Ezt egyszerre pötyögtük ......
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 19:59

Az "Események" fül alatt "X-Plore Night" néven fut, ahogy látom a januári időpontok nincsenek még fent.
Elvileg egy hétfő esti napon lesz, 19 órától.
Elvileg egy hétfő esti napon lesz, 19 órától.
Ott lesz az pedig, de a januári programokat még én sem találtam egyelőre. Egyébként az "X-Plore Night" név alatt szerepel ez a program!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 13:03
Törölt felhasználó (1409402)

Pontos infót erről hol találni? A Magnum oldalán nem találtam semmit. De lehet, hogy csak vak vagyok. Köszi
Az "Események" fül alatt "X-Plore Night" néven fut, ahogy látom a januári időpontok nincsenek még fent.
Elvileg egy hétfő esti napon lesz, 19 órától. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 13:03
Elvileg egy hétfő esti napon lesz, 19 órától. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1409402)

Pontos infót erről hol találni? A Magnum oldalán nem találtam semmit. De lehet, hogy csak vak vagyok. Köszi
Köszi! Azt hiszem, itt az ideje megnézni személyesen is ennyi "hype" után. Amúgy az sem gond, ha csak szaunázok egy jót.....
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 01:17

Akit érdekelhet: Magnumban a legutóbbi vegyes napon látványosan megugrott a párok száma a korábbiakhoz képest, 15-20 körül lehetett már, és a többségük elég aktív is volt.
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este).
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 01:17

Akit érdekelhet: Magnumban a legutóbbi vegyes napon látványosan megugrott a párok száma a korábbiakhoz képest, 15-20 körül lehetett már, és a többségük elég aktív is volt.
Glory cafe
Nem swinger klub, de sokszor kérdés milyen a hely.
A beléptetés vicces volt, mindent megkérdeztek, hova, mire, miért!
Később megtudtuk volt egy társaság talán azért volt ennyi kereszt kérdés.
Kevesen voltak nem mondanám, hogy az igényesebb emberek járnak ide. 90%-ban férfiak voltak volt +-30 és 70 körüli is de zöme kb 35-55 évesek.
Felső szinten egy nagyobb társaság volt bezárkózva.
Alul 2 hölgy és egy úr szumóztak.
Egy szimpatikus fiatalos pár volt és egy csinos 30+-os lány őt nem is értettem, hogy került oda, de csak ismerősökkel beszélgettek.
Egyébként minket normálisan körbevezettek ittunk egyet és eljöttünk.
A hely nem lenne rossz, de nagyon nem volt megtöltve tartalommal... :(
Nem swinger klub, de sokszor kérdés milyen a hely.
A beléptetés vicces volt, mindent megkérdeztek, hova, mire, miért!
Később megtudtuk volt egy társaság talán azért volt ennyi kereszt kérdés.
Kevesen voltak nem mondanám, hogy az igényesebb emberek járnak ide. 90%-ban férfiak voltak volt +-30 és 70 körüli is de zöme kb 35-55 évesek.
Felső szinten egy nagyobb társaság volt bezárkózva.
Alul 2 hölgy és egy úr szumóztak.
Egy szimpatikus fiatalos pár volt és egy csinos 30+-os lány őt nem is értettem, hogy került oda, de csak ismerősökkel beszélgettek.
Egyébként minket normálisan körbevezettek ittunk egyet és eljöttünk.
A hely nem lenne rossz, de nagyon nem volt megtöltve tartalommal... :(
Szerintem 40-60 fő lehet 1/3nők 2/3férfiak .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 14. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 22:10
Törölt felhasználó (4445962)

Az hány fő? Milyen elosztasban?
Az hány fő? Milyen elosztasban?
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2022. 12. 14. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 21:54

Hétfőn mi csak a szaunás bulin voltunk eddig. De az telt házas szinte mindig.
Hétfőn mi csak a szaunás bulin voltunk eddig. De az telt házas szinte mindig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 14. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 08:08
Törölt felhasználó (4445962)

Ez érdekelne engem is ,főleg a hétfő.
Ez érdekelne engem is ,főleg a hétfő.
(Ez egy válasz 12MZ. üzenetére (2022. 12. 07. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 07. szerda 22:54

Sziasztok! Szokott innen valaki járni a swinger4you nappali programjaira? Szívesen fogadnék beszámolókat mennyien szoktak lenni, milyen korosztályból. Előre is köszi!
Szíasztok! Szillveszterre van valakinek javaslata? Párommall Swinger klubbot keresünk.Kezdők vagyunk smile jó bulit keresünk smile Köszi ! smile
Sziasztok! Szokott innen valaki járni a swinger4you nappali programjaira? Szívesen fogadnék beszámolókat mennyien szoktak lenni, milyen korosztályból. Előre is köszi!
Tegnap, azaz csütörtök este, az (elő)Mikulás (gang-bang & bukkake) party a S4Y-ban szuper jó volt!
A szexi és kívánatos Mikulás lány, plusz a csinos barátnője, kiegészülve még egy hölggyel valami fergeteges estét varázsoltak.
Maximálisan kedvesek, türelmesek és odaadóak voltak a szép számban megjelent pasik legnagyobb örömére! Mindez természetesen kölcsönös volt, igyekeztünk mi is.
És ami még fontos, hogy full rendben és fegyelmezetten zajlott minden, semmi tolongás, lökdösődés, beszólogatás, stb., ami sajnos egyéb helyeken jellemzi, kíséri az ilyen bulikat, a partszélen okoskodók részéről. Szóval összegezve, nagy LIKE!

Örülök hogy minden klubban jó volt a buli A régiek azért pörögnek hála az égnek Így mindenki megtalálja a saját igényét
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2022. 11. 30. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 30. szerda 21:59

Mi a TikTak-ban voltunk aznap - életünkben először ilyen helyen - Nos az sem volt gyenge. Valami azt súgja, hogy fogunk még menni...
Mi a TikTak-ban voltunk aznap - életünkben először ilyen helyen - Nos az sem volt gyenge. Valami azt súgja, hogy fogunk még menni...
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 16:03

Tegnap a CP ben frenetikus party volt Szex disco ,finom kaják ami kell egy laza szombathoz Nagyon jól éreztük magunkat
sziasztok! szerdán DL milyen szokott lenni. úgy adódott, hogy arra felé leszünk és azon gondolkodtunk, lehet megpróbálnánk.
Nagyon szuper volt a hangulat szerintünk is.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 16:03

Tegnap a CP ben frenetikus party volt Szex disco ,finom kaják ami kell egy laza szombathoz Nagyon jól éreztük magunkat
Jó volt Viszont voltunk többen is már Bár a mi hitvallásunk szerint nem a létszám a lényeg hanem az összhangulat
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)