Bocs! egyedülállóan.
(Ez egy válasz SwMaci1 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 22:22

Aki nem tudná, a TikTakkot a klubbok közül (talán egyedül állóan) minden összejövetel után, többek között, az általad említett problémák megelőzése érdekében ózon generátorral kezelik (fertőtlenítik).

Inkább arról mesélnél hogy mit csináltál az ágyban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 16:58

Törölt felhasználó (4708296)

Sziasztok!Tegnap a Tik Tak-ban voltunk!Sajnos ágyi poloskát vittünk onnan haza!
Sziasztok. Járt valaki mostanában a SwingerForYou hétfői szauna programján? Milyen volt? Hányan vannak ilyenkor kb.?
Nem kedveljük a TT-t, de azért ez erős megjegyzés...
Az egész biztos, hogy ha hazavittetek bármit is, akkor az nem a takarítás, és az ottani tatami és lepedő kezelésnek volt köszönhető.
Még az öltöző szekrény belseje is tiszta volt bármikor amikor ott jártunk.
Amúgy pedig van arra mód, hogy akció után tisztálkodj, így kb a saját ruhád, saját hozott tisztaságod veszed vissza az öltözködés után. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egész biztos, hogy ha hazavittetek bármit is, akkor az nem a takarítás, és az ottani tatami és lepedő kezelésnek volt köszönhető.
Még az öltöző szekrény belseje is tiszta volt bármikor amikor ott jártunk.
Amúgy pedig van arra mód, hogy akció után tisztálkodj, így kb a saját ruhád, saját hozott tisztaságod veszed vissza az öltözködés után. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

A ForYou az egy pince!Oda többet soha!
(Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 07:11

Sziasztok. Járt valaki mostanában a SwingerForYou hétfői szauna programján? Milyen volt? Hányan vannak ilyenkor kb.?
Persze!Senki nem mer szólni nektek mert megfenyegetitek!!
(Ez egy válasz SwMaci1 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Aki nem tudná, a TikTakkot a klubbok közül (talán egyedül állóan) minden összejövetel után, többek között, az általad említett problémák megelőzése érdekében ózon generátorral kezelik (fertőtlenítik).

Mi már egyikbe sem megyünk!Elég volt!
(Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A kettő nem zárja ki egymást. Az egyik vendég beviszi ruhájában, hajában, a másik meg haza.
Ez nem feltétlenül a klub sara.
Amúgy meg az ózon és a germicid lámpa sem mindenható... (Ez egy válasz SwMaci1 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem feltétlenül a klub sara.
Amúgy meg az ózon és a germicid lámpa sem mindenható... (Ez egy válasz SwMaci1 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Néhány éve a HPV volt állítólag "divatos" a swingerezők közt.
Nem voltam és nem is tervezem egyik klub meglátogatását sem és ennek több oka van, aminek az a legnagyobb oka, hogy az a fajta intimitás nincs jelen, amitől a szex nekem működik.
Tudom, perverz vagyok, de sem az ittas Csipkerózsikák nem vonzottak soha, sem szexgép nem vagyok.
Szeretek beszélgetni is előtte és utána azzal, akivel osztozunk egymás testén valamennyi ideig, érdekes mód nekem fontos az intellektuális orgazmus is.
Sőt, ha valakivel nem tudok kommunikálni, akkor azzal egy jót szexelni sem tudok.
Nem voltam és nem is tervezem egyik klub meglátogatását sem és ennek több oka van, aminek az a legnagyobb oka, hogy az a fajta intimitás nincs jelen, amitől a szex nekem működik.
Tudom, perverz vagyok, de sem az ittas Csipkerózsikák nem vonzottak soha, sem szexgép nem vagyok.
Szeretek beszélgetni is előtte és utána azzal, akivel osztozunk egymás testén valamennyi ideig, érdekes mód nekem fontos az intellektuális orgazmus is.
Sőt, ha valakivel nem tudok kommunikálni, akkor azzal egy jót szexelni sem tudok.
Mi voltunk párszor. Általában 50-60fő szokott lenni.

Kb annyira, mint hogy az aids-et a melegek terjesztik......
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 22:11

Néhány éve a HPV volt állítólag "divatos" a swingerezők közt.
Kicsit nevetségesek vagytok! Egyből két hely "kilőve" nálatok. Lassan nem lesz hová mennetek "Krisztike".
A reg kimondottan egy klub lejáratására jött létre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Tipikus Tik Tak hozzászólás!
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A kommentemnek semmi köze nem volt a tt-hez
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 23. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 13:35

Tipikus Tik Tak hozzászólás!
Abszolút igaz. Friss reg, és csak a klubok fikázása az összes komment.
Lehet nem volt sikeres az estéje, és kicsit frusztrált. Így próbál durcizni.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 05. 23. kedd 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 00:15
Lehet nem volt sikeres az estéje, és kicsit frusztrált. Így próbál durcizni.

Kicsit nevetségesek vagytok! Egyből két hely "kilőve" nálatok. Lassan nem lesz hová mennetek "Krisztike".

KRISZTIKE9914
BemutatkozásSziasztok!Párokat keresün sw klubb látogatásra.
Ha egyikbe sem, akkor milyen klub látogatására kerestek?
Adtatok a hitelességnek egy nagy pofont..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 21:44

Mi már egyikbe sem megyünk!Elég volt!
Az ilyen szórakozáshoz felesleges partnereket keresni itt , a clubban minden adott... teljesen feleslegesen regisztráltak ide.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 05. 23. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 19:36

KRISZTIKE9914
Adtatok a hitelességnek egy nagy pofont..

És ezt kevesebb, mint 24 óra alatt észrevettétek.
És a poloska bemutatkozott, hogy "sziasztok, a Tik-Takból jöttem!" (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
És a poloska bemutatkozott, hogy "sziasztok, a Tik-Takból jöttem!" (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mekkora kamu. Ha egy kicsit is jártas vagy a biológiába és esetleg utánaolvasol...
Az ágyi poloska nem az emberen él, nem tudod "hurcolni". (Az ágyi poloska használt matracok, ágyak, kanapék újrafelhasználásával terjed a leggyakrabban). Vért szívni megy rád èjszaka, míg alszol, nem mozogsz, nyugton vagy (ezt elég nehéz kivitelezni egy SW klubban). Utána vissza húzódik falak repedésébe, az ágy réseibe, tapéta mögé, tehát elrejtőzködik. SW klubba "elméletileg" meztelenül végzed a dolgod, utána tusolsz, hazafelé átöltözöl. Mégis hogy a picsába viszed haza haza? Megfogod a kezét? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ágyi poloska nem az emberen él, nem tudod "hurcolni". (Az ágyi poloska használt matracok, ágyak, kanapék újrafelhasználásával terjed a leggyakrabban). Vért szívni megy rád èjszaka, míg alszol, nem mozogsz, nyugton vagy (ezt elég nehéz kivitelezni egy SW klubban). Utána vissza húzódik falak repedésébe, az ágy réseibe, tapéta mögé, tehát elrejtőzködik. SW klubba "elméletileg" meztelenül végzed a dolgod, utána tusolsz, hazafelé átöltözöl. Mégis hogy a picsába viszed haza haza? Megfogod a kezét? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)