Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5030   2023. 03. 10. péntek 23:00
X Törölt felhasználó (21410)
Köszönjük a beszámolót! Engem mindig is érdekelt, hogy mi van egy ilyen estén, de még nem jutottam el.
A Sauna69-ben tudtommal hetente van ilyen szeánsz. Vajon ott mennyien vannak, milyen a hangulat? Volt már valaki vagy tervezi menni?
(Ez egy válasz tamashidden üzenetére (2023. 03. 10. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 22:05
Sziasztok!

Végre van annyi időm, hogy írjak a hétfői Magnum szaunás X-plore nights tapasztalatokról. Akik nem hallottak még róla: a hely normál esetben meleg férfiak "szaunája" (valójában olyasmi mint egy swinger klub), de havi egyszer beengednek nőket is.

TL;DR: Ha a biszex férfi tagú pár vagytok vagy a pár hölgy tagja gang-bangre vágyik, akkor ez tökéletes hely. Szóló hetero férfiaknak nem ajánlom.

Hosszabban:
Este 7-re értem oda, akkor kb. 30 férfi lehetett, de nehéz megítélni elég nagy a hely, simán ment a szokásos meleg swinger este. Párok 8 után kezdtek érkezni. Összesen 3 pár jött, plusz egy fiatalabb lány a meleg barátjával, de ők inkább csak poénból, nem sok vizet zavartak és volt még egy jó 50+-os hölgy.
Mind a 3 pár gang-banget nyomott. Eléggé jellemző volt az estére, hogy a párok körül mindig volt legalább 5 pasi, de ez őket nem zavarta (sőt), ha akartak volna félrevonulhattak volna.

Az első hölgy egy korom sötét cruising részen térdelt talán egy ágyon, a pasik meg sorban dugták. Az elég kemény volt, semmit nem lehetett látni, de legalább tíz pasi állt sorban és szerintem nem mindenki használt gumit. A párja nem tudom hol volt. Elég extrém volt, na.

A második pár némi jakuzziban beszélgetés után egy szobába vonult félre még 3 pasival, de nyitva hagyták az ajtót, bárki csatlakozhatott. Ott a pár - magát heterónak mondó - férfi tagja kifejezetten kérte, hogy a hölggyel együtt szopjuk a farkát, ez sima swinger klubban nem igazán kivitelezhető. Náluk végül nem volt akkora tumultus mint az első hölgynél, de azért ők sem unatkoztak.

A harmadik pár sokat üldögélt, beszélgetett a bár részen, majd ők is egy nyitott szobába vonultak félre, ahol ismét volt némi csődület. Itt a kifejezetten csinos hölggyel folyamatosan minimum ketten foglalkoztak (elöl, hátul), amit ő láthatóan nagyon élvezett.

A szóló idősebb hölgyet csak egyszer láttam a jakuzziban, ha jól láttam épp két farok volt a kezében. smile

Ez így leírva kicsit szánalmasnak tűnhet, de nem volt az, szerintem kifejezetten jó hangulatú este volt. A klubban lévő férfiak jó fele láthatóan nem foglalkozott a nőkkel, a fentiekkel párhuzamosan mentek a szokásos meleg swinger akciók. A vendégek másik fele viszont mindkét kapura játszott, simán előfordult, hogy 1-1 faszi elkezdte simogatni egymás farkát, miközben a párok akcióját nézték.
Teljesen heterók férfiaknak épp ezért nem ajánlom, de ahogy fent is írtam, biszex férfi tagú pároknak vagy sok pasira vágyó nőknek ez tökéletes hely. Sőt mivel a NEM itt is NEMet jelent, pár tagjaként egy heteró férfi is jól tudja magát érezni. Bátorítok is minden érintettet, hogy jöjjön legközelebb, még plusz 2-3 párral lett volna tökéletes (kicsit kisebb lett volna a tumultus 1-1 akciónál), de így is klassz volt.
A következő időpontja nincs még fent a honlapon, de valószínűleg április elején lesz.
#5029   2023. 03. 10. péntek 22:05
tamashidden tamashidden
Sziasztok!

Végre van annyi időm, hogy írjak a hétfői Magnum szaunás X-plore nights tapasztalatokról. Akik nem hallottak még róla: a hely normál esetben meleg férfiak "szaunája" (valójában olyasmi mint egy swinger klub), de havi egyszer beengednek nőket is.

