Sziasztok! Mi ma este megyünk Dreamlandba

Pepsi37
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/3971222
Nyíregyházán PEPSI-éknél szokott nagyon jó sw party lenni
csak ajánlani tudom

Sziasztok! Mi ma este megyünk Dreamlandba

Igazából nem fogalmaztatok meg itt konkrét elképzeléseket (párt, lányt, pasit, vagy ebben a sorrendben kerestek-e), de még az adatlapotokon sem található ezzel kapcsolatban semmi. Így attól többet nem lehet javasolni/ajánlani, akár publikusan, akár privátban, mint amit a "bp.dom... " írt, mert ezek a tények! Amennyiben nálatok is a 02.14. (szerda) a célnap, akkor van a 2 említett klubban nappali foglalkozás és a másik 2 klubban esti party! Hétköznap lévén, természetesen szerényebb létszámmal lehet számolni, mint hétvégéken, bár most a Valentin nap miatt mégsem egy átlagos szerdára van kilátás, de ezt előre senki meg nem tudja jósolni! Feltételezve, hogy inkább az estében gondolkodtok, akkor a TT-ben főleg párok/párcsere és limitált (alaphangon 5 fő) szóló ffi., vagy DL-ben ugyanúgy párok, de itt szóló pasikból bővebb lehetőségekkel! És a szerda kilőve!
(Ez egy válasz Locutus357 üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 08. csütörtök 20:06

Kaptatok jó ajánlásokat(a publikuson kívül
)? Mi is hasonló cipőben járunk, ezért kérdezem

Kaptatok jó ajánlásokat(a publikuson kívül
)? Mi is hasonló cipőben járunk, ezért kérdezem
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 13:56

Sziasztok!
A swinger téren kezdő pár vagyunk, 02.14. én leszünk Budapesten és szeretnénk ellátogatni egy clubba, esetleg kezdő párnak melyik clubot ajánlanátok? Előre is köszönjük a válaszokat, akár privát üzenetben is írhattok!!
Szép napot mindenkinek!
A swinger téren kezdő pár vagyunk, 02.14. én leszünk Budapesten és szeretnénk ellátogatni egy clubba, esetleg kezdő párnak melyik clubot ajánlanátok? Előre is köszönjük a válaszokat, akár privát üzenetben is írhattok!!
Szép napot mindenkinek!
Köszi szépen az infót!!
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 14:20

Sok lehetőségetek nem lesz. Napközben a Paradise Club Szigetszentmiklóson vagy a Swinger4you Budán. Este Dreamland vagy TikTak. Kit kerestek? Paradise párok és pasik kb 15-20 fő. A 4you-t nem tudom, ott most kezdtek el újra szerda napközizni. Dreamland 25-50 fő pasi többlet, de párok is vannak. TT párok, viszont ott nehezebben vegyülnek az emberek.
Ahogy írták, vidéken már üzemelő sw klub is csak elvétve van (inkább a privát szervezések mennek)! És bizony ott még a hétvégi bulik is nem egyszer elmaradnak a kellő számú érdeklődés hiányában, ami 15-20 főben van limitálva! Akkor vajon hétköznap, napközben mennyien lennének.......?
(Ez egy válasz atutts üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 08:10

Sziasztok, olvasva a hozzászólásokat, időről időre feljön a hétköznap napközbeni swinger lehetőség igénye. Akár klubban, akár privát parti keretein belül. Van szerdán Szigetszentmiklóson nappali parti, de én nem tudok másról, pláne vidéken nem. Szerintem egészen sokan leheteünk ebben a cipőben
akik hétközben és napközben tudják ezt a szenvedélyüket megélni és szívesen áldoznának is rá.
Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?
Péntekenként nagyon jó a Dreamland. Több pár és sok pasi. Persze szelektálni kell, de meg lehet találni a számítást, annak aki akarja. Gondolod privátban írj rám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:24
Törölt felhasználó (4682601)

Dreamland pénteki napjain mostanában mi a tapasztalat?
Olyan is van, de alapvetően swinger bulik vannak akkor is. Sokan csak akkor érnek rá gyerek vagy a saját házastársuk miatt.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 16:29

