Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4594   2022. 02. 25. péntek 20:23
kivancsi pár69 kivancsi pár69
Sziasztok! A pénteki TT buliról van valakinek tapasztalat? (Szombaton már voltunk,de az nekünk túl zsúfolt volt)! 4.- én szeretnénk menni,de ha van jobb ötlet nyitottak vagyunk! Csak párok vagy hölgy!
Köszi!
#4593   2022. 02. 25. péntek 07:27
Onkyoo12 Onkyoo12
Sziasztok, lehet nem jó helyen kopogtatok, de úgy néz ki hogy lesz egy szabad hétvégénk és gondoltuk elnézünk swingerbe, viszont már évek óta nem voltunk és ki vagyunk esve. Régebben a TTben voltunk többször, egyszer megfordultunk a DLben, de ott amatőr módon pasis estére mentünk és nagyon nem jött be. A kérdésem, hogy manapság melyik a jó hely? Ahol sokan vannak, jó a hangulat, igényes, stb. (Csak mert emlékszem hogy kis felújítás rá fért volna).
Ezen kívül, külföldön voltunk régebben privát házi bulikban amik eddig nekünk a legjobban bejöttek, de ezeket külföldi honlapokon találtuk. Itt magyarban van valami ilyen fórum ahol szerveznek? Esetleg itt a GGn? Mindenütt kerestem de nem igazán találtam és most nincs ismeretség akiket kérdezni tudnék.
#4592   2022. 02. 25. péntek 00:27
hegeda hegeda
szia! a Magnumot ajanlom neked ott tuti csak pasi van. raadasul a g.c.-tol sincs messze.
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 02. 24. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 24. csütörtök 20:54
Sziasztok, én eddig a Glory cafeban voltam és meg kell mondanom nem távoztam élmények nélkül smile Igaz kicsit csajba dobtam magam, nagyon bejöttem ott sok pasinak és ha nem lépek le este 11 fele, akkor szerintem a bebaszott, kiéhezett kanok ötösével basztak volna meg smile Szeretnék elmenni swingerbe, ahol a csajos srácokkal befogadóak és kaland is adódna nekem..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! NEM Társkereső! Csak élmények, tapasztalatok!
#4591   2022. 02. 24. csütörtök 20:54
Vivike_popsis Vivike_popsis
Sziasztok, én eddig a Glory cafeban voltam és meg kell mondanom nem távoztam élmények nélkül smile Igaz kicsit csajba dobtam magam, nagyon bejöttem ott sok pasinak és ha nem lépek le este 11 fele, akkor szerintem a bebaszott, kiéhezett kanok ötösével basztak volna meg smile Szeretnék elmenni swingerbe, ahol a csajos srácokkal befogadóak és kaland is adódna nekem..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! NEM Társkereső! Csak élmények, tapasztalatok!
#4590   2022. 02. 24. csütörtök 19:18
X Törölt felhasználó (4661441)
Nyáron tervezünk a csehekhez kimenni. Van ottani klubbal tapasztalata valakinek?? Írjon ŕank pls (tárgyba írd bele hogy cseh) köszi
#4589   2022. 02. 23. szerda 21:07
Joker007 Joker007
Kassan és a környékén semmilyen klubb sincs.
(Ez egy válasz Ad Krisz78 üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 31. hétfő 15:32
Sziasztok, Kassán vagy a környékén ismertek swinger klubokat?
#4588   2022. 02. 21. hétfő 19:23
kissarpi kissarpi
Sziasztok!
A 3 majomról tudtok valamit? Volt mostanában valaki?
A Pusz 1 Nyíregyen nem elérhető. Weblap megszűnt, telefont nem veszik fel üzenetre annyi válasz sincs hogy bezártunk.
Jobban vidék érdekelne.
Esetleg más tipp? Bács-Kiskun megye, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar érdekel legjobban.
Párommal nem vagyunk kezdők, de egy jó csapatba beszállnánk.
K.Á.
#4587   2022. 02. 20. vasárnap 22:52
Felhőék Felhőék
Imádom ezt a “rettegj kártya” témát… nekünk a TT ezért is jó mert biztonságosabb és így távol marad sok oda nem kívánatos ember, ez személyes vélemény.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 01. 07. péntek 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 05:35
Bele sétáltam a nyúl csapdájába?! Sörről szó sem volt ejnye1 De intézek egy mézes-répasört nyes
Köszönöm az infókat! Diszkriminációs rettegj kártya miatt Tiktakk nem pálya egyenlőre.
A kérdést körbejárva arra jutottam, hogy ez a swinger előjátékos-társas valószínűleg csak privát bulin lehetséges válogatott szereplőkkel.
A sör kézbesítési címét privátban, nehogy tiltás legyen, meg ismerkedés szagú nyes
#4586   2022. 02. 20. vasárnap 21:39
jirzi jirzi
Gyerekek A tegnapi Swinger Pardise party annyira jó volt hogy hihetetlen Szex ,tánc ,buli nyes
vigyor2
#4585   2022. 02. 18. péntek 16:23
Frakk2021 Frakk2021
Hétfőn a szauna szeánszok miatt mindig sokan vannak, legutóbb hétfőn is volt gangbang, és igen, tegnap is jó volt a buli. A klub üzenőfalán tudtok infókat olvasni, illetve írni is tudtok, ha szeretnétek több fiút játszani. Havonta egyszer jönnek a szingli csajok vidékről, az szerdai napközbeni buli, olyankor mindig sokan vannak... Ha van még kérdés, privátban szívesen válaszolok.
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 22:35
Sziasztok!
