesleg itt errol az oldalrol!
A Dreamland, a Tik-Tak és a Club Paradise weboldalán is ott vannak az éppen aktuális nyitvatartási idők
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 03:10

Hogy van nyitva és melyik klubb így a korlátozás alatt
Egyáltalán van?
Egyáltalán van?
A Tik-Takban nincs zárható szoba, nem tudtok elzárkózni a kíváncsi tekintetek elől. Szemérmeseknek nem ajánlott
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 04. szerda 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 04. szerda 07:13

Törölt felhasználó (3161902)

Köszi! Nekünk is hasonló az elképzelésünk mint nektek! Erről a klubról nem találtam véleményt a neten, lehet csak rosszul kerestem! El tudnak itt bújni a párok négyesben? Mivel még nem voltunk ilyen helyen, de szívessen kipróbálnánk! Párom nehezzen de rá tudtam venni és nem szeretném azt hogy kedvét veszítse az miatt, hogy sok szoló férfi leskelődne és esetleg megjegyzéseket tenne! Nekem is az a félelmem hogy egy ilyen dolog tönkre teheti ezt a próbálkozásunkat! Mennyi szokott itt lenni a nemek aránya?
Covid-19
(Ez egy válasz leo88 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudja valaki miért zárt be a 3 majom?
Bezárt egyelőre ideiglenesen honlapja is megszűnt
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. A 3 majomról tud valaki valamit?