Ezek a nappali bulik mennyire swinger bulik? Bennem valamiért az a kép alakult ki, hogy ezek a helyek nappal inkább "búvóhely órákra" céllal működnek, azaz olyan párok érkeznek, akik csak napközben tudják megoldani a szexet és nem az a céljuk, hogy másokkal is szexeljenek. Aztán lehet, hogy teljes tévedésben vagyok

Jól írod, arrafelé nincs swingerclub! Budapest vagy Bécs van legközelebb arra.
(Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 04:48

Keszthelyen vagy hévízen nincs swinger klub? vagy csak én vagyok béna a keresésben?
Keszthelyen vagy hévízen nincs swinger klub? vagy csak én vagyok béna a keresésben?
Ezek a nappali bulik mennyire swinger bulik? Bennem valamiért az a kép alakult ki, hogy ezek a helyek nappal inkább "búvóhely órákra" céllal működnek, azaz olyan párok érkeznek, akik csak napközben tudják megoldani a szexet és nem az a céljuk, hogy másokkal is szexeljenek. Aztán lehet, hogy teljes tévedésben vagyok
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 09:19

Vidéken nagyon üzemelő swingerclub sincs, nem hogy nappali party.
Budapesten és környékén Szigetszentmiklóson a Paradise-ban van szerdán 11-17 óra között nappali játszóház.
A Swinger4youban kimondottan nappali buli szerdán, csütörtökön és pénteken van.
Viszont a hétfői szauna party már 17kor kezdődik és éjfélig tart.
A csütörtöki páros és gangbang party szintén 17 órától éjfélig tart.
Ezt még az otthonról lelépők is meg tudják oldani.
Budapesten és környékén Szigetszentmiklóson a Paradise-ban van szerdán 11-17 óra között nappali játszóház.

Sok lehetőségetek nem lesz. Napközben a Paradise Club Szigetszentmiklóson vagy a Swinger4you Budán. Este Dreamland vagy TikTak. Kit kerestek? Paradise párok és pasik kb 15-20 fő. A 4you-t nem tudom, ott most kezdtek el újra szerda napközizni. Dreamland 25-50 fő pasi többlet, de párok is vannak. TT párok, viszont ott nehezebben vegyülnek az emberek.
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 13:56

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Vidéken nagyon üzemelő swingerclub sincs, nem hogy nappali party.
(Ez egy válasz atutts üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, olvasva a hozzászólásokat, időről időre feljön a hétköznap napközbeni swinger lehetőség igénye. Akár klubban, akár privát parti keretein belül. Van szerdán Szigetszentmiklóson nappali parti, de én nem tudok másról, pláne vidéken nem. Szerintem egészen sokan leheteünk ebben a cipőben
akik hétközben és napközben tudják ezt a szenvedélyüket megélni és szívesen áldoznának is rá.
Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?
Sziasztok!
A Dreamlandben péntekenként sokan vannak. Sok pár, akik szeretik a pasis többes leosztást. Emiatt természetesen sok pasi is van. Jó kis többesek szoktak kialakulni. Aki szereti az ilyen felállást, azoknak ajánlom. Sok külföldi is jár oda. A múlt pénteken nemzetközi péntekem volt, horvát, olasz és magyar lányokkal. Az olasz Sarah nagyon finom volt, élveztük a férjével és a másik két olasz sráccal. Ha jönnétek egy pénteken, akkor nagyon szívesen sgítek, ha szükségetek van rá. Biztosan jól fogjátok érezni magatokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:24
A Dreamlandben péntekenként sokan vannak. Sok pár, akik szeretik a pasis többes leosztást. Emiatt természetesen sok pasi is van. Jó kis többesek szoktak kialakulni. Aki szereti az ilyen felállást, azoknak ajánlom. Sok külföldi is jár oda. A múlt pénteken nemzetközi péntekem volt, horvát, olasz és magyar lányokkal. Az olasz Sarah nagyon finom volt, élveztük a férjével és a másik két olasz sráccal. Ha jönnétek egy pénteken, akkor nagyon szívesen sgítek, ha szükségetek van rá. Biztosan jól fogjátok érezni magatokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4682601)

Dreamland pénteki napjain mostanában mi a tapasztalat?
Elvileg a Swinger4You nyitva szokott lenni hétköznap napközben, de azt most nem találom, hogy melyik nap és mikor, meg kellene kérdezni tőlük Facebookon.

Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?
Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?