TL;DR: Ha a biszex férfi tagú pár vagytok vagy a pár hölgy tagja gang-bangre vágyik, akkor ez tökéletes hely. Szóló hetero férfiaknak nem ajánlom.

Hosszabban:
Este 7-re értem oda, akkor kb. 30 férfi lehetett, de nehéz megítélni elég nagy a hely, simán ment a szokásos meleg swinger este. Párok 8 után kezdtek érkezni. Összesen 3 pár jött, plusz egy fiatalabb lány a meleg barátjával, de ők inkább csak poénból, nem sok vizet zavartak és volt még egy jó 50+-os hölgy.
Mind a 3 pár gang-banget nyomott. Eléggé jellemző volt az estére, hogy a párok körül mindig volt legalább 5 pasi, de ez őket nem zavarta (sőt), ha akartak volna félrevonulhattak volna.

Az első hölgy egy korom sötét cruising részen térdelt talán egy ágyon, a pasik meg sorban dugták. Az elég kemény volt, semmit nem lehetett látni, de legalább tíz pasi állt sorban és szerintem nem mindenki használt gumit. A párja nem tudom hol volt. Elég extrém volt, na.

A második pár némi jakuzziban beszélgetés után egy szobába vonult félre még 3 pasival, de nyitva hagyták az ajtót, bárki csatlakozhatott. Ott a pár - magát heterónak mondó - férfi tagja kifejezetten kérte, hogy a hölggyel együtt szopjuk a farkát, ez sima swinger klubban nem igazán kivitelezhető. Náluk végül nem volt akkora tumultus mint az első hölgynél, de azért ők sem unatkoztak.

A harmadik pár sokat üldögélt, beszélgetett a bár részen, majd ők is egy nyitott szobába vonultak félre, ahol ismét volt némi csődület. Itt a kifejezetten csinos hölggyel folyamatosan minimum ketten foglalkoztak (elöl, hátul), amit ő láthatóan nagyon élvezett.

A szóló idősebb hölgyet csak egyszer láttam a jakuzziban, ha jól láttam épp két farok volt a kezében. smile

