Sziasztok! A pénteki TT buliról van valakinek tapasztalat? (Szombaton már voltunk,de az nekünk túl zsúfolt volt)! 4.- én szeretnénk menni,de ha van jobb ötlet nyitottak vagyunk! Csak párok vagy hölgy!
Köszi!
Köszi!
Sziasztok, lehet nem jó helyen kopogtatok, de úgy néz ki hogy lesz egy szabad hétvégénk és gondoltuk elnézünk swingerbe, viszont már évek óta nem voltunk és ki vagyunk esve. Régebben a TTben voltunk többször, egyszer megfordultunk a DLben, de ott amatőr módon pasis estére mentünk és nagyon nem jött be. A kérdésem, hogy manapság melyik a jó hely? Ahol sokan vannak, jó a hangulat, igényes, stb. (Csak mert emlékszem hogy kis felújítás rá fért volna).
Ezen kívül, külföldön voltunk régebben privát házi bulikban amik eddig nekünk a legjobban bejöttek, de ezeket külföldi honlapokon találtuk. Itt magyarban van valami ilyen fórum ahol szerveznek? Esetleg itt a GGn? Mindenütt kerestem de nem igazán találtam és most nincs ismeretség akiket kérdezni tudnék.
Ezen kívül, külföldön voltunk régebben privát házi bulikban amik eddig nekünk a legjobban bejöttek, de ezeket külföldi honlapokon találtuk. Itt magyarban van valami ilyen fórum ahol szerveznek? Esetleg itt a GGn? Mindenütt kerestem de nem igazán találtam és most nincs ismeretség akiket kérdezni tudnék.
szia! a Magnumot ajanlom neked ott tuti csak pasi van. raadasul a g.c.-tol sincs messze.
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 02. 24. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 24. csütörtök 20:54

Sziasztok, én eddig a Glory cafeban voltam és meg kell mondanom nem távoztam élmények nélkül
Igaz kicsit csajba dobtam magam, nagyon bejöttem ott sok pasinak és ha nem lépek le este 11 fele, akkor szerintem a bebaszott, kiéhezett kanok ötösével basztak volna meg
Szeretnék elmenni swingerbe, ahol a csajos srácokkal befogadóak és kaland is adódna nekem..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! NEM Társkereső! Csak élmények, tapasztalatok!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! NEM Társkereső! Csak élmények, tapasztalatok!
Sziasztok, én eddig a Glory cafeban voltam és meg kell mondanom nem távoztam élmények nélkül
Igaz kicsit csajba dobtam magam, nagyon bejöttem ott sok pasinak és ha nem lépek le este 11 fele, akkor szerintem a bebaszott, kiéhezett kanok ötösével basztak volna meg
Szeretnék elmenni swingerbe, ahol a csajos srácokkal befogadóak és kaland is adódna nekem..

Nyáron tervezünk a csehekhez kimenni. Van ottani klubbal tapasztalata valakinek?? Írjon ŕank pls (tárgyba írd bele hogy cseh) köszi
Kassan és a környékén semmilyen klubb sincs.
(Ez egy válasz Ad Krisz78 üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A 3 majomról tudtok valamit? Volt mostanában valaki?
A Pusz 1 Nyíregyen nem elérhető. Weblap megszűnt, telefont nem veszik fel üzenetre annyi válasz sincs hogy bezártunk.
Jobban vidék érdekelne.
Esetleg más tipp? Bács-Kiskun megye, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar érdekel legjobban.
Párommal nem vagyunk kezdők, de egy jó csapatba beszállnánk.
K.Á.
A 3 majomról tudtok valamit? Volt mostanában valaki?
A Pusz 1 Nyíregyen nem elérhető. Weblap megszűnt, telefont nem veszik fel üzenetre annyi válasz sincs hogy bezártunk.
Jobban vidék érdekelne.
Esetleg más tipp? Bács-Kiskun megye, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar érdekel legjobban.
Párommal nem vagyunk kezdők, de egy jó csapatba beszállnánk.
K.Á.
Imádom ezt a “rettegj kártya” témát… nekünk a TT ezért is jó mert biztonságosabb és így távol marad sok oda nem kívánatos ember, ez személyes vélemény.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 01. 07. péntek 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 07. péntek 05:35

Bele sétáltam a nyúl csapdájába?! Sörről szó sem volt
De intézek egy mézes-répasört
Köszönöm az infókat! Diszkriminációs rettegj kártya miatt Tiktakk nem pálya egyenlőre.
A kérdést körbejárva arra jutottam, hogy ez a swinger előjátékos-társas valószínűleg csak privát bulin lehetséges válogatott szereplőkkel.
A sör kézbesítési címét privátban, nehogy tiltás legyen, meg ismerkedés szagú

Köszönöm az infókat! Diszkriminációs rettegj kártya miatt Tiktakk nem pálya egyenlőre.
A kérdést körbejárva arra jutottam, hogy ez a swinger előjátékos-társas valószínűleg csak privát bulin lehetséges válogatott szereplőkkel.
A sör kézbesítési címét privátban, nehogy tiltás legyen, meg ismerkedés szagú

Gyerekek A tegnapi Swinger Pardise party annyira jó volt hogy hihetetlen Szex ,tánc ,buli

Hétfőn a szauna szeánszok miatt mindig sokan vannak, legutóbb hétfőn is volt gangbang, és igen, tegnap is jó volt a buli. A klub üzenőfalán tudtok infókat olvasni, illetve írni is tudtok, ha szeretnétek több fiút játszani. Havonta egyszer jönnek a szingli csajok vidékről, az szerdai napközbeni buli, olyankor mindig sokan vannak... Ha van még kérdés, privátban szívesen válaszolok.
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 22:35

