Sajnos tudjuk, hogy van nekünk egy minden/ható/tudónk, aki, ha arra ébred, akkor mi tehetetlenek vagyunk, de ebbe nem is mennék bele jobban...........
De abban egyetértünk, hogy a szex szenvedélye az, ami még betegesen sem káros, vagy fordítva, vagy mindegy, hogy hogyan, csak sok és kielégítő legyen!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 22:26

De abban egyetértünk, hogy a szex szenvedélye az, ami még betegesen sem káros, vagy fordítva, vagy mindegy, hogy hogyan, csak sok és kielégítő legyen!

Reméljük ez így is marad és hagyják hogy mindenki maga döntse el mit szeretne a saját egészsége érdekében tenni. A szex eddig is egészséges volt és ennek élvezetét megvonni teljesen káros
Reméljük ez így is marad és hagyják hogy mindenki maga döntse el mit szeretne a saját egészsége érdekében tenni. A szex eddig is egészséges volt és ennek élvezetét megvonni teljesen káros
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 18:51

Sziasztok! Jelen állapot szerint egyedül a TT kér védettségit (magyar, vagy EU-s) a klubok közül! Tesztet NEM fogadnak el! A többi helyen az aug. 20-ai hétvégéig biztosan nem kell, ha azt követően jönnétek, akkor azért érdemes lehet újra feltenni a kérdést!
Szívesen!
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük az infot.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 18:51

Sziasztok! Jelen állapot szerint egyedül a TT kér védettségit (magyar, vagy EU-s) a klubok közül! Tesztet NEM fogadnak el! A többi helyen az aug. 20-ai hétvégéig biztosan nem kell, ha azt követően jönnétek, akkor azért érdemes lehet újra feltenni a kérdést!
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 14:23

Sziasztok.
Kell otthon a klublätogatäshoz vedettsegi igazolväny vagy teszt vagy bärmi?
Elöre is köszönjük a välaszokat. Toväbbi szep hetveget mindenkinek.
Sziasztok.
Voltunk, de sajna nem jött össze semmi mással, alig volt valaki rajtunk kívül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 01. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 01. vasárnap 19:25
Törölt felhasználó (1292612)
VIP

Annyit tudok,hogy Velencei tónál lesz,szeptember 2-4 között.Szerintem,ha beütöd a keresőbe,hogy SZWINGERSZ Fesztivál,megtalálhatod.Ja,és még annyi,hogí elsősorban párokat várnal,de korlátozott létszámban szóló férfiak is mehetnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 10:36
Törölt felhasználó (4575972)

Részlet? Engemet is érdekel?
Üdv. Jövő hétvégén swinger klubba mennénk egy hölgyel. Esetleg tud valaki jó helyet Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében? Esetleg Fejér és Vas megye is szóba jöhet.
Részlet? Engemet is érdekel?
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 10:25

Sziasztok!Hallottatok a készülődő SZWINGWRSZ Fesztiválról?Szerintetetk?
Sziasztok!Hallottatok a készülődő SZWINGWRSZ Fesztiválról?Szerintetetk?
Sziasztok
Swinger for you-ról valakinek tapasztalat?
Swinger for you-ról valakinek tapasztalat?
Sziasztok!
Már régen ki akartam próbálni de mindig elmaradt…
Már régen ki akartam próbálni de mindig elmaradt…

Pénteken aug. 6. délután - este megyünk a For-you-ba kis bulira. Kérdezném várhatóak-e párok rajtunk kívül is, valamint hogy milyen szokott lenni a péntek esti buli?
Pénteken aug. 6. délután - este megyünk a For-you-ba kis bulira. Kérdezném várhatóak-e párok rajtunk kívül is, valamint hogy milyen szokott lenni a péntek esti buli?
Sziasztok. A DL be volt valaki az utóbbi időben? Mennyien vannak, s most a covid utan hogy néz ki?
Sziasztok! Gondolkodtunk rajta, hogy kiprobaljuk a swinger 25 éves fiú és 20 éves csaj, hol lehetne kezdeni?
Nem tudom értelmezni a kérdésedet! Írtam volna ilyet?
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2021. 07. 23. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert,mi köze egy klub vendégnek,a másik honnét jött?
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2021. 07. 23. péntek 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 00:36

A swinger amúgy is leginkább a 30/40-es korosztály „játszótere’, persze ettől el lehet térni és el is térnek +/¬-, csak ez lenne a többség. Ha kifejezetten a ffi többség/gang-bang a vonzó, akkor úgy gondolom, hogy a DL lehet a megfelelő választás. Ezt mondjuk éppen kezdésnek ritkábban szoktam ajánlani, de ebben az esetben mégis. Most ott nincs páros nap, pénteken és szombaton is szóló pasis többlet van, szombaton mérsékeltebben, pénteken viszont jelentős mértékben, ez kifejezetten gang-bang bulinak is van kommunikálva. Talán lehet, hogy a nézelődést érdemesebb szombaton megejteni, de igazán, ha nem riaszt meg a mélyvíz, akkor akár pénteken is belevághatsz, bár akkor nehéz lesz, csak nézelődni szerintem! Mondjuk egyébként is Budapestet jelölted, mint fő irányt, ez Pest, van még egy hely Budán, aztán már az agglomeráció, Budaörs és Szigetszentmiklós, vagy vidék…..Mind más, viszont a többi helyen a szóló férfiak számát korlátozzák, a párok és lányok igényeihez mérten, ez nem azt jelenti, hogy ott nincs lehetőség pasikkal többesre, de a válogatás/választás lehetősége kisebb. Mindettől függetlenül én még javasolni szoktam, hogy érdemes felkeresni a klubok honlapját is, általában van fórum, amit olvasgatva, azért lehet elcsípni érdekes információkat, melyek segíthetnek. Illetve még azt is javasolnám, hogyha van rá lehetőséged, akkor járd végig a helyeket, mielőtt valahol leragadnál, mert a személyes tapasztalás a legmeghatározóbb és érdemes rá időd szentelni, hogy az élvezet is maradandó legyen! Bocsi, ez most nem lett valami összeszedett, de kicsit már fáradt vagyok és itt azért nagyon sok infó van, amit jó tudni!
Egyetertek az elottem szoloval, a weboldal latogatas segithet. Vannak pl kimondottan kezdoknek napok. Pl CP-ben tan jovo het penteken. 30-an. De talan a TT-ben is vannak ilyen napok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 18:56
Törölt felhasználó (4589442)

Első pár látogatásnál inkább, csak nézelődnék, a későbbiekben meg a többes\gangbang lenne, amit kipróbálnék, illetve ismerkednék, a korosztályt tekintve jobban bejönnek a kicsit idősebbek, 35-45ig kb.