Februárban lesz 1 éves az új Paradise
A két új klub (Labirintus és Dolce Vita) szeptember-október körül nyitottak
Amúgy valóban előfordulhat hogy ennyi klubot n tud fenntartani Budapest és környéke. De laikusként illetve látogatóként vélek felfedezni némi piaci rést, amire nem vagy nem igazán repültek még rà a klubtulajok, -üzemeltetők. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:29
A két új klub (Labirintus és Dolce Vita) szeptember-október körül nyitottak
Amúgy valóban előfordulhat hogy ennyi klubot n tud fenntartani Budapest és környéke. De laikusként illetve látogatóként vélek felfedezni némi piaci rést, amire nem vagy nem igazán repültek még rà a klubtulajok, -üzemeltetők. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem látom a weboldalukon, hogy bezárt volna, de ez nem feltétlenül jelent bármit is... Tavaly két új klub is indult Budapesten és környékén (vagy 3 - nem is tudom, hogy a Paradise mikor újult meg), szerintem ennyit nem bír el a piac.
Én nem látom a weboldalukon, hogy bezárt volna, de ez nem feltétlenül jelent bármit is... Tavaly két új klub is indult Budapesten és környékén (vagy 3 - nem is tudom, hogy a Paradise mikor újult meg), szerintem ennyit nem bír el a piac.
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (ma 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor zárt be?
Mi volt a baj vele?
(Ez egy válasz áruló üzenetére (tegnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Pont erre gondoltam
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (ma 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha így van, nem csodálom!
(Ez egy válasz áruló üzenetére (tegnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Az hír járja, hogy a Dolce Vita club bezárt. Tudtok valamit?
Én is a Tik-Tokot ajánlanám.
(Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (tegnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:48
Swingers élményt még nem éltünk meg.
Melyik klubot ajánlott hetero párnak?
Főleg a hölgy nyitna férfiak írányában.
Privát buliba is szívesen mennénk.
Szia! Mi már voltunk párszor és mindig jó volt. Most megyünk február 4.-én is, ha gondolod, eljöhetnél velünk.
(Ez egy válasz vanity üzenetére (2026. 01. 25. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
TikTak
(Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (tegnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:48
Általában jó szokott lenni, de mint mindenhol, ott is alkalmanként változó a létszám, illetve a vendégek összetétele, - ezt előre megmondani a jóslás kategóriája lenne, ezért ha biztosra akarsz menni, akkor javaslom, hogy aznap telefonálj oda nyitvatartási időben... Korrektül fognak válaszolni.
(Ez egy válasz miraculum üzenetére (2026. 01. 25. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 25. vasárnap 13:48
Sziasztok! A Szigetszentmiklósi p4u club ban milyen szokott lenni a szerda nappali buli? Érdemes menni? Köszönöm.
A Szeged melletti monkey klubról véleménye valakinek ?
ez engem is érdekelne?
(Ez egy válasz miraculum üzenetére (2026. 01. 25. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 25. vasárnap 13:48
Sziasztok! A Szigetszentmiklósi p4u club ban milyen szokott lenni a szerda nappali buli? Érdemes menni? Köszönöm.
Mi megpróbáltuk felvenni velük a kapcsolatot, a honlapon megadott elérhetőségen. Sajnos nem reagálnak.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na majd ha kinyit.megnézzük....
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Club Joy
Neve van a klubnak?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 01. 20. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Swingercityn,a klubok közt.
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2026. 01. 20. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

amlaa

micco
Stanislava