Sziasztok!
A 4youban milyenek a hétfői napok, létszám érdekelne vannak -e párok szóval ki tudna egy reális leírást adni róla!?
Köszi
A 4youban milyenek a hétfői napok, létszám érdekelne vannak -e párok szóval ki tudna egy reális leírást adni róla!?
Köszi
tegnap pl. jó buli volt, pedig csütörtök volt. de mint mindenhol, ez változó. a csütörtök esti gangbang bulikon azért jó eséllyel mindenki megtalálja amit keres.
(Ez egy válasz katona1245 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Köszi
Köszi
Szia! ezt én is megkérdeztem, többen állították hogy nincs senki hétköznap napközben. személyes tapasztalatunk nincs róla.

Sziasztok!
Köszi
Köszi
Üdv mindenkinek. Tud valaki esetleg swinger párok körében népszerű szállodát , ahol lehet ismerkedni is ?
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Jó ideje nem működik már! Igazán, tervezhetően és szervezetten a megszokott helyén, talán a pandémiás mizéria előtt üzemelt, tehát 2 évvel ezelőtt! Utána, volt még néhány magánszervezés a régi tagok között............
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 06:14
Törölt felhasználó (4652511)

Plusz1
Plusz1
Leginkább sehova. A fiú biszex nem elfogadott semelyik klubban. Mostanában (26-án) lesz egy privát swinger buli mindkét részről biszex pároknak (ha összejön a létszám), de szóló srácokat ott sem fogadnak.
Korrekt Ti tudjátok mi a jó nektek A csapat szerintem igen is befogadó Viszont van hogy mi is úgy megyünk le hogy kitaláljuk hogy ezt és ezt szeretnénk és ha nem az jön össze akkor szar a buli AM meg minden alkalom más
(Ez egy válasz mgcnew üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 08:46

Szia! Teljesen igazad van. A gagyi tényleg nagyon gáz volt. Elnézést kérek tőled és bárkitől is akit megsérthettem vele, nem volt szándékomban. Sajnos az első negatív élmény nagyon intenzív volt és dühített, hogy így mellé lőttünk. Máskor erre jobban fogok figyelni.
Más társaság működött, itt valahogy nem jött össze ez a nap. A (gagyi kivételével) a többi viszont korrekt észrevétel. Tényleg nem volt befogadó a csapat. El voltak magukban.
Egyébként még működhetett volna a nap is, mert itt is volt egy fiatal pár a kezdők között, akik nagyon bejöttek nekünk, csak sajnos le is léptek azonnal, mielőtt meg tudtunk volna velük ismerkedni és más....
Más társaság működött, itt valahogy nem jött össze ez a nap. A (gagyi kivételével) a többi viszont korrekt észrevétel. Tényleg nem volt befogadó a csapat. El voltak magukban.
Egyébként még működhetett volna a nap is, mert itt is volt egy fiatal pár a kezdők között, akik nagyon bejöttek nekünk, csak sajnos le is léptek azonnal, mielőtt meg tudtunk volna velük ismerkedni és más....
Szia! Teljesen igazad van. A gagyi tényleg nagyon gáz volt. Elnézést kérek tőled és bárkitől is akit megsérthettem vele, nem volt szándékomban. Sajnos az első negatív élmény nagyon intenzív volt és dühített, hogy így mellé lőttünk. Máskor erre jobban fogok figyelni.
Akkor ez biztos nem a ti helyetek Mondjuk egy társaságot legagyizni amiben valószínű mi is benne voltunk nem túl szerencsés ,de lelketek rajta Vannak helyek amik nem nektek valók Szerintünk ez is az Pl itt még (mint ahogy írtuk is) nem volt olyan hogy ne lett volna meg a ,,társaság ,buli ,tánc ,szex kombo Egy kérdés amit magadnak kell megválaszolni Volt club ahova sikerült beilleszkedni? Ha igen oda kell járni ha nem akkor lehet veletek a gond
(Ez egy válasz mgcnew üzenetére (2022. 02. 09. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 14:29

Mindenben (is) egyetértek veled. Ez egy több szereplős játék. Ahol biztos, mi is lehettünk volna sokkal rugalmasabbak, de a célunk más volt. Mi a társaság, buli, tánc elsősorban és ennek megkoronázása lenne a szex, céllal mentünk és megyünk mindenhova.
Az érzéketlen dugás, mindenki, mindenkivel nem a mi világunk.
Ez a társaság úgy nézett ki (sajnos), hogy ha egy birkát vittem volna oda, azt is megcsinálták volna. Luk, luk, mindegy volt.
A party egyébként nem lett volna szar, a hely, a körülmények, a zene, stb, minden adott volt egy hatalmas élményhez. Csak hát a társaság nagyon gagyi.
Azóta beszéltem másokkal is, sajnos sokan jártak már itt így.
Az érzéketlen dugás, mindenki, mindenkivel nem a mi világunk.
Ez a társaság úgy nézett ki (sajnos), hogy ha egy birkát vittem volna oda, azt is megcsinálták volna. Luk, luk, mindegy volt.
A party egyébként nem lett volna szar, a hely, a körülmények, a zene, stb, minden adott volt egy hatalmas élményhez. Csak hát a társaság nagyon gagyi.
Azóta beszéltem másokkal is, sajnos sokan jártak már itt így.