Igen, máshol biztosítanak, vagy te még nem jártál máshol? Egyelen egy hellyen jártunk, ahol nem volt lepedő, de ott 20 euró volt a belépő/pár. Lehet, hogy sok embernek ugénye lenne lepedőre és tisztaságra is, sajnos ezekkel nálatok még soha nem találkoztunk!
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 15:10
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A többi helyen biztosítanak?Vagy csak rosszindulatú vagy?Tudtommal nem mindehol kapsz törölközőt sem korlátlanul.Néha elátogatnak jelenlegi buli szervezők a Dreamland-be és tökéletesen megfelel nekik a törölköző. Úgy ahogyan éveken át megfelelt.
A többi helyen biztosítanak?Vagy csak rosszindulatú vagy?Tudtommal nem mindehol kapsz törölközőt sem korlátlanul.Néha elátogatnak jelenlegi buli szervezők a Dreamland-be és tökéletesen megfelel nekik a törölköző. Úgy ahogyan éveken át megfelelt.
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 12:30
Igény hiányában továbbra sem bizosítják a lepdőt a vendégek részére?
Ez a része minket sem izgat, viszont sokan vannak. A szobákban is mennek az akciók, ismerkedni is lehet.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 14:37
Szerintem kezdő párnak nem biztos a gangbang nap lesz a megfelelő... Nemrég ment oda ismerős elsőbálozó partnerrel, elég gyorsan el is mentek.
Szerintem kezdő párnak nem biztos a gangbang nap lesz a megfelelő... Nemrég ment oda ismerős elsőbálozó partnerrel, elég gyorsan el is mentek.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Igény hiányában továbbra sem bizosítják a lepdőt a vendégek részére?
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 05. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben. M
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 11:47
Mindkét érvet egyértelműen leírtam. Tudod mit? Mindenki menjen ahol jól érzi magát.
Szia. Ez a Dreamland-ben volt ott fenyegetöztek a vastag nyakláncosok? De gondolom.nem tőrtént a fenyegetésböl attrocitás ott a klub előtt!? Mert akkor rendört köteles hivni klub vezetösége egy ilyen miatt! Én is jártam oda sokat még 2017-2018-ban nö partnerrel és már akkor is jártak le oda ilyen alakok de világosan megmondtam nekik csak NÉZNI szabad semmi több! Hát be is tartottàk szépen mert adtam volna nekik ha pofátlanul oda nyúlkálnak vagy a hölgyet inzultálják ahogy szexelek vele!
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 09:21
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
25+3 ezer, és? Hidd el, számít a résztvevők összetétele is. Nem óhajtok viselkedni nem tudó és hordákban közlekedő vastag aranyláncaikat mutogató pénzes " pasikkal " egy közösségben lenni. Tudod, a nem az nem, de ők nem értik! Volt akit megfenyegettek, hogy megvárják a kapuban, mert nem nyúlhattak egy lányhoz. Ahogy írtam, a 40 ezerrel pont a normalis pasik tüntek el. Most már tenyleg hagyom, nem akarod te ezt érteni, a penznek meg nincs szaga.
Vissza néztem, nem írtam " barna bőrű " embereket.
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 11:30
Hm!Eddig a hozzájárulás volt a problémád,most már más!Máshova nem járnak barna bőrű emberek?De igen!Jó néhányat ismerünk!És még valami ,sokkal erősebb a face kontroll mint pár hónapja!
Mindkét érvet egyértelműen leírtam. Tudod mit? Mindenki menjen ahol jól érzi magát.
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 11:30
Hm!Eddig a hozzájárulás volt a problémád,most már más!Máshova nem járnak barna bőrű emberek?De igen!Jó néhányat ismerünk!És még valami ,sokkal erősebb a face kontroll mint pár hónapja!
A party infó fülön megtalálgató évek óta.
(Ez egy válasz LadyParadise üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 09:46
Legyenek jobban kiemelve a weboldal elején az árak
(Mi is a Dreamlandben kezdtük, sok szép emlék fűz oda)
(Mi is a Dreamlandben kezdtük, sok szép emlék fűz oda)
2026. 06. 08. hétfő 09:21
25+3 ezer, és? Hidd el, számít a résztvevők összetétele is. Nem óhajtok viselkedni nem tudó és hordákban közlekedő vastag aranyláncaikat mutogató pénzes " pasikkal " egy közösségben lenni. Tudod, a nem az nem, de ők nem értik! Volt akit megfenyegettek, hogy megvárják a kapuban, mert nem nyúlhattak egy lányhoz. Ahogy írtam, a 40 ezerrel pont a normalis pasik tüntek el. Most már tenyleg hagyom, nem akarod te ezt érteni, a penznek meg nincs szaga.