Ez így leírva kicsit szánalmasnak tűnhet, de nem volt az, szerintem kifejezetten jó hangulatú este volt. A klubban lévő férfiak jó fele láthatóan nem foglalkozott a nőkkel, a fentiekkel párhuzamosan mentek a szokásos meleg swinger akciók. A vendégek másik fele viszont mindkét kapura játszott, simán előfordult, hogy 1-1 faszi elkezdte simogatni egymás farkát, miközben a párok akcióját nézték.
Teljesen heterók férfiaknak épp ezért nem ajánlom, de ahogy fent is írtam, biszex férfi tagú pároknak vagy sok pasira vágyó nőknek ez tökéletes hely. Sőt mivel a NEM itt is NEMet jelent, pár tagjaként egy heteró férfi is jól tudja magát érezni. Bátorítok is minden érintettet, hogy jöjjön legközelebb, még plusz 2-3 párral lett volna tökéletes (kicsit kisebb lett volna a tumultus 1-1 akciónál), de így is klassz volt.
A következő időpontja nincs még fent a honlapon, de valószínűleg április elején lesz.
#5028   2023. 03. 01. szerda 12:33
Egyedülálló_pár_megosztaná Egyedülálló_pár_megosztaná
És megtudhatnánk hol van ez? Ha máshogy nem, priviben..
#5027   2023. 03. 01. szerda 09:34
Szia, hol szeretnél érvényesülni? Sw klubban, esetleg privát buliban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4548982)
2023. 02. 28. kedd 17:12
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy fiatalabb srácként mennyire tudnék érvényesülni? Szóló pasiként mennék, 20 éves, magas sportos vagyok, viszont elég termetes intimmel rendelkezem.
#5026   2023. 02. 28. kedd 23:28
Felhőék Felhőék
Bárhova wink ha elég barátkozós típus vagy nem lehet gond. Pláne ha bírod az érettebb korosztályt wink
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 02. 28. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 10:49
Privát buli helyszín.
#5025   2023. 02. 28. kedd 17:12
X Törölt felhasználó (4548982)
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy fiatalabb srácként mennyire tudnék érvényesülni? Szóló pasiként mennék, 20 éves, magas sportos vagyok, viszont elég termetes intimmel rendelkezem.
#5024   2023. 02. 28. kedd 10:49
Angyal78 Angyal78
Privát buli helyszín.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 28. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 08:50
Nagyon rejtélyes ez az SZK smile el sem tudom képzelni mi ez wink
#5023   2023. 02. 28. kedd 09:00
butabi1970 butabi1970
Sziasztok !
Valaki volt màr a szigetszentmiklósi swingerben ?
Vélemény ? Tapasztalat ?
#5022   2023. 02. 28. kedd 08:50
Felhőék Felhőék
Nagyon rejtélyes ez az SZK smile el sem tudom képzelni mi ez wink
#5021   2023. 02. 27. hétfő 21:59
Igen, talán az 50+ volt jellemző. 30-ast én egyet sem láttam szerintem...
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 07:10
Nekem is úgy tűnik h SZK..
Igaz, mi inkább 50-60+ -nak láttuk a korosztályt
#5020   2023. 02. 27. hétfő 07:10
Angyal78 Angyal78
Nekem is úgy tűnik h SZK..
Igaz, mi inkább 50-60+ -nak láttuk a korosztályt
(Ez egy válasz Egyedülálló_pár_megosztaná üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 21:38
Szia, ez SZK?
#5019   2023. 02. 26. vasárnap 21:38
Szia, ez SZK?
#5018   2023. 02. 26. vasárnap 16:47
Zegpár7679 Zegpár7679
Sziasztok! A közeljövőben Kecskemèten töltünk egy hosszúhétvégét, a városban, ill a környékén létezik klub vagy baráti társaság ahova tudnánk csatlakozni? Válaszokat előre is köszönjük.
#5017   2023. 02. 25. szombat 07:36
moozz moozz
Köszönjük a választ. Ma este kiderül! smile
(Ez egy válasz vandg üzenetére (2023. 02. 24. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 20:31
A Tik-Tak-ban is vannak egyedülálló - de legalább is a klubba egyedül érkező smile - pasik, de soha nem éreztük eltolódottnak az arányt.
#5016   2023. 02. 25. szombat 07:33
moozz moozz
Köszi a választ! Mi már nagyon várjuk az estét! Lehet még össze is futunk veletek...
(Ez egy válasz discovery Couple üzenetére (2023. 02. 24. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 19:43
Mi is kíváncsiak vagyunk. Holnap este Mi is ott leszünk. Régebben nem volt gond az arányokkal
#5015   2023. 02. 24. péntek 20:31
vandg vandg
A Tik-Tak-ban is vannak egyedülálló - de legalább is a klubba egyedül érkező smile - pasik, de soha nem éreztük eltolódottnak az arányt.
(Ez egy válasz moozz üzenetére (2023. 02. 24. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 18:58
Sziasztok.
Pár szót valaki írna TIK TAK-ról? Holnap megyünk a párommal és
kíváncsiak vagyunk... Milyenek a szombati bulik?
Van esélyünk párokkal ismerkedni, beszélgetni?
Dreamland-hez képest kevesebb a szóló férfi?
Legutóbbi Dremland bulin - amin voltunk - úgy éreztük picit eltolódott az arány...
Jó volt, jól éreztük magunkat, de nem tudtunk mit csinálni a sok nézelődővel.
#5014   2023. 02. 24. péntek 19:43
discovery Couple discovery Couple
Mi is kíváncsiak vagyunk. Holnap este Mi is ott leszünk. Régebben nem volt gond az arányokkal
(Ez egy válasz moozz üzenetére (2023. 02. 24. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 18:58
Sziasztok.
Legutóbbi Dremland bulin - amin voltunk - úgy éreztük picit eltolódott az arány...
#5013   2023. 02. 24. péntek 18:58
moozz moozz
Sziasztok.
#5012   2023. 02. 22. szerda 08:20
X Törölt felhasználó (4696614)
Sziasztok. Vélemények / tapasztalatok a TikTak-ról? Jó hely? Párként megnéznénk a “csak pároknak partyt”. Átlag korosztály? Hány pár fordul meg egy ilyen estén stb? Előre is köszönjük
#5011   2023. 02. 18. szombat 20:24
Neytiri Neytiri
Sziadztok. Egerkörnyékén van valami party?

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6410db
Utolsó üzenet: ma 15:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!