Bocsi és mi is volt az a félreértés? Ha már egyszer fel hoztad!!!
Ezt már leírtad egyszer más néven Akkor sem válaszoltál mi volt a félreértés? Nagyon kíváncsi vagyok
Voltatok végül is a Dl-ben? Ha igen, mi a tapasztalat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 17:05
Törölt felhasználó (4682601)

érdekelne a tapasztalatotok! 15 év után frissen elvált barátnőm most elszánta magát hogy ha már így alakult kipróbálná a gangbang et és a dp-t! Ti hol próbálnátok? Mennyire gáz egy “kezdő lány” mondjuk egy DL pénteki napon?
Ebből nem sok minden derül ki...
Igen, én emlékszem a "sztoritokra", már ami így nyilvános volt és a TT üzifalán olvastam róla, mivel általánosságban is "követem" a klubokat. Nem mondanám persze, hogy teljesen világos volt előttem minden, hiszen ezt, csak az érintettek tudhatják pontosan. Anno, azért eléggé kíváncsivá tettél.

Csak a lényeg hiányzik: miért a" TT emberek a legjobb". Ami egyébként relatív, ki-mit keres egy klubban

Érdekes. Nov 5.-én regisztráltál csak azért hogy ezt elmond?
Más hozzászólásod nincsen.
Bár tényleg nem rossz a TikTak.
Más hozzászólásod nincsen.
Bár tényleg nem rossz a TikTak.
Szerintem a legjobb választás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 17:05

érdekelne a tapasztalatotok! 15 év után frissen elvált barátnőm most elszánta magát hogy ha már így alakult kipróbálná a gangbang et és a dp-t! Ti hol próbálnátok? Mennyire gáz egy “kezdő lány” mondjuk egy DL pénteki napon?
Lehet én is
Sokat jártam oda szép emlék (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 21. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 21. szerda 12:14
Sokat jártam oda szép emlék (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 21. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)

nagyon jó volt egyszer voltunk párom 6 pasi dugta nem egyszere az éjszaka
Moderációval kapcsolatos észrevételedet/kérdésedet felteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2023. 11. 09. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért törölték itt a mai hozzászólásokat?
Valamiért nem jelenik meg minden. A lényeg. Izgató lehet mások előtt szexelni de nem kell külsős. Jó lehet a Glory Café szerintetek ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 08. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 20:27
Törölt felhasználó (4721667)
VIP

Sziasztok. Mi nem szeretnénk "párosodni "
Sziasztok. Mi nem szeretnénk "párosodni "
Attól függ, hogy neked .mi a minőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 07. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 21:05
Törölt felhasználó (4696237)

Minket igazán őszinte vélemény érdekelne a Club Intimissi szogenje mennyire fedi a valóságot, miszerint : a minőség fontosabb,mint a mennyiség. Mivel mi is ezt valljuk, és a swinger témában ez fel is hatványozódik nekünk, de ebben a klubban ez mennyire van így, miben nyilvánul meg??? Ez a klub nekünk (még) egy fekete lyuk, örülnénk egy kis infónak.
Amennyire tudom, az *nem* swinger, nem véletlen, hogy a belépő ára töredéke az "igazi" swinger kluboknak, mert másról van szó.
(Ez egy válasz boss88 üzenetére (2023. 11. 07. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire tudja elfogadni pl a túlsúlyt, vagy éppen ha a keresett korosztály êppen nincs, mennyire fogadja el valaki az idősebbeket. Esetleg kinézet alapján mennyire válogat valaki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 07. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 13:59

ez mit jelent?
Minket igazán őszinte vélemény érdekelne a Club Intimissi szogenje mennyire fedi a valóságot, miszerint : a minőség fontosabb,mint a mennyiség. Mivel mi is ezt valljuk, és a swinger témában ez fel is hatványozódik nekünk, de ebben a klubban ez mennyire van így, miben nyilvánul meg??? Ez a klub nekünk (még) egy fekete lyuk, örülnénk egy kis infónak.
Mi a tictac - ba járunk.
Mennyire tudja elfogadni pl a túlsúlyt, vagy éppen ha a keresett korosztály êppen nincs, mennyire fogadja el valaki az idősebbeket. Esetleg kinézet alapján mennyire válogat valaki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 07. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 13:59

ez mit jelent?