Mostanában hatalmas patyk vannak a Cp ben Ja és ami lényeg senki nem pofátlan
(Ez egy válasz Nagyfiu70 üzenetére (2022. 04. 16. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 15:44

Sziasztok! Ma megtört a jég,rom beleegyezett hogy nézzük meg. Melyiket javasoljatok, CP vagy tikTak?
Sziasztok! Ma megtört a jég,rom beleegyezett hogy nézzük meg. Melyiket javasoljatok, CP vagy tikTak?
Állítólag holnap a CP ben mindenki tojást beszínezik szájjal
és ha úgy alakul még viszonozhatod is ,,nyúlban "
Szimpátia kötelező

Szívesen!
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 04. 06. szerda 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi! Ez nekem is új hír! Esetleg, ha van valamilyen nyilvános web-es elérhetőség, ahol infókhoz lehet jutni a hellyel/bulikkal kapcsolatban, akkor biztosan többen megköszönnénk! Üdv.,
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 06. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 08:04
Törölt felhasználó (4652720)

A téti működik csak nem ott , hanem Györtöl5 km-re .
Szia! Megtudnád mondani pontosan hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 06. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 08:04
Törölt felhasználó (4652720)

(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 16:51

Szívesen!
De kiegészíteném azzal, hogy én nem hallomásra támaszkodva írtam a működő klubokról, hanem tényekre és tapasztalatokra alapozottan! Mivel a kérdés az az volt, hogy hol van és nem pedig hol volt klub abban a régióban?! Volt egyébként Ságváron, Zalakaroson, Keszthelyen, vagy, ha már szóba került Győrben, pontosabban mellette Enesén is, melyet egy darabig „baráti swinger társaságként” tovább vitettek Tét környéken, de ez már a múlt és nem is a közelmúlt!

Köszönjük szépen a véleményed!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 16:57

Jó választás lehet a TT! Egyébként 2 klub van a TT és a Paradise, amely rendez időként kifejezetten kezdőket célzó tematikus partikat. Érdemes lehet az említett klubok honlapját felkeresni, átnézni és olvasgatni a saját üzifalukat, melyik tűnik szimpatikusabban, szerintem onnan is lehet következtetéseket levonni. Aztán a személyes preferenciák mellett, hogy mit szeretne az ember megélni, érdemes lehet azt is számba venni, hogy egy kisebb létszámú körben menne jobban a kezdeti oldódás, vagy egy nagy társaságba vegyülve? Ugyanis adott klub esetében is teljesen más egy pénteki parti és más egy szombati buli! De akkor sem kell megijedni, ha az első választás nem jön be, akkor tovább kell menni és adni lehetőséget másik helynek is.
Mi hétvégén adreamlandben voltunk!de sajnos az a hely mar nem a régi ami volt!sokan voltak de egyszer csak eltűntek ugy 2ora körül az emberek!de elotte sem volt valami feldobott a buli!
Jó választás lehet a TT! Egyébként 2 klub van a TT és a Paradise, amely rendez időként kifejezetten kezdőket célzó tematikus partikat. Érdemes lehet az említett klubok honlapját felkeresni, átnézni és olvasgatni a saját üzifalukat, melyik tűnik szimpatikusabban, szerintem onnan is lehet következtetéseket levonni. Aztán a személyes preferenciák mellett, hogy mit szeretne az ember megélni, érdemes lehet azt is számba venni, hogy egy kisebb létszámú körben menne jobban a kezdeti oldódás, vagy egy nagy társaságba vegyülve? Ugyanis adott klub esetében is teljesen más egy pénteki parti és más egy szombati buli! De akkor sem kell megijedni, ha az első választás nem jön be, akkor tovább kell menni és adni lehetőséget másik helynek is.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 10:58

Mi még nem jutottunk el! De egyenlőre a vélemények alapján a tik tak lesz. Ki mit javasol kezdésnek?
Szívesen!
De kiegészíteném azzal, hogy én nem hallomásra támaszkodva írtam a működő klubokról, hanem tényekre és tapasztalatokra alapozottan! Mivel a kérdés az az volt, hogy hol van és nem pedig hol volt klub abban a régióban?! Volt egyébként Ságváron, Zalakaroson, Keszthelyen, vagy, ha már szóba került Győrben, pontosabban mellette Enesén is, melyet egy darabig „baráti swinger társaságként” tovább vitettek Tét környéken, de ez már a múlt és nem is a közelmúlt!
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Tiktak szombaton. Klubba oda menjetek.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi még nem jutottunk el! De egyenlőre a vélemények alapján a tik tak lesz. Ki mit javasol kezdésnek?
Köszi

Köszi
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 04. 02. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 22:23

Szia,
Nincs jó hírem! Ebből a szempontból olyan, mint az én régióm, azaz 0! Szóval: Budaörs, Buda, Pest, Szigetszentmiklós, aztán az un. vidék Mohács és Szeged (Szatymaz) 1-1 mindenhol a teljes országos kínálat, ha echte sw klubról beszélünk!
Nincs jó hírem! Ebből a szempontból olyan, mint az én régióm, azaz 0! Szóval: Budaörs, Buda, Pest, Szigetszentmiklós, aztán az un. vidék Mohács és Szeged (Szatymaz) 1-1 mindenhol a teljes országos kínálat, ha echte sw klubról beszélünk!
Kezdőknek a legjobb a TikTak. Állítólag Győr környékén is van swinger klub, de eddig nem érdeklődtünk komolyabban, így nem tudunk róla semmit
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2022. 04. 02. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 11:16

Sziasztok! Vas megye vagy Balaton (Keszthely, Siófok - felkapottabb helyeken) tud esetleg valaki igényes , kezdőknek is megfelelő helyet?
Szia,
Nincs jó hírem! Ebből a szempontból olyan, mint az én régióm, azaz 0! Szóval: Budaörs, Buda, Pest, Szigetszentmiklós, aztán az un. vidék Mohács és Szeged (Szatymaz) 1-1 mindenhol a teljes országos kínálat, ha echte sw klubról beszélünk! (Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2022. 04. 02. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 11:16
Nincs jó hírem! Ebből a szempontból olyan, mint az én régióm, azaz 0! Szóval: Budaörs, Buda, Pest, Szigetszentmiklós, aztán az un. vidék Mohács és Szeged (Szatymaz) 1-1 mindenhol a teljes országos kínálat, ha echte sw klubról beszélünk! (Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2022. 04. 02. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Vas megye vagy Balaton (Keszthely, Siófok - felkapottabb helyeken) tud esetleg valaki igényes , kezdőknek is megfelelő helyet?
Debrecenben nincs klub, Mi is Pestre járunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 29. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 20:58
Törölt felhasználó (4318932)

Debrecenben ilyen klubb?
Mikor ott voltunk, folyamatosan volt szendvics, pogácsa, és gyümölcs.
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2022. 03. 30. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 30. szerda 19:42

Mi voltunk egy péntek délután a 4you-ban. Pasiból volt tényleg jóval több. Rajtunk kívül egy pár volt még.Megittunk egy italt, közben a tulaj lent a clubban bonyolította a vendég asztaloknál az üzleti megbeszélését. Szerintünk ez nem oda való. Megittunk egy italt szexeltünk egy jót 2 pasival, szaunáztunk és eljöttünk, mert kurva éhesek lettünk kaja meg nincs.Maradnak a drágább helyek jövő héten CP szombaton, remélem jobb. Megkaptuk amiért mentünk ,de szerintem ennyi volt.