Legyenek jobban kiemelve a weboldal elején az árak
(Mi is a Dreamlandben kezdtük, sok szép emlék fűz oda) (Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 07:08
(Mi is a Dreamlandben kezdtük, sok szép emlék fűz oda) (Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
És még egy dolog DL kártyával minden belépés-nél-10 ezer kedvezmény párok részére.
Csütörtökönként Fouryou, jó a társaság.
(Ez egy válasz harmincashazasok üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 08:47
Sziasztok
Szülinapom alkalmából( július 4) feleségemmel meglátogatnánk egy swinger klubot.
Tudtok-e helyet ajánlani elsőnek? Vagy kb mindegy melyikbe mennenk?
Szülinapom alkalmából( július 4) feleségemmel meglátogatnánk egy swinger klubot.
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 06:28
Mint már írtam ha 22:30-ig megérkezel a belépés kedvezményes.Továbbá azt is emlisd meg hogy van olyan hely ahol 20 a max létszám ha nincs tematikus party.És van olyan hely is ahol 25+3 ezer a belépés .Vagy hölygyeknek 5+3 ezer.
Szuper, minket már nem izgat.
(Ez egy válasz ludovika üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 07:08
És még egy dolog DL kártyával minden belépés-nél-10 ezer kedvezmény párok részére.
Nézzétek vissza a topicot , sok ilyen kérdés volt már . A vélemények alapján el tudjátok dönteni melyik lenne nektek jobb. Illetve nézzétek meg a clubok honlapját is , segít a döntésben.
(Ez egy válasz harmincashazasok üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 08:47
Sziasztok
Sziasztok
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 16:46
Ok, ahogy gondolod. Én nem tudom mi volt régen, de még két éve is nagyon sokan voltak péntekenként. Mi kb. nyolc hónapja nem járunk, mikor utoljára voltunk 13-an lézengtünk éjfél körül. Más helyeken találkozunk ismerősökkel és egyértelműen elmondják, hogy a 35 -40 ezret nem hajlandóak kifizetni. Pont a magyar srácok java kopott ki ezáltal a klubból. Persze vannak más etnikumok, de sokunknak ez nem jön be. Tudod, kereslet és kínálat nem találkozik. Ezzel ezt a sehová nem vezető vitát részemről lezárom.
A fent említet helyekről is lehetne regényt írni,de mi nem teszük!Megmarad saját tapasztalatnak!
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 15:15
Ugyanez a mi történetünk is, azzal a különbséggel, hogy napjainkra a Paradise (és néha a Tik-Tak) vált azzá a hellyé, ami nekünk a legmegfelelőbb.
Azt gondoljuk, hogy rengeteg múlik azon, hogy éppen ki vezeti a klubot.
Egy ember nagyon nehezen változik, nehéz megújulnia, mást stílust felvennie egy helynek, ha ugyanazok csinálják
Maci 5-10-15 évvel ezelőtt is Maci volt, kb azonos stílusban.
A Dreamlandben amikor még Kata, majd Szilvi vitte a házat egész más volt a hangulat, mint az elmúlt években.
A Paradise-ban meg Zsoltiék után Mariannék, ég és föld. Képtelenség szavakba önteni a különbséget.
Mégha a tulajok tevőlegesen nem is vesznek részt a buliban, a szemléletük mégis ott van.
Azt gondoljuk, hogy rengeteg múlik azon, hogy éppen ki vezeti a klubot.
Egy ember nagyon nehezen változik, nehéz megújulnia, mást stílust felvennie egy helynek, ha ugyanazok csinálják
Maci 5-10-15 évvel ezelőtt is Maci volt, kb azonos stílusban.
A Dreamlandben amikor még Kata, majd Szilvi vitte a házat egész más volt a hangulat, mint az elmúlt években.
A Paradise-ban meg Zsoltiék után Mariannék, ég és föld. Képtelenség szavakba önteni a különbséget.
Mégha a tulajok tevőlegesen nem is vesznek részt a buliban, a szemléletük mégis ott van.
Mindenhol vannak ismerősök.
(Ez egy válasz váratlanutazás üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 15:57
Ha ott voltatok és tudjátok (DL), honnan veszitek, hogy másutt hányan voltak?
Mi a TT-ban éreztük jól magunkat tegnap este 140-ed magunkkal! Ez mennyinek a hanyadrésze?
Mi a TT-ban éreztük jól magunkat tegnap este 140-ed magunkkal! Ez mennyinek a hanyadrésze?

amlaa

ZsuZol
Vendula J