Mi is ezt a klubbot néztük ki! Keressük az alkamat!
(Ez egy válasz Ketten Mi üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 05:56

Sziasztok!
Párommal elhatároztuk, hogy a közeljövőben szeretnénk meglátogatni a TikTak klubbot. Őszinte véleményt várunk olyanoktól, akik rendszeresen járnak ide. Olvastunk már sok véleményt, hogy ekkor és ekkor ennyien vannak, akkor és akkor annyian vannak, ekkor és ekkor ilyen a buli, akkor és akkor olyan a buli. Mi nem szeretnénk, ha csak pár ember lézengene, de azt sem, hogy ne lehessen elférni. A kérdés az, hogy melyik napot célozzuk meg, hogy ne érjen csalódás? Köszönjük!
Párommal elhatároztuk, hogy a közeljövőben szeretnénk meglátogatni a TikTak klubbot. Őszinte véleményt várunk olyanoktól, akik rendszeresen járnak ide. Olvastunk már sok véleményt, hogy ekkor és ekkor ennyien vannak, akkor és akkor annyian vannak, ekkor és ekkor ilyen a buli, akkor és akkor olyan a buli. Mi nem szeretnénk, ha csak pár ember lézengene, de azt sem, hogy ne lehessen elférni. A kérdés az, hogy melyik napot célozzuk meg, hogy ne érjen csalódás? Köszönjük!
Sziasztok!
Budapesten van a Dream Land (X. Gitár utca) és a Swinger for you (XII. Győri út), Budaörsön a Tik-Tak, Szigetszentmiklóson a Paradise. A Tik-Takba be kell jelentkezni telefonon, mert csak korlátozott számban engednek be szóló férfiakat.
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2024. 01. 27. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 13:32

Sziasztok!
Magán bulikon már vettem részt, nem nagy látszámmal 5-6 ember.
Viszont Swinger Clubban még nem voltam.
Egyedül mennék, így melyik clubbot tudnátok ajánlani "kezdőnek" ma estére?
Esztergomban élek, és ez a környék ha van ilyen hely + Budapest és környéke jöhet nálam szóba.
Köszi az értelmes válaszokat akár privát üzenetben is.
Esztergomban élek, és ez a környék ha van ilyen hely + Budapest és környéke jöhet nálam szóba.
Sziasztok!
testfestés kiment ezen vonalon? meg úgy általában is?
vagy csak én nem látok erről galériát mert nem jó helyen vagyok. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 01. 23. kedd 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 05:30
vagy csak én nem látok erről galériát mert nem jó helyen vagyok. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 01. 23. kedd 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikor mentek a testfesős bulik anno a Sp ben A srác iszonyat jó mintákat festett az amúgy is szexi páromra Ettől már csak az volt jobb ahogy lekopott

Mikor mentek a testfesős bulik anno a Sp ben A srác iszonyat jó mintákat festett az amúgy is szexi páromra Ettől már csak az volt jobb ahogy lekopott
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 18:12

férfiaktól kérdezem, mi volt számukra a legcsinosabb/vonzóbb öltözet egy csajon amit láttak klubban.
nőktől kérdezném, mi volt számukra a legjobb férfi viselet ami megmaradt bennük.
nőktől kérdezném, mi volt számukra a legjobb férfi viselet ami megmaradt bennük.
Illetve, volt ugyanez a "szett", plusz "viselt" még a lány egy testfestett topot is!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy szál "spárga" vagy zsinór tanga magassarkúval!
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 18:12

férfiaktól kérdezem, mi volt számukra a legcsinosabb/vonzóbb öltözet egy csajon amit láttak klubban.
Voltak olyanok is, akik nem csak ültek és néztek ki magukból
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 15:16

csak volt valami? ne mondd, hogy mindenki ült és csak nézett ki magából

csak volt valami? ne mondd, hogy mindenki ült és csak nézett ki magából
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 08. 22. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 12:06

Budapest XII. Győri út 18/A Mi elsőre simán elsétáltunk a bejárat mellett, nem vettük észre
Ez az: https://goo.gl/maps/cx5N39fhX2a9BoCy8
Mi egy szombat este voltunk lent, kb. 8:3 volt a férfi:nő arány (velünk együtt), nem is történt semmi. Állítólag a hétfői szaunaestek pörgősebbek.

Mi egy szombat este voltunk lent, kb. 8:3 volt a férfi:nő arány (velünk együtt), nem is történt semmi. Állítólag a hétfői szaunaestek pörgősebbek.
Mi két hónapja voltunk legutóbb egy pénteken. Kifejezetten kevesen voltak, éjfél körül úgy jöttünk el, hogy két pár volt összesen fent. Kifogtunk egy rossz napot.
(Ez egy válasz GézaGéza üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 08:27

Sziasztok!
A Tiktak kapcsán kérdeznék a tapasztalatokról, nem is feltétlenül nyilvánosan itt a fórumon. Sok éve az expárommal jártunk a Tiktakba, Dreamlandbe. Aztán kimaradt jó sok év. Most az aktuális párommal gondolkodunk rajta, hogy meg kellene nézni, mi a helyzet, milyen a hangulat, stb. Vannak azonban kételyeink, kérdéseink. Szívesen felvennénk a kapcsolatot olyanokkal, akik aktuálisan szoktak járni a Tiktakba, és szívesen megosztanák velünk a tapasztalatukat pár sorban.
Nagyon köszönöm!
A Tiktak kapcsán kérdeznék a tapasztalatokról, nem is feltétlenül nyilvánosan itt a fórumon. Sok éve az expárommal jártunk a Tiktakba, Dreamlandbe. Aztán kimaradt jó sok év. Most az aktuális párommal gondolkodunk rajta, hogy meg kellene nézni, mi a helyzet, milyen a hangulat, stb. Vannak azonban kételyeink, kérdéseink. Szívesen felvennénk a kapcsolatot olyanokkal, akik aktuálisan szoktak járni a Tiktakba, és szívesen megosztanák velünk a tapasztalatukat pár sorban.
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm!
Nagyon köszönöm!
Van egyébként valaki, aki volt a Tik-Tak-ban szerdai ruhás kávézós ismerkedésen? Érdekelne arról egy beszámoló...
Mi egyszer voltuk a S4U-ban, ha jól emlékszem, 7:3 volt a férfi:nő arány. Én is inkább a Tik-Takot választanám, evlileg január 26-én pénteken "csak pároknak" party van.
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 12:03

Budapest belvárosában nincs klub. 2 klub van Budapesten, az egyikben pènteken erősen pasi többletes bukik vannak. A Győri úton nem tudom.
Nem belváros ugyan (ott pénteken a keresett opciókhoz nincs javasolt), de Budaörs, Tik Tak.
(Ez egy válasz szabad üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 11:52

Sziasztok, egy hölgyel jövő héten pénteken meglátogatnánk egy swinger klubbot. Az volna a kérdés, hogy van-e olyan klub Budapest belvárosában lehetőleg, ahol nincs nagy pasi többlet, ha egyáltalán nincs, az lenne a legjobb.
Budapest belvárosában nincs klub. 2 klub van Budapesten, az egyikben pènteken erősen pasi többletes bukik vannak. A Győri úton nem tudom.
(Ez egy válasz szabad üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 11:52

Sziasztok, egy hölgyel jövő héten pénteken meglátogatnánk egy swinger klubbot. Az volna a kérdés, hogy van-e olyan klub Budapest belvárosában lehetőleg, ahol nincs nagy pasi többlet, ha egyáltalán nincs, az lenne a legjobb.
Voltak rá próbálkozasok, voltak amik jól sikerültek. De aki (-k) szervezték belefáradtak a sok oda nem érő, eltűnő leginkább párokból.
(Ez egy válasz Popsika87 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben van swinger buli, vagy aki csinal itt privatot?