A 4youban milyenek a hétfői napok, létszám érdekelne vannak -e párok szóval ki tudna egy reális leírást adni róla!?
Köszi
#4584   2022. 02. 18. péntek 14:05
LázárBob LázárBob
tegnap pl. jó buli volt, pedig csütörtök volt. de mint mindenhol, ez változó. a csütörtök esti gangbang bulikon azért jó eséllyel mindenki megtalálja amit keres.
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A 4youban milyenek a hétfői napok, létszám érdekelne vannak -e párok szóval ki tudna egy reális leírást adni róla!?
Köszi
#4583   2022. 02. 18. péntek 12:43
hegeda hegeda
Szia! ezt én is megkérdeztem, többen állították hogy nincs senki hétköznap napközben. személyes tapasztalatunk nincs róla.
Sziasztok!
Köszi
#4582   2022. 02. 18. péntek 12:24
lucky1973 lucky1973
Üdv mindenkinek. Tud valaki esetleg swinger párok körében népszerű szállodát , ahol lehet ismerkedni is ?
#4581   2022. 02. 17. csütörtök 22:35
katona1245 katona1245
Sziasztok!
Köszi
#4580   2022. 02. 16. szerda 21:16
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Jó ideje nem működik már! Igazán, tervezhetően és szervezetten a megszokott helyén, talán a pandémiás mizéria előtt üzemelt, tehát 2 évvel ezelőtt! Utána, volt még néhány magánszervezés a régi tagok között............
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 02. 15. kedd 06:14
Plusz1
#4579   2022. 02. 15. kedd 06:14
X Törölt felhasználó (4652511)
Plusz1
#4578   2022. 02. 11. péntek 13:58
X Törölt felhasználó (4342562)
Leginkább sehova. A fiú biszex nem elfogadott semelyik klubban. Mostanában (26-án) lesz egy privát swinger buli mindkét részről biszex pároknak (ha összejön a létszám), de szóló srácokat ott sem fogadnak.
#4577   2022. 02. 10. csütörtök 20:42
jirzi jirzi
Korrekt Ti tudjátok mi a jó nektek A csapat szerintem igen is befogadó Viszont van hogy mi is úgy megyünk le hogy kitaláljuk hogy ezt és ezt szeretnénk és ha nem az jön össze akkor szar a buli AM meg minden alkalom más
(Ez egy válasz mgcnew üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 08:46
Szia! Teljesen igazad van. A gagyi tényleg nagyon gáz volt. Elnézést kérek tőled és bárkitől is akit megsérthettem vele, nem volt szándékomban. Sajnos az első negatív élmény nagyon intenzív volt és dühített, hogy így mellé lőttünk. Máskor erre jobban fogok figyelni.
Más társaság működött, itt valahogy nem jött össze ez a nap. A (gagyi kivételével) a többi viszont korrekt észrevétel. Tényleg nem volt befogadó a csapat. El voltak magukban.
Egyébként még működhetett volna a nap is, mert itt is volt egy fiatal pár a kezdők között, akik nagyon bejöttek nekünk, csak sajnos le is léptek azonnal, mielőtt meg tudtunk volna velük ismerkedni és más....
#4576   2022. 02. 10. csütörtök 08:46
mgcnew mgcnew
Szia! Teljesen igazad van. A gagyi tényleg nagyon gáz volt. Elnézést kérek tőled és bárkitől is akit megsérthettem vele, nem volt szándékomban. Sajnos az első negatív élmény nagyon intenzív volt és dühített, hogy így mellé lőttünk. Máskor erre jobban fogok figyelni.
Más társaság működött, itt valahogy nem jött össze ez a nap. A (gagyi kivételével) a többi viszont korrekt észrevétel. Tényleg nem volt befogadó a csapat. El voltak magukban.
Egyébként még működhetett volna a nap is, mert itt is volt egy fiatal pár a kezdők között, akik nagyon bejöttek nekünk, csak sajnos le is léptek azonnal, mielőtt meg tudtunk volna velük ismerkedni és más....
#4575   2022. 02. 09. szerda 18:52
jirzi jirzi
Akkor ez biztos nem a ti helyetek Mondjuk egy társaságot legagyizni amiben valószínű mi is benne voltunk nem túl szerencsés ,de lelketek rajta Vannak helyek amik nem nektek valók Szerintünk ez is az Pl itt még (mint ahogy írtuk is) nem volt olyan hogy ne lett volna meg a ,,társaság ,buli ,tánc ,szex kombo Egy kérdés amit magadnak kell megválaszolni Volt club ahova sikerült beilleszkedni? Ha igen oda kell járni ha nem akkor lehet veletek a gond
(Ez egy válasz mgcnew üzenetére (2022. 02. 09. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 14:29
Mindenben (is) egyetértek veled. Ez egy több szereplős játék. Ahol biztos, mi is lehettünk volna sokkal rugalmasabbak, de a célunk más volt. Mi a társaság, buli, tánc elsősorban és ennek megkoronázása lenne a szex, céllal mentünk és megyünk mindenhova.
Az érzéketlen dugás, mindenki, mindenkivel nem a mi világunk.
Ez a társaság úgy nézett ki (sajnos), hogy ha egy birkát vittem volna oda, azt is megcsinálták volna. Luk, luk, mindegy volt.
A party egyébként nem lett volna szar, a hely, a körülmények, a zene, stb, minden adott volt egy hatalmas élményhez. Csak hát a társaság nagyon gagyi.
Azóta beszéltem másokkal is, sajnos sokan jártak már itt így.

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6354db
Utolsó üzenet: tegnap 23:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!