Sziasztok! A tiktak 1 kellemes hely, sok felszabadult párral
Nekünk tetszett (Ez egy válasz junejames üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 11:07

Nekünk tetszett (Ez egy válasz junejames üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
20+ párként melyik klubot ajánlanátok Budapesten? Most elsőnek mennénk ilyen helyre. Eddig a Dreamlandben gondolkoztunk, de olvastunk sok jót és rosszat is. Milyen ott a korosztály? Van esély rá, hogy más 20+ pár is lesz lent esetleg?
20+ párként melyik klubot ajánlanátok Budapesten? Most elsőnek mennénk ilyen helyre. Eddig a Dreamlandben gondolkoztunk, de olvastunk sok jót és rosszat is. Milyen ott a korosztály? Van esély rá, hogy más 20+ pár is lesz lent esetleg?
A Paradiseben inkább A Dl esélytelen a TT meg olyan amilyenné tették
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Képeitek alapján TikTakban fogjátok megtalálni azt amit kerestek
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Pécsen van swinger klub vagy a kozelbe ?
Sziasztok!
Mi itt lakunk nem messze, annyit tudni hogy egy tanyán szokott privát buli lenni, mostanában nem is hallottam róla, mintha kovid alatt lett volna intenzíven ott buli, de lehet nem egyre gondolunk.
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 05:10

Sziasztok
Járt már innen valaki a Szentkirályi Swingerbe?
Ha igen írja már le a tapasztalatait!
Köszönöm
Köszönöm

Sziasztok
Köszönöm
Köszönöm

Ma esti Dreamland élmény. Hát a 30as 40-es korosztály erősen kerülje. Aki válogatós még az ajtón se lépjen be. Aki csinos emberekre számít el se induljon. A szóló pasik reményében mentünk el. Hát minden csak nem jó. Ha egy pár elindul felfelé legalább 5 pasi követi de legalább 5 jó pasi lenne. 70-es korosztály is erősen szerepel. Komolyan mondom a hely jó de csinos szép ember nincs. 20-asok ne is próbálkozzatok. Nekünk rettenetesen élmény volt.
Pedig mi is kiprobálnánk a környéken. Bár mi mindketten biszexuálisak vagyunk amit nem igazán engednek sok helyen igy lehet távolabb kell utaznunk érte
(Ez egy válasz xaxa1958 üzenetére (2023. 03. 29. szerda 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 00:05

Sajnos Győr mellett Enese megszűnt, pedig nagyon szuper volt. A környéken nem találok hasonló klubot.
Sajnos Győr mellett Enese megszűnt, pedig nagyon szuper volt. A környéken nem találok hasonló klubot.
Sziasztok. Grazban tudtok ajánlani swinger klubbot? Köszi. Puszi, pacsi
Azt szerintem semmilyen ruha nem fogja kivédeni, hogy legalább 1-2 pasi ne legyen körülötte, viszont szinte biztos, hogy senki nem fog hozzányúlni, amíg ő nem tesz rá egyértelmű utalást hogy szeretné, pláne ha nem meztelen. A zárható kabinok meg adottak, ha egy kis beszélgetés után valaki szimpi.
Emailben kérdeztem tőlük, hogy lesz-e még X-plore nights, mert valahol (talán itt) azt olvastam, hogy nem biztos. Erre írták, hogy lesz, április 17-én 8-tól.
Emailben kérdeztem tőlük, hogy lesz-e még X-plore nights, mert valahol (talán itt) azt olvastam, hogy nem biztos. Erre írták, hogy lesz, április 17-én 8-tól.
Csak a Magnum engedélyezett? Mit szólna ha hagyományos, hetero swingerbe mennél?
Amúgy hozd le a barátnőt is a Magnumba.
Április 17-én 20:00-tól lesz a következő X-plore nights.
Amúgy hozd le a barátnőt is a Magnumba.

Április 17-én 20:00-tól lesz a következő X-plore nights.
Sziasztok! Akkor haza értetek.
Puszi (Ez egy válasz piercinges11 üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 08:13
Puszi (Ez egy válasz piercinges11 üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok elsősorban Zala és Vas megyében keresünk swinger partyt !!Válaszokat üzenetbe köszönjük szépen.
Mi néha lemegyünk a sauna 69 be. A Magnumba még nem jutottunk el. A sauna 69 az első 2alkalommal jónak tünt, aztán jött a lentebb említett "spórolás" mindenhol hideg van, az infra szauna mindig kikapcsolva (ha szólunk,akkor bekapcsolják ugyan ,de na ...) Párok azért megfordulnak,de inkább bi pasikat keresnek...kb két három hetente lenézünk de sajna nem igazán találjuk meg a számitást...most pénteken is ez volt. Sok meleg,bi pasi van,akik érdeklődnek,arányosan jönnek stb,de amint kiderül,hogy a férjem nem bi onnantól levegőbek néznek. Tehát pároknak nem igazán jön be. ...talán 2 szer volt,hogy volt ott csajos kalandunk,de velük azóta ott nem taliztunk,inkább privátba...
Sziasztok elsősorban Zala és Vas megyében keresünk swinger partyt !!Válaszokat üzenetbe köszönjük szépen.
Vagy inkább pénteken.
Akkor kicsit kevesebben vannak és sokszor tényleg csak párok. (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 03. 15. szerda 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor kicsit kevesebben vannak és sokszor tényleg csak párok. (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 03. 15. szerda 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton voltam, a hely adott a jó bulihoz, most a társaság is jó volt, szerintem mindenki megtalálta a számítását.
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmiklós CP-rol valakinek friss élménye?
Tiktak péntek 17.-én csak pároknak parti
(Ez egy válasz gyorr üzenetére (2023. 03. 14. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 14. kedd 23:00

Sziasztok,
párommal mostanában sokat beszélgetünk a swingerezésről. Egyikünknek sincs még tapasztalata. Mindketten kora 30asok vagyunk. Párcsere vagy többes nem izgat minket, inkább csak más párok előtt / másokkal együtt szeretnénk dugni jókat.
A hangsúly a párokon van, szóval azt szeretnénk elkerülni, hogy 4 szóló pali verje miközben minket bámul. Tudtok ajánlani nekünkvaló klubot? Országosan bárhol.
Köszi
párommal mostanában sokat beszélgetünk a swingerezésről. Egyikünknek sincs még tapasztalata. Mindketten kora 30asok vagyunk. Párcsere vagy többes nem izgat minket, inkább csak más párok előtt / másokkal együtt szeretnénk dugni jókat.
A hangsúly a párokon van, szóval azt szeretnénk elkerülni, hogy 4 szóló pali verje miközben minket bámul. Tudtok ajánlani nekünkvaló klubot? Országosan bárhol.